Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Είχα κάτσει να δω τα highlights του Αντρέι Ιβάν από την τελευταία χρονιά γιατί μου έκαναν εντύπωση τα νούμερα του.
Η αλήθεια είναι ότι δεν εντυπωσιαστηκα,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι καλός παίκτης. Αν δεν κάνω λάθος τα 5 ή 6 από τα 10 γκολ τα πέτυχε με πέναλτι και τα 2 από τα υπόλοιπα ήταν με κόντρα στο σουτ.
Αν ο Ναρει ή ο Ζιφκοβιτς χτυπούσαν τα πέναλτι θα έγραφαν ακόμη καλύτερα νούμερα.
Θα μου πεις από τα highlights θα βγάλει κανείς συμπέρασμα; Όχι βέβαια. Απλά είναι ένα δείγμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Δευ 05 Ιουν 2023, 22:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

icue έγραψε:Κλαιω με την αποκαλυψη της σφινας οτι ψαχνουμε φορ που βαζει γκολ. :lol:
Άδικο έχει;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Shivaspace έγραψε:
nunies4 έγραψε:
joshua έγραψε:Έχει κανείς εικόνα από το γήπεδο για τον Μπαμπά Ραχμαν;
Να έγινε πιο ταχύς πάντως ρε εσύ δεν γίνεται.
2 ταχυδυναμικα μπακ να αλλάξει όλη ομάδα ρε.... πεθάναμε με τις χαμηλές στροφές στον ασβέστη
Σπυράκος ΠΑ0Κ Β :)
Εξτρέμ είναι.
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Το διάβασα σήμερα σε ένα σάιτ , το άκουσα τώρα στο PAOK Today ,Τοσκίτσης και Τσακαλέας , τον Πέλκα τον πήρε τηλέφωνο ο Λουτσέσκου.
Αν και τα ΠΑΟΚτσίδικα σάιτ έγραφαν ότι δεν υπάρχει επαφή Πέλκα- ομάδας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος constadine την Δευ 05 Ιουν 2023, 22:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Μέσα στους πρώτους στόχους του ΠΑΟΚ για την κάλυψη των ακραίων επιθετικών, είναι ο 26,5 ετών https://www.transfermarkt.com/kiril-des ... ler/221540 της Λουντογκορετς, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον επόμενο Ιούνιο και θέλοντας και μη, η βουλγαρική ομάδα θα προσπαθήσει να αποκομίσει όσα περισσότερα μπορεί αυτό το καλοκαίρι... Νομίζω πως είναι μια πολύ καλή περίπτωση με έναν παίκτη με ποιότητα και σε εξαιρετική ηλικία.
Αδερφέ όντως ισχύει για τον συγκεκριμένο έχεις κάποιο πηγή;;; Μακάρι γιατί είναι εξτρέμ με νούμερα μπουκαρι μέσα όχι σαν τον ζιφκοβιτσ που κάθεται στην γραμμή και δεν κουνιέται
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Όσο πάει και χειροτερεύει το πράγμα...
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Εγώ αν ήμουν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σε καλή ηλικία, του εκατομμυρίου και έπαιζα σε καλό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, δεν ξέρω αν θα δεχόμουν πρόταση από τον ΠΑΟΚ ακόμα και με τα διπλάσια λεφτά και είμαι και Παοκτσής.
Νομίζω ότι η ομάδα μοιραία θα πάει είτε σε μεγαλύτερους σε ηλικία για εμπειρία, είτε σε στοιχήματα ανέτοιμους ταλαντούχους και ότι βγάλει από τις ακαδημίες. Άντε και κανέναν επιρρεπή στους τραυματισμούς ή με προβλήματα συμπεριφοράς κτλ.
Και τα γράφω αυτά γιατί η πλειονότητα των μεταγραφών που ήρθανε και παίξανε στην ομάδα δεν ακολούθησε ανοδική πορεία στην μετέπειτα καριέρα τους.
Ελάχιστοι βρεθήκανε σε καλύτερα πρωταθλήματα με καλύτερα συμβόλαια .
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Unpsofable78 έγραψε:Είχα κάτσει να δω τα highlights του Αντρέι Ιβάν από την τελευταία χρονιά γιατί μου έκαναν εντύπωση τα νούμερα του.
Η αλήθεια είναι ότι δεν εντυπωσιαστηκα,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι καλός παίκτης. Αν δεν κάνω λάθος τα 5 ή 6 από τα 10 γκολ τα πέτυχε με πέναλτι και τα 2 από τα υπόλοιπα ήταν με κόντρα στο σουτ.
Αν ο Ναρει ή ο Ζιφκοβιτς χτυπούσαν τα πέναλτι θα έγραφαν ακόμη καλύτερα νούμερα.
Θα μου πεις από τα highlights θα βγάλει κανείς συμπέρασμα; Όχι βέβαια. Απλά είναι ένα δείγμα.
Από τα 10 γκολ που έβαλε στο πρωτάθλημα μόλις τα 3 είναι με πέναλτυ.

Τα ἀλλα είναι μάλλον από άλλες διοργανώσεις,
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

Unpsofable78 έγραψε:Είχα κάτσει να δω τα highlights του Αντρέι Ιβάν από την τελευταία χρονιά γιατί μου έκαναν εντύπωση τα νούμερα του.

Eντάξει και ο Κrasso που θέλουν πολλοί εδω μέσα τα μισά σχεδόν γκολ με πέναλτυ τα έχει βάλει ιδιαίτερα απο τα Χριστούγεννα και μετά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

constadine έγραψε:Το διάβασα σήμερα σε ένα σάιτ , το άκουσα τώρα στο PAOK Today ,Τοσκίτσης και Τσακαλέας , τον Πέλκα τον πήρε τηλέφωνο ο Λουτσέσκου.
Είναι γνωστό αυτό πάνω από μια βδομάδα.
Το έχουν αναφέρει και άλλοι μεγαλοαρδ
Και να μη γελιόμαστε...αυτή τη στιγμή ο πέλκας τρεναρει συμφωνίες στην Τουρκία γιατί περιμένει πώς και πώς να του γίνει μία πρόταση στα οκτώ κατοστάρικα για να επιστρέψει
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

renegade έγραψε:
constadine έγραψε:Το διάβασα σήμερα σε ένα σάιτ , το άκουσα τώρα στο PAOK Today ,Τοσκίτσης και Τσακαλέας , τον Πέλκα τον πήρε τηλέφωνο ο Λουτσέσκου.
Είναι γνωστό αυτό πάνω από μια βδομάδα.
Το έχουν αναφέρει και άλλοι μεγαλοαρδ
Ναι, εγώ νόμιζα ότι για Πέλκα το βγάζουν τα σάιτ και δεν υπήρχε κάποια επαφή.
speedy.g

Δημοσίευση από speedy.g »

Αν όντως τόσα θέλει θα είναι βλακεία να μην τον φέρουμε πίσω
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Βασικά είπαν κάτι ακόμα πιο αστείο...
Τον Μήτσο τον πήρε ο Ραζβαν
Τον Κρεμντσικ τον θέλει ο Γιώργης..
Και ο Μποτο.....ε ο Μποτο
Καλά θα πάει αυτό μάλλον
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Maezono Masakiyo έγραψε:

Eντάξει και ο Κrasso που θέλουν πολλοί εδω μέσα τα μισά σχεδόν γκολ με πέναλτυ τα έχει βάλει ιδιαίτερα απο τα Χριστούγεννα και μετά.
Ισχύει.

Και μια που ήρθε η κουβέντα στον Γάλλο, τόσο ο Κρασό όσο και ο Ιβαν, ανεξάρτητα από τα γκολ ή τα πεναλτι που έβαλαν ή δεν έβαλαν, δείχνουν ότι έχουν στοιχεία που κανείς παίκτης μας δεν έχει.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Ettien26 έχεις δίκιο. 17 γκολ έχει φέτος σε όλες τις διοργανώσεις. Όσα πέναλτι και να εκτέλεσε είναι πολλά.
Δυστυχώς δεν υπάρχουν όλα τα φετινά γκολ του στα highlights.

Για τον Πελκα μακάρι να επιστρέψει. Ο Αντρέ είτε φέτος είτε το αργότερο του χρόνου θα κρεμάσει τα παπούτσια του. Χρειαζόμαστε παίκτες με DNA ΠΑΟΚ και πόσο μάλλον Έλληνες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”