Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Πάντως εμένα περιέργως μου αρέσει που δεν βγαίνει ούτε ένας παπάς. Που δεν υπάρχει άκρατη ονοματολογία κάθε μέρα.
Τώρα αν αυτό σημαίνει ότι όντως δεν κουνιέται φύλλο θα δείξει
Τώρα αν αυτό σημαίνει ότι όντως δεν κουνιέται φύλλο θα δείξει
- ΑποστόληςΑ
Καλά αν δεν περάσεις, μπορεί και να σταματήσεις να παίρνεις παίχτες ξαφνικά! Όπως και πέρυσιadman έγραψε:Δηλαδή σε 13 μέρες θέλεις 3 παίκτες εδώ; Πρόβλεψη: 0-1 παίκτης πριν την προετοιμασία. Άλλοι 2 που θα ενσωματωθούν με την ομάδα στην ολλανδία κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Και μετά θα περιμένουμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, μετά του 2ου κλπ. Και γενικά κάθε φορά θα βγαίνουν ονόματα που θα πάρουμε αν θα περάσουμε στην επόμενη φάση και οι εναλλακτικές τους αν δεν περάσουμε.
Ελεγε ενας ΑΡΔ του ΠΑΟΚ, οτι η πιθανότητα (βάση στατιστικών) οτι να περάσουμε 3 ομάδες για τους ομίλους του Confeence (αληθεια είναι? ) ειναι άπειρο-ελάχιστες... 

- sourmenetes
- Moderator
Αρδ του ΠΑΟΚ;;
Ας κάτσει στη μιζέρια του..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξέρω εαν ειναι ΑΡΔ σε ...όγλου τελειώνειsourmenetes έγραψε:Αρδ του ΠΑΟΚ;;

Βαση στατιστικης ενα δικιο το εχει...Τις δυο τελευταιες χρονιες απο τις 90 ομαδες που ξεκινησαν τη διαδικασια των τριων προκριματικων τη μια εφτασαν σε ομιλους οι 8 και την αλλη οι 9...Ειναι πολλες οι τρεις φασεις...
Δεν είπε τίποτα περίεργο: 8 στις 90 ομάδες πέρασαν και τους 3 γύρους την πρώτη χρονιά του conference, 9/90 φέτοςWoodman73 έγραψε:Ελεγε ενας ΑΡΔ του ΠΑΟΚ, οτι η πιθανότητα (βάση στατιστικών) οτι να περάσουμε 3 ομάδες για τους ομίλους του Confeence (αληθεια είναι? ) ειναι άπειρο-ελάχιστες...
Είναι εύκολο νομίζετε να σου πάνε όλα πρίμα; Χώρια που εσύ ακόμη ψάχνεις να έχεις 1 φορ τότε
Αρα, ΜΟΝΟ εαν εχουμε τις μεταγραφές που θέλουμε γρήγορα( θα φανει..) εχουμε ελπίδες...
Ωρε, τι θα τραβήξουμε πάλι...
Ωρε, τι θα τραβήξουμε πάλι...

- abc_o_ karpouzas
Woodman73 έγραψε:Δεν ξέρω εαν ειναι ΑΡΔ σε ...όγλου τελειώνειsourmenetes έγραψε:Αρδ του ΠΑΟΚ;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk![]()
![]()
Καλά...ο τζορμπατζογλου σηκώνεστε το πρωί πάει στον καθρέφτη και βάζει τα κλάματα...
Και εσύ περιμένεις από αυτόν τον τύπο να πει κάτι διαφορετικό
Το στατιστικό είναι πραγματικό βέβαια το οποίο δείχνει πόσο δύσκολο είναι το εγχείρημα
abc_o_ karpouzas έγραψε:Woodman73 έγραψε:Δεν ξέρω εαν ειναι ΑΡΔ σε ...όγλου τελειώνειsourmenetes έγραψε:Αρδ του ΠΑΟΚ;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk![]()
![]()
Καλά...ο τζορμπατζογλου σηκώνεστε το πρωί πάει στον καθρέφτη και βάζει τα κλάματα...
Και εσύ περιμένεις από αυτόν τον τύπο να πει κάτι διαφορετικό

-
Ωστόσο το στατιστικό αυτό είναι από τα Lidl.
Γίνεται να περάσουν 90 στις 90; Αφού κάποιες θα παίξουν μεταξύ τους.
Το μόνο αξιόπιστο στατιστικό είναι αν ξέρει καποιος να μας πει πόσες ισχυρές σε όλους τους γύρους περάσανε στους ομίλους και πόσες όχι ( εμείς ας πούμε πέρσι )
Γίνεται να περάσουν 90 στις 90; Αφού κάποιες θα παίξουν μεταξύ τους.
Το μόνο αξιόπιστο στατιστικό είναι αν ξέρει καποιος να μας πει πόσες ισχυρές σε όλους τους γύρους περάσανε στους ομίλους και πόσες όχι ( εμείς ας πούμε πέρσι )
Υπάρχει κι άλλο ένα στατιστικό.
Μόνο η West Ham κατάφερε να πάρει το τρόπαιο του Κόνφερενς από τις 200+ ομάδες.
Τσορμπατζογλου analytics statistics.
Μόνο η West Ham κατάφερε να πάρει το τρόπαιο του Κόνφερενς από τις 200+ ομάδες.
Τσορμπατζογλου analytics statistics.