Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
- Unpsofable78
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Καλημέρα. Δεν ξέρω αν αληθεύει αλλά ακούγεται ότι ο μάνατζερ του Ναρει έχει φέρει προτάσεις από Τουρκικές ομάδες. Αυτό μπορεί να έχει 2 σενάρια ως συνέπεια.
1)Την ανανέωση - αναπροσαρμογη συμβολαίου με αύξηση αποδοχών για να είναι ο παίκτης ευχαριστημένος, μια και για να έφερε προτάσεις ο μάνατζερ, λογικά είναι με καλύτερες αποδοχές.
2)Την πώληση του παίκτη με ένα ικανοποιητικό ποσό, λαμβάνοντας υπόψιν το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τις θρομβωσεις κι ότι ίσως να μην αποδειχτεί τόσο απλό.
Κάπως έτσι ίσως βγήκε χθες και το όνομα του Κερκ, που λέγαμε ότι πέφτει πάνω σε Ναρει - Ζιφκοβιτς και αναρωτιομασταν.
Γι αυτό ίσως γράφτηκε κι ότι πάμε για 2 εξτρεμ. 1 αριστερό και ένα δεξί που θα έρθει αργότερα (υπάρχει ο Αντριγια για δεξιά)
Το θέμα είναι ότι λογικά ο Λουτσεσκου δεν θέλει κι άλλες αλλαγές στο ροστερ. Δύσκολο καλοκαίρι.
1)Την ανανέωση - αναπροσαρμογη συμβολαίου με αύξηση αποδοχών για να είναι ο παίκτης ευχαριστημένος, μια και για να έφερε προτάσεις ο μάνατζερ, λογικά είναι με καλύτερες αποδοχές.
2)Την πώληση του παίκτη με ένα ικανοποιητικό ποσό, λαμβάνοντας υπόψιν το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τις θρομβωσεις κι ότι ίσως να μην αποδειχτεί τόσο απλό.
Κάπως έτσι ίσως βγήκε χθες και το όνομα του Κερκ, που λέγαμε ότι πέφτει πάνω σε Ναρει - Ζιφκοβιτς και αναρωτιομασταν.
Γι αυτό ίσως γράφτηκε κι ότι πάμε για 2 εξτρεμ. 1 αριστερό και ένα δεξί που θα έρθει αργότερα (υπάρχει ο Αντριγια για δεξιά)
Το θέμα είναι ότι λογικά ο Λουτσεσκου δεν θέλει κι άλλες αλλαγές στο ροστερ. Δύσκολο καλοκαίρι.
Άλλο το ιδεατό κι άλλο το ρεαλιστικό.
Όταν 3 χρόνια αδυνατούμε να καλύψουμε βασικά κενά, ερχόμαστε αυτή την περίοδο, εμείς που κρατάμε μικρό καλάθι και λέμε φέρτε 3, φέρτε 4 αν όχι 5.
Αλλά τα 2 φορ πρέπει να έχουν ρόλο και νούμερα.
Το χαφ πρέπει να ξεχωρίσει.
Για τις άλλες θέσεις απλά να ευχόμαστε...
Με λίγα λόγια αν φέρουμε καταπληκτικό αριστερό αμυντικό μπακ, έναν ισάξιο δεξί σέντερ μπακ και τα φορ μας όπως και ο χαφ μας δεν πιάσουν τότε πάλι η ομάδα δεν θα ανέβει σκαλοπάτι.
Θα τρώμε εύκολα αντεπιθεσεις, δεν θα έχουμε την δυνατότητα να αξιοποιησουμε τους μεσοεπιθετικούς μας και τα φορ δεν θα βάζουν γκολ!
Οι αμυντικοί διακρίνονται Όταν η μπροστινή γραμμή τους είναι τανάλια.
Οι επιθετικοί σου θα έχουν περισσότερη διάθεση ενέργειας να ξοδέψουν στο επιθετικό τους κομμάτι.
Όταν 3 χρόνια αδυνατούμε να καλύψουμε βασικά κενά, ερχόμαστε αυτή την περίοδο, εμείς που κρατάμε μικρό καλάθι και λέμε φέρτε 3, φέρτε 4 αν όχι 5.
Αλλά τα 2 φορ πρέπει να έχουν ρόλο και νούμερα.
Το χαφ πρέπει να ξεχωρίσει.
Για τις άλλες θέσεις απλά να ευχόμαστε...
Με λίγα λόγια αν φέρουμε καταπληκτικό αριστερό αμυντικό μπακ, έναν ισάξιο δεξί σέντερ μπακ και τα φορ μας όπως και ο χαφ μας δεν πιάσουν τότε πάλι η ομάδα δεν θα ανέβει σκαλοπάτι.
Θα τρώμε εύκολα αντεπιθεσεις, δεν θα έχουμε την δυνατότητα να αξιοποιησουμε τους μεσοεπιθετικούς μας και τα φορ δεν θα βάζουν γκολ!
Οι αμυντικοί διακρίνονται Όταν η μπροστινή γραμμή τους είναι τανάλια.
Οι επιθετικοί σου θα έχουν περισσότερη διάθεση ενέργειας να ξοδέψουν στο επιθετικό τους κομμάτι.
-
montekristo
Βλεπω οτι ξεκινησε το ΑΡΔομασαζ
για τον Τσεχο του στυλ: "Σειρηνες
απο την Κυπρο για τον Κρμεντσικ"!
ΥΓ. Η δικη μου η πεποιθηση πλεον
ειναι οτι τον εχουμε κλεισει διχως
ομως να εχω κι εσω πληροφορηση.-
για τον Τσεχο του στυλ: "Σειρηνες
απο την Κυπρο για τον Κρμεντσικ"!
ΥΓ. Η δικη μου η πεποιθηση πλεον
ειναι οτι τον εχουμε κλεισει διχως
ομως να εχω κι εσω πληροφορηση.-
ρε τι βιαζεστε? οι μεταγραφες τελειωνουν 31 αυγουστου
μετα υπαρχουν και οι ελευθεροι
τις καλυτερες τιμες τις βρισκεις τελος που ριχνουν το κασε τους
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ
μετα υπαρχουν και οι ελευθεροι
τις καλυτερες τιμες τις βρισκεις τελος που ριχνουν το κασε τους
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ
- FreeWatcher
principal έγραψε:Δεν είναι μόνο η κατανοητή πίκρα αλλά είναι θέματα που έπρεπε να γίνουν φέτος.FreeWatcher έγραψε:Σοβαρά τώρα συζητάτε για το εάν θα πρέπει μια ομάδα να αλλάζει ολόκληρη όταν δεν πετυχαινει τους στοχους της?
Κατανοητή η πικρα αλλά μη το γ@μ@με το θεμα. Πρωτα απολα μιλαμε για ΟΜΑΔΑ. Αν το ζητημα ειναι να την αλλαζουμε ολόκληρη καθε φορα, δεν μιλαμε για ομαδα. Μιλαμε για μοναδες. Με οτι αυτο συνεπάγεται. Δεν ειναι 5x5 σημερα να μαζευομαστε αλλοι 5 να παμε να παιξουμε κ την αλλη βδομαδα αλλοι 5. Ελεος!
Είχαν μείνει παίχτες που δεν πρόσφεραν τη χρονιά και έπρεπε οπωσδήποτε να φύγουν είχαν μείνει μιλάω για τους: Biseswar El-Kaddouri Kedziora<<που μία ήταν έλεγες να μείνει... μία έλεγες το ""παλτό"" τον Kurtic που ήταν ξενερωμένος φορτωμένος με συμβόλαιο μεγάλο και ήταν συμβόλαια επίσης που πάλι δεν πρόσφεραν και έμειναν. Θες οπωσδήποτε να απαλλαγείς τον Murg που κάθεται και δεν πάει σε άλλη ομάδα που τον είχαν βρει ο Μπότο με τον Μάνατζερ του ο Z.Zivkovic που είναι για τον ΟΦΗ όχι για εμάς και να προσθέσω για εμένα ο Κάργας τον έδινες μια ευκαιρία ακόμα να βελτιωθεί και στην προετοιμασία στην Ολλανδία δε με χαλούσε όσο στο να έφευγε ο Nasberg.
Σου έδωσα τροφή για Παίχτες ανενεργούς. Σου βγήκε φέτος ο Κουλιεράκης με Κωνσταντέλια αν σου βγει και τι χρονιά 2023-24 άλλοι 2 από ακαδημίες θα είσαι σούπερ με τον ερχομό 6 παιχτών δεν αλλάζεις την ομάδα αλλά την συμπληρώνεις μεγάλε. Όταν δεν πετυχαίνεις τους στόχους σου το παζλ το φτιάχνεις με Παίχτες Ποιότητας μιλάω για την Ομάδα μας με Έναν πρόεδρο με πολλά-λεφτά δεν μιλάω για Καρυπίδιδες κ τ λ π ετσί:
Συμφωνώ σε ολα! Αυτό ελπιζουμε ολοι. Να συμπληρωθει η ομαδα με ποιοτητα. Το σχολιο μου αφορουσε στην αποψη του adman αλλαζω ολη τη βασικη εντεκαδα και κατεβαινω με καινουρια ομαδα μιας κ ολοι ειναι αχρηστοι.
Για να δούμε τι θα βγει
Είμαι πολύ περίεργος
Ειδικά μετά το χθεσινό άρθρο του σπορτ24 που λέει θέλουμε παικταραδες με μισθο ρολιστα
Είμαι πολύ περίεργος
Ειδικά μετά το χθεσινό άρθρο του σπορτ24 που λέει θέλουμε παικταραδες με μισθο ρολιστα
Παιδιά, κάποιο λάθος κάνετε. Εγω δεξι μπάκ έπαιζα, για πιο μπροστά ήμουνα λίγο αργός. Τωρα βέβαια στα 58 ίσως να έχω χάσει κιάλλο σε ταχύτητα ...Unpsofable78 έγραψε:
Εκτός και αν έχει παίξει τελικό κυπέλλου, με τους αντιπάλους να παίζουν με 10 παίχτες από το 5ο λεπτό και να καταφέρνει να ξεφτιλιζεται.Unpsofable78 έγραψε:Μα καμία σοβαρή ομάδα δεν αλλαζει τόσους παίκτες σε μία χρονιά.
- Unpsofable78
Ναι οντως. Αντε να τους αλλάξουμε όλους και να δημιουργήσουμε μία ποδοσφαιρική Βαβέλ
Αν ειναι αυτος ο εκλεκτος, τιμιος παιχτης, αν παιρνει 1μυριο εχεις χωρο να παρεις και 2ο επιθετικο πανω απο 600χιλιαδες.WeWillRockYou έγραψε:Από ελεύθερους φορ :
Ayoub El Kaabi
https://www.transfermarkt.com/ayoub-el- ... ler/521127
- pagotatzis
Ο ΠΑΟΚ αν είχε Φερνάντες φαν Βερτ θα είχε πάρει τη Τρίτη θέση και το κύπελλοMagpies4 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ του τελικού κυπέλου, αν είχε 2, μόνον 2 ποιοτικές προσθήκες (πχ ένα φόρ και ένα ταχυδυναμικό χάφ), θα είχε πάρει το κύπελο. Ο ένας ταχυδυναμικός στα 35 του, τους έκανε άνω κάτω στο ξεκίνημα του μάτς.
Συμφωνώ με τα παιδιά που λένε οτι αν βάλεις σε αυτό τον κορμό που έχει ο ΠΑΟΚ τώρα 4 βασικούς, ποιοτικότατους με ταχύτητα στο παιχνίδι τους, θα ανεβεί όλη η ομάδα. Φυσικά θέλουμε και παίκτες για το ροτέισιον, δηλαδή άλλους 4 κανονικούς παίκτες και όχι μπαλώματα.
Τα τελευταία δύο χρόνια υποφέρουμε λόγω αργών παικτών στον άξονα. Κούρτιτς (που εμένα μ᾽αρέσει αλλά πολύ αργός), Σβάμπ, Καντουρί, (να βάλω και) Μπίσε, Ολιβέιρα. Μιλάμε για υπερβολικά αργούς παίκτες για επίπεδο ΠΑΟΚ. Όταν μπήκε ο Ντέλιας και ο Τάισον στην ομάδα, είδαμε επιτέλους κάτι πιό γρήγορο αλλά ως εκεί.
Ευελπιστώ κι εγώ οτι θα αρχίσουν οι ανακοινώσεις μέσα στην βδομάδα.
Και δεν μιλάω για παιχταράδες μιλάμε για νορμαλ πράματα που έπρεπε να γίνουν και δεν έγιναν ποτέ !
- ΑποστόληςΑ
Το λάθος μας είναι ότι θεωρούμε πως η ομάδα χρειάζεται 14-15 ως βασικούς. Η ομάδα, ΑΝ θέλουμε να πιάσουμε τους στόχους μας, χρειάζεται 21 βασικούς: Έναν τερματοφύλακα και δύο παίκτες για κάθε μία από τις υπόλοιπες θέσεις.
Επειδή βλέπω αρκετά σεντόνια,για να καταλάβω συζητάμε αν 8 προσθήκες μείξη βασικών και μη είναι υπερβολικες; Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι απολύτως φυσιολογικό νούμερο,πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια ομάδα που είναι σχετικά άδεια σε ποιότητα και αποχαιρετά άλλους τοσους.
Σεντονια για να εξηγηθει η συγχρονη κατασταση του ποδοσφαιρου. Σουρμε εμενα μου αρεσει ο Ναρευ και ποιο πολυ ο Ζιφκο. Αλλα οπως λες δεν ειναι δυνατον να ζηταμε απο παικτες να ειναι στο 80-90% σε αγωνες τεταρτη Κυριακη και καμια 50-55 αγωνες στην σειρα.
Συμφωνω για Ζιφκο. Καποιοι ξεχνανε οτι πηγε και μουντιαλ και οτι ειναι ισως ο παικτης με τα περισσοτερα παιχνιδια στην χρονια. Και ολα σχεδον υψηλων απαιτησεων και εντασεων απο αυτον.
Οποτε τα πραματα ειναι απλα. Εαν θες ομαδα ανταγωνιστικη θες ροστερ μεγαλο και ποιοτικο. Ολοι θα παιξουν.
Εγω εαν ημουν διοικηση θα εφεραν οσο ποιο γρηγορα γινεται 4-5 κανονικους ποδοσφαιριστες και αναλογα με την προκριση η οχι αλλους 3-4 ισως ποιο καλους.
Συμφωνω για Ζιφκο. Καποιοι ξεχνανε οτι πηγε και μουντιαλ και οτι ειναι ισως ο παικτης με τα περισσοτερα παιχνιδια στην χρονια. Και ολα σχεδον υψηλων απαιτησεων και εντασεων απο αυτον.
Οποτε τα πραματα ειναι απλα. Εαν θες ομαδα ανταγωνιστικη θες ροστερ μεγαλο και ποιοτικο. Ολοι θα παιξουν.
Εγω εαν ημουν διοικηση θα εφεραν οσο ποιο γρηγορα γινεται 4-5 κανονικους ποδοσφαιριστες και αναλογα με την προκριση η οχι αλλους 3-4 ισως ποιο καλους.