27. Jasmin Kurtic
Re: 27. Jasmin Kurtic
Εγώ θεωρώ ότι πρόσφερε μόνο όταν είχε παρτενέρ τον Τσιγγάρα, που του έβγαλε το μεδούλι με τα τρεξίματα του.
Με Σβααμπ, Εσιταρο και Αγκουστο δεν μπόρεσε να βοηθήσει γιατί απλά μαρκάραμε με παίκτη λιγότερο στα χάφ.
Το γκολ με τους χαρτινουν στο 90+ ήταν η πιο καυλωτική στιγμή που μας πρόσφερε.
Με Σβααμπ, Εσιταρο και Αγκουστο δεν μπόρεσε να βοηθήσει γιατί απλά μαρκάραμε με παίκτη λιγότερο στα χάφ.
Αφού έφυγε ο Παίχτης χαιρέτησε το έβγαλε και η ΠΑΕ στη σελίδα Καλή συνέχεια να του ευχηθούμε και κλείστε το το topik του 27. θα το πάρει νέος Παίχτες 

Мир έγραψε:Εγώ θεωρώ ότι πρόσφερε μόνο όταν είχε παρτενέρ τον Τσιγγάρα, που του έβγαλε το μεδούλι με τα τρεξίματα του.
+1
Ναι περιεργος χαρακτηρας. ΑΛΛΑ ποσο μου αρεσε αυτο οταν εκαιγε η μπαλα και εγω δεν εβλεπα και αυτος τα παστελωνε. Θελουμε παικτες με παϊδια τετοιους. Ξεμειναμε. Ειχαμε Πριγιο που εχανε πεναλτυ σε τελικο και μετα ηταν ο καλυτερος του γηπεδου, ειχαμε τον Αρχηγο που οταν ζοριζε το πραμα εβγαινε μπροστα, ειχαμε Ματος ειχαμε Κρεσπουρα.
Τωρα βροχη…..
Στο καλο παικταρα καλη συνεχεια στην καριερα σου. Μας ελειψες οντως φετος.
Τωρα βροχη…..
Στο καλο παικταρα καλη συνεχεια στην καριερα σου. Μας ελειψες οντως φετος.
Мир έγραψε:Εγώ θεωρώ ότι πρόσφερε μόνο όταν είχε παρτενέρ τον Τσιγγάρα, που του έβγαλε το μεδούλι με τα τρεξίματα του.
οφ τοπικ
ΓΙα να τα λέμε όλα, τρεξίματα που τα έκανε αδιάκοπα χωρίς να πει κιχ, και χωρίς βέβαια να προστατευθεί απο τον Λουτσέσκου. Τρεξίματα που του κόστισαν μια εγχείρηση, μια χρονιά, και ίσως ένα καλήτερο μέλλον στην γαλλία.
Τίμιος ο Τσιγγάρας, δικό μας παιδί ο Τσιγγάρας, αλλά εώς εκεί, δεν μας κάνει για μεγάλα πράματα λέμε που μας πήρε απο το χεράκι μαζί με λύρατζη όταν τρώγανε τα τρίμπαλα και τα τετράμπαλα και μας έκανε ξανά ομάδα.
Είναι μερικές φορές ο ΠΑΟΚτσής ρε φίλε, για χλέπα στα μούτρα.(δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά)
- navigator11
Τον σεβαστηκα σα παικτη -τη πρωτη χρονια- με ξενερωσε σα χαρακτηρας-.Λιγος,δεν ενιωσες,τα λεμε..
- Μπαρκαρούτσος