Frans van Rooij έγραψε:Napoli4 έγραψε:Προσωπικά αν μου έλεγαν έρχεται ο Ιταλός και σκέφτονται να τον βάλουν στο 10, θα ήμουν ευχαριστημένος. Έχει εξαιρετική τεχνική, καλές κινήσεις, βλέπει γήπεδο, ενώ το μακρινό σουτ είναι το ατού του.
Τώρα για κορυφή ειλικρινά δεν ξέρω. Είναι ένας καλύτερος Νέλσον, και σίγουρα αν βρεθεί στις θέσεις που βρέθηκε ο Πορτογάλος θα βάλει περισσότερα γκολ.
Αλλά δεν νομίζω να λύνει το θέμα του γκολ στην ομάδα. Δυστυχώς με αυτά τα εξτρέμ που έχουμε δεν βλέπω ποιος θα την βάζει στο πλεκτό όταν χρειαστεί. Στο 6-0 με Ιωνικό όλοι φαίνονται καλοί, το θέμα είναι στα ματς που δυσκολεύουν.
Επειδή ακούγεται πως η περίπτωση του πηγαίνει μαζί με του Κρμεντσικ, δεν ξέρω αν και αυτός θα δώσει τις λύσεις που χρειαζόμαστε.
Τεσπα, για να μην ακουστω απαισιοδοξος, σίγουρα ένα δίδυμο Γκαμπια-Κρμεντσικ είναι καλύτερο από το Νελσον-Μπραντον.
Φιλε μου συγκρινεις ενα κουτσο αλογο (Νελσον) με εναν παικτη που εχει 40 γκολ την τελευταια 5ετια στα 2 κορυφαια πρωταθληματα του κοσμου (Πρεμιερ Λιγκ, Σεριε Α) και προσφατα συμμετοχή στην Εθνικη Ιταλιας. Και τον θεωρεις λιγο καλυτερο?
Καλημέρα
Είναι σημαντικές οι λέξεις, δεν έγραψα πουθενά ΛΙΓΟ καλύτερος. Καλύτερος είναι. Σαφώς. Αναβάθμιση.
Επικεντρώθηκα στο θέμα του γκολ, που πιστεύω δεν λύνεται με την απόκτησή του.
Ο ΠΑΟΚ έχει θέμα στο γκολ, τι να κάνουμε. Προφανώς δεν εξαρτάται μόνο από τον επιθετικό σου αυτό. Αν είχες εξτρέμ με γκολ, τότε θα σου έλεγα κομπλέ είναι ο παίκτης. Αλλά επειδή τα εξτρέμ μας δεν έχουν το εύκολο γκολ, ούτε παίρνουμε γκολ από χαφ/ακραία μπακ, θεωρώ πως ο επιθετικός πρέπει να είναι κιλερ.
Ζιφκοβιτς δεν σκοράρει, ούτε ο Ντελιας, ο Τάισον λίγα πράγματα, ο Ναρει κάτι κάνει. Τα χαφ (Ντουγκλας, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Φελίπε) δεν γράφουν νούμερα, τα ακραία μπακ ούτε λόγος.
Αν σε αυτούς προστεθει ένας Μακ ή ένας Τζολης, αν στα χαφ έρθει ένας Κουρτιτς, ναι μπορεί να λειτουργήσει ο Ιταλός.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ φέτος, ήταν οι χαμένοι βαθμοί στα ματς που ήταν καλύτερος. Θεωρείς πως με τον Ιταλό λύνεται αυτό;
Όπως και να'χει, εγώ θα χαρώ σε ενδεχόμενη απόκτηση του, γιατί ανεβαίνουμε ποιοτικά. Αλλά πρέπει να έρθουν και παίκτες που θα κάνουν όλο το πλάνο να δουλέψει. Αν μου φέρεις Σιωπη και Τσιμιροτ, παρότι καλοί παίκτες, πάλι θεωρώ πως θα έχουμε θέμα. Μακάρι να λέω μαλακίες και να βγω λάθος.