Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
- Unpsofable78
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Ο Μουνιρ παικταράς αλλά όχι για φορ. Και απ ότι λένε για εξτρεμ δεν θα δοθούν πολλά χρήματα. Θα γίνει μία μεταγραφή τύπου Ναρει.
Σήμερα λογικά θα γραφτεί το όνομα του ιταλού.
Μυστικό που το ξέρουν 1000 άτομα παύει να είναι μυστικό
Μας φαινεται ακριβος ο Πουκι με 1,5 το χρονο ? 33 1/2 ειναι και οχι ψηλος.
Ειδα χθες τον Τσορμπατζογλου να μη του αρεσει η ιδεα Πουκι και το λογοπαιγνιο που εκανε με το google σα να αφησε ενδεχομενο καλυτερου. Μπορουμε καλυτερο ? Σε παραγωγη γκολ εννοω.
Ειδα χθες τον Τσορμπατζογλου να μη του αρεσει η ιδεα Πουκι και το λογοπαιγνιο που εκανε με το google σα να αφησε ενδεχομενο καλυτερου. Μπορουμε καλυτερο ? Σε παραγωγη γκολ εννοω.
Ούτε καν. Ούτε μια στο εκατομμύριο. Εκτός και αν φέρεις κάποιον με νούμερα από πρωταθλήματα τύπου Σουηδίας, Φινλανδίας, Σερβίας κλπ που δεν κολλάει αυτό με το google, γιατί όντως θα χρειαστούμε ψάξιμο για να τον βρούμε.giaxxo έγραψε:Μας φαινεται ακριβος ο Πουκι με 1,5 το χρονο ? 33 1/2 ειναι και οχι ψηλος.
Δεν πιστεύω ότι θα φτάσουμε σε τέτοιο ποσό. Εκτιμώ ότι κανά μύριο θα δώσουν (άντε λίγο παραπάνω, το συμβόλαιο του Ολιβέιρα δηλαδή) για επιθετικό.giaxxo έγραψε:Μας φαινεται ακριβος ο Πουκι με 1,5 το χρονο ? 33 1/2 ειναι και οχι ψηλος.
Ασε δηλαδή που τα καλά ονόματα όπως αυτός ακόμη και σε τέτοιες ηλικίες ζητάνε και 3ετη συμβόλαια και κάποια στιγμή πρέπει να κοιτάξουμε και λίγο το μέλλον.
https://www.capology.com/club/hertha-berlin/salaries/
εδώ λέει για 1,3 λίρες
εδώ λέει για 1,3 λίρες
-
1.8 βρίσκω στο νετMacTiger έγραψε:O Jovetic της Χέρτα τι μισθό έχει;
Να ένας Αλέξανδρος...που παίζει Ισπανία έχει περάσει από Έβερτον (ομάδα του Λίβερπουλ) με λίγα μαλλιά.
https://www.transfermarkt.com/sandro-ra ... ler/199369
https://www.transfermarkt.com/sandro-ra ... ler/199369
- MacTiger
- Επικοινωνία:
Νομίζω αξίζει να ασχοληθούμε με την περίπτωση του. άλλωστε τον θέλαμε και πιο πριν σύμφωνα με σάιτ στο ίντερνετ. Έχει πέσει πολύ ο μισθός του σε σύγκριση με τά παλαιότερα χρόνια!
Εννοεις καποιον αλλο Ιταλο εκτος απο τον Γκαμπιαντινι π εχουν πει ολοι οι αρδ εδω κ 10 μερες οτι ειναι ο πρωτος στοχος μας κ ψαχνοταν ν δουνε πως θ μεινει ελευθερος τωρα π υποβιβαστηκε η Σαμπντορια?renegade έγραψε:Σήμερα λογικά θα γραφτεί το όνομα του ιταλού.
Προτροπή προς όλους, για καλό το λέω, μην παρεξηγηθώ, επειδή λίγο πολύ όλοι μας διαβάζουμε τα σχόλια και έχουμε σχηματίσει μια άποψη για τις προσδοκίες μας στο καλό σενάριο (και το τονίζω) που θα έρθει κάποιο "όνομα".
Μην περιμένετε να έχει "όλο το πακέτο".
Όταν λέω "όλο το πακέτο" εννοώ, ηλικία κάτω των 32, παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα και πολλές παραγωγικές χρονιές.
Το παράδειγμα του Πούκι, είναι αυτό που ταιριάζει περισσότερο σε αυτό που θέλω να πω.
Αποκλείεται να βρουν έναν πιο νέο Πούκι. Ένας πιο νέος Πούκι δεν έρχεται στην Ελλάδα ούτε για διακοπές.
Ο άνθρωπος βάζει διψήφιο αριθμό γκολ τις τελευταίες 8 σεζόν σερί. Σε ορισμένες έκανε και 20+ γκολ.
Και τα έβαλε σε σοβαρά πρωταθλήματα, όχι σε σκορποχώρια τύπου πρωτάθλημα Κροατίας ξέρω γω.
Όλα αυτά δεν τα αναφέρω γιατί είμαι υπέρ του να έρθει. Καμία σχέση.
Εννοείται πως δεν ξέρω αν αξίζει να τον φέρεις στα 33 του με 1.5 τον χρόνο και με τριετές συμβόλαιο.
Είναι μεγάλο το ρίσκο.
Τα αναφέρω διότι πιστεύω πως αποκλείεται να έρθει κάποιος νεότερος αλλά με ίδια νούμερα. Ούτε μια στο δις.
Ο Γκαμπιαντίνι πχ, που και εγώ θεωρώ πως είναι ένας τρομερά καλός παίκτης για τα δικά μας δεδομένα, τις τελευταίες 5 σεζόν έχει: 7-7-3-12-5 γκολ.
Θα μου πεις τα έκανε στη Serie A. Μα για αυτόν τον λόγο τον θεωρώ τρομερά καλό παίκτη για τα δικά μας δεδομένα, αλλά στα χαρτιά δεν παύει να είναι πίσω από τον Πούκι στο σκοράρισμα, ο οποίος τις αντίστοιχες 5 τελευταίες σεζόν έχει 10-11-26-11-30 γκολ..
Μην περιμένετε να έχει "όλο το πακέτο".
Όταν λέω "όλο το πακέτο" εννοώ, ηλικία κάτω των 32, παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα και πολλές παραγωγικές χρονιές.
Το παράδειγμα του Πούκι, είναι αυτό που ταιριάζει περισσότερο σε αυτό που θέλω να πω.
Αποκλείεται να βρουν έναν πιο νέο Πούκι. Ένας πιο νέος Πούκι δεν έρχεται στην Ελλάδα ούτε για διακοπές.
Ο άνθρωπος βάζει διψήφιο αριθμό γκολ τις τελευταίες 8 σεζόν σερί. Σε ορισμένες έκανε και 20+ γκολ.
Και τα έβαλε σε σοβαρά πρωταθλήματα, όχι σε σκορποχώρια τύπου πρωτάθλημα Κροατίας ξέρω γω.
Όλα αυτά δεν τα αναφέρω γιατί είμαι υπέρ του να έρθει. Καμία σχέση.
Εννοείται πως δεν ξέρω αν αξίζει να τον φέρεις στα 33 του με 1.5 τον χρόνο και με τριετές συμβόλαιο.
Είναι μεγάλο το ρίσκο.
Τα αναφέρω διότι πιστεύω πως αποκλείεται να έρθει κάποιος νεότερος αλλά με ίδια νούμερα. Ούτε μια στο δις.
Ο Γκαμπιαντίνι πχ, που και εγώ θεωρώ πως είναι ένας τρομερά καλός παίκτης για τα δικά μας δεδομένα, τις τελευταίες 5 σεζόν έχει: 7-7-3-12-5 γκολ.
Θα μου πεις τα έκανε στη Serie A. Μα για αυτόν τον λόγο τον θεωρώ τρομερά καλό παίκτη για τα δικά μας δεδομένα, αλλά στα χαρτιά δεν παύει να είναι πίσω από τον Πούκι στο σκοράρισμα, ο οποίος τις αντίστοιχες 5 τελευταίες σεζόν έχει 10-11-26-11-30 γκολ..
Συγνώμη κι όλας αλλά ο πουκι ούτε μία τρίχα από τα α****** του ιταλού δεν είναι,ο οποίος αν κλείσει θα είναι τεράστια αναβάθμισηBlackgr4 έγραψε:Ούτε καν. Ούτε μια στο εκατομμύριο. Εκτός και αν φέρεις κάποιον με νούμερα από πρωταθλήματα τύπου Σουηδίας, Φινλανδίας, Σερβίας κλπ που δεν κολλάει αυτό με το google, γιατί όντως θα χρειαστούμε ψάξιμο για να τον βρούμε.giaxxo έγραψε:Μας φαινεται ακριβος ο Πουκι με 1,5 το χρονο ? 33 1/2 ειναι και οχι ψηλος.