Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Γιάννη καταλαβαίνω απόλυτα τους προβληματισμούς και για την Ινδονησια και για τους τραυματισμους,απλά για κάποιο λόγο έχω ένα πολύ θετικό προαίσθημα και επιπλέον είμαι σχεδόν σίγουρος ότι με αυτά τα λεφτά η εναλλακτική ια ήταν χειροτερη.
- paokovios1974
Αστεια πραγματα. Οταν σαν οργανισμος οι επιλογες σου ξεκινουν απο τον Μπραντον και καταληγουν στον Κρμεντσικ τοτε καλυτερα να το κλεισεις το μαγαζι. Αληθεια ο Κρμεντσικ γτ δεν εχει αλλες επιλογες και εχει κουβαληθει στην ελλαδα για διακοπες με την ελπιδα να κλεισει σε μας? Ειμαστε τοσο τσακαλια και βρηκαμε την χρυση ευκαιρια, ή μηπως καμια σοβαρη ομαδα δεν θα επενδυε πανω σε εναν 30χρονο ποδοσφαιριστη που προερχεται απο σεζον στην τζακαρτα και μαλλον πριν ειχε και σοβαρο τραυματισμο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απο μια πρόχειρη αλίευση στον τοπικό τους Τύπο, όταν πήγε ο Κρμέντσικ στη Τζακάρτα, δεν ανακοινώθηκαν τα οικονομικά στοιχεία αλλά γινόταν λόγος για παρόμοιο συμβόλαιο με του, επίσης Τσέχου, Όντρει Κούντελα, στην ίδια ομάδα, που έφτανε τις 50 εκατομμύρια Κορώνες (Τσεχίας,υποθέτω) για τρία χρόνια ήτοι κάτι παραπάνω από 700 χιλ. Ευρω το χρόνο.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Napoli4 έγραψε:Πάντως σίγουρα όταν αραδιαζουμε εδώ μέσα ποσά, καλό είναι να έχουμε και μια αξιόπιστη πηγή. Ειδικα όταν για έναν παίκτη ακούγεται από τη μια 1,2εκ και από την άλλη 120Κ.
Μήπως το 1.2 είναι ινδονησιάνικα λεφτά;
Στάλθηκε από το SM-G965U μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος odynet την Κυρ 04 Ιουν 2023, 18:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ToMousiTouCrespo
Γνωρίζει κανείς να μας πει σίγουρα γιατί πήγε ο Τσέχος Ινδονησία; Ήταν λεφτά, γνωριμίες, τραυματισμοί, ποδοσφαιρική αξία;
-
- ΑποστόληςΑ
Όταν το να τριπλάρει ο Κίτσιου αποτελεί είδηση...Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τρίπλα και γκολ ο Κίτσιου, αλλά κάτσε ΠΑΟΚ να ψάχνεις παίκτες.
https://streamja.com/ZB4A9
Παντως πριν φυγει για τζακαρτα ειχε μεινει κανα 4μηνο εκτος λογω τραυματισμου στον αστραγαλο. Δεν ειναι και λαιτ θεμα αυτο ..
Τη στιγμή που έχεις σκοπό να χρησιμοποιήσεις παραπάνω τον Τζίμα, δεν γίνεται να φέρεις ως 2ο καλύτερο του Κρμέντσικ.
- sourmenetes
- Moderator
Ηρεμαααα...giapas έγραψε:φτύνω στο κόρφο μου συνεχώς. Δε μπορεί να είναι αλήθεια.
ΥΓ : Josh ρε φίλε εσύ είσαι πιο επιλεκτικός απο τους επιλεκτικούς και λες για 400κ στο παίκτη που έπαιζε Ινδονησία; Re φίλε είμαι στην άλλη άκρη , εμένα μια τέτοια μεταγραφή είναι σαν να μου λέει ο Σαββίδης κόψε φίλε μου τον ΠΑΟΚ και το παοκμανια και ασχολήσου με κάτι άλλο για του χρόνου. Αυτό δεν είναι λευκή πετσέτα , αυτό είναι να σε βάλει σε τρελοκομείο άμα γίνει.
Μη βιαζεσαι!!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εγω σε μια συγκριση τσεχου-τομας, ειμαι με τσεχο ,σε χαρακτηριστικα ,σε ποδοσφαιρο και οτι μου ταιριαζει πιο πολυ για φορ ομαδας πρωταθλητισμου(αν αποφασισουμε να κανουμε) ,αλλα στο μυαλο μου εχω τον τσεχο προ 2 ετων σε αυτη την συγκριση.
η ενσταση και αρνητικη πλευρα σε αυτη την κινηση ,προσωπικα τουλαχιστον δεν βρισκω κανενα ποδοσφαιρικο νοημα,στοιχειο κτλπ ,αν παρουμε ως δεδομενο οπως λενε δημοσιογραφοι οτι δινουμε 4 με 5 κατοσταρικα για το 2ο φορ, παιχτες οπως ο τσεχος δηλαδη τα τελευταια 2 χρονια τον εναν σχεδον ολοκληρο τραυματιας και τον επομενο σε ενα πρωταθλημα επιπεδου β εθνικης ελλαδος θα επρεπε να ειχε κοπει χωρις καν να ειχε προταθει.
καθαρα ποδοσφαιρικα αν οντως δινουμε 4-5 κατοσταρικα για 2ο φορ και οντως κινουμαστε για ελευθερους και δανεικους ,θα επρεπε να κοιταμε απο πορτογαλια εκτος των 4-5 ομαδων ποιους μπορουμε να παρουμε, απο τις τελευταίες ισπανιας ,γαλλιας,ιταλιας,γερμανιας η και απο τις 2 κατηγοριες αυτων των χωρων ,τσεχιες ,σερβιες κτλπ.
παιχτες πιο ενεργους και με πιο σταθερες παρουσιες με πιο ποδοσφαιρικα κριτηρια και οχι να μενουμε σε μια λιστα πχ 10 ονοματων που εχουμε δει ,δηλαδη σε ολοκληρο πλανητη δεν υπαρχει δευτέρο φορ για τον ΠΑΟΚ και πρεπει να παρουμε τον τσεχο?
μπορει το παραπανω παραδειγμα να ειναι λαθος και ο τσεχος να ειναι καλυτερο φορ ας πουμε απο το φορ της φαμαλικαο αλλα ειναι πιο λαθος επιλογη ποδοσφαιρικα ,τουλαχιστον για εμενα
ΠΑΟΚ
η ενσταση και αρνητικη πλευρα σε αυτη την κινηση ,προσωπικα τουλαχιστον δεν βρισκω κανενα ποδοσφαιρικο νοημα,στοιχειο κτλπ ,αν παρουμε ως δεδομενο οπως λενε δημοσιογραφοι οτι δινουμε 4 με 5 κατοσταρικα για το 2ο φορ, παιχτες οπως ο τσεχος δηλαδη τα τελευταια 2 χρονια τον εναν σχεδον ολοκληρο τραυματιας και τον επομενο σε ενα πρωταθλημα επιπεδου β εθνικης ελλαδος θα επρεπε να ειχε κοπει χωρις καν να ειχε προταθει.
καθαρα ποδοσφαιρικα αν οντως δινουμε 4-5 κατοσταρικα για 2ο φορ και οντως κινουμαστε για ελευθερους και δανεικους ,θα επρεπε να κοιταμε απο πορτογαλια εκτος των 4-5 ομαδων ποιους μπορουμε να παρουμε, απο τις τελευταίες ισπανιας ,γαλλιας,ιταλιας,γερμανιας η και απο τις 2 κατηγοριες αυτων των χωρων ,τσεχιες ,σερβιες κτλπ.
παιχτες πιο ενεργους και με πιο σταθερες παρουσιες με πιο ποδοσφαιρικα κριτηρια και οχι να μενουμε σε μια λιστα πχ 10 ονοματων που εχουμε δει ,δηλαδη σε ολοκληρο πλανητη δεν υπαρχει δευτέρο φορ για τον ΠΑΟΚ και πρεπει να παρουμε τον τσεχο?
μπορει το παραπανω παραδειγμα να ειναι λαθος και ο τσεχος να ειναι καλυτερο φορ ας πουμε απο το φορ της φαμαλικαο αλλα ειναι πιο λαθος επιλογη ποδοσφαιρικα ,τουλαχιστον για εμενα
ΠΑΟΚ
-
Για να τελειώνουμε με τα λεφτά του Κρμεντσικ:
Σε τσέχικο σάιτ υποστηρίζουν ότι αμοιβοταν με 31 δισεκατομμύρια ρουπία Ινδονησίας τα οποία σε ευρώ είναι κοντά στα 2 εκατομμύρια.
Με τα πολύ λίγα λεφτά που δίνει ο ΠΑΟΚ αυτήν την στιγμή (300k-500k) για αυτήν την θέση, ούτε καλύτερο ποδοσφαιριστή μπορεί να βρει, πόσο μάλλον κάποιον που να ξέρει την ομάδα και την πόλη και να γουστάρει να παίξει εδώ.
Σε τσέχικο σάιτ υποστηρίζουν ότι αμοιβοταν με 31 δισεκατομμύρια ρουπία Ινδονησίας τα οποία σε ευρώ είναι κοντά στα 2 εκατομμύρια.
Με τα πολύ λίγα λεφτά που δίνει ο ΠΑΟΚ αυτήν την στιγμή (300k-500k) για αυτήν την θέση, ούτε καλύτερο ποδοσφαιριστή μπορεί να βρει, πόσο μάλλον κάποιον που να ξέρει την ομάδα και την πόλη και να γουστάρει να παίξει εδώ.
Δηλαδη για να παρει χρονο ο Τζιμας εμεις πρεπει να δωσουμε 4 με 5 κατοσταρικα σε πρωην ποδοσφαιριστες? Ε τοτε να μην παρουμε δευτερο αλλα να αναβαθμισουμε τον Τζιμα σε δευτερο. Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι λειβαδια ή λαμια. Ο ΠΑΟΚ διεκδικει στοχους και τιτλους. Ο δευτερος φορ του πρεπει να ειναι σχεδον σαν τον πρωτο. Ο Τζιμας μπορει να μπαινει στα ματς π εχουν κριθει και στο κυπελο.Blackgr4 έγραψε:Τη στιγμή που έχεις σκοπό να χρησιμοποιήσεις παραπάνω τον Τζίμα, δεν γίνεται να φέρεις ως 2ο καλύτερο του Κρμέντσικ.
Εαν ο Τσεχος ειναι να ερθει ως δευτερος ειμαστε ΟΚ. Γιατι για δευτερος ειναι. Εγω θελω τα φορ μου να εχουν τοποθετησεις και να σκοραρουν με το κεφαλι.
Ο Τσεχος δεν με ενοχλει ιδιατερα γιατι μπορει και να τραβηχτει και στο πλαι να παιξει μαζι με Τζιμα γενικα περισσοτερο εκτος περιοχης μου αρεσε απο οτι θυμαμαι. Φερτε φορακλα νταμαρι να παιρνει κεφαλιες.
Ο Τσεχος δεν με ενοχλει ιδιατερα γιατι μπορει και να τραβηχτει και στο πλαι να παιξει μαζι με Τζιμα γενικα περισσοτερο εκτος περιοχης μου αρεσε απο οτι θυμαμαι. Φερτε φορακλα νταμαρι να παιρνει κεφαλιες.
Μπορείτε να μου πείτε τους 2ους φορ των συνδιεκδικητων μας φέτος;
Μην ρωτήσω καν για τους 3ους που σε εμάς θα είναι ο Τζίμας
Ευχαριστώ
Μην ρωτήσω καν για τους 3ους που σε εμάς θα είναι ο Τζίμας
Ευχαριστώ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Κυρ 04 Ιουν 2023, 17:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.