Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
- Unpsofable78
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Σε Αθηνεζικο σαιτ γραφανε οτι ο Λουτσεσκου θελει να ανενεωσει ο Ολιβειρα γιατί με 1.2εκ δεν υπάρχει περιπτωσει να βρεθει καλύτερος* κατα την αποψη του. Και οτι και παλα προσπαθουσε να τον κρατησει με 800χιλ σε 2ετες αλλα ο Ιβαν δεν τον ανανεωνει.
* Καλύτερος σε τι; στους τραυματισμούς; κεφαλιες; μη σκοραρισμα;
ΥΓ. 99% ειναι ΑΡΔια αλλα και για το 1% , οχι αλλη υποθήκη της θεσης του βασικου Φορ για 2ετια σε τουριστες/πορτοφολαδες.
Τον στηριζαμε 2 χρονια και μολις δεν ειδε ανανεωση που ηθελε μας εγραψε κανονικα στον τελικο.
ΥΓ. 99% ειναι ΑΡΔια αλλα και για το 1% , οχι αλλη υποθήκη της θεσης του βασικου Φορ για 2ετια σε τουριστες/πορτοφολαδες.
Τον στηριζαμε 2 χρονια και μολις δεν ειδε ανανεωση που ηθελε μας εγραψε κανονικα στον τελικο.
- Unpsofable78
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Ρε παιδια. Εδώ βγήκε επίσημη ανακοίνωση αποχώρησης του Ολιβειρα. Τι κάθεστε και διαβάζετε αυτούς που μόνο πρόβλημα επιθυμούν να προκαλέσουν.
Αντε για να γίνει λίγο χαβας, η ίδια σελίδα πριν μερικές μέρες είχε ανεβάσει και έναν καθαρά μεταγραφικό γρίφο.
"Φίλες μου όμορφες, μπρουτάλ μου αγόρια, καλησπέρα απο Μαγιόρκα.
Η Κορίνα είμαι, η γραμματέας της ΠΑΕ......... για τα φρέσκα μυημένα μέλη.
Ηρθα με τη φίλη μου τη Νάνσυ, να ξεφύγουμε λίγο απο την ελληνική πραγματικότητα.
Πρώτη μας αποστολή, η εξερεύνηση των ισπανικών υδάτων.
Η Νάνσυ έσκασε παραλία με το τιρκουάζ της μπικίνι να κόβει ανάσες.
Εγώ πάλι, προτίμησα ένα ολόσωμο total black μαγιό, να αναδεικνύει τις καμπύλες μου βάζοντας σε πειρασμό εξίσωσης ακόμη και μαθηματικό.
Τα δύο μοχίτο ήρθαν σχετικά γρήγορα, ο σερβιτόρος ιδιαίτερα ευγενικός,απο αγγλικά πουθενάς, ήξερε μόνο τη λέξη Liverpool. Ανέλαβε το Google translate.Anyway, τα ποτά να είναι καλά.
Δίπλα μας έκατσαν κάποια στιγμή τέσσερα γυμνασμένα αγόρια με κοιλιακούς σταυρόλεξο. Η Νάνσυ μου κάνει νόημα, ότι μας κόβουν.
Γυρίζω διακριτικά το βλέμμα μου, ένα ξανθό αγόρι κλώνος Μεγάλου Αλεξάνδρου με αλωπεκία τρίτου βαθμού, έχει κολλήσει να με κοιτάει.
Σε ανύποπτο χρόνο πιάνουν τη συζήτηση. Μιλάνε για ποδόσφαιρο. Αντροπαρέα, γνωστό μοτίβο. Δε δίνω σημασία, απορροφώντας τη σελίδα 59 του Αρλεκιν, που η Κλαίρη βρίσκει ένα τόνο τριαντάφυλλα ξεφορτωμένα απ το τριαξονικό του George στην αυλή της.
Τι κύριος,τι τζέντλεμαν.
Εκείνη τη στιγμή, ακούω τη λέξη ΠΑΟΚ στη συζήτηση τους. Λέω μπα, μου φάνηκε.
ΠΑΟΚ ξανά, συναγερμός ενεργοποιεί την αδρεναλίνη μου.
Το ξανθό αγόρι, ρωτούσε τους άλλους,τι ρόλο βαράει ο ΠΑΟΚ. Εκεί κατάλαβα ότι είναι ποδοσφαιριστής, που εκμαιεύει πληροφορίες.
Φοράω τα ακουστικά μου,με πατημένο pause για να μη δίνω στόχο ότι κρυφακούω.
Η Νάνσυ δίπλα γνώρισε κάτι Ισπανούς, με αποσπάει την προσοχή, οι τέσσερις γυμνασμένοι αποχωρούν μετά απο λίγο.
Δε μπόρεσα να ακούσω κάτι παραπάνω, ελπίζω το βράδυ να τους πετύχω στο club."
Πάει το μυαλό σας πουθενά;
Αντε για να γίνει λίγο χαβας, η ίδια σελίδα πριν μερικές μέρες είχε ανεβάσει και έναν καθαρά μεταγραφικό γρίφο.
Ηρθα με τη φίλη μου τη Νάνσυ, να ξεφύγουμε λίγο απο την ελληνική πραγματικότητα.
Εγώ πάλι, προτίμησα ένα ολόσωμο total black μαγιό, να αναδεικνύει τις καμπύλες μου βάζοντας σε πειρασμό εξίσωσης ακόμη και μαθηματικό.
Τα δύο μοχίτο ήρθαν σχετικά γρήγορα, ο σερβιτόρος ιδιαίτερα ευγενικός,απο αγγλικά πουθενάς, ήξερε μόνο τη λέξη Liverpool. Ανέλαβε το Google translate.Anyway, τα ποτά να είναι καλά.
Δίπλα μας έκατσαν κάποια στιγμή τέσσερα γυμνασμένα αγόρια με κοιλιακούς σταυρόλεξο. Η Νάνσυ μου κάνει νόημα, ότι μας κόβουν.
Γυρίζω διακριτικά το βλέμμα μου, ένα ξανθό αγόρι κλώνος Μεγάλου Αλεξάνδρου με αλωπεκία τρίτου βαθμού, έχει κολλήσει να με κοιτάει.
Σε ανύποπτο χρόνο πιάνουν τη συζήτηση. Μιλάνε για ποδόσφαιρο. Αντροπαρέα, γνωστό μοτίβο. Δε δίνω σημασία, απορροφώντας τη σελίδα 59 του Αρλεκιν, που η Κλαίρη βρίσκει ένα τόνο τριαντάφυλλα ξεφορτωμένα απ το τριαξονικό του George στην αυλή της.
Τι κύριος,τι τζέντλεμαν.
Το ξανθό αγόρι, ρωτούσε τους άλλους,τι ρόλο βαράει ο ΠΑΟΚ. Εκεί κατάλαβα ότι είναι ποδοσφαιριστής, που εκμαιεύει πληροφορίες.
Η Νάνσυ δίπλα γνώρισε κάτι Ισπανούς, με αποσπάει την προσοχή, οι τέσσερις γυμνασμένοι αποχωρούν μετά απο λίγο.
Πολύ τους γουστάρω τους Αθηναίζους
Σου λέει πριν πάμε για μπανάκια δεν κάνουμε λίγο μνι εκείνα τα χαϊβάνια στο βορρά
Σου λέει πριν πάμε για μπανάκια δεν κάνουμε λίγο μνι εκείνα τα χαϊβάνια στο βορρά
Άσε τι λέγανε ΑΡΔιά στο full εδώ έλεγαν σε Γαυρόραδιο εκπομπές θα ανανεώσουν και τον BiseswarΜεEl-Kaddouri full πέσαν μέσαМир έγραψε:Σε Αθηνεζικο σαιτ γραφανε οτι ο Λουτσεσκου θελει να ανενεωσει ο Ολιβειρα γιατί με 1.2εκ δεν υπάρχει περιπτωσει να βρεθει καλύτερος* κατα την αποψη του. Και οτι και παλα προσπαθουσε να τον κρατησει με 800χιλ σε 2ετες αλλα ο Ιβαν δεν τον ανανεωνει.

Ναι ότι η Κορίνα εκτός από τα τριαντάφυλλα γουστάρει και τα "κοτσάνια" τους...Unpsofable78 έγραψε:Ρε παιδια. Εδώ βγήκε επίσημη ανακοίνωση αποχώρησης του Ολιβειρα. Τι κάθεστε και διαβάζετε αυτούς που μόνο πρόβλημα επιθυμούν να προκαλέσουν.
Τι κύριος,τι τζέντλεμαν.

Ειναι ταυριprincipal έγραψε:Alfredo Morelos
https://www.transfermarkt.com/alfredo-m ... ler/338962
Boto άντε παλικάρι βούτα από αύριο κιόλας
Το πρωτοσέλιδο θα είναι του στυλ "ΜΑΧΗ σε τρία μέτωπα"Mitsospaoki4 έγραψε:Μπα λογικά κάποιο εξώφυλλο τύπου " κλείνουν παίχτες άμεσα" κλπ κλπ..
Μόνο για κάνα Κρμεντσικ ίσως λένε
Ή "ΜΑΧΗ με τον χρόνο"
Ή "αντίστροφη μέτρηση"
Κλπ κλπ
Με μια μικρή αμφιβολία σε περίπτωση που έχει λάβει το οκ να βγάλει όνομα στη φορα
-
Nαι βέβαια ο Μορέλος ήταν και βασικός με 6 γκολ σε 12 αγώνες στην ομάδα των Rangers που έχασε στα πέναλτυ τον τελικό του Europa απο την Eintracht . Δεν νομίζω οτι συμπεριλαμβάνεται στις τόσο ρεαλιστικές περιπτώσεις.Unpsofable78 έγραψε:Ναι ο Μορελος είναι και ελεύθερος. Πάντως, αν και έχει μεγάλη χρηματιστηριακη αξία, με προβληματίζει κάπως το ότι έχει κάνει καριέρα και όνομα κυρίως στην Σκωτία. Εκεί βγήκε 1ος σκόρερ πχ ο Γιακουμακης αν δεν κάνω λάθος μία χρονιά και την τρέχουσα σεζόν ο Τσολακ πριν τραυματιστεί, ήταν κι αυτός πρώτος στον πίνακα των σκόρερ.
- Unpsofable78
Σωστό κι αυτό. Αν αληθεύει κι ότι είναι στην λίστα της Σεβίλλης.
Είναι απίστευτο πάντως αυτό που συμβαίνει φέτος. Μόνο το όνομα του Πονσε γράφτηκε μέχρι τώρα αν δεν κάνω λάθος, κι αυτό από Ισπανικά μέσα.
Άλλες χρονιές γινόταν χαμός από ονόματα. Τι διάολο; Τόσο μυστικά κινείται ο Μποτο ή... μήπως δεν κινείται;
Είναι απίστευτο πάντως αυτό που συμβαίνει φέτος. Μόνο το όνομα του Πονσε γράφτηκε μέχρι τώρα αν δεν κάνω λάθος, κι αυτό από Ισπανικά μέσα.
Άλλες χρονιές γινόταν χαμός από ονόματα. Τι διάολο; Τόσο μυστικά κινείται ο Μποτο ή... μήπως δεν κινείται;

Το χειρότερο για μένα, αν βέβαια ισχύουν οι φήμες των ΑΡΔ, είναι αυτό που είπε χθες νομίζω, ο Τσόρμπα.
Πως έχουν βρει τον έναν, τον εκλεκτό, τον έτσι και αλλιώς, και έχουν λοκάρει αποκλειστικά εκεί και είναι δύσκολο να γίνει άμεσα και μπλα μπλα μπλα.
Ο Θεός βοηθός αν σε ολόκληρο τον πλανήτη βρήκαν μόλις έναν φορ και ισχύει πως θα το τραβήξουν όσο πάει μέχρι να δουν αν μας προκύψει.
Πως έχουν βρει τον έναν, τον εκλεκτό, τον έτσι και αλλιώς, και έχουν λοκάρει αποκλειστικά εκεί και είναι δύσκολο να γίνει άμεσα και μπλα μπλα μπλα.
Ο Θεός βοηθός αν σε ολόκληρο τον πλανήτη βρήκαν μόλις έναν φορ και ισχύει πως θα το τραβήξουν όσο πάει μέχρι να δουν αν μας προκύψει.
Εγω παντως εξακολουθω να θεωρω πιο εφικτη λυση απο τους ελευθερους με καλο βιογραφικο τον Μουνιρ.