Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Επεστρεψε ο Καφές;Kabamaru11 έγραψε:Υ.Γ. ποιος ειναι αυτος ο Παντελης ο καραφλος;Ο σβουρας εχει μπολικο μαλλι.
Το συγκεκριμένο είναι ότι πιο λάθος μπορούμε να κάνουμε.Gospi έγραψε:Αν θελει ο Παντελης και ο καθε Παντελης να κανει μεταγραφες στον ΠΑΟΚ καλο θα ειναι να βγει και να το δηλωσει ευθεως, και να μας πει και ποιοι παιχτες ειναι δικες του προτασεις. Να ξερουμε σε ποιον να ριξουμε το αναθεμα, γτ αυτη τη στιγμη για ολα μας φταιει ο Μποτο, και μετα και αυτην την μεταγραφικη παλι ο Μποτο θα μας φταιει, κι ας μην κανει μιση μεταγραφη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ρόλος μας δεν είναι να είμαστε όχλος στη ρωμαϊκή αρένα.
Δηλαδή αλίμονο αν φτάσουμε στο σημείο να λειτουργούμε έτσι.
Η ομάδα έχει ιδιόκτητη ο οποίος έχει επιλέξει τους πάντες προσωπικά.
Έχει δώσει σε όλους τους το ρόλο που έχουνε σήμερα.
Συγγνώμη αλλά όλη αυτή λογοδοτούν στο Σαββίδη.
Οι οπαδοί δεν είναι ούτε για τα αναθέματα ούτε για τα λιντσαρίσματα.
Υγ το παιδί αυτό που κάποιοι έχουν φαγωθεί μαζί του ( λογικό εν μέρει, η μισή Θεσσαλονίκη θα ήθελε να είναι στη θέση του) είναι ένα νεαρό καταρτισμένο παιδί το οποίο έχει επιλεγεί από την οικογένεια στην προσπάθεια να δημιουργηθούν νέα στελέχη από τα σπάργανα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 01 Ιουν 2023, 22:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πάτερ ρίξε τίποτα, γιατί πήξαμε με τους Παντελήδες.
Εκτός κι αν είσαι ο Παντελής64
Εκτός κι αν είσαι ο Παντελής64

Ε καλα τωρα, ποιος μιλησε για λιντζαρισματα?renegade έγραψε:Το συγκεκριμένο είναι ότι πιο λάθος μπορούμε να κάνουμε.Gospi έγραψε:Αν θελει ο Παντελης και ο καθε Παντελης να κανει μεταγραφες στον ΠΑΟΚ καλο θα ειναι να βγει και να το δηλωσει ευθεως, και να μας πει και ποιοι παιχτες ειναι δικες του προτασεις. Να ξερουμε σε ποιον να ριξουμε το αναθεμα, γτ αυτη τη στιγμη για ολα μας φταιει ο Μποτο, και μετα και αυτην την μεταγραφικη παλι ο Μποτο θα μας φταιει, κι ας μην κανει μιση μεταγραφη.
Ο ρόλος μας δεν είναι να είμαστε όχλος στη ρωμαϊκή αρένα.
Δηλαδή αλίμονο αν φτάσουμε στο σημείο να λειτουργούμε έτσι.
Η ομάδα έχει ιδιόκτητη ο οποίος έχει επιλέξει τους πάντες προσωπικά.
Έχει δώσει σε όλους τους το ρόλο που έχουνε σήμερα.
Συγγνώμη αλλά όλη αυτή λογοδοτούν στο Σαββίδη.
Οι οπαδοί δεν είναι ούτε για τα αναθέματα ούτε για τα λιντσαρίσματα
Εσυ αναθεματίζεις ολη μερα τον Μποτο. Ε αυτο το αναθεμα να παει στο πραγματικα υπευθυνο.
Για τετοιο αναθεμα μιλαω.
Μακρια απο μένα τετοια... ουτε οχλοι, ουτε κρεμαλες, ουτε λιντζαρισματα.
Προς renegade
Τόση δύναμη έχει αυτός ο Παντελής (φαντάζομαι εννοείς το Σβούρα) μέσα στο ΠΑΟΚ...?
Και δε του φαίνεται, εκτός αν μπορεί να επηρεάζει το Λουτσέσκου σε τέτοιο βαθμό που λύνει και δένει στις μεταγραφές.
Τόση δύναμη έχει αυτός ο Παντελής (φαντάζομαι εννοείς το Σβούρα) μέσα στο ΠΑΟΚ...?
Και δε του φαίνεται, εκτός αν μπορεί να επηρεάζει το Λουτσέσκου σε τέτοιο βαθμό που λύνει και δένει στις μεταγραφές.
- TylerDurden
Θωμαρέης.Kabamaru11 έγραψε:Υ.Γ. ποιος ειναι αυτος ο Παντελης ο καραφλος;Ο σβουρας εχει μπολικο μαλλι.
Όχι ρε συ ποιος σβούρας.papwolf έγραψε:Προς renegade
Τέλος πάντων... κουτσομπολιά και χαζομάρες
Αυτός που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στον ΠΑΟΚ είναι ο Σαββίδης.
Αυτός ευθύνεται για τα καλα αυτός ευθύνεται και για τα κακά.
- Kabamaru11
Ξεφευγουμε λιγο απο το τοπικ,αλλα ο Θωμαρεης,απ οτι γκουγκλαρα δλδ,δεν ειναι καραφλος 

Γιατί να βγει να μας το πει; Μας ξέρει κι από χθες;Gospi έγραψε:Αν θελει ο Παντελης και ο καθε Παντελης να κανει μεταγραφες στον ΠΑΟΚ καλο θα ειναι να βγει και να το δηλωσει ευθεως, και να μας πει και ποιοι παιχτες ειναι δικες του προτασεις. Να ξερουμε σε ποιον να ριξουμε το αναθεμα, γτ αυτη τη στιγμη για ολα μας φταιει ο Μποτο, και μετα και αυτην την μεταγραφικη παλι ο Μποτο θα μας φταιει, κι ας μην κανει μιση μεταγραφη.
Αυτοί που δέχονται τις υποδείξεις του ή έστω που δέχονται να λειτουργεί η ομάδα έτσι, ας τα λουστούνε.
Βέβαια, εγώ είμαι περίεργος. Βγαίνουν εδώ κατά καιρούς άτομα που γράφουν για αυτά τα 2 στρατόπεδα.
Βγαίνει ο Κόλκας λέει το ίδιο, βγαίνει ο Τοσκίτης λέει το ίδιο.
Προφανώς όταν βγαίνει τέτοια πληροφόρηση προς τα έξω, έχεις κάποια δεδομένα:
1) αυτά δεν τα γνωρίζει ο τύπος που απλά πηγαίνει καφέδες, αλλά άτομα που είναι μέσα σε συνελεύσεις και έχουν λόγο
2) είναι θέμα και μέσα στην παε αυτό το πράγμα, αφού βγαίνει προς τα έξω από τόσα άτομα. Ή το βγάζει ένα λαλίστατο άτομο, που μιλάει στον κάθε αρδ και στο κάθε άτομο που γράφει στο παοκμανια, ή απλά βγαίνουν από όλους
Έχει κανείς τα @@ να σηκώσει το χεράκι του και να πει, Ιβάν δεν τσουλάει έτσι το πράμα;
Έχει κανείς την ευθιξία να παραιτηθεί;
Μάλλον όχι θα πω εγώ.
Αλλά έχουν απ'ότι φαίνεται τα @@ να βγαίνουν δεξιά και αριστερά και να λένε ποιος και τιι αποφασίζει μέσα στην παε.
Είτε είναι πολύ αφελείς, είτε κερδίζουν κάτι και αυτοί από όλο αυτό.
Από τον Ιβάν και τον τρόπο λειτουργίας, μέχρι αυτόν που βγάζει όλα αυτά προς τα έξω, όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης.
Και πες ο Ιβάν βάζει το χρήμα, και έτσι γουστάρει να δουλεύει.
Οι άλλοι τι κάνουν; Από μπροστά yes sir και από πίσω ρουφιανιλίκια;
ΥΓ. Ειλικρινά, από τα ωραία του φόρουμ είναι να βγαίνουν άτομα και να γράφουν κάνα inside μεταγραφικό νέο, να χαιρόμαστε όλοι. Αλλά όλο αυτό που γίνεται, εμένα δεν μ'αρέσει και μου γεννάει πολλές απορίες.
Αν χάνω κάτι στην μεγάλη εικόνα, παρακαλώ πολύ πείτε το μου.
- sourmenetes
- Moderator
Δεν αναφέρεται στον σβουραpapwolf έγραψε:Προς renegade
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Καμία εικόνα δε χανειςNapoli4 έγραψε:Γιατί να βγει να μας το πει; Μας ξέρει κι από χθες;Gospi έγραψε:Αν θελει ο Παντελης και ο καθε Παντελης να κανει μεταγραφες στον ΠΑΟΚ καλο θα ειναι να βγει και να το δηλωσει ευθεως, και να μας πει και ποιοι παιχτες ειναι δικες του προτασεις. Να ξερουμε σε ποιον να ριξουμε το αναθεμα, γτ αυτη τη στιγμη για ολα μας φταιει ο Μποτο, και μετα και αυτην την μεταγραφικη παλι ο Μποτο θα μας φταιει, κι ας μην κανει μιση μεταγραφη.
Αυτοί που δέχονται τις υποδείξεις του ή έστω που δέχονται να λειτουργεί η ομάδα έτσι, ας τα λουστούνε.
Βέβαια, εγώ είμαι περίεργος. Βγαίνουν εδώ κατά καιρούς άτομα που γράφουν για αυτά τα 2 στρατόπεδα.
1) αυτά δεν τα γνωρίζει ο τύπος που απλά πηγαίνει καφέδες, αλλά άτομα που είναι μέσα σε συνελεύσεις και έχουν λόγο
2) είναι θέμα και μέσα στην παε αυτό το πράγμα, αφού βγαίνει προς τα έξω από τόσα άτομα. Ή το βγάζει ένα λαλίστατο άτομο, που μιλάει στον κάθε αρδ και στο κάθε άτομο που γράφει στο παοκμανια, ή απλά βγαίνουν από όλους
Έχει κανείς τα @@ να σηκώσει το χεράκι του και να πει, Ιβάν δεν τσουλάει έτσι το πράμα;
Μάλλον όχι θα πω εγώ.
Αλλά έχουν απ'ότι φαίνεται τα @@ να βγαίνουν δεξιά και αριστερά και να λένε ποιος και τιι αποφασίζει μέσα στην παε.
Από τον Ιβάν και τον τρόπο λειτουργίας, μέχρι αυτόν που βγάζει όλα αυτά προς τα έξω, όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης.
ΥΓ. Ειλικρινά, από τα ωραία του φόρουμ είναι να βγαίνουν άτομα και να γράφουν κάνα inside μεταγραφικό νέο, να χαιρόμαστε όλοι. Αλλά όλο αυτό που γίνεται, εμένα δεν μ'αρέσει και μου γεννάει πολλές απορίες.
- sourmenetes
- Moderator
Απλά... Ολοι θέλουν ψωμί..
Και πως θα ταισουμε;;
Και πως θα ταισουμε;;
Ο Μποτο, συμφωνα με τους αρδ παντα γτ δεν θυμαμαι να επιβεβαιωθηκε επισημα, εχει υποβαλει 2 φορες παραιτηση μεχρι τωρα και απορρίφθηκε και τις 2...Napoli4 έγραψε:Γιατί να βγει να μας το πει; Μας ξέρει κι από χθες;Gospi έγραψε:Αν θελει ο Παντελης και ο καθε Παντελης να κανει μεταγραφες στον ΠΑΟΚ καλο θα ειναι να βγει και να το δηλωσει ευθεως, και να μας πει και ποιοι παιχτες ειναι δικες του προτασεις. Να ξερουμε σε ποιον να ριξουμε το αναθεμα, γτ αυτη τη στιγμη για ολα μας φταιει ο Μποτο, και μετα και αυτην την μεταγραφικη παλι ο Μποτο θα μας φταιει, κι ας μην κανει μιση μεταγραφη.
Μάλλον όχι θα πω εγώ.
Αν αυτο ισχυει τοτε τουλαχιστον αυτος εχει την ευθιξια να παραιτηθει αφου δεν μπορει να κανει σωστα τη δουλειά του.
Ολα αυτα φυσικα αν ισχυουν.
Οσο για τα υπολοιπα π γραφεις, ευλογες αποριες που μαλλον δεν θα μας λυθουν ποτε...