Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Φοβούνται να κοιτάξουν κανέναν που δεν είναι τραυματίας?
Υγ ο Μαυροβούνιος που έγραψε ο πάτερ με ψήνει
Υγ ο Μαυροβούνιος που έγραψε ο πάτερ με ψήνει
Γιατί αν ήταν θα τον παίρναμε; Την αναφορά την έκανα σχετικά με το παρελθόν όταν ήταν ελεύθερος και τσάμπα αλλά δεν μας έκανε ενώ ψαχναμε παίκτη στη θέση...Τα ίδια λεφτά με τον Σβαμπ κόστιζε...
-
Οι συνολικές προσθήκες που θα γίνουν αν δεν ανανεώσει και ο Τόμας θα είναι μίνιμουμ 7. 2 φορ, αριστερό εξτρέμ που παίζει και 10, 8αρι, αριστερό μπακ, δεξιοπόδαρος στόπερ, αναπληρωματικός τερματοφύλακας.omerta76 έγραψε:Όσοι φαντάζεστε 2ο καλό επιθετικό, 2ο καλό τερματοφύλακα κτλ κτλ....μάλλον δεν έχετε δει προς τα πού πάει το έργο!
Ο ρασβαν το ξέρει?
Τι θα τον εμποδίσει να λέει πάλι τα γνωστά που λέει από την λήξη του πρωταθλήματος ( why were a new team )?
Τι θα τον εμποδίσει να λέει πάλι τα γνωστά που λέει από την λήξη του πρωταθλήματος ( why were a new team )?
Τι εννοείς ο Ραζβαν το ξέρει; Ήδη 5 χαιρέτησαν ένας 6ος είναι πολύ πιθανό (Τόμας), ενώ αν βρεθεί τρόπος θα αποχωρήσουν και 7ος και 8ος (Μουργκ, Νινουα).
Όλοι αυτοι δεν θα αντικατασταθούν;
Edit...ξέχασα και τον Νταντας που μάλλον δύσκολα και αυτός
Όλοι αυτοι δεν θα αντικατασταθούν;
Edit...ξέχασα και τον Νταντας που μάλλον δύσκολα και αυτός
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Σάβ 03 Ιουν 2023, 23:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και λίγες είναι. Έναν μεσοεπιθετικο θα παρουμε; Με 5 θα κλείσει το ροστερ στη γραμμη; Δεύτερο χαφ αν δεν μείνει ο Νταντας δεν θα πάρουμε;
-
Σε ένα ράστερ με 27-28 παίκτες το να αντικατασταθούν 7 είναι περίπου το 25%. Δεν το λες και νέα ομάδα.renegade έγραψε:Ο ρασβαν το ξέρει?
Ίσως πάρουμε 7 ,ίσως και 10 , νομίζω το σημαντικό σε αυτή τη φάση είναι οποιος έρχεται να είναι πραγματικά ποιοτικός ποδοσφαιριστής.
Ούτε στοίχημα τύπου Φελίπε ούτε ηθοποιούς τύπου κεντζιορα
Ούτε στοίχημα τύπου Φελίπε ούτε ηθοποιούς τύπου κεντζιορα
Κοταρσκι
Καργας
Νταντας
Ράφα
Ναρευ
Μπράντον
Αυτοί του ήρθαν πέρσι και όπου σταθεί και όπου βρεθεί εκτός από την δικαιολογία του νεανικού ρόστερ λέει και την δικαιολογία ότι ήμασταν καινούργια ομάδα
Και ρωτάω εγω
Δεν θα είμαστε καινούργια ομάδα ( πάντα κατά την κρίση του προπονητή) αν έρθουν 7-8 παίκτες?
Καργας
Νταντας
Ράφα
Ναρευ
Μπράντον
Αυτοί του ήρθαν πέρσι και όπου σταθεί και όπου βρεθεί εκτός από την δικαιολογία του νεανικού ρόστερ λέει και την δικαιολογία ότι ήμασταν καινούργια ομάδα
Και ρωτάω εγω
Δεν θα είμαστε καινούργια ομάδα ( πάντα κατά την κρίση του προπονητή) αν έρθουν 7-8 παίκτες?
Ο μονος που δεν βλεπει το αδιεξοδο σ αυτην την σχεση ειναι ο ιδιοκτητης. Αδιεξοδη ηταν η σχεση εξ αρχης οταν ως πλανο του ΠΑΟΚ οριοθετηθηκε η αναδομηση του ροστερ, το χτισιμο και η στροφη σε νεοτερους ποδοσφαιριστες προτζεκτ. Ο Λουτσεσκου παιζει να ειναι ο πιο ακαταλληλος για να υπηρετησει ενα τετοιο πλανο. Δεν φταιει ομως αυτος που ειναι εδω σημερα, αλλα οποιος εισξγηθηκε την επιστροφη του στον ιδιοκτητη, γιατι σημαίνει οτι μαλλον δεν του κόβει ιδιαιτερα Ακομη και ο τελευταίος οπαδος ξερει τι χρειάζεται ο Λουτσεσκου για να φερει επιτυχιες, και αυτο σιγουρα δεν ειναι συμβατο με το νεο πλανο του ΠΑΟΚ
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- MacTiger
- Επικοινωνία:
Λέτε ο μποτο να μας φέρει τον Diego Moreira από Μπενφίκα; Και ο Joelson Fernandes κυκλοφορεί ελεύθερος..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MacTiger την Κυρ 04 Ιουν 2023, 00:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έγραψες 6. Ξέχασες Νάσμπεργκ, Κουαλιάτα, Ρικάρντο που επίσης ήρθαν το καλοκαίρι και Τάισον, Κεντζιόρα που ήρθαν τον χειμώνα.renegade έγραψε:Κοταρσκι
Καργας
Νταντας
Ράφα
Ναρευ
Μπράντον
Και ρωτάω εγω
Επίσης σε σχέση με πέρσι, έφυγαν:
Τσόλακ, Τσιγγάρας, Μιχάι, Βαρέλα, Κρέσπο, Πασχαλάκης (το καλοκαίρι) και τον χειμώνα που ήρθε ο Φιλίπε, είχε φύγει ο Σβιντέρσκι (τον Εσίτι δεν τον αναφέρω καν).
Άρα μέσα σε 1.5 χρόνο, είχες 18 διαφοροποιήσεις. Ε δεν τις λες και λίγες..
Άντε τον νεσμπεργκ τον ξέχασα.Blackgr4 έγραψε:Έγραψες 6. Ξέχασες Νάσμπεργκ, Κουαλιάτα, Ρικάρντο που επίσης ήρθαν το καλοκαίρι και Τάισον, Κεντζιόρα που ήρθαν τον χειμώνα.renegade έγραψε:Κοταρσκι
Καργας
Νταντας
Ράφα
Ναρευ
Μπράντον
Και ρωτάω εγω
Επίσης σε σχέση με πέρσι, έφυγαν:
Τσόλακ, Τσιγγάρας, Μιχάι, Βαρέλα, Κρέσπο, Πασχαλάκης (το καλοκαίρι) και τον χειμώνα που ήρθε ο Φιλίπε, είχε φύγει ο Σβιντέρσκι (τον Εσίτι δεν τον αναφέρω καν).
Άρα μέσα σε 1.5 χρόνο, είχες 18 διαφοροποιήσεις. Ε δεν τις λες και λίγες..
Οι άλλοι δύο ( κουαλιατα και Ρικάρντο) έπαιξαν σχεδόν όσο εγώ και εσύ
Ο Τάισον και ο κεντζιορα ήρθαν 6 μήνες μετά... σιγά μην βάλω και τον σαστρε Σοάρες που ήρθαν πέρσι
- Μπαρκαρούτσος