Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Ο συγκεκριμένος μπήκε με την αξία του στην μικρή μου λίστα μαζί με τον Γιάννη τον κατοικίδιο και δυο τρεις ακόμα εξέχουσες φυσιογνωμίες.
Το πρόβλημα μου είναι ότι σε όσους έχω αποκλείσει όταν κάποια αδέρφια κάνουν παράθεση για να τους απαντήσουν αναγκαστικά τα διαβάζω.
Αν γίνεται αυτούς που έχει αποκλείσει κάποιος να μην τους διαβάζει ούτε και σε παραθέσεις άλλων.
Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το πρόβλημα μου είναι ότι σε όσους έχω αποκλείσει όταν κάποια αδέρφια κάνουν παράθεση για να τους απαντήσουν αναγκαστικά τα διαβάζω.
Αν γίνεται αυτούς που έχει αποκλείσει κάποιος να μην τους διαβάζει ούτε και σε παραθέσεις άλλων.
Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Το γράφω εδώ, προφανώς ταιριάζει καλύτερα.
Δεν ξέρω ρε φίλε αν μας διαφεύγει κάτι. Δεν είμαι κανένας αφελής να πίστευα πως μετά το τέλος της σεζόν αυτής θα μιλούσαμε κυρίως για λιβάδια και πολύχρωμες πεταλούδες εδώ μέσα. Κι εγώ πικράθηκα και χαλάστηκα φέτος κι αν ήταν δυνατό θα ήθελα στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν να μη δω τουλάχιστον 6-7 ακόμα παίχτες του τρέχοντος ρόστερ. Κι εγώ θέλω να δω φέτος έναν πολύ διαφορετικό ΠΑΟΚ, με μεγαλύτερη αγωνιστική συνέπεια και σημαντικές επιτυχίες σε τίτλους και πορεία ευρωπαϊκή. Κι εγώ θέλω να έρθουν 5 παιχταράδες για βασικοί με συμβόλαιο 1,5 με 2 εκατομμύρια το χρόνο έκαστος. Έχω αποδεχθεί ότι όλα αυτά δε θα γίνουν, κράζοντας ανελέητα τους πάντες με 1458 πανομοιότυπα πόστ τη μέρα, κάθε μέρα, σε κάθε σχεδόν νήμα του φόρουμ. Μπορεί να μην είμαι αρκετά ... διεκδικητικός εγώ βέβαια και αυτοί που βομβαρδίζουν το φόρουμ νυχθημερόν τελικά να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα φανεί. Ένα πιθανολογώ. Ότι την ... αναπόφευκτη ελαστικότητά τους, δοθείσης της γενικότερης κατάστασης και του όλου κλίματος από τον τελικό κυπέλλου και μετά, οι συντονιστές σύντομα θα τη βρούνε μπροστά τους. Διότι η κατανόηση δε φαίνεται να είναι αμφίδρομη. Προς ώρας.trouman έγραψε:Navi
Αυτός ήθελα να πω, πολλή ψυχοθεραπεία το paokmania.
Μήπως κάτι δεν ξέρουμε ?
navi νομιζω οτι ηδη εχει αρχισει καπως και ηρεμει το κλιμα,απλα εχει παρει φωτια το θεμα των μεταγραφων, αλλα δεν φταιει μονο ο κοσμος.Οταν καθε μερα σε βομβαρδιζουν με αρθρα που γραφουν για το Οκ του Σαββιδη,για τη λιστα που θα παει στον Ιβαν,για τον ταδε που θελει ο Λουτσεσκου αλλα δεν θελει ο Γιωργης και διαφορα αλλα, ο κοσμος δεν μπορει να ηρεμησει οταν κανει και μια αναδρομη των προηγουμενων περιοδων.Οσον αφορα τωρα το φορουμ,μπορει εσεις να μην βλεπετε τα παντα αλλα το σβηστηρι εχει παρει φωτια.Οι μη εγκρισεις το ιδιο.Προφανως χανουμε πραγματα,μιλαμε για 100 σελιδες σε λιγες μονο μερες,δεν ειμαστε 24/7 πανω απο εναν υπολογιστη.Θα το στρωσουμε...
- navigator11
Δεν αμφισβητώ καθόλου τη δουλειά σας. Και την αφιλοκερδή προσφορά σας, Τζος. Από εμένα έχετε όλα τα παιδιά σεβασμό διότι προσωπικά, αν τύχαινε να έχω ρόλο ανάλογο του δικού σας την τελευταία βδομάδα, θα αδυνατούσα να αντεπεξέλθω, κρατώντας ισορροπίες τρόμου. Το λέω ανοιχτά.
Αναφορικά με την ... ενημέρωση του κόσμου από τα μέσα του ΠΑΟΚ, κατανοώ τι λες, ναι. Δεν υπάρχει από πουθενά αλλού πληροφόρηση, αναγκαστικά ... παιχνίδι σε επίπεδο ανταλλαγής απόψεων και σχολιασμού γίνεται με βάση ό,τι σερβίρουν αυτά. Δεν έχω πειστεί ότι γνωρίζουν την τύφλα τους, εδώ και χρόνια, όχι αυτό το καλοκαίρι. Είναι όπως το βλέπει κανείς. Εγώ προσπερνάω αδιάφορα σε ό,τι κι αν γράφουν. Άλλος τους παίρνει σαν ευαγγέλιο επειδή, ειδικά τώρα, με όσα μεταφέρουν θεωρεί ότι δικαιώνεται στη μηδενιστική του εκστρατεία για τα πάντα στην ΠΑΕ.
Αναφορικά με την ... ενημέρωση του κόσμου από τα μέσα του ΠΑΟΚ, κατανοώ τι λες, ναι. Δεν υπάρχει από πουθενά αλλού πληροφόρηση, αναγκαστικά ... παιχνίδι σε επίπεδο ανταλλαγής απόψεων και σχολιασμού γίνεται με βάση ό,τι σερβίρουν αυτά. Δεν έχω πειστεί ότι γνωρίζουν την τύφλα τους, εδώ και χρόνια, όχι αυτό το καλοκαίρι. Είναι όπως το βλέπει κανείς. Εγώ προσπερνάω αδιάφορα σε ό,τι κι αν γράφουν. Άλλος τους παίρνει σαν ευαγγέλιο επειδή, ειδικά τώρα, με όσα μεταφέρουν θεωρεί ότι δικαιώνεται στη μηδενιστική του εκστρατεία για τα πάντα στην ΠΑΕ.
- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
Maxpaok έγραψε:Έχετε πάθει αμοκ για την αγιοσυνη μιας μικροκοινωνιας.
Που δεν είμαστε τέτοια, τέτοιου μεγέθους.
Βάλτε αυτί σε τοίχους και μάτια σε κλειδαροτρυπες να μάθετε τι συμβαίνει σε κάθε σπίτι δύο, τριών, τεσσάρων μελών.
Και σεις ονειρεύεστε ένα οπαδικο φόρουμ με χωρίς ακρότητες σε σκέψη και έκφραση!!!!
Για πολλά χρόνια είμαστε ένα τέτοιο φόρουμ.
Το θέμα είναι ότι η πορεία του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ επηρεάζει το κλίμα στο φόρουμ.
η κατασταση ειναι και δυσκολη και περιεργη
αλλά καποιος (μοντ) πρεπει να κανει κατι
γιατι καποιοι εχουν ξεφυγει παρα πολυ
μαζεψτε τον καντηλαναφτη,γιατι υπαρχουν και ορια
αλλά καποιος (μοντ) πρεπει να κανει κατι
γιατι καποιοι εχουν ξεφυγει παρα πολυ
μαζεψτε τον καντηλαναφτη,γιατι υπαρχουν και ορια
- navigator11
Καλό θα ήταν, ρε παιδιά, αφού αποδεδειγμένα δεν υπάρχει διάθεση να κρατηθούν κάποια νήματα καθαρά από άσχετες προσωπικές "απόψεις και εκτιμήσεις", να παρθούν πιο δραστικές λύσεις. Ε δε γίνεται να συνεχιστεί αυτό το χάλι όπως στο νήμα των μεταγραφών. Μπαίνει ο κυριολεκτικά κάθε πικραμένος και γράφει τον πόνο του. Όποιος δεν μπορεί να δείξει την απαραίτητη συνεργασία, ε ας μένει λίγο απ' έξω.
Ισχυει, εγω γραφω ελαχιστα γιατι πραγματικα το τοπικ των μεταγραφων ειναι πολυ κουραστικο
- navigator11
Επέστρεψε το ... αλάνι μας, αυτός που μας αποχαιρέτησε ντε για το επόμενο διάστημα χολωμένος, σε ούτε 3 μέρες για να ειρωνευτεί φθηνά το χώρο, που υπομονετικά ανέχθηκε την άθλια συμπεριφορά του εδώ και τόσες μέρες, χωρίς να φάει καν μπαν. Συγγνώμη αλλά ή αυτός ή πολλοί από όλους τους υπόλοιπους.
paokovios1974 έγραψε:Καλησπέρα αγαπητοί συμφορουμιτες και αγαπημένοι επιτήρητες αυτού του υπέροχου φορούμ ιδεών και αγάπης για την ομάδα μας.
Ανναρωνω από ένα χτύπημα στο κεφάλι οι γιατροί είπαν ότι όλα θα πάνε καλά.
Ο θεός ν ευλογεί και να φιλάει τον αξιοσέβαστο προπονητή μας.
Αφήστε βρε τον κόσμο να γράψει ότι θέλει. Αν γίνει καμία μεταγραφή, θα διαβάσετε 100 σελίδες για τη μεταγραφή. Μέχρι τότε η συζήτηση είναι το γιατί δεν έχει γίνει μεταγραφή. Αντί να προσπαθείτε να επιβάλλεται στους άλλους τι να γράφουν γιατί δεν αποφασίζετε οι ίδιοι να μην διαβάζετε το συγκεκριμένο τόπικ αν δεν βγει κάποια είδηση; Προσωπικά τσεκάρω τα τελευταία 5 ποστ 2-3 φορές την μέρα. Αν βγει κάτι θα το καταλάβω, αν δεν το ίδιο. Τι σκάτε;
- navigator11
Αν αναφέρεσαι και στις γελοιότητες του παοκοβιου ως ... δικαίωμα του καθενός να γράφει ό,τι γουστάρει, να γράφουμε, παλικάρι μου, κι εμείς ό,τι αηδία μας έρθει στο κεφάλι εφεξής, όπως τα νιώθουμε, να γίνουν Κούγκι όλα τα νήματα. Υπάρχει λόγος δηλαδή να καταπιεζόμαστε;;
Ρε navi ένιωσες την ανάγκη να το γράψεις αυτό; Δηλαδή αφιέρωσες 5 λεπτά από τον χρόνο σου για να διαμαρτυρηθείς που ένα nickname που δεν ξέρεις και δεν θα γνωρίσεις ποτε, ειρωνεύτηκε τον… Λουτσεσκου; Δηλαδή τη μισή Τούμπα και το 95% των social media τι θες να τα κάνουμε;
Ο άλλος γράφει εδώ μέσα τουλάχιστον 10 χρόνια, που σημαίνει ότι μάλλον τον πονάει τον ΠΑΟΚ ρε φίλε. Δεν τρως αλλιώς τόσες ώρες από τη ζωή σου. Μπορεί να διαφωνείς, μπορεί να μη σου αρέσει ο τρόπος του, μπορεί χίλια δυο. Αλλά το να ζητάς την απομάκρυνση του είναι απλά λάθος.
Και στις παρέες σου έτσι κανεις; Αν ακούσεις καμία μαλακια στο χ-ψ καφενείο ζητάς από τον μαγαζάτορα να διώξει τον άλλο;
Πολύ περίεργοι έχετε γίνει ξαφνικά. Ίσως φταίει το ότι έχει ανεβεί ο Μ.Ο. ηλικίας των μελών κατά 10 χρόνια μιας και κανένας πιτσιρίκος δεν μπαίνει πια σε φορουμς. Γεροπαραξενισμοι η νέα τάση του φόρουμ. Όλα μας φταινε.
Ο άλλος γράφει εδώ μέσα τουλάχιστον 10 χρόνια, που σημαίνει ότι μάλλον τον πονάει τον ΠΑΟΚ ρε φίλε. Δεν τρως αλλιώς τόσες ώρες από τη ζωή σου. Μπορεί να διαφωνείς, μπορεί να μη σου αρέσει ο τρόπος του, μπορεί χίλια δυο. Αλλά το να ζητάς την απομάκρυνση του είναι απλά λάθος.
Και στις παρέες σου έτσι κανεις; Αν ακούσεις καμία μαλακια στο χ-ψ καφενείο ζητάς από τον μαγαζάτορα να διώξει τον άλλο;
Πολύ περίεργοι έχετε γίνει ξαφνικά. Ίσως φταίει το ότι έχει ανεβεί ο Μ.Ο. ηλικίας των μελών κατά 10 χρόνια μιας και κανένας πιτσιρίκος δεν μπαίνει πια σε φορουμς. Γεροπαραξενισμοι η νέα τάση του φόρουμ. Όλα μας φταινε.
- navigator11
Κι εγώ γράφω 14 χρόνια εδώ μέσα. Ναι, και; Τέλος πάντων, ας αφεθεί εδώ. Δεν είναι σκοπός μου να αντιδικήσω μαζί σου. Εσύ θεωρείς ότι πρόκειται για καφενείο εδώ μέσα, όπου καθένας μπορεί χαλαρά να γαμάει όποιο νήμα γουστάρει, εγώ διαφωνώ. Αν όμως έχεις τελικά δίκιο εσύ, επιφυλάσσομαι κι εγώ να αλλάξω συμπεριφορά.
- kataramenos5
Ρε ναβι καλμα λιγο...παροτι συμφωνω οτι πρεπει να κοψει λιγο η κατασταση αλλα εσυ ρε παλικαρι μου θα παθεις.Δειτε το λιγο αλλιως.
Ριξτε το λιγο στο χαβα.Δε γινεται να του αλλαξεις μυαλα του αλλου.
Με τον paokovio συμφωνουσαμε σε παρα πολλα αρχικα ,τελευταια μας χωριζει αβυσσος στον τροπο αντίδρασης κυριως.Φτασαμε να βριστουμε σε αλλο μεσο και πλεον κραταμε αποσταση.Ομως τον εχω γνωρισει προσωπικα και ξερω οτι ειναι άρρωστο ΠΑΟΚτσακι που τραβιεται Τουμπα καθε Κυριακή απο επαρχια.Απλα αυτη η κατασταση που ζουμε τελευταια του βγαινει αλλιως οπως και σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ.
Δε συμβαινει πρωτη φορα,οποτε μας πεφτουν πολλες στραβες μαζεμενες μας φταινε ολοι κι ολα κι ο κοσμος ξεσπαει.Live with it.
Ριξτε το λιγο στο χαβα.Δε γινεται να του αλλαξεις μυαλα του αλλου.
Με τον paokovio συμφωνουσαμε σε παρα πολλα αρχικα ,τελευταια μας χωριζει αβυσσος στον τροπο αντίδρασης κυριως.Φτασαμε να βριστουμε σε αλλο μεσο και πλεον κραταμε αποσταση.Ομως τον εχω γνωρισει προσωπικα και ξερω οτι ειναι άρρωστο ΠΑΟΚτσακι που τραβιεται Τουμπα καθε Κυριακή απο επαρχια.Απλα αυτη η κατασταση που ζουμε τελευταια του βγαινει αλλιως οπως και σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ.
Δε συμβαινει πρωτη φορα,οποτε μας πεφτουν πολλες στραβες μαζεμενες μας φταινε ολοι κι ολα κι ο κοσμος ξεσπαει.Live with it.