Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Patron

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Patron »

Nostalgos έγραψε:Συμφωνώ οτί ο Πέλκας δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ που θέλουμε. Για τον ΠΑΟΚ που έχουμε όμως νομίζω ότι στην παρούσα χρονική στιγμή θα ήταν θετική η επιστροφή του, μόνο με τα κατάλληλα χρήματα.
MVP του volume 1, παίζει δυνατά κ για overall του transfer window.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

buffalobill4 έγραψε:Κάπου πήρε το μάτι μου ότι θέλουμε να δώσουμε δανεικό τον Μιχαηλίδη και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό. Δηλαδή θα δώσουμε δανεικό έναν παίκτη που πριν τον τραυματισμό του, ήταν το νο1 πρότζεκτ μας για να πορευτουμε με Νασμπεργκ και να φέρουμε νέους Νασμπεργκ και καργες; Μου φαίνεται πολύ λάθος.
Μεγαλο λαθος αν γινει ..
Οπως και με τον Τσιγγαρα περσι ..
Δεν τους υπολογιζει ο Λουτσε,τους στελνει δανεικους και μετα κλαιγεται οτι δεν εχει παιχτες..
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Gospi έγραψε:Ο Κρμεντσικ μπορει να βγει μεταγραφαρα. Ειτε βγει ειτε δεν βγει δεν παυει να αποτελει δειγμα τραγικης λειτουργιας, παντελους ελλειψης σχεδιασμου και προχειροτητας.
Ειδικα αν αποτελει και επιλογη Γιωργη τοτε αστα κλαυτα. Τι δουλεια εχει ο Γιωργης να επιλεγει παιχτες?
Μιλαμε για τον ορισμο της ευκαιριακης λειτουργιας.
Μακαρι να μας λυπηθει ο Θεος και να βγουν οι επιλογες που θα γινουν και να σωθεί η επομενη χρονια.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εδω υπαρχει και αντιλογος.. Τοσο καιρο λεγαμε να μην ασχοληθει ξανα ο Γιωργης και σταματησε. Μετα λεγαμε να ασχοληθει γιατι δε μας αρεσουν οι μεταγραφες Ρεμπε, Μποτο κλπ. Τωρα παλι γραφεις να μην ασχοληθει.
Τα ιδια και Ραζβαν. Στην αρχη ειπαμε οτι μπορει να ειναι καλο που θα διαλεγει αυτος τους παικτες, μετα ειπαμε φτανει με τα παλτα που μας φορτωνει αυτος και ο Μιρτσεα (Μιτριτσα, Σιντκλει, Κεντζιορα, Ολιβειρα, ΚΟυρτιτς κλπ) και τωρα λεμε να μην ασχοληθει ο Ραζβαν.
Κατι αντιστοιχο με τους προηγουμενους ΤΔ. Μπρανκο, Ρεμπε, Μποτο ολοι στην πυρα γιατι δεν βγηκαν οι μεταγραφες.
Σιγουρα κατι δεν κρινουμε σωστα. Προφανως θα υπαρχει ποσοστο επιτυχημενων μεταγραφων και στο ευρος τιμων που παιζουμε μαλλον το ποσοστο αυτο δε θα ειναι μεγαλο.
Μη το παρεις στραβα αυτο που γραφω. Δε τα βαζω με σενα. Εγω ελεγα πολλα οσα γραφω.
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Gospi έγραψε:Ο Κρμεντσικ μπορει να βγει μεταγραφαρα. Ειτε βγει ειτε δεν βγει δεν παυει να αποτελει δειγμα τραγικης λειτουργιας, παντελους ελλειψης σχεδιασμου και προχειροτητας.
Ειδικα αν αποτελει και επιλογη Γιωργη τοτε αστα κλαυτα. Τι δουλεια εχει ο Γιωργης να επιλεγει παιχτες?
Μακαρι να μας λυπηθει ο Θεος και να βγουν οι επιλογες που θα γινουν και να σωθεί η επομενη χρονια.

Δηλαδή ρε Γκόσπι αλλάζει επίπεδο η κρίση για μια μεταγραφή από το ποιος την αποφάσισε? Τι σημασία έχει εάν την έχει επιλέξει ο Γιώργης ή ο Μπότο ή ο Λούτσος ή ο Ιβαν ή το ΜΑράκι.

Επίσης το ποιος την αποφάσισε δεν πρόκειται να το μάθουμε ποτέ. Άλλωστε εδώ μέσα διαβάζουμε μια έτσι μια αλλιώς ανάλογα με την έκβαση. Μια αποφασίζει ο Λούτσος, μια ο Μπότο μια ο Γιώργης με το Μαράκι....

Ο ένας γράφει για στρατόπεδα κλπ ο άλλος γράφει ότι ο Μπότο είναι γλάστρα και πάει λέγοντας. Με τα λεγόμενα ορισμένων δηλαδή κάνει ο ΠΑΟΚ μεταγραφές και άλλες κάνει ο Λούτσος άλλες κάνει ο Μπότο και άλλες ο Γιώργης....Μέχρι να βγει το καλοκαίρι θα διαβάσουμε στο τέλος ότι τραβάνε και ξυλάκια για το ποιος θα διαλέξει φορ, ποιος χαφ κοκ....
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ρε συ γτ να το παρω στραβα? Αποψεις ανταλλασσουμε.
Εγω δεν διαφωνω σ αυτο που λες. Ολοι θελουμε να εμπλακει ενεργα ο Γιωργης. Το θεμα ειναι να εμπλακει στον τομεα που του αρμοζει και του πρεπει. Εκπροσωπει τον πατερα του και αποτελει στελεχος διοικητικο (ατυπα) της ΠΑΕ. Δεν ειναι τεχνικος διευθυντής. Δεν ειναι σκαουτερ για να επιλεγει παιχτες. Με ποια κριτηρια τους επιλεγει? Αυτου του ειδους οι εμπλοκες δημιουργουν προβληματα και οδηγουν σε λαυος αποτελεσματα και κατ επεκταση κραξιμο και ξανα απομακρυνση του.
Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ομαδα για πειραματα. Ο ΠΑΟΚ θελει επιλογες με σχεδον μηδενικο ρισκο και μεσα απο σωστες διεργασιες.

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Sardan έγραψε:

Δηλαδή ρε Γκόσπι αλλάζει επίπεδο η κρίση για μια μεταγραφή από το ποιος την αποφάσισε? Τι σημασία έχει εάν την έχει επιλέξει ο Γιώργης ή ο Μπότο ή ο Λούτσος ή ο Ιβαν ή το ΜΑράκι.

Επίσης το ποιος την αποφάσισε δεν πρόκειται να το μάθουμε ποτέ. Άλλωστε εδώ μέσα διαβάζουμε μια έτσι μια αλλιώς ανάλογα με την έκβαση. Μια αποφασίζει ο Λούτσος, μια ο Μπότο μια ο Γιώργης με το Μαράκι....

Ο ένας γράφει για στρατόπεδα κλπ ο άλλος γράφει ότι ο Μπότο είναι γλάστρα και πάει λέγοντας. Με τα λεγόμενα ορισμένων δηλαδή κάνει ο ΠΑΟΚ μεταγραφές και άλλες κάνει ο Λούτσος άλλες κάνει ο Μπότο και άλλες ο Γιώργης....Μέχρι να βγει το καλοκαίρι θα διαβάσουμε στο τέλος ότι τραβάνε και ξυλάκια για το ποιος θα διαλέξει φορ, ποιος χαφ κοκ....
Μα συγγνωμη θα ελεγες το ιδιο αν ξαφνικα μαθαινες οτι η μεταγραφη του χαφ ειναι δικη μου επιλογη? Δηλαδη ποια ειναι η διαφορα στην επιλογη του Γιωργη σε σχεση με καθε αλλου μη ειδικου?
Τοτε να επιλεξει εξτρεμ ο ΚυρΚυρ και αριστερο μπακ ο Γκαγκατσης μιας και δεν εχει διαφορα.
Εγω προσωπικα θεωρω πως επιλογες παιχτων πρεπει να γινονται μονο απο τους αρμοδιους. Ουτε καν απο τον προπονητη. Δεν ειναι ο ρολος του αυτος. Μονο ο Μποτο και το τμημα σκαουτινγκ. Αυτοι ειναι οι αρμοδιοι. Ο Γιωργης πρεπει να ελεγχει τα οικονομικα και να αποφασιζει με βαση αυτα.

Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Gospi έγραψε:Ρε συ γτ να το παρω στραβα? Αποψεις ανταλλασσουμε.
Εγω δεν διαφωνω σ αυτο που λες. Ολοι θελουμε να εμπλακει ενεργα ο Γιωργης. Το θεμα ειναι να εμπλακει στον τομεα που του αρμοζει και του πρεπει. Εκπροσωπει τον πατερα του και αποτελει στελεχος διοικητικο (ατυπα) της ΠΑΕ. Δεν ειναι τεχνικος διευθυντής. Δεν ειναι σκαουτερ για να επιλεγει παιχτες. Με ποια κριτηρια τους επιλεγει? Αυτου του ειδους οι εμπλοκες δημιουργουν προβληματα και οδηγουν σε λαυος αποτελεσματα και κατ επεκταση κραξιμο και ξανα απομακρυνση του.
Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ομαδα για πειραματα. Ο ΠΑΟΚ θελει επιλογες με σχεδον μηδενικο ρισκο και μεσα απο σωστες διεργασιες.

Σωστα τα λες. Το προβλημα ειναι οτι μετα απο τοσα χρονια δεν εχει βρεθει η φορμουλα -κατα τη δικη μας αποψη- στη λειτουργια της ομαδας (πχ ποιοι βρισκουν και προτεινουν παικτες και ποιοι αποφασιζουν). Ή τουλαχιστον φαινεται να μη λειτουργει σωστα η δικη μας συνταγη σκαουτινγκ-τεχνικος διεθυντης-προπονητης-ιατρικο τιμ-οικονομικος διευθυντης..
Δεν ξερω πως λειτουργουν οι αλλες ομαδες οποτε δεν ξερω σε ποιο βαθμο ειναι αναμενομενες οι επιτυχιες/αποτυχιες..
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Gospi.
Αν ο Γιωργης ελεγχοντας τα οικονομικα και με "δεδομενο" οτι ο Τομας θελει ενα 700αρι για να συνεχισει,
πιστευω οτι η επιλογη Κρμεντσικ ειναι προς την σωστη κατευθυνση..
Αναμενω το αντιο στον φιλοτιμο κατα τα αλλα Τομας..
Θα φανει στην πορεια..
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Παιδιά μια ερώτηση, κ αν ξέρει κάτι καποιος ας πει. Αληθευει οτί έχουμε θεματάκια με τη μανατζερικη πιάτσα;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Για καποιο λογο που δεν μπορω να το εξηγησω αμιγως αγωνιστικα, απλα ετσι σαν αισθηση, νιωθω πολυ μεγαλυτερη ασφαλεια να εχω τον Τσεχο σαν 2ο απο το να εχω τον Μπραντον.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Εγω παλι νιωθω μια μεγαλη ανασφαλεια
μην εχω τον Τσεχο για πρωτο αντι για 2ο.-
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

1. Ο Brandon αποδείχθηκε φιλότιμος και προσέφερε περισσότερα από όσα περίμενα. Επιπλέον, αν μείνει, θα έχουμε να κάνουμε με παίκτη που γνωρίζουμε και δεν θα μας παρουσιαστούν εκπλήξεις, όπως πρώην παίκτης, καριέρα σε ελεύθερη πτώση, αλλιώς τον περιμέναμε και αλλιώς μας βγήκε κλπ. Ωστόσο δεν είναι φορ κορυφής, τουλάχιστον όπως θέλει το φορ ο προπονητής και δεν ξέρω αν ο ίδιος ο προπονητής θελήσει να τον κρατήσει. Ο Krmencik είναι σαφώς πιο κοντά σ' αυτό που ζητάει ο προπονητής, αλλά το ζήτημα είναι σε τι κατάσταση βρίσκεται. Υπάρχουν επιχειρήματα και για την μία επιλογή, αλλά και για την άλλη. Ο προπονητής όμως θα αποφασίσει.
2. Για την περίπτωση Μιχαηλίδη υπάρχει τα δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή έχουμε τρία (3) αριστερά στόπερ, που ίσως για τον προπονητή είναι πολλά. Κατ' εμέ δεν είναι γιατί, αν πάμε καλά, θα δώσουμε τουλάχιστον 55 αγώνες και θα χρειαστούμε 2 βασικές 11άδες και όχι μία, επομένως δύο βασικούς αριστερούς stoppers και έναν αναπληρωματικό. Θα δίνουμε αγώνες Πέμπτη - Κυριακή και πάντοτε υπάρχει η πιθανότητα τραυματισμών, εκτός από το rotation.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

buffalobill4 έγραψε:Κάπου πήρε το μάτι μου ότι θέλουμε να δώσουμε δανεικό τον Μιχαηλίδη και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό. Δηλαδή θα δώσουμε δανεικό έναν παίκτη που πριν τον τραυματισμό του, ήταν το νο1 πρότζεκτ μας για να πορευτουμε με Νασμπεργκ και να φέρουμε νέους Νασμπεργκ και καργες; Μου φαίνεται πολύ λάθος.
Μεγάλο λάθος που δεν πήγε δανεικός από Γενάρη θα πω εγώ.

Παίκτες σε αυτή την ηλικία πρέπει να παίζουν συνέχεια. Εφόσον έχουμε το πρότζεκτ Κουλιερακη, δεν χωρά ο Μιχαηλίδης αυτή τη στιγμή.

Το καλύτερο θα ήταν να πάει δανεικός, να ξεπεταχτεί ο Κουλιερακης και αν τον δώσουμε, να επιστρέψει να τον αντικαταστήσει. Αλλιώς μέσα από τις εμφανίσεις του ως δανεικός, να βρει κάποια ομάδα για να πωληθεί.

Το να τον έχεις για αλλαγή του Κουλιερακη, και δεν τον βελτιώνει, και ρίχνει την τιμή του.

Γενικά στα στόπερ εγώ θα έδιωχνα Κάργα, θα έδινα δανεικό Μιχαηλίδη και θα έπαιρνα έναν που να μπορεί να παίξει και δεξιά και αριστερά. Και 4ος ο Νασμπεργκ.
SmoothCriminal

Δημοσίευση από SmoothCriminal »

renegade έγραψε:
Dimg4a έγραψε:Γιατι πρεπει να εχουμε μονο εναν καλο? Δηλαδη αν τραυματιστει η φαει κοκκινη ο Αουγκουστο?
Θα μπει ο τσιγγάρας.
Οι τρεις πίσω από τους δύο βασικούς θα είναι σβαμπ,τσιγγάρας, Φελίπε.
Αν δυσκολεύεται ο Μίστερ και θέλει 5ο χαφ επιπέδου μίσιτς...σε λάθος ομάδα είναι.
Ο τσιγγάρας έδειξε στην προηγούμενη σεζόν ότι είναι παίκτης ο οποίος μπορεί να βοηθήσει αρκετά .
Όσο για τον Φελίπε,να βρει τρόπο να παίρνει σε κανονική βάση αυτά που έδωσε ο Πορτογάλος στα λιγοστά καλά του παιχνιδια.

Υγ μην ονειρεύεστε β τερματοφύλακα
Oι 3 πίσω από τους 2 βασικούς όπως γράφεις, δεν κάνουν ένα κανονικό. Αν θέλεις τίτλους και διακρίσεις αυτούς ή κάποιους από αυτούς τους στέλνεις, προσπαθείς να τους πουλήσεις. Ο Μίστερ δεν θέλει το 5ο χαφ να είναι επιπέδου Μίσιτσ, αλλά νομίζω το 3ο επιβάλλεται.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Εγω παλι θα πουλουσα ή θα εδινα δανεικο και τον Νασμπεργκ και τον Καργα (εδω παιζει και αποδεσμευση). Θα κρατουσα Μιχαηλιδη ωστε να μοιραστει παιχνιδια με Κουλιερακη και να εχω 2 αξιοπιστες λυσεις αριστερα. Θα επαιρνα στοπερ για δεξια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”