Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
van rooy

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από van rooy »

Σχεδόν όλοι γουστάρουν τηγανιτές πατάτες με διάφορα συνοδευτικά όπως κεφαλοτύρι τριμμένο κτλ

. Υπάρχει έστω και ένας που γουστάρει ξαναζεσταμενες τηγανιτές πατάτες;ΚΑΝΕΙΣ!!!
Η ΜΟΝΗ εξαίρεση πουσέκανα ήταν ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ

Χιλιαδες παίκτες και εμφανίζονται ονόματα ποδοσφαιριστών που δεν έμειναν όταν έπρεπε;

Τι ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ; ΜΗΝ πέσουν έξω σε καμία νέα μεταγραφή ή μην χαθεί η ομοιογένεια;

Φέρτε νεο αίμα με φιλοδοξίες και χαρακτήρα νικητή και όχι περαστικούς που είδαν φως και μπήκαν.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Blackgr4 έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Μόλις το είπαν και στο 24. Οπότε λογικά για να έχουν όλοι τους την ίδια ενημέρωση, μάλλον θα ισχύει.
Σοβαροί άνθρωποι.

Έβαλα να ακούσε για πέντε λεπτά ετοιμάζοντας το βραδινό μου, για πρώτη φορά... Γελάκια, ειρωνεία για El Kaddouri, χαβαλές για Biseswar και ΠΑΕ.. Αντιεπαγγελματισμός και βλαχοσυμπεριφορά.

Αυτά θέλετε μερικοί ρε πούστη μου; Αυτό είναι το επίπεδό σας;

Πάντε εκεί στο live chat και στο FB της ΠΑΕ να κράζετε. Ήμαρτον δηλαδή.

Έχουμε μέλη εδώ μέσα που με τον τρόπο που γράφουν, είναι πέντε κλάσεις πάνω από αυτούς τους χλέμπουρες.
Τώρα ειλικρινά με ρωτάς για το επίπεδο μου κρίνοντας από ένα σχόλιο και περιμένεις αυτό να μην προκαλέσει κάποια αντίδραση που δεν είναι δεκτή εντός forum;
Σου δίνω λίγο χρόνο να ξαναδιαβάσεις αυτό που έγραψες, αυτά που υπονόησες, το πως με χαρακτηρίζεις και ίσως να απολογηθείς.
Διαφορετικά καλές οι προτροπές για καλή συμπεριφορά, προσοχή στις εκφράσεις κλπ, αλλά θεωρώ μέγιστο λάθος να μην ακολουθείτε τους ίδιους τους κανόνες που θέλετε να ακολουθούν οι άλλοι.

Όπα φίλε, έχεις δίκιο.
Δεν αναφέρομαι σε εσένα καν, αλλά σε όσους παίρνουν αφορμή από τα άρθρα των αρδ και φτιάχνουν κλίμα εδώ. Προφανώς δεν εννοούσα εσένα! Είσαι μέλος κοντά 10 χρόνια, δεν έχεις δώσει τέτοιο δικαίωμα, δεν είσαι ένας από αυτούς.
Απλώς πήρα το post σου ως αφορμή.
Παρεξήγηση, με συγχωρείς!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Blackgr4 έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Μόλις το είπαν και στο 24. Οπότε λογικά για να έχουν όλοι τους την ίδια ενημέρωση, μάλλον θα ισχύει.
Σοβαροί άνθρωποι.

Έβαλα να ακούσε για πέντε λεπτά ετοιμάζοντας το βραδινό μου, για πρώτη φορά... Γελάκια, ειρωνεία για El Kaddouri, χαβαλές για Biseswar και ΠΑΕ.. Αντιεπαγγελματισμός και βλαχοσυμπεριφορά.

Αυτά θέλετε μερικοί ρε πούστη μου; Αυτό είναι το επίπεδό σας;

Πάντε εκεί στο live chat και στο FB της ΠΑΕ να κράζετε. Ήμαρτον δηλαδή.

Έχουμε μέλη εδώ μέσα που με τον τρόπο που γράφουν, είναι πέντε κλάσεις πάνω από αυτούς τους χλέμπουρες.
Τώρα ειλικρινά με ρωτάς για το επίπεδο μου κρίνοντας από ένα σχόλιο και περιμένεις αυτό να μην προκαλέσει κάποια αντίδραση που δεν είναι δεκτή εντός forum;
Σου δίνω λίγο χρόνο να ξαναδιαβάσεις αυτό που έγραψες, αυτά που υπονόησες, το πως με χαρακτηρίζεις και ίσως να απολογηθείς.
Διαφορετικά καλές οι προτροπές για καλή συμπεριφορά, προσοχή στις εκφράσεις κλπ, αλλά θεωρώ μέγιστο λάθος να μην ακολουθείτε τους ίδιους τους κανόνες που θέλετε να ακολουθούν οι άλλοι.
Δεν κάνω το δικηγόρο του αλλά το εννοούσε καθαρά, ρε γαμωτο πόσο χαμηλά βάζουν κάποιοι τον πήχη;

Δηλαδη είναι δυνατόν να βγαίνουν εκπομπες και επί της ουσίας να μη λένε τπτ απλά για να μαζεύουν κλικ;

Κάθε μέρα βλέπω κάποιο προμο, του στυλ κλείνει ο επιθετικός, απομένει το πράσινο φως και λοιπές ανοησίες και επί της ουσίας κάνεις δε λέει τπτ.

Συν ότι όσο η παε δε δίνει πληροφορία σε κάποιους είναι κακή και πλήρως αναξιόπιστη. Κάποτε που έδινε χαρτάκι όλα καλά...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

papwolf έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
papwolf έγραψε: Αν ισχύουν φίλε αυτά που γράφεις ζήτω που καήκαμε. Άλλη μια χαμένη χρονιά.
Ο "γνωστός φαλακρός τύπος" ποιος είναι...???
Βασικά παρουσιάζονται ως δεδομένα είναι; και από που βγαίνουν αυτά;

Και μια ερώτηση :Τον πονσε ποιος τον πρότεινε;

Sourme άγνωστο αν ισχύουν όλα τα παραπάνω που γράφει ο φίλος και σε τι βαθμό.
Όμως, ο "γνωστός φαλακρός τύπος" ποιος είναι...???
Δεν ξέρω ρε φίλε.

Wonderland

Δημοσίευση από Wonderland »

Αν δε παρουμε αυτο το καλοκαιρι 4, 5 παιχτες που θα ειναι σημειο αναφορας για το επομενο Χ διαστημα το χειμωνα θα ξανατετραγωνιζουμε τον κυκλο.
Statistikologos

Δημοσίευση από Statistikologos »

Θα τρελαθω, αυτα τα 2 στραπεδα γιατι υπαρχουν, απο τη στιγμη που τεχνικος διευθυντης ειναι ο Μποτο. Αυτος και ο φετσενκοφ θα επρεπε να εχουν τον πρωτο λογο.
Το αλλο στρατοπεδο ποιο ειναι; Ο γνωστος καραφλος ποιος ειναι; Και το κυριοτερο, πως επιτρεπει ο Ιβαν να υπαρχει τετοιο ενδεχομενο.

Με πιανει θλιψη, και πραγματικα αυτα που μοιράστηκε ο φιλος ειναι ΑΚΡΩΣ σοβαρα.
Τι παει να πει 2 ξεχωριστα scouting team; Απιστευτο.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Όπα φίλε, έχεις δίκιο.
Δεν αναφέρομαι σε εσένα καν, αλλά σε όσους παίρνουν αφορμή από τα άρθρα των αρδ και φτιάχνουν κλίμα εδώ. Προφανώς δεν εννοούσα εσένα! Είσαι μέλος κοντά 10 χρόνια, δεν έχεις δώσει τέτοιο δικαίωμα, δεν είσαι ένας από αυτούς.
Απλώς πήρα το post σου ως αφορμή.
Παρεξήγηση, με συγχωρείς!
Καταλαβαίνω πως το λες και μάλιστα συμφωνώ.
Χαίρομαι για τη διευκρίνηση. Όλα καλά, προχωράμε.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Λοιπόν για να το ευθυμίσουμε λίγο και να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι:

Δύο επιθετικούς δε θέλετε...?
Πρίγιοβιτς - Κρμέντσικ, με όποια σειρά θέλει ο καθένας

Εξτρέμ αριστερό δε θέλετε...?
Μπράντον Τόμας

Ορίστε, λύθηκε το πρόβλημα...!!! :mrgreen:
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Frans van Rooij έγραψε:Ορισμένα πράγματα και από μένα τα οποία δεν χρηζουν αμφισβήτησης. Η ΠΑΕ ειναι χωρισμένη σε στρατόπεδα. Μπότο και Φεντσένκοφ απο τη μία πλευρά και το σκάουτινγκ απο την άλλη (με τον γνωστό φαλακρό τύπο να πρωταγωνιστεί και πάλι). Κοινό σημείο επαφής μεταξύ τους δεν υπάρχει. Και οι δυο πλευρες κανουν προτασεις στο Γιωργη ο οποιος και αποφασιζει στο τέλος σε συνεργασια με τον προπονητη και φυσικά τον Ιβάν. Μποτο και Φεντσένκοφ δηλώνουν σε ατζέντηδες ότι είναι στον αέρα και δεν ξέρουν αν θα παραμείνουν.

Η ομάδα προς στιγμήν αναζητά ΜΟΝΟ ελεύθερους ή δανεικούς. Για σέντερ φορ δίνει μέχρι και 1.2-1.3 εκατ. Ευρώ. Μπορεί να φαίνονται πολλά χρήματα, αλλά πιστέψτε με οταν μιλάμε για φορ δεν είναι. Παικταρά που παίζει στα ΤΟΠ 5 πρωταθλήματα δεν παίρνεις ΠΟΤΕ με αυτά τα χρήματα. Μπορείς όμως να πάρεις έναν αξιόλογο παίκτη στυλ Γκαμπιαντίνι για τον οποίο υπάρχει επίσημη πρόταση στα λεφτά που προείπα. Ακόμη και ο Diagne που παίζει στην Τουρκία ζητάει μίνιμουμ 2 εκατ. για να έρθει.

Τα χρήματα για τις υπόλοιπες θέσεις μειώνονται. Για το εξτρέμ/10 δεν θα δώσουν πάνω από 1 εκατ., για το 8αρι μαξιμουμ 800 χιλιάρικα, για το αριστερό μπακ ακόμη λιγότερα. Θα παρθεί σίγουρα και στόπερ αλλά όχι έμπειρος.

Αυτά προς στιγμήν. Θα ενημερώνω συχνά-πυκνά.

Όταν εγώ μπήκα σε αυτό το γαϊτανάκι, αναγκαστικά σταμάτησα.

Όσο και να τα λες,κάποιοι δεν θέλουν να ακούσουν και από την παε κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν αφού κανένας δεν βγαίνει με το ονομα του τουλάχιστον μπροστά.

Αναγκάζεσαι να πας με περιγραφές. Αφού οι ίδιοι δεν λένε,εγώ προτείνω παίκτες,το βιογραφικό μου είναι αυτό και η ευθύνη δικιά μου.

Τεσπα, εγώ φέτος δεν μπορώ πάλι τα ίδια
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Statistikologos έγραψε:Θα τρελαθω, αυτα τα 2 στραπεδα γιατι υπαρχουν, απο τη στιγμη που τεχνικος διευθυντης ειναι ο Μποτο. Αυτος και ο φετσενκοφ θα επρεπε να εχουν τον πρωτο λογο.
Το αλλο στρατοπεδο ποιο ειναι; Ο γνωστος καραφλος ποιος ειναι; Και το κυριοτερο, πως επιτρεπει ο Ιβαν να υπαρχει τετοιο ενδεχομενο.

Με πιανει θλιψη, και πραγματικα αυτα που μοιράστηκε ο φιλος ειναι ΑΚΡΩΣ σοβαρα.
Τι παει να πει 2 ξεχωριστα scouting team; Απιστευτο.
Η λέξη "στρατόπεδα" έχει αρνητική χροιά.

Το να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις από ραζβαν-μποτο-Σαββίδη Jr ειναι Απολυτα φυσιολογικό.

Το να το αποκαλούμε στρατόπεδο ειναι σα να γνωρίζουμε πλήρως τι ισχύει εντός ομάδας να είμαστε στα γραφεία και ο καθένας να κάνει του κεφαλιού του.

Αν κάποιος βρίσκεται εντός της ομάδας και γνωρίζει απόλυτα ότι μιλάμε για "στρατόπεδα" καλό είναι να μας το πει για να το ξέρουμε.

Γιατί είναι άλλο να προτείνει ο καθένας κάτι και άλλο να καπελωνει ο ένας και να μην σέβεται τη δουλειά ή το ρόλο του άλλου.

Είναι λεπτές οι έννοιες και καλό είναι να προσέχουμε.

Αυτή η τακτική βοηθάει πάρα πολύ στο να πω κάτι να περάσω ένα πασαλλειμα και να μην πω επι της ουσίας τπτ.

Εδώ και 1 βδομάδα ακούμε για το επόμενο σταδιο του meeting, ακούμε για 3 - 4 φορ κάνεις δε λέει από που προκύπτουν και κλασικα πετάμε "το πράσινο φως του Ιβάν"

Σήμερα ακούσαμε ότι θα στείλουμε και επίσημες προτάσεις. Το έχουμε πάει αλλού.

Καλό να θελει κάποιος να ενημερώσει τον κόσμο αλλά όταν δεν. Έχεις τπτ να πεις μη λες μαλακιες!

Πες δεν υπάρχει εξέλιξη και αναμένουμε.

Ξέρεις στείλαμε τα χαρτιά, αύριο θα φτάσουν και έπεσε blanko στο ένα χαρτί και κολοκύθια τούμπανα.

ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Σε προχωρημένες επαφές με την Χεταφε βρίσκεται ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση του 26,5 ετών Ισπανού μέσου https://www.transfermarkt.com/jaime-seo ... ler/340867 ...!
Δείτε στιγμιότυπα εδώ : https://www.google.com/search?q=Jaime+S ... =662&dpr=3#
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΠΟΡΚΥ-5 την Πέμ 01 Ιουν 2023, 21:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Έλα ρε πορκαρε!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πάντως αν ισχύει αυτό που ανέφεραν ότι ο Τόμας ενδέχεται να είναι ο 2ος, τότε εγώ απο ανθρώπους του ΠΑΟΚ που ενώ τον είχαν έναν ολόκληρο χρόνο και ξέρουν τις δυνατότητες του, επιλέγουν να πάνε και την νέα σεζόν με 2ο Τόμας και 3ο ένα παιδί που δεν έχει τελειώσει το σχολείο, δεν περιμένω ΤΙΠΟΤΑ. Ακόμα και αν ο 1ος είναι ο Χααλαντ
Άνθρωποι που κρίνουν ότι ο Τόμας κάνει για νο2 με Τζίμα νο3, θα σχηματίσουν έναν ρόστερ που ότι καλό γίνει θα είναι παντελώς τυχαίο.
Frans van Rooij

Δημοσίευση από Frans van Rooij »

Οταν κάνω λόγο για στρατόπεδα φυσικά και το λέω με αρνητική χροιά. Δεν υπάρχουν σχέσεις μεταξύ τους. Για την ακρίβεια υπάρχει αντιπάθεια. Ο Μπότο μιλάει αποκλειστικά και μόνο με τον Φεντσένκοφ. Αλλους παίκτες λοιπόν προτείνουν αυτοί οι 2 στο Γιώργο και άλλους παίκτες προτείνει το υπόλοιπο τμήμα σκάουτινγκ. Ο Μπότο πάντως φαίνεται να είναι σε δυσμένεια και πιο πιθανό φαντάζει να αποχωρήσει, παρά να παραμείνει.

Επίσης κάποιοι παίκτες προτείνονται απευθείας από το Γιώργο μέσω μάνατζερ που έχουν καλή σχέση μαζί του. Πχ ο Τάισον ήρθε τον Ιανουάριο από πρόταση του Σαμπλί, ενός ουκρανού ατζέντη με τον οποίο η ιδιοκτησία έχει άριστες σχέσεις.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Προσωπικά δεν υπάρχει μεσαιομεγαλοΑΡΔ ΠΑΟΚ που να τον έχω στην παραμικρή πια υπόληψη. Δεν πάνε να σκούζουν νυχθημερόν για οποιοδήποτε θέμα, από Ιβάν μέχρι Λουτσέσκου κι από Μπότο μέχρι ΚυρΚυρ κλπ; Δεν μπαίνω πλέον σε διαδικασία να συμμετέχω σε συζήτηση με βάση ... πληροφορίες κολκοπετρωτοσουντουλιδοτσορμπατσογλαίηδων. Τελειώσαμε. Για την πληροφόρηση από μέλη εδώ μέσα, είμαι κάπως πιο καλόπιστος αλλά δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που όσα αναφέρονται εδώ μέσα μικρή σχέση μπορεί να αποδειχθεί πως έχουν με τα τελικά πεπραγμένα. Οπότε μικρό καλάθι και στην περίπτωση αυτή, είτε μεταφέρεται κλίμα αισιοδοξίας είτε όχι για το μέλλον της ομάδας. Γραφικό ξεγραφικό, περιμένω μόνο την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”