Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Τρόμος
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Τρόμος »

Gospi έγραψε:Ε καλα δεν νομιζω πως υπαρχει ομαδα μεγαθηριο που τα χωνει χοντρα στο ευρωπαικο ποδοσφαιρο, που να προέρχεται απο χωρα με πληθυσμό 11 μυρια. Ειμαστε μικρη χωρα, μικρα τα μεγεθη, χαμηλα τα έσοδα κλπ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπενφίκα, Σπόρτινγκ και Πόρτο από Πορτογαλία.Αγιαξ από Ολλανδία.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Φέρε ρε Ιβάν στην ΠΑΕ το επιτελείο που κάνει τις μεταγραφές στο βόλεϊ.

Κι αν δεν ξέρουν από μπάλα, τουλάχιστον θα δούμε και κανέναν ψηλό στην ενδεκάδα :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rexaris την Παρ 02 Ιουν 2023, 22:56, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

jibbie έγραψε:Τουλάχιστον κάναμε ουρανοξύστες στο ελληνικό :mrgreen:
Όχι ακομα..

Περίμενε..

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Το πρόβλημα δεν είναι ατομικά ποσά χώνει η κάθε ομάδα.
Μπορείς να δεις τον γαύρο για παράδειγμα και να πεις ότι χώνει πάρα πολλά.
Ότι και να κάνεις ατομικά αν το Πλαίσιο στο οποίο δραστηριοποιείσαι δεν είναι υγιές, αποδοτικό με ανάπτυξη θα μένεις και εσύ στάσιμος.
Βγάζουνε σήμερα οι μικρές και μικρομεσαίες ομάδες τους παίκτες που έβγαζαν στο παρελθόν?
Θυμηθείτε όλη εκείνη τη φουρνιά σπουδαίων Ελλήνων ποδοσφαιριστών (και όχι μόνο πχ Τζόρτζεβιτς) από που ξεκίνησαν και πότε τελικά κατάφεραν να αγωνιστούν στο εξωτερικό.
Σήμερα ο κάθε μαυροπάνος κ ο κάθε δουβικας με μισή Καλή σεζόν φεύγουν στο εξωτερικό
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Τρόμος έγραψε:
Gospi έγραψε:Ε καλα δεν νομιζω πως υπαρχει ομαδα μεγαθηριο που τα χωνει χοντρα στο ευρωπαικο ποδοσφαιρο, που να προέρχεται απο χωρα με πληθυσμό 11 μυρια. Ειμαστε μικρη χωρα, μικρα τα μεγεθη, χαμηλα τα έσοδα κλπ.

Μπενφίκα, Σπόρτινγκ και Πόρτο από Πορτογαλία.Αγιαξ από Ολλανδία.
Οντως. Δεν ειχα συνειδητοποιησει το μεγεθος της Πορτογαλίας και της Ολλανδιας. Αν και η Ολλανδια ειναι 18 μυρια. Γραψε λαθος λοιπον. Αν και αλλο βαλκανικη μικρη χωρα και αλλο καθαρα ευρωπαικη μικρη χωρα. Αλλα και παλι ακυρη η αναρτηση μου

Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Special 4 έγραψε:Πιατσα θετε?
Αμα θετε ψαχτειτε
Απο παλια στις λιστες

https://www.transfermarkt.com/marko-pja ... ler/205940
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Ο Κροάτης Marko Pjaca που ανέφερε ο φίλος ταιριάζει στην περιγραφή του διδύμου προχθές που μιλούσαν για ψηλό αρ εξτρέμ που παίζει με χαμηλά το κέντρο βάρους
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ελπιζω να μην ισχυει για Πιατσα,αυτος καθε χρονο κ χειροτερος,ειναι σε ελευθερη πτωση η καριερα του.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Γρήγορος είναι; Αν είναι και γρήγορος, τι να πω επιτέλους ένας κανονικός εξτρέμ και όχι στρουμφακι
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Είχε ακουστεί και παλαιότερα. Θυμαμαι που τον συζητουσαμε. Ειχε πάθει χιαστους θυμαμαι. Ειναι κανείς που παρακολουθεί ιταλικο? Επεστρεψε ποτε ο παίχτης? Σε τι κατασταση ειναι σημερα?
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Ο μόνος (Πιάτσα) που τα τελευταία 7 χρόνια έχει χειρότερα στατιστικά από τον Καντουρί..
Θα μου πεις αυτός έπαιζε Καμπιονάτο ενώ ο Καντουράκος στην Ελλάδα. Ok. Μπορεί να έρθει εδώ και να κάνει παπάδες.
Πάντως το λες και παράλογο να αντιτίθεται κάποιος σε ενδεχόμενη μεταγραφή Πούκι που δεν υπάρχει σεζόν που να έκανε κάτω από 10 γκολ και άλλες πόσες ασίστ, αλλά να συμφωνεί να έρθει ένα εξτρέμ με σχεδόν μηδενικά νούμερα.
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

FreeWatcher έγραψε:Είχε ακουστεί και παλαιότερα. Θυμαμαι που τον συζητουσαμε. Ειχε πάθει χιαστους θυμαμαι. Ειναι κανείς που παρακολουθεί ιταλικο? Επεστρεψε ποτε ο παίχτης? Σε τι κατασταση ειναι σημερα?
Ούτε γρήγορος είναι, ούτε καλός στις επιστροφές είναι, ούτε καλή σέντρα έχει, ούτε καλό τελείωμα έχει.

Μόνο καλή τεχνική, μεγάλο ρεπερτόριο στις ντρίμπλες και παίζει αρκετά στο 1 με 1.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Εχει βεβαια και 1,5 μυριο συμβόλαιο.
Αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον νομίζω ότι κυνηγάμε (?) ανέφικτες περιπτώσεις.

Εμένα μου κάνει εντυπώσει πως και δεν έχει παίξει ακόμη το όνομα του Αντρέι Ιβαν (λόγω και Λουτσέσκου).
Διεθνής , εξτρεμοφόρ, με αξιόλογη συνέπεια τα τελευταια δύο χρόνια στην Κραιόβα (2022 : 40 συμ, 17 γκολ και 2023 : 42 συμ. 17 γκολ).

https://www.transfermarkt.com/andrei-iv ... ler/271282
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Παρ 02 Ιουν 2023, 23:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Με καλυψες jack! Οσον αφορα τον τραυματισμο του επανηλθε?
Ettien μην κοιτας αποκλειστικα το ποσα παιρνει! Μια βασικη ερωτηση ειναι απο ποτε τα παιρνει, δηλαδη πριν ποσα χρονια υπεγραψε αυτο το 1.5 εκ. και μια δεύτερη πόσα μπορεί να βρει στην παρουσα φαση στην αγορα. Μπορεί να μην βρει ούτε 600. Βεβαια αυτο θα σημαινει οτι ειναι σε μαυρο χάλι :lol:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δύσκολη περίπτωση να αποφασίσεις
Κάποτε έτσι αποφασίσαμε να απορρίψουμε τον Μπεργκ... με τα γνωστά αποτελέσματα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”