Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από navigator11 »

Mitsospaoki4 έγραψε:
adman έγραψε:Ελπίζω ο στόχος να είναι κάποιος που βάζει γκολ και όχι ο Γκαμπιαντίνι.
Θέλουμε φορ που να παίζει σταθερά τα τελευταία χρόνια σε μεγάλα πρωταθλήματα;

Θέλουμε φορ που να είναι διεθνής με μεγάλη εθνική;

Θέλουμε φορ που να βάζει 20+ γκολ κάθε χρόνο;

Θέλουμε φορ να μην είναι μόνο κολώνα μπροστά αλλά και να δημιουργεί και να πιέζει;

Θέλουμε φορ που να σκοράρει με κάθε πιθανό τρόπο;

Αν η απάντηση είναι ναι σε όλα αυτά ( γιατί κάποιοι τέτοιες προσδοκίες έχουν εδώ μέσα) μπορείς άνετα να φέρεις έναν τέτοιο, απλά πρέπει να του δώσεις και ένα συμβόλαιο min 3μυρια..

Από την στιγμή που δίνεις τα μισά, κοιτάς αναγκαστικά να βρεις κάποιον που να καλύπτει έστω και τις μισές προϋποθέσεις από τις παραπάνω..
Τι κάθεσαι και αναρωτιέσαι κι εσύ, βρε φίλε μου. Για τον ΠΑΟΚ μιλάμε, τη μεγαλύτερη ομάδα όλων των πλανητών. Στο νού μας μόνο αλλά και πάλι ...
Θα σου πω εγώ. Όποιος κι αν είναι ο εκλεκτός η γκρίνια δε θα εκλείψει. Θα έχουμε ενστάσεις μετά του στυλ "πληρώσαμε υπεραξία για να έρθει ο x Γκαμπιαντίνι αλλά αντικειμενικά το άξιζε ο συγκεκριμένος ή μας πιάσανε πάλι κορόιδα;" κοκ.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Αυτόν τον δελεάζεις μόνο με το οικονομικό. Ένα καλό συμβόλαιο για τα επόμενα 3-4 χρόνια.
adman

Δημοσίευση από adman »

joshua έγραψε:
adman έγραψε:Ελπίζω ο στόχος να είναι κάποιος που βάζει γκολ και όχι ο Γκαμπιαντίνι.
Η που θα πας για παικτη με μετρια νουμερα σε ενα εξαιρετικο πρωταθλημα, η που θα πας για παικτη με εξαιρετικα νουμερα σε χαμηλης δυναμικοτητας πρωταθλημα.Κανεις δεν σου εξασφαλιζει τι απο τα δυο θα πετυχει.Ο Λαουταρο Μαρτινεζ μαλλον δεν μας θελει...
Και τα 2 εμπεριέχουν ρίσκο. Προσωπικά βλέπω πιο πιθανό να μας βγει ένας παίκτης σε πιο μικρή ηλικία, από χαμηλότερης δυναμικότητας πρωτάθλημα. Επίσης το ρίσκο σε αυτή την περίπτωση είναι μικρότερο, γιατί ο παίκτης θα είναι μικρότερης ηλικίας, με μικρότερο συμβόλαιο, και θα μπορέσουμε να τον πουλήσουμε μετριάζοντας την ζημία (τσόλακ). Παίκτες με μέτριοκακά νούμερα σε καλά πρωταθλήματα σε όλη τους την καριέρα, δεν θυμάμαι να ηρθαν ποτέ στον ΠΑΟΚ ή σε άλλη ελληνική ομάδα στα 32, και ξαφνικά να έγιναν σκόρερ. Αν έρθει μακάρι να είμαστε η εξαίρεση.

Το πιο σημαντικό είναι τα χαρακτηριστικά του παίκτη. Εμένα δεν μου φαίνεται ότι τα χαρακτηριστικά του παραπέμπουν σε κάποιον που μπορεί να γίνει σκόρερ. Ο σφιντέρσκι πχ δεν είχε νούμερα, αλλά έδειχνε προοπτική, ότι έχει τα στοιχεία και μπορεί να εξελιχθεί σε σκόρερ. Δεν γινεται να το περιμένω αυτό από έναν άνθρωπο ξαφνικά στα 32 του. Αν είναι να πάμε σε μεγάλο σε ηλικία παίκτη, ξέρουμε τι να περιμένουμε από αυτόν. Ας φέρουν τον πούκι αν είναι που βάζει γκολ.

Και στην τελική, ε πείτε μου ποιους πήραμε σε αυτή την ηλικία από μεγάλα πρωταθλήματα και μας βγήκε.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

FreeWatcher έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Πόσο πιθανό θεωρείτε να χτυπήσει ο ΠΑΟΚ παίκτη που τη σεζόν που μόλις τελείωσε έκανε 35 συμμετοχές στο Καμπιονάτο και έπαιξε κοντά 2.400 λεπτά;
Δεν ξέρω, μακάρι να ισχύει αλλά μου φαίνεται τρομερά δύσκολο.
Αν έδινες 1.5 με 2 χαρτιά, θα το καταλάβαινα. Με συμβόλαιο εκατομμυρίου, το κόβω αρκετά χλωμό.
Μόνο τυχαίο δεν είναι που ο γαύρος δίνει 2 εκατομμύρια συμβόλαιο για τον εκάστοτε βασικό του φορ.

Κόψε από αλλού. Τα γκολ και τα νούμερα ΑΓΟΡΆΖΟΝΤΑΙ.
Αυτά με τους ΠΟΚεμον καλά είναι να κοπάσουν τουλάχιστον εδω μεσα. Επειδη ακουω κ κατι αρλουμπες απο κολκα κτλ για 2.5 μισθο που δινει ο γαυρος για το φορ του. Λοιπον δεν ξερω τι εδινε παλια, αλλά τωρα εκανε προσφορα 1.2 για το βασικο του φορ Μπακαμπου. Την ανεβασε μετα απο καιρο σε μαξιμουμ 2.5 για 2 χρονια. Αυτά
Κάτι πολύ βασικό που υποθέτω πως ξεχνάς, είναι πως ο γαύρος πληρώνει 2 εκατομμύρια τον χρόνο στον Ελ Αραμπί.
Εκτός αν το αμφισβητείς και αυτό, οπότε πάω πάσο γενικά γιατί δεν θα βγάλουμε άκρη.
Πάμε τώρα στον Μπακαμπού; Από ρεπορτάζ σε διάφορα site (πχ Γκαζέτα) που δεν κόβω το χέρι μου για την αξιοπιστία τους, απλά τα αναφέρω, διάβασα πως η πρόταση για τον Μπακαμπού ήταν 2 εκατομμύρια τον χρόνο, εκ των οποίων τα 1.2 καθαρά στο χέρι και τα υπόλοιπα σε μορφή μπόνους.
Ορίστε και ένα λινκ, αν ψάξεις θα βρεις άλλα 10:
https://www.gazzetta.gr/football/stoixi ... -ekat-eyro

Άρα (ΑΝ ΙΣΧΎΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ) για να τα πούμε χοντρικά, ο γαύρος για 2 φορ, είναι διατεθειμένος να ξοδεύει κοντά στα 3.2 με 4 εκατομμύρια ετησίως, ενώ εσύ μέχρι τώρα έδινες 420κ στον Μπράντον και 1 χαρτί στον Ολιβέιρα.

Σε κάλυψα;
adman

Δημοσίευση από adman »

Mitsospaoki4 έγραψε:
Θέλουμε φορ που να παίζει σταθερά τα τελευταία χρόνια σε μεγάλα πρωταθλήματα;

Θέλουμε φορ που να είναι διεθνής με μεγάλη εθνική;

Θέλουμε φορ που να βάζει 20+ γκολ κάθε χρόνο;

Θέλουμε φορ να μην είναι μόνο κολώνα μπροστά αλλά και να δημιουργεί και να πιέζει;

Θέλουμε φορ που να σκοράρει με κάθε πιθανό τρόπο;

Αν η απάντηση είναι ναι σε όλα αυτά ( γιατί κάποιοι τέτοιες προσδοκίες έχουν εδώ μέσα) μπορείς άνετα να φέρεις έναν τέτοιο, απλά πρέπει να του δώσεις και ένα συμβόλαιο min 3μυρια..

Από την στιγμή που δίνεις τα μισά, κοιτάς αναγκαστικά να βρεις κάποιον που να καλύπτει έστω και τις μισές προϋποθέσεις από τις παραπάνω..
Απαντάω με τη σειρά που έθεσες τις ερωτήσεις:

όχι

όχι

όχι

όχι απαραίτητα

ναι
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Εγώ θα ρωτήσω κάτι καλοπροέραιτα. Δεν τον γνωρίζω καλά τον παίχτη και εννοείται πως τον θέλω μόνο και μόνο επειδή τον γνωρίζω σαν όνομα. Είναι όμως ο Γκαμπιαντίνι ο παίκτης που χρειαζόμαστε μπροστά; Αλήθεια ρωτάω χωρίς να ξέρω, καθώς δεν τον έχω παρακολουθήσει καθόλου τον Ιταλό στην καριέρα του.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτό μπορεί να το απαντήσει μόνο ο προπονητής. Σε γενικές γραμμές πάντως κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο κάτι που αρέσει στον Λουτσεσκου.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Το τι επιθετικό θέλουμε εμείς (ΕΥΤΥΧΩΣ) δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Σημασία έχει τι θέλει ο Lucescu.

Θέλει ένα φορ που να αφομοιώνει την τακτική, να κρατάει τη μπάλα, να κάνει χαμαλίκι δέκα μέτρα έξω από την περιοχή και να μπορεί να πρεσσάρει ψηλά όταν χρειάζεται.

Προς υπενθύμιση...
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Blackgr4 έγραψε:
FreeWatcher έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Πόσο πιθανό θεωρείτε να χτυπήσει ο ΠΑΟΚ παίκτη που τη σεζόν που μόλις τελείωσε έκανε 35 συμμετοχές στο Καμπιονάτο και έπαιξε κοντά 2.400 λεπτά;
Δεν ξέρω, μακάρι να ισχύει αλλά μου φαίνεται τρομερά δύσκολο.
Αν έδινες 1.5 με 2 χαρτιά, θα το καταλάβαινα. Με συμβόλαιο εκατομμυρίου, το κόβω αρκετά χλωμό.
Μόνο τυχαίο δεν είναι που ο γαύρος δίνει 2 εκατομμύρια συμβόλαιο για τον εκάστοτε βασικό του φορ.

Κόψε από αλλού. Τα γκολ και τα νούμερα ΑΓΟΡΆΖΟΝΤΑΙ.
Αυτά με τους ΠΟΚεμον καλά είναι να κοπάσουν τουλάχιστον εδω μεσα. Επειδη ακουω κ κατι αρλουμπες απο κολκα κτλ για 2.5 μισθο που δινει ο γαυρος για το φορ του. Λοιπον δεν ξερω τι εδινε παλια, αλλά τωρα εκανε προσφορα 1.2 για το βασικο του φορ Μπακαμπου. Την ανεβασε μετα απο καιρο σε μαξιμουμ 2.5 για 2 χρονια. Αυτά
Κάτι πολύ βασικό που υποθέτω πως ξεχνάς, είναι πως ο γαύρος πληρώνει 2 εκατομμύρια τον χρόνο στον Ελ Αραμπί.
Εκτός αν το αμφισβητείς και αυτό, οπότε πάω πάσο γενικά γιατί δεν θα βγάλουμε άκρη.
Πάμε τώρα στον Μπακαμπού; Από ρεπορτάζ σε διάφορα site (πχ Γκαζέτα) που δεν κόβω το χέρι μου για την αξιοπιστία τους, απλά τα αναφέρω, διάβασα πως η πρόταση για τον Μπακαμπού ήταν 2 εκατομμύρια τον χρόνο, εκ των οποίων τα 1.2 καθαρά στο χέρι και τα υπόλοιπα σε μορφή μπόνους.
Ορίστε και ένα λινκ, αν ψάξεις θα βρεις άλλα 10:
https://www.gazzetta.gr/football/stoixi ... -ekat-eyro

Άρα (ΑΝ ΙΣΧΎΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ) για να τα πούμε χοντρικά, ο γαύρος για 2 φορ, είναι διατεθειμένος να ξοδεύει κοντά στα 3.2 με 4 εκατομμύρια ετησίως, ενώ εσύ μέχρι τώρα έδινες 420κ στον Μπράντον και 1 χαρτί στον Ολιβέιρα.

Σε κάλυψα;
1ον)Εγραψα δεν ξερω τι εδινε παλια!
2ον)Το επισημο ρεπορταζ του γαυρου λεει οτι ανεβηκαν μαξιμουμ στα 1.25 το χρονο για 2 χρονια τελικη προσφορα. Τη στιγμη που ο παιχτης εχει βρει 2.5 το χρονο στην αραπια.
3ον)Για το βασικο φορ μιλαμε μη το γυρνας στο συνολο. Αν γουσταρεις ελ αραμπι στην κατασταση που ειναι (χειροτερα απο μπισε) με 2 εκ. το χρονο τι να πω, καθενας κρινεται απο αυτα που γραφει...
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

H επιλογη Πριγιο αντι Κρμεντσικ βασιζεται ξεκαθαρα στην ικανοτητα σκοραρισματος η οποια δεν φευγει. Με μια σωστη προετοιμασια και με τον τροπο παιχνιδιου του ΠΑΟΚ, ο Πριγιο ειναι υπερπολυτιμος με τα τελειωματα του.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Από όλα τα τελευταία σχόλια εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ναι μεν θέλουμε επιθετικό αλλά δεν ξέρουμε τι ακριβώς χαρακτηριστικά να έχει....

Θέλουμε έναν παίκτη που...η θα βρέξει η θα χιονίσει η θα κάνει καλό καιρό...

Ολες οι ομάδες του κόσμου τέτοιους παίκτες θέλουν
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Το αν είναι ο Γκαμπιαντινι ο παίκτης που χρειαζόμαστε μπροστά εξαρτάται από τα θέλω των Λουτσεσκου και Μποτο.
Η ποιότητα του είναι αδιαμφισβητητη. Παρά το 1.86 ύψος του δεν είναι το βαρύ φορ που θα γεμίζει την περιοχή. Διαθέτει υψηλή τεχνική κατάρτιση και πραγματικά αριστερό φαρμάκι, ικανό να βρει το Γ του αντιπάλου ακόμη κι από μακρινές αποστάσεις. Αν θυμάμαι καλά σκοράρει και με απευθείας εκτελέσεις φάουλ.
Αλήθεια, αν και τον φορ δεν τον χρειάζεσαι για τα φάουλ δεν παύει να είναι ένα μεγάλο συν. Πόσο μας έχει λείψει ένας καλός εκτελεστής. Φέτος νομίζω πώς δεν σκοραραμε ούτε μία φορά με απ ευθείας εκτέλεση φάουλ.
Φυσικά όλη συζήτηση περί Γκαμπιαντινι είναι να χαμε να λέγαμε μια και είναι σίγουρο ότι θα έχει και προτάσεις από μικρομεσαίες Ιταλικές ομάδες ή αν αναζητήσει ένα μεγάλο συμβόλαιο από Τουρκικές, οι οποίες τα τελευταία χρόνια ρίχνουν τρελό χρήμα.
Η γνώμη μου πάντως είναι ότι με την ποιότητα που διαθέτει, θα διπλασιαζε τα νούμερα του σε γκολ στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
Από κει και πέρα, από αυτό που βγαίνει από την πληροφόρηση των ρεπόρτερ, είμαστε στην αναζήτηση για ένα ελαφρύ φορ και ένα πιο βαρύ. Γι αυτό και δεν έχει αποφασιστεί ακόμη ποιός θα είναι ο 2ος ανάμεσα στον Κρμεντσικ του 1.91 και του Μπραντον του 1.75.
Σύμφωνα με τα παραπάνω, ο Γκαμπιαντινι ταιριάζει περισσότερο με Κρμεντσικ.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Περυσι είχε 35 συμ. και 7 γκολ και μιλάμε για Καμπιονάτο.

Προφανώς αν έπαιζε σε πρωτάθλημα τύπου Ολλανδίας, Βελγίου κ.λ.π. θα είχε 20 +

Δεν δίνω ούτε 5% πιθανότητες να έρθει, αλλά τέτοιοι παίκτες είναι κάτι παραπάνω από το ταβάνι μας.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Dimg4a έγραψε:H επιλογη Πριγιο αντι Κρμεντσικ βασιζεται ξεκαθαρα στην ικανοτητα σκοραρισματος η οποια δεν φευγει. Με μια σωστη προετοιμασια και με τον τροπο παιχνιδιου του ΠΑΟΚ, ο Πριγιο ειναι υπερπολυτιμος με τα τελειωματα του.
Συνολικά στη καριερα τους ο Τσεχος είναι καλύτερος σκορερ από τον Πριγιοβιτς.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Τελικα οτι ειχαμε 3 κλεισμένους αποδείχτηκε αλλη μια φορα μπαρούφα των αρδ…
Και καλα εδωσε εντολή ο Ιβαν για παίχτες πρώτης γραμμής και κουραφέξαλα..
Εγω αυτο που βλεπω οτι μεχρι την προετοιμασια θα αποκτηθει μονο φορ και ισως 8αρι…
Στη θεση του Κουρτιτς ηρθε ο Τσιγγαρας
Στις θεσεις των Καντουρι-Μπισεσβαρ οι Βρακάς,Τζιμας,Κανίς…
Εκει που χρειαζεσαι αμεσα παικτη ειναι τα φορ που δεν εχεις κανεναν περα απο τον 17 χρονο Τζιμα και στο 8 που ναι μεν εχεις Σβαμπ,Φελιπε αλλα για τους 2 γύρους του Κονφερενς ισως τους θεωρούν αρκετούς…
Αν μπουμε ομιλους θα γινουν αλλες 2-3 μεταγραφες γενικα δεν ειμαι πολυ αισιόδοξος οτι την αλλη χρονια θα δουμε κατι πολυ διαφορετικό…
Τουλαχιστον ας προωθηθούν αλλα 2-3 παιδια Ελληνόπουλα να χτίσουμε κορμο βλεπε Βράκα-Τζιμα-Σμυρλής….
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”