Π.Α.Ο.Κ. - Λεβαδειακός 30/8 16:45 ΝOVA

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Λεβαδειακός , 30/8 ,16:45 ΝOVA

Δημοσίευση από ronaldo »

η ομαδα θα κατεβει απο οτι ακουγεται ιδια οπως στο παιχνιδι με τη χερενφειν με το μαλεζα στη θεση του τσιριλο και τον αμπουμπακαρι στη θεση του γκαρσια.

εγω δεν νομιζω να μπορει ο αμπουμπακαρι να μπορει να αλλαξει την εικονα της ομαδας.

και καταριπτεται και ο μυθος που λεει οτι δεν βαζει τον κουτσιανικουλη για να μην τον καψει.

εκαψε τον γκαρσια κανονικοτατα που τον εβαλε να παιξει σε μια θεση που απλα δεν μπορει με τιποτα.
και ο γκαρσια φευγει απο την ομαδα απο αυτη την επινοηση του σαντος.

σημερα θα βαλει τον αμπουμπακαρι λεει δεξι χαφ και τον φωτακη αριστερο.

αλλανταλων λεω εγω

μαλλον θεωρει και τον αμπουμπακαρι πολυ καλυτερο απο τον κουτσια για να τον βαζει να παιξει εκτος θεσης και τον μικρο δεν τον βαζει να παιξει στη θεση του

μαλλον θα κερδισουμε αλλα πολλη ξεροκεφαλια δον φερναντο
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

οσοι παμε στηριξη και οχι κραξιμο...οποιος θελει να κραξει υπαρχουν και οι ραπτοπουλοι να βγει να ασελγησει
savic79

Δημοσίευση από savic79 »

θα επαναλάβω αυτό που έγραψα στο τόπικ του γκαρσία.Στο ρόμβο οι 2 πλάγιοι μέσοι δεν είναι εξτρέμ είναι 8άρια.Πιο πολύ ταιριάζει ο αμπου σε αυτό το ρόλο παρά ο κούτσια.Ο γκαρσία και ο κάθε γκαρσία δεν μπορεί να έχουν συνέχεια ως δικαιολογία το ότι μπορούν να παίξουν μόνο μια θέση.Ο γκαρσία είναι 6άρι θα΄πρεπε να μπορεί να παίζει και 8άρι,δεν τον έβαλε δα και σέντερ φορ,έλεος.Προφανώς και με τον άμπου δε γινόμαστε μπαρτσελόνα εν μία νυκτί αλλά τουλάχιστον να επιβραβεύονται αυτοί που δείχνουν όρεξη και δεν κάνουν τις βεντέτες στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

diniko80 έγραψε:οσοι παμε στηριξη και οχι κραξιμο...οποιος θελει να κραξει υπαρχουν και οι ραπτοπουλοι να βγει να ασελγησει
+όσα θες
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ronaldo έγραψε:η ομαδα θα κατεβει απο οτι ακουγεται ιδια οπως στο παιχνιδι με τη χερενφειν με το μαλεζα στη θεση του τσιριλο και τον αμπουμπακαρι στη θεση του γκαρσια.

εγω δεν νομιζω να μπορει ο αμπουμπακαρι να μπορει να αλλαξει την εικονα της ομαδας.

και καταριπτεται και ο μυθος που λεει οτι δεν βαζει τον κουτσιανικουλη για να μην τον καψει.

εκαψε τον γκαρσια κανονικοτατα που τον εβαλε να παιξει σε μια θεση που απλα δεν μπορει με τιποτα.
και ο γκαρσια φευγει απο την ομαδα απο αυτη την επινοηση του σαντος.

σημερα θα βαλει τον αμπουμπακαρι λεει δεξι χαφ και τον φωτακη αριστερο.

αλλανταλων λεω εγω

μαλλον θεωρει και τον αμπουμπακαρι πολυ καλυτερο απο τον κουτσια για να τον βαζει να παιξει εκτος θεσης και τον μικρο δεν τον βαζει να παιξει στη θεση του

μαλλον θα κερδισουμε αλλα πολλη ξεροκεφαλια δον φερναντο
δηλαδη ο σαββινι που παιζει δεξι μπακ τι επρεπε να κανει να εξαφανιστει??ελεος δηλαδη με τον σαντος φιλε μου...και να στραβοπατησεις αυτος θα σου φταιει :) :) :) :) :)

ολοι οι παιχτες κατα καιρους αναγκαζονται να παιζουν σε θεσεις που δεν ειναι οι φυσικες τους δεω σημαινει τπτ αυτο...

τωρα για τον κουτσια που λες εφοσον παιξει ρομβο που λες δεν εχει θεση μεσα...προσωπικα ειπα και παραπανω προτιμω 4-3-3 παρα ρομβο...
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

πειτε μου εναν λογο που δεν μπορουν ο βιειρινια και ο κουτσιανικουλης να παιξουν πλαγια στο 4-4-2 για να καταλαβω και εγω

πως μπορει να παιξει ο αμπουμπακαρι και ο γκαρσια πλαγια στο 4-4-2 και δεν μπορει να παιξει ο κουτσιανικουλης?

εγω ακουγα τον σπικερ μετεφερε τις οδηγιες του σαντος στον γκαρσια να παιζει στη γραμμη και να μην συγκλινει προς τον αξονα.
γιατι δεν μπορει να παιξει ο κουτσια εκει?
πειτε μου ενα χαρακτηριστικο που του λειπει
savic79

Δημοσίευση από savic79 »

γιατί παίζουμε ρόμβο όχι εγγλέζικο 4-4-2 με 2 αμυντικά χαφ.Στο ρόμβο τη γραμμή την κάνουν πάνω κάτω τα μπακ όχι τα 2 8άρια.Τώρα το τι λέν οι σπίκερ έλεος μάτια έχουμε και βλέπουμε.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

ο σαντος το ελεγε οχι ο σπικερ το διατυπωσα λαθος κανε ενα ριφρες.

και η αληθεια ειναι αυτη δεν μπορεις να παιζεις χωρις πλαγια χαφ.
δεν μπορει να αναπτυχθει η ομαδα ετσι θελει πλαγιοκοπησεις.
οποιος παιξει εκει πρεπει να παιξει στην γραμμη

και αν περιμενεις απο τον αμπουμπακαρι να κανει πλαγιοκοπησεις νομιζω δεν θα γινει ποτε

και ο φωτακης που τελοσπαντων αντε με τη χερενφειν τον βαζεις γραμμη δεξια ενω δεν ειναι η θεση του.
τον βαζεις τωρα και αριστερα με αντιθετο ποδι?

δηλαδη πρεπει να ειναι πολυ αχρηστος αυτος ο κουτσιανικουλης..
μεχρι και τερματοφυλακα θα εβαζε αριστερα για να μην παιξει ο μικρος
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δεν υπαρχει τετοια περιπτωση φιλε μου..απλα τον ελεγε να πηγαινει στη γραμμη να μαρκαρει τον εξτρεμ...για να σε κανω να καταλαβεις τι ειναι ο ρομβος ειναι οπως οταν επαιζε η μιλαν στα καλα της με γκατουσο-πιρλο ζεεντορφ-κακα...αυτο το πραγμα ειναι...χωρις να συγκρινω μεγεθη απλα το συστημα σου δειχνω...
savic79

Δημοσίευση από savic79 »

ronaldo αυτό σου εξηγώ στο ρόμβο τις πλαγιοκοπήσεις τις περιμένω από το λίνο κυρίως και το σαβίνι(?).Από άμπου και φωτάκη περιμένω να είναι κοντά τους και να τους δίνουν στηρίγματα επιλογές και κάλυψη.Το αν διαφωνείς ή συμφωνείς με το ρόμβο είναι άλλο θέμα(εγώ προσωπικά διαφωνώ γιατί πιστεύω πως από την δεξιά πλευρά με σαβίνι είμαστε τραγικοί,για αυτό και θα έπαιζα 4-3-3).Όχι όμως να κάνουμε κριτική λέγοντας ότι ο φωτάκης και ο άμπου θα παίξουν στη γραμμή.Υπάρχουν προπονητές στον κόσμο που παίζουν ρόμβο με 3 αμυντικά χαφ όταν θέλουν να κερδίσουν πάση θυσία το κέντρο.Στο ρόμβο δεν υπάρχουν εξτρέμ.
Άβαταρ μέλους
jrousis

Δημοσίευση από jrousis »

diniko80 έγραψε:οσοι παμε στηριξη και οχι κραξιμο...οποιος θελει να κραξει υπαρχουν και οι ραπτοπουλοι να βγει να ασελγησει
Μπράβο αδελφέ αυτό που είπες είναι το σωστότερο. όποιος γουστάρει γκρίνια να κάτσει σπίτι του και να τρώγεται με τη γυναίκα του.

Θα πρέπει όλοι σε κάθε θύρα να απομωνόσουμε τους γκρινιάρηδες χωρίς τσαμωμούς.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

savic79 έγραψε:θα επαναλάβω αυτό που έγραψα στο τόπικ του γκαρσία.Στο ρόμβο οι 2 πλάγιοι μέσοι δεν είναι εξτρέμ είναι 8άρια.Πιο πολύ ταιριάζει ο αμπου σε αυτό το ρόλο παρά ο κούτσια.Ο γκαρσία και ο κάθε γκαρσία δεν μπορεί να έχουν συνέχεια ως δικαιολογία το ότι μπορούν να παίξουν μόνο μια θέση.Ο γκαρσία είναι 6άρι θα΄πρεπε να μπορεί να παίζει και 8άρι,δεν τον έβαλε δα και σέντερ φορ,έλεος.Προφανώς και με τον άμπου δε γινόμαστε μπαρτσελόνα εν μία νυκτί αλλά τουλάχιστον να επιβραβεύονται αυτοί που δείχνουν όρεξη και δεν κάνουν τις βεντέτες στην ομάδα.
Ετσι ειναι. Δεν επαιζαν εξτρεμ οι ανθρωποι 8αρια επαιξαν και αν μη τι αλλο, ο Γκαρσια εχει αποδειξει οτι εχει τα χαρακτηριστικα για να βγαλει εναν αγωνα καλο σαν 8αρι. Το οτι εφταιγε το συστημα για τη χαμηλη αποδοση του Γκαρσια και του Φωτακη μου φαινεται παραλογο. Δηλαδη επειδη επαιζε λιγα μετρα πιο δεξια, ξεχασε να κανει πασα στα 5 μετρα? Να μου πειτε οτι ο Σαββινι επαιζε σε αλλη θεση, να το δεχτω. Αλλα Κουτσιανικουλης και Βιειρινια εξτρεμ σε ρομβο? Δηλαδη 4-1-5...Ιδανικοι γι'αυτο το συστημα ειναι ο Σορλεν (τι εκπληξη) και ο Φωτακης. Και αν τα μπακ σου ειναι χαλια η/και δεν ανεβαινουν καθολου (Λινο κ Σαββινι), τοτε λογικο ειναι να πεσουν μεγαλυτερες ευθυνες στα 2 8αρια.

Ο Αμπουμπακαρι δυστυχως δεν μπορει ακομα να βοηθησει στην αναπτυξη, ειναι λυση αναγκης σημερα, αλλα πιστευω οτι αν ο Λινο κανει παιχνιδι τοτε θα κανει και ο Αμπου. Απο Σαββινι δεξια δεν περιμενω απολυτως τιποτα, αλλα ο Φωτακης ειναι λιγο πιο ετοιμος να ανταποκριθει και μονος του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Olorin την Κυρ 30 Αύγ 2009, 11:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

βρε ο ρομβος ειναι σχημα δεν ειναι προσωπα.

αν παιξεις με αμυντικα χαφ στα πλαγια θα ειναι για να παιξεις φουλ αμυνα(οχι σαν τον σαντος που πηγε με γκαρσια στα πλαγια να παιξει επιθετικα)

αν παιξεις με οχταρια θα εισαι μια σφιχτη ομαδα οπως ηταν η μιλαν που λες,με παιχταραδες ομως για οχταρια που ηξεραν πολυ μπαλα και δεν ηταν και αργοι

και αν τον παιξεις με εξτρεμ(εξτρεμ εννοω οχι τη θεση αλλα τα χαρακτηριστικα των παιχτων δηλαδη παιχτες που να τρεχουν πολυ και να πανε σε προσωπικες ενεργειες στη γραμμη) θα εισαι φουλ επιθετικο σχημα

και μη μου πειτε οτι βιειρινια και κουτσιανικουλης οταν η ομαδα αμυνεται δεν μαρκαρουν.
σκυλια ειναι και οι 2(ειδικα ο κουτσια κηνυγαει πολυ τους αντιπαλους να τους παρει μπαλα) και με την ταχυτητα τους καλυπτουν χωρους μια χαρα

τελοσπαντων ας δουμε και το σημερινο ματς και τα ξαναλεμε για τον ρομβο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ronaldo την Κυρ 30 Αύγ 2009, 11:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

χαχαχαχα :) :) :)
Καλα ρε γκας δεν παιζεσαι! :)
Κλειδωμένο