Επαγγελματικη εννοω,συγγνωμηkayde έγραψε:Ε καλα,εννοειται αυτο που γραφεις![]()
Να εισαι καλα,και παντα επιτυχιες στη προσωπικη σου ζωη Γκικα..
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
- FreeWatcher
Εδώ μου έχετε κανει εδω και 2 μέρες τον πονσε Θεό, σε πειραξε η αλήθεια για τον Πριγιοβιτς?Dimg4a έγραψε:Και εκει που μιλαμε φυσιολογικα, πεταγεται ο πανω με στραβοστομιες. Λες και εγραψε καποιος οτι ειναι καλυτερος του Πριγιο.
Οποιος έχει δει εστω και ενα ημιχρονο ΠΑΟΚ λουτσεσκου, μπορει να καταλαβει οτι ο πονσε δεν κανει. Ο λουτσε θελει μπροστα δυναμη-ογκο.
Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ πονσε δεν γεμιζει περιοχη οπως ο Πριγιο, δεν κραταει γραμμες του αντιπαλου πισω οπως ο Ακπομ, δεν τρωει το ξυλο που ετρωγε ο Ολιβειρα. Διαφορετικα χαρακτηριστικα, αλλα ολοι το κοινο που εγραψα πιο πανω. Αν δεν καταλαβαινεις, κρατα τη γνωμη σου, κραταω τη δικη μου.
Εσυ δεν την κρατησες. Ο Πονσε ειναι παιχταρας, κανεις δεν εβαλε συγκριση παρα μονο εσυ. Εγω ειπα ΔΙΔΥΜΟ με Πριγιο
- FreeWatcher
Συμφωνω μαζι σου, οταν το ζηταει ο ΤΔ συμμετεχουν κ προτεινουν σε αυτον, ειδάλλως οχι. Δε συμφωνω με το τουρλουμπουκι κ την έλλειψη καθαρών αρμοδιοτήτων στην παε.Montrealiotis έγραψε:Να σε «διορθώσω» εδώ λίγο φιλε μου, φυσικά και πρέπει να υπάρχουν τμηματα τα οποία πρέπει να συνεχίζουν να λειτουργούν όταν φεύγουν πρόσωπα, αλλά όταν προσλαμβάνεις ένα διευθυντή ή προϊστάμενο, δεν πας στους υφιστάμενους και τους ζητάς προτάσεις. Αλλιώς δεν θα χρειαζόσουν τον Διευθυντή που προσέλαβες.FreeWatcher έγραψε:Το σκαουτινγκ τιμ της καθε ομαδας ειναι εκει και τρεχει ανεξαρτήτως προσωπων που πηγαινοερχονται. Μπορει αυτό να μην το αντιλαμβάνονται πολλοι, ιδιαίτερα στον ΠΑΟΚ και στην Ελλάδα γενικότερα, που ειμαστε προσωπολαγνοι. Ερχεται ο Μποτο. Αντε να μη θιχτουν οι Μποτιανοί, ερχεται ο φουφουτος ΤΔ. Δεν διαλύεις το σκαουτινγκ τιμ του ΠΑΟΚ και αιντε παμε με τον φουφουτο. ΠΑΟΚ εισαι και οχι φουφουτος. ΠΑΟΚ ησουν πριν τον φουφουτο και ΠΑΟΚ θα εισαι και αφου φυγει ο φουφουτος. Γιατι τη διαβασα και αυτη τη μπαρουφα εδω μεσα. Δεν πετας τη δουλεια 12 χρονων πχ οσων περασαν κ δουλεψαν για τον ΠΑΟΚ στο ποστο αυτο (ανεξαρτητως ποιοι) επειδη ηρθε ο φουφουτος! Η βαση δεδομενων οι αναλυσεις παιχτων κτλ ειναι περιουσιακο στοιχειο του ΠΑΟΚ και δεν ανηκει σε κανεναν. Οφειλει να ειναι ανεξάρτητος τομεας που να προτεινει παραλληλα πραγματα οταν του ζητουνται. Αυτο ειναι το σωστο και είναι εντελως υγιές. Αλλού χωλαινουμε...
Καλά και χρησιμα βρε παιδια, να δουλευει για την ομάδα ο φορ, και να τραβαει παικτες επάνω του...αλλα βάζει ΓΚΟΛ?
Ο Ακπομ ποσα γκολ ειχε σε εμάς? που μαζι με τν σβιντερσκι, τους ειχε περάσει ο Κουρτισς?
Ο Ολιβειρα που τα εκανα ολα, ηταν βεβαια και ατυχος με τους τρυματισμους, δεν λες οτι ηταν και...γκολτζής...
Εγω πιστευω οτι ο φόρ, πρεπει να παστελωνει....και μετλα ολα τα αλλα...
Ο Ακπομ ποσα γκολ ειχε σε εμάς? που μαζι με τν σβιντερσκι, τους ειχε περάσει ο Κουρτισς?
Ο Ολιβειρα που τα εκανα ολα, ηταν βεβαια και ατυχος με τους τρυματισμους, δεν λες οτι ηταν και...γκολτζής...
Εγω πιστευω οτι ο φόρ, πρεπει να παστελωνει....και μετλα ολα τα αλλα...
Αν ο φορ κάνει τις δουλειές αυτές που γράφετε, χωρίς να κάνει γκολ, τότε πρέπει να έχεις εξτρεμ και χαφ που σκοράρουν εκμεταλλευομενοι τους χώρους που ανοίγει ο φορ. Εξτρεμ τύπου Λούκας, Μάκ κτλ. Ο Πριγιο έκανε και τα 2.
Στα της δομής τώρα, είναι δεδομένο ότι υπάρχουν δυσλειτουργιες που πολύ πιθανόν οφείλονται στα 2 στρατόπεδα... Ας υπάρχουν και 5 στρατόπεδα όπως σε όλες τις εταιρείες αλλά να μην την πληρώνει ο ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ πάντα αυτά τα λάθη έκανε. Με όλους τους ΤΔ. Όταν βγει μια καλη μεταγραφική περίοδος μεγάλων αλλαγών ο ΠΑΟΚ θα είναι πάλι από τα μεγάλα φαβορί.
Νιώθω πως όλες οι συνθήκες που φρεναρουν τον Ιβάν, δημιουργούν ακόμη περισσότερη πίεση στα στρατόπεδα και προσπαθούν να βγάλουν την ευθύνη από πάνω τους για να μην εκτεθούν στον Ιβάν.
Γνώμη μου είναι πως μόνο όταν ο Γιώργης αναλάβει διευθυντής του αγωνιστικού ( όχι ακριβώς ΤΔ δλδ) με ενισχυμένο scouting θα έχουμε γρηγορότερες διαδικασίες..
Στα της δομής τώρα, είναι δεδομένο ότι υπάρχουν δυσλειτουργιες που πολύ πιθανόν οφείλονται στα 2 στρατόπεδα... Ας υπάρχουν και 5 στρατόπεδα όπως σε όλες τις εταιρείες αλλά να μην την πληρώνει ο ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ πάντα αυτά τα λάθη έκανε. Με όλους τους ΤΔ. Όταν βγει μια καλη μεταγραφική περίοδος μεγάλων αλλαγών ο ΠΑΟΚ θα είναι πάλι από τα μεγάλα φαβορί.
Νιώθω πως όλες οι συνθήκες που φρεναρουν τον Ιβάν, δημιουργούν ακόμη περισσότερη πίεση στα στρατόπεδα και προσπαθούν να βγάλουν την ευθύνη από πάνω τους για να μην εκτεθούν στον Ιβάν.
Γνώμη μου είναι πως μόνο όταν ο Γιώργης αναλάβει διευθυντής του αγωνιστικού ( όχι ακριβώς ΤΔ δλδ) με ενισχυμένο scouting θα έχουμε γρηγορότερες διαδικασίες..
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο φορ, ο εξτρέμ , ακόμα και ο χαφ που θα έρθει, θα πρέπει να έχει νούμερα..
Αυτό σου έλλειψε φέτος και αυτό οφείλεις να καλύψεις.
Διαφορετικά δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι τραγικά του χρόνου.
Αυτό σου έλλειψε φέτος και αυτό οφείλεις να καλύψεις.
Διαφορετικά δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι τραγικά του χρόνου.
Προσέχετε τι γράφετε, γιατί στο τέλος θα γίνει καμιά παρανόηση και θα μας φέρουν κανένα νούμερο
Βρε λες να μας φερουν κανα νουμερο χωρις νουμερα??renegade έγραψε:Προσέχετε τι γράφετε, γιατί στο τέλος θα γίνει καμιά παρανόηση και θα μας φέρουν κανένα νούμερο
- Kabamaru11
-
john4serres
- thomas Murg
Πάντως περιμένω την ανακοίνωση της πρώτης μεταγραφής με βίντεο που θα έχει πράσινο φως, Οκ, skype.