Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Ο βασικός στόχος του ΠΑΟΚ ειναι ο Γκαμπιαντίνι. Εδώ και περίπου μία εβδομάδα ξεκίνησαν επίσημα οι επαφές της Γκοντσάρεβα με τον ατζέντη του παίκτη. Το αρνητικό στην υπόθεση είναι οτι η Σαμπντόρια μάλλον βρίσκει λύση στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζει. Θα την αναλάβει πιθανότατα ο ιδιοκτήτης της Λιντς. Σε αυτή την περίπτωση φαντάζει δύσκολο να φύγει ο παίκτης ως ελεύθερος. Εκτός και αν υπάρχει κάποιου είδους συμφωνία ανάμεσα σε ομάδα και Γκαμπιαντίνι.
Μπορεί να μην είναι ο κλασικος φορ περιοχής, αλλά μιλάμε για παίκτη που έρχεται από φουλ σεζόν και ο οποίος κάθε χρονιά σκοράρει μέσο όρο 7-8 γκολ σε ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα του κόσμου. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι όσες μεταγραφές έχει κάνει στην καριέρα του είναι 10+ εκατομμύρια Ευρώ.
Μπορεί να μην είναι ο κλασικος φορ περιοχής, αλλά μιλάμε για παίκτη που έρχεται από φουλ σεζόν και ο οποίος κάθε χρονιά σκοράρει μέσο όρο 7-8 γκολ σε ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα του κόσμου. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι όσες μεταγραφές έχει κάνει στην καριέρα του είναι 10+ εκατομμύρια Ευρώ.
- ΑποστόληςΑ
9 γκολ και 3 ασίστ παίζοντας μόνο τον β΄ γύρο.Gospi έγραψε:Ρε συ Τζοσουα εγω δεν ειμαι ουτε Πλζεν ουτε εθνικη Τσεχιας. Στον ΠΑΟΚ τον ειδα. Θελεις να μου πεις τα νουμερα του στον ΠΑΟΚ και ανα ποσες ευκαιριες σκοραρε?
Εντάξει ο Γκαμπιαντίνι είναι παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά. Μακάρι, αλλά δύσκολα.
- john4serres
-
buffalobill4 έγραψε:Εδώ έχεις άδικο Ρενε γιατί ο Γιώργος αυτήν την στιγμή ούτε καν στο ΔΣ της παε δεν είναι. Άρα στην λειτουργία της θεσμικά δεν έχει ρόλο. Ως γιος του ιδιοκτήτη δρα.renegade έγραψε:Ο προϊστάμενος τμήματος είναι ο Γιώργος. Αυτός πήρε την απόφαση χωρίς κανένα feedback
Ποιοι είναι μεγαλομέτοχοι στον ΠΑΟΚ ?
Το είδα και εγώ. Τον τσέκαρα όμως και έχει συμβόλαιο ένα ακόμα χρόνο.john4serres έγραψε:Έπεσε η Βαγιαδολίδ του Λαρίν.
Λέω εγώ.
Ο ΠΑΟΚ είναι γνωστό ότι για πρώτο φορ οι επιλογές που έχει βάλει μπροστά είναι όλες πολύ καλές.
Το θέμα είναι το τι μέλλει γενέσθαι με το δεύτερο φορ
Και αν έχουμε την ικανότητα σε λιγότερο από ένα μήνα έχουμε κλείσει την θέση.
Εδώ επικεντρώνεται και η ανασφάλεια τις ίδιας τις ΠΑΕ, πού από φόβο μην ξεμείνει από επιθετικό συζητάει τις περιπτώσεις Μπράντον και κριμεντσικ
Το θέμα είναι το τι μέλλει γενέσθαι με το δεύτερο φορ
Και αν έχουμε την ικανότητα σε λιγότερο από ένα μήνα έχουμε κλείσει την θέση.
Εδώ επικεντρώνεται και η ανασφάλεια τις ίδιας τις ΠΑΕ, πού από φόβο μην ξεμείνει από επιθετικό συζητάει τις περιπτώσεις Μπράντον και κριμεντσικ
μετα απο ψαξιμο
: oztunali και hernani πιστευω οτι ειναι καλες επιλογες για τα χαφ και θα μπορουσαμε να ενδιαφερθουμε ο πρωτος ερχεται απο σχεδον ανενεργη χρονια στα 28 του και με σχεδον 200 ματς μπουντεσλιγκα ,παιζει και στο πλαι ,ο ερνανι εχει ακομα 1 χρονο συμβολαιο στην παρμα αλλα δεν νομιζω οτι θα το εξαντλησει καθαρο 8αρι που τα τελευται χρονια εχει κανει μια καμπη στην καριερα του.

Καλός ο Ζοαο, αλλά μόνο φθηνός δεν είναι, ειδικά για 2η επιλογή.boogeyman77 έγραψε:https://www.transfermarkt.com/lucas-joa ... ler/234787 & https://www.transfermarkt.com/marius/le ... ler/598399 μου φαίνονται ενδιαφέρουσες φθηνές περιπτώσεις και πιο ενεργοί από Manaj & Krmencik για δεύτερο φορ.joshua έγραψε:Είχαμε δώσει τότε και 3 μυρια για αγορά. Εγώ δεν σκαμπάζω από λιστες παικτων. Πες μου εσύ ένα παράδειγμα ελεύθερου σε αυτά τα λεφτά με ενδιαφέρον. Εγώ πχ είπα τον Αλβανό.renegade έγραψε:Σόρρυ αλλά κάποτε πουλήσαμε ακπόμ και ψάχναμε βασικό με 5 κατοστάρικα ταβάνι.
Τώρα σε αυτά τα λεφτά για δεύτερο έχει της Παναγιάς τα μάτια.
Αλλά με καφέ βρακάκι δεν μαμησε κανείς
- Μπαρκαρούτσος
Ο ΠΑΟΚ θέλει φορ απεγνωσμένα, αλλά ο κοιμισμένος εξόριστος Τσετσένος δεν έκλεισε τον Ibrahimovic. Ο Σουηδός ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του, αντί να έρθει στην ομάδα για την οποία γεννήθηκε.
- buffalobill4
Η dimera η οποία αν θυμάμαι καλά ανήκει στην Παρασκευή Σαββίδη και στον Νίκο Σαββίδη.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:buffalobill4 έγραψε:Εδώ έχεις άδικο Ρενε γιατί ο Γιώργος αυτήν την στιγμή ούτε καν στο ΔΣ της παε δεν είναι. Άρα στην λειτουργία της θεσμικά δεν έχει ρόλο. Ως γιος του ιδιοκτήτη δρα.renegade έγραψε:Ο προϊστάμενος τμήματος είναι ο Γιώργος. Αυτός πήρε την απόφαση χωρίς κανένα feedback
Ποιοι είναι μεγαλομέτοχοι στον ΠΑΟΚ ?
- buffalobill4
Καλά προφανώς και ως ιδιοκτήτης ενεργεί αλλά μου φαίνεται παράξενο ο ιδιοκτήτης να απομακρύνει εργαζόμενο 5-6 σκαλοπάτια κάτω του στην ιεραρχία.renegade έγραψε:
Υγ Μπάφαλο θεσμικό ρόλο δεν είχε κάποτε ουτε ο ίδιος ο Ιβάν.
Ας μην κολλάμε στους τύπους
- Μπαρκαρούτσος
Ανασκευάζω το τελευταίο post μου.
Το ποδόσφαιρο αποσύρθηκε από τον Zlatan Ibrahimovic.
Το ποδόσφαιρο αποσύρθηκε από τον Zlatan Ibrahimovic.
-
- Επικοινωνία:
Θα συνεχίσω το σατυρικό του ποστ φίλε συνοπαδε μου και θα τονίσω πως ακόμα είναι ελεύθερος ο Diego Costa.Αυτος κι αν δεν είναι γεννημένος για Τούμπα!Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ο ΠΑΟΚ θέλει φορ απεγνωσμένα, αλλά ο κοιμισμένος εξόριστος Τσετσένος δεν έκλεισε τον Ibrahimovic. Ο Σουηδός ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του, αντί να έρθει στην ομάδα για την οποία γεννήθηκε.