Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
- FreeWatcher
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Εδώ είσαι φάουλ...Υγ Τζος
Δηλαδή επειδή έχουμε κάνει ένα σκασκο μακακιες....δεν γ@μιεται ας κάνουμε και άλλες?
Αφού δεν θέλουμε να χρησιμοποιούμε ούτε σκάουτινγκ ούτε μαουντινγκ, ας τους απολύσουν τουλάχιστον όλους από κει και τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν ας πάνε στο συμβόλαιο του επιθετικου.
Είναι αδιανόητο από χιλιάδες ποδοσφαιριστές εμείς να ανακυκλωνομαστε συνεχώς στους ίδιους και στους ίδιους
Ο Μπράντον ήταν κάτι το exotic...
-
Κάτι ακούστηκε για Πελκα και Ραχμαν Μπαμπα..
Επίσης και για Τζολη επιστροφή.. Ισχύει?
Κρμεντσικ έχει κλείσει ήδη μπορεί και για 1ο σέντερ φορ με 2ο τον Μπραντον..
Αλλο ένα καλοκαίρι προβλέπω με μετριοτητες.
Χρήμα δεν βλέπω να δίνουν.. Βολεμένοι με την 4η θέση??
Δεν ξέρω πολύ απαισιοδοξα και στενάχωρα τα πράγματα.
Καλό κουράγιο σε όλους.
Επίσης και για Τζολη επιστροφή.. Ισχύει?
Κρμεντσικ έχει κλείσει ήδη μπορεί και για 1ο σέντερ φορ με 2ο τον Μπραντον..
Αλλο ένα καλοκαίρι προβλέπω με μετριοτητες.
Χρήμα δεν βλέπω να δίνουν.. Βολεμένοι με την 4η θέση??
Δεν ξέρω πολύ απαισιοδοξα και στενάχωρα τα πράγματα.
Καλό κουράγιο σε όλους.
- Montrealiotis
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Δεν είναι μόνο ότι δεν πέφτει χρήμα (αν δεν πέφτει) είναι ότι ανακυκλώνουμε όλο τους ίδιους και τους ίδιους. Μόνο όμως όταν είναι σε limit down. Αυτό δείχνει έναν φόβο. Κάνουμε μια “safe” επιλογή που θα την εγκρίνει ο Ιβαν αφού τον ξέρει τον παίκτη. Αν δεν βγει, δεν φταίει αυτός που την πρότεινε, αλλά οι συγκυρίες, τραυματισμοί κλπ. Αφού ρε ιβαν τον είχες δει κι εσυ τον παίκτη, καλώς ήταν όταν έπαιζε σε εμάς. Ανεύθυνοι, άχρηστοι. Τρώνε και τον Μποτο απ ότι φαίνεται. Μια χαρά, να πέφτει ο μισθός και όλα καλά. Ας ξενερώνει ο οπαδός. Ακόμα καλύτερα. Λιγότερα άτομα στο γήπεδο, λιγότερες σκοτούρες. Μια χαρά.
Η αληθεια ειναι πως κανεις απο τους 3 δεν αξιζουν να ειναι στο ροστερ του ΠΑΟΚ. Ακου για Τσεχο και νομιζω οτι εχω μπει σε μηχανη του χρονου και εχουμε παικτες τυπου Μπαιανο και παλευουμε για Κρμεντσικjoshua έγραψε:Δηλαδη ο Φαν Φερτ και ο Ιωαννιδης ειναι καλυτεροι παικτες του Κρμεντσικ?
Ξαναλεω μου φαινεται οτι με τον Σαββιδη θελετε να τα βαλετε και ξεσπατε στον Κρμεντσικ γιατι ειναι πιο ευκολο.
-
Καλα ειπατε τελικα οτι δε θα κουνηθει τιποτα το 3μερο.
Καλη τριτη δηλαδη.

Καλη τριτη δηλαδη.

Ποιοι είναι αυτοί που τρώνε τον μπότο?Montrealiotis έγραψε:Δεν είναι μόνο ότι δεν πέφτει χρήμα (αν δεν πέφτει) είναι ότι ανακυκλώνουμε όλο τους ίδιους και τους ίδιους. Μόνο όμως όταν είναι σε limit down. Αυτό δείχνει έναν φόβο. Κάνουμε μια “safe” επιλογή που θα την εγκρίνει ο Ιβαν αφού τον ξέρει τον παίκτη. Αν δεν βγει, δεν φταίει αυτός που την πρότεινε, αλλά οι συγκυρίες, τραυματισμοί κλπ. Αφού ρε ιβαν τον είχες δει κι εσυ τον παίκτη, καλώς ήταν όταν έπαιζε σε εμάς. Ανεύθυνοι, άχρηστοι. Τρώνε και τον Μποτο απ ότι φαίνεται. Μια χαρά, να πέφτει ο μισθός και όλα καλά. Ας ξενερώνει ο οπαδός. Ακόμα καλύτερα. Λιγότερα άτομα στο γήπεδο, λιγότερες σκοτούρες. Μια χαρά.
- Montrealiotis
Αυτοί που διώξανε 2 άτομα από το team του.
Εγώ δεν έχω ούτε εσωτερική πληροφόρηση, ούτε ακούω ράδια. Δεν γίνεται όμως όλοι αυτοί που είναι χρόνια στην ΠΑΕ να είναι αλάνθαστοι και οποίος καινούριος ερχεται να πέρνει το φταίξιμο και να φεύγει. Κάτι δεν Παρί καλά στο βασίλειο της Δανιμαρκίας, δεν νομίζεις;
Εγώ δεν έχω ούτε εσωτερική πληροφόρηση, ούτε ακούω ράδια. Δεν γίνεται όμως όλοι αυτοί που είναι χρόνια στην ΠΑΕ να είναι αλάνθαστοι και οποίος καινούριος ερχεται να πέρνει το φταίξιμο και να φεύγει. Κάτι δεν Παρί καλά στο βασίλειο της Δανιμαρκίας, δεν νομίζεις;
Δηλαδή την λες στον Σαββίδη?Montrealiotis έγραψε:Αυτοί που διώξανε 2 άτομα από το team του.
Αν εσύ έχεις μια εταιρεία και πάρεις δύο υπαλλήλους για να αναπτύξεις έναν τομέα της επιχείρησης σου,τους πληρώσεις αρκετά περισσότερα από αυτά που δίνεις στους υπάρχοντες υπαλλήλους αλλά αυτοί εν τέλει δεν είναι καλύτεροι ούτε από αυτούς που έχεις...τι κάνεις?
Υγ επίσης κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε κάτι πολύ σημαντικό.
Τι πάει να πει teaam μποτο
Υπάλληλοι του ΠΑΟΚ Είναι όλοι τους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 04 Ιουν 2023, 21:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ελπιζω να μην το λες για μεναjoshua έγραψε:Ξαναλεω μου φαινεται οτι με τον Σαββιδη θελετε να τα βαλετε και ξεσπατε στον Κρμεντσικ γιατι ειναι πιο ευκολο.
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Ο άλλος λέει την Ινδονησία Ινδία και έχει και άποψη για κρμεντσικ. Ας έρθει και ο φουφουτος αρκεί να παίζει καλά... Είδαμε όταν μοίραζαν λεφτά με μπερμπαντοφ Κανκαβα και χατσεριδη... Ήρεμα γιατί φορτώνω.
Ρε συ Τζοσουα εγω δεν ειμαι ουτε Πλζεν ουτε εθνικη Τσεχιας. Στον ΠΑΟΚ τον ειδα. Θελεις να μου πεις τα νουμερα του στον ΠΑΟΚ και ανα ποσες ευκαιριες σκοραρε? Ειδα και τον Τσολακ που στην προηγουμενη ομαδα του τα ριχνε με το κιλο και σε μας δεν πετυχαινε ουτε μπεκάτσα. Ειδικα για παιχτες που δοκιμαστηκαν στο πρωτάθλημα μας, το βρισκω ατοπο να αναφερομαστε σε νουμερα σε αλλες ομαδεςjoshua έγραψε:Ρε Gospi ωρες ωρες αναρωτιεμαι αν πραγματικα το ψαχνεις πριν μιλησεις η αν απλα θες να γκρινιαξεις.Ο Κρμεντσικ δεν ειχε εφεση στο γκολ με 62 σε 124 παιχνιδι στη Βιτωρια Πλζεν σε εποχες που ηταν ενα σκαλι πανω απο εμας σαν ομαδα? Ειχαμε ποτε παικτη με 10 γκολ στην εθνικη Τσεχιας? Οκ δεν επιασε η μεταγραφη στο Βελγιο οταν και η Μπριζ που δεν πεταει χρηματα τον αξιολογησε και εδωσε 6 μυρια και ειχε τραυματισμο στη Σλαβια αλλα μην γραφουμε οτι ναναι...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
Ποιανου ροστερ ρε Ντιμ .Για το του 18-19 συμφωνουμε .Του 20-23 .....Dimg4a έγραψε:Η αληθεια ειναι πως κανεις απο τους 3 δεν αξιζουν να ειναι στο ροστερ του ΠΑΟΚ. Ακου για Τσεχο και νομιζω οτι εχω μπει σε μηχανη του χρονου και εχουμε παικτες τυπου Μπαιανο και παλευουμε για Κρμεντσικjoshua έγραψε:Δηλαδη ο Φαν Φερτ και ο Ιωαννιδης ειναι καλυτεροι παικτες του Κρμεντσικ?
Αν είναι ο Κρέμντσικ που ξέραμε πριν από 2 χρόνια τότε θα είναι πολύ καλή και δοκιμασμένη λύση για 2ος επιθετικός.
Ομολογὠ ότι έχω μια αδυναμία στα φορ που έχουν ταχύτητα και προσωπική ενέργεια.
Βασική προϋπόθεση είναι φυσικά να ξεψαχνιστεί από το ιατρικό επετελείο από την κορφή ως τα νύχια.
Ομολογὠ ότι έχω μια αδυναμία στα φορ που έχουν ταχύτητα και προσωπική ενέργεια.
Βασική προϋπόθεση είναι φυσικά να ξεψαχνιστεί από το ιατρικό επετελείο από την κορφή ως τα νύχια.