paok x.m. έγραψε:http://www.sport-fm.gr/article/192194
Mηπως το χοντρενει λιγο ο κ.Καρπετοπουλος?
Του απάντησε ο Κόλκας...!!!

paok x.m. έγραψε:http://www.sport-fm.gr/article/192194
Mηπως το χοντρενει λιγο ο κ.Καρπετοπουλος?
ας αναρωτηθουν ολα αυτα τα νουμερα, μεγαλα ή μικρα, που βγαινουν στον αερα για να πουν την μαλακια τους. τα χειροτερα θηρια της φυσης.8181 έγραψε:Διαβάζω στις προηγούμενες σελίδες πως ο Γιώργος ο Μαντζάνας , λέει, φίλος του Τάσσου του Τρεγιά να πούμε, κολλητός του Ραπτόπουλου ξέρω ‘γω είναι στενοχωρημένος και θα προβεί σε αποκαλύψεις. Και πως ''ιστορικά'' στελέχη, να ούμ, ''ιστορικών'' συνδέσμων, και δηλαδή εντάξει, στα δυτικά ξεκίνησαν αντιπολίτευση και εμείς κρεμόμαστε από τα αρχίδια τους και περιμένουμε να τους ακούσουμε. Επειδή αν αναρωτηθώ ΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ και ΠΩΣ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ έγιναν δημόσια πρόσωπα με λόγο στα κοινά του ΠΑΟΚ θα με πείτε και μαλάκα μια πρόταση στον πρόεδρο της ΠΑΕ.
+όσα θεςDimisK έγραψε:Κάτω τα χέρια από το Ζαγοράκη μη γίνει της πουτάνας, ζώα!
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΓΟΡΑΚΗ!
Φτασαμε στο σημειο να λεμε τα αυτοονητα στον Π.Α.Ο.Κ μου φαινεται...Μπραβο ρε shark4....shark4 έγραψε:Με διαφορα ο πλεον αξιοπιστος προεδρος του ΠΑΟΚ τα τελευταια 15 ( τουλαχιστον ) χρονια. Και μονο το γεγονος οτι για 3 συνεχομενα χρονια δεν ακους για προσφυγες παικτων.για χρωστουμενα σε παικτες και μανατζερ, για δοσεις συμβολαιων η για προσφυγες σε Ουεφα κτλ,ειναι πολυ σημαντικο.
Ασχετως οτι πρωχωραει το μεγαλο πλανο που λεγεται προπονητικο κεντρο.
Αυτα απο μονα τους αποτελουν τεραστια επιτυχια.
Υ.Γ. Τους 50-100 που αντιπολιτευονται την ομαδα ( γιατι στην ουσια αυτη χτυπανε ) λιγη αξια εχουν. Αυτους ολους και αυριο το πρωι να τους πεις να γιναουν προεδροι και παλι θα μανουριαζουν και παλι θα γκρινιαζουν.