Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Και Τόμας και επιστροφή Ολιβέιρα θα έχει, φάτε αυτάρκεια και φετος
-
paokpantou
Τον Χααλαντ να φερουμε, με Τομας 2ο η χρονια θα ακροβατει σε τεντωμενο σχοινι..
- pirate_salonica
Από που προκύπτει η "επιστροφή" Ολιβέιρα; Μη λέμε και ότι (δε) θέλουμε...
Στην ίδια σελίδα, με μια δημοσίευση κάτω απ' εμενα στις 1900 δημοσιευσεις. Ούτε στοίχημα να παίζαμε χαχαχαpaokpantou έγραψε:Φυσικά αν τον ανανεώσουν θα γίνει ένας χαμός
Οι άνθρωποι κινούνται σε ρυθμούς χελώνας, στρατόπεδα κλπ κλπ....από το 2019 και μετά, κάθε χρόνο και χειρότερα.pirate_salonica έγραψε:Από που προκύπτει η "επιστροφή" Ολιβέιρα; Μη λέμε και ότι (δε) θέλουμε...
Η αμηχανη στιγμη που σκεφτεσαι η οτι παμε για κατι πραγματικα καλο καθως θελουν δυο πολυ ικανα και κυριως ετοιμα απο καθε αποψη φορ, η οτι θα δουμε μια απο τα ιδια με συνδιασμο ανικανοτητας εκ μερους διοικησης και φοβικοτητας εκ μερους προπονητη.
Τ προβλημα ειναι η ελλειψη ξεκαθαρου πλανου εαν μας κανει ή δεν μας κανει ο παικτηςMontrealiotis έγραψε:Νομίζω ότι το πρόβλημα θα είναι ότι μπορεί να μείνει Τομας
Ο Μπραντον κ ο Ολιβειρα δεν ανανεωσαν γιατι ο ενας συζητησε 700-800 χιλιαρικα κ ο αλλος ζητησε 1 εκατομμυριο
Δηλαδη αν ο Μπραντον δεν ζηταγε αυξηση και ο Ολιβειρα συμφωνούσε στα 750 -800 χιλιαρικα θ ειχαν ηδη ανανεωσει
Αυτο δεν διερρεεαν οι ΑΡΔ?
Δηλαδη τον Μπραντον με 450 χιλιαρικα τον θελουμε ως 2ο επιθετικο?
Εαν ναι κ το θεμα ειναι τα 250 -300 χιλιαρικα, κατι δεν εχουμε ξεκαθαρισει κ πολυ καλα μ το αγωνιστικο μας πλανο για την επιθεση
- Montrealiotis
Έλα σε σύ Joshua τώρα, μην μου πεις ότι πιστεύεις και εσυ ότι πάνε για κάτι παρά πολύ καλό…
Και όλοι σκεφτόμαστε την δεύτερη περίπτωση....οι κώλοι έσφιξαν, ο φόβος επανήρθε
Να σου απαντήσω εγώ. Ναι θα τους είχαν ανανεώσει. Η κρίση και για τους δύο τον Μάρτιο ήταν θετικήSpecial 4 έγραψε:Τ προβλημα ειναι η ελλειψη ξεκαθαρου πλανου εαν μας κανει ή δεν μας κανει ο παικτηςMontrealiotis έγραψε:Νομίζω ότι το πρόβλημα θα είναι ότι μπορεί να μείνει Τομας
Ο Μπραντον κ ο Ολιβειρα δεν ανανεωσαν γιατι ο ενας συζητησε 700-800 χιλιαρικα κ ο αλλος ζητησε 1 εκατομμυριο
Δηλαδη αν ο Μπραντον δεν ζηταγε αυξηση και ο Ολιβειρα συμφωνούσε στα 750 -800 χιλιαρικα θ ειχαν ηδη ανανεωσει
Αυτο δεν διερρεεαν οι ΑΡΔ?
Δηλαδη τον Μπραντον με 450 χιλιαρικα τον θελουμε ως 2ο επιθετικο?
Εαν ναι κ το θεμα ειναι τα 250 -300 χιλιαρικα, κατι δεν εχουμε ξεκαθαρισει κ πολυ καλα μ το αγωνιστικο μας πλανο για την επιθεση
ουτε στο στοιχημα δεν το δινει. κλειδωμενο το δευτερο σεναριο. Μακαρι να μας διαψευσουν.joshua έγραψε:Η αμηχανη στιγμη που σκεφτεσαι η οτι παμε για κατι πραγματικα καλο καθως θελουν δυο πολυ ικανα και κυριως ετοιμα απο καθε αποψη φορ, η οτι θα δουμε μια απο τα ιδια με συνδιασμο ανικανοτητας εκ μερους διοικησης και φοβικοτητας εκ μερους προπονητη.
Αν το δεις μεμονωμένα καλο νεο η υπογραφη Κρμεντσικ. Αν ομως το δεις ως αλληλενδετο με το θεμα Μπραντον, τοτε ειναι να κλαις.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να ανανεωσουν τον Μπραντον και να διωξουν Μποτο. Να σιγουρευτουμε οτι η φαση παει σκατα.
δηλ ας μου πει καποιος ποσο καλυτερος ειναι ο Ολιβειρα που ηθελε 1,2 να ανανεωσει..απο τον Μπαραλες της τριπολης...
.την ιδια δουλεια ακριβως κανουν στο γηπεδο...
.την ιδια δουλεια ακριβως κανουν στο γηπεδο...