Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Δεν το λενε μονο αυτοι.Ολοι το λενε και αυτο το κανει ακομα πιο τραγικο καθως θα σημαινει οτι το βγαζει η ΠΑΕ...Να κλαις...
Μόλις το είπαν και στο 24. Οπότε λογικά για να έχουν όλοι τους την ίδια ενημέρωση, μάλλον θα ισχύει.
Εύχομαι να επιβεβαιωθεί ο ορισμός που τους αποδίδετε.
Ότι είναι αρδ, Ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται, Ότι δεν ξέρουν τίποτα!!!!
Ότι είναι αρδ, Ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται, Ότι δεν ξέρουν τίποτα!!!!
- sourmenetes
- Moderator
Κοίτα όλη μέρα εδώ είναι έτσι κι αλλιώς..
Ας δούμε τι θα γίνει..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ας δούμε τι θα γίνει..
- Μπαρκαρούτσος
Καλά, το topic έγινε (πάλι) σχεδόν μη αναγνώσιμο.
Βγαίνουν να γράψουν κάτι οι αρδ που είναι είτε προφανές (πχ "ο ΠΑΟΚ ψάχνει παίκτες") είτε το βγάζουν από το κεφάλι τους.
Τα παίρνετε όλα σαν de facto και τα σχολιάζετε εδώ, μετά τα παίρνετε σαν αφορμή για κράξιμο και ειρωνεία στην ΠΑΕ ή σε στελέχη (παίκτες, προπονητή) και μετά βαυκαλίζεστε αναμεταξύ σας.
Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν
Καταλάβετε ότι είναι νεκρή περίοδος χωρίς ιδιαίτερα νέα και απλά γράφουν για να γράψουν.
Έβαλα να ακούσε για πέντε λεπτά ετοιμάζοντας το βραδινό μου, για πρώτη φορά... Γελάκια, ειρωνεία για El Kaddouri, χαβαλές για Biseswar και ΠΑΕ.. Αντιεπαγγελματισμός και βλαχοσυμπεριφορά.
Αυτά θέλετε μερικοί ρε πούστη μου; Αυτό είναι το επίπεδό σας;
Πάντε εκεί στο live chat και στο FB της ΠΑΕ να κράζετε. Ήμαρτον δηλαδή.
Έχουμε μέλη εδώ μέσα που με τον τρόπο που γράφουν, είναι πέντε κλάσεις πάνω από αυτούς τους χλέμπουρες.
Βγαίνουν να γράψουν κάτι οι αρδ που είναι είτε προφανές (πχ "ο ΠΑΟΚ ψάχνει παίκτες") είτε το βγάζουν από το κεφάλι τους.
Τα παίρνετε όλα σαν de facto και τα σχολιάζετε εδώ, μετά τα παίρνετε σαν αφορμή για κράξιμο και ειρωνεία στην ΠΑΕ ή σε στελέχη (παίκτες, προπονητή) και μετά βαυκαλίζεστε αναμεταξύ σας.
Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν
Καταλάβετε ότι είναι νεκρή περίοδος χωρίς ιδιαίτερα νέα και απλά γράφουν για να γράψουν.
Σοβαροί άνθρωποι.Blackgr4 έγραψε:Μόλις το είπαν και στο 24. Οπότε λογικά για να έχουν όλοι τους την ίδια ενημέρωση, μάλλον θα ισχύει.
Έβαλα να ακούσε για πέντε λεπτά ετοιμάζοντας το βραδινό μου, για πρώτη φορά... Γελάκια, ειρωνεία για El Kaddouri, χαβαλές για Biseswar και ΠΑΕ.. Αντιεπαγγελματισμός και βλαχοσυμπεριφορά.
Έχουμε μέλη εδώ μέσα που με τον τρόπο που γράφουν, είναι πέντε κλάσεις πάνω από αυτούς τους χλέμπουρες.
Πάντως αν ισχύουν αυτά που γράφονται εδώ μέσα, πάμε για επιστροφή σε εποχές κουμάλο, λίαμ λόρενς, ρομπερ κλπ. Μιλάμε για τέτοιου επιπέδου μεταγραφές. Δηλαδή δεν γίνεται να έχουν ακουστεί εδώ μέσα τόσα ονόματα και να είναι όλοι απαράδεκτοι (εκτός του Πόνσε).
Αν ισχύουν φίλε αυτά που γράφεις ζήτω που καήκαμε. Άλλη μια χαμένη χρονιά.Frans van Rooij έγραψε:Ορισμένα πράγματα και από μένα τα οποία δεν χρηζουν αμφισβήτησης. Η ΠΑΕ ειναι χωρισμένη σε στρατόπεδα. Μπότο και Φεντσένκοφ απο τη μία πλευρά και το σκάουτινγκ απο την άλλη (με τον γνωστό φαλακρό τύπο να πρωταγωνιστεί και πάλι). Κοινό σημείο επαφής μεταξύ τους δεν υπάρχει. Και οι δυο πλευρες κανουν προτασεις στο Γιωργη ο οποιος και αποφασιζει στο τέλος σε συνεργασια με τον προπονητη και φυσικά τον Ιβάν. Μποτο και Φεντσένκοφ δηλώνουν σε ατζέντηδες ότι είναι στον αέρα και δεν ξέρουν αν θα παραμείνουν.
Η ομάδα προς στιγμήν αναζητά ΜΟΝΟ ελεύθερους ή δανεικούς. Για σέντερ φορ δίνει μέχρι και 1.2-1.3 εκατ. Ευρώ. Μπορεί να φαίνονται πολλά χρήματα, αλλά πιστέψτε με οταν μιλάμε για φορ δεν είναι. Παικταρά που παίζει στα ΤΟΠ 5 πρωταθλήματα δεν παίρνεις ΠΟΤΕ με αυτά τα χρήματα. Μπορείς όμως να πάρεις έναν αξιόλογο παίκτη στυλ Γκαμπιαντίνι για τον οποίο υπάρχει επίσημη πρόταση στα λεφτά που προείπα. Ακόμη και ο Diagne που παίζει στην Τουρκία ζητάει μίνιμουμ 2 εκατ. για να έρθει.
Τα χρήματα για τις υπόλοιπες θέσεις μειώνονται. Για το εξτρέμ/10 δεν θα δώσουν πάνω από 1 εκατ., για το 8αρι μαξιμουμ 800 χιλιάρικα, για το αριστερό μπακ ακόμη λιγότερα. Θα παρθεί σίγουρα και στόπερ αλλά όχι έμπειρος.
Αυτά προς στιγμήν. Θα ενημερώνω συχνά-πυκνά.
Ο "γνωστός φαλακρός τύπος" ποιος είναι...???
E τωρα υπερβαλλεις...Ολα τα ονοματα σχεδον που εχουν ακουστει για τη θεση του πρωτου ειναι εξαιρετικα.Το ποιος θα ερθει και αν θα ειναι καποιος απο αυτους ειναι αλλο θεμα.adman έγραψε:Πάντως αν ισχύουν αυτά που γράφονται εδώ μέσα, πάμε για επιστροφή σε εποχές κουμάλο, λίαμ λόρενς, ρομπερ κλπ. Μιλάμε για τέτοιου επιπέδου μεταγραφές. Δηλαδή δεν γίνεται να έχουν ακουστεί εδώ μέσα τόσα ονόματα και να είναι όλοι απαράδεκτοι (εκτός του Πόνσε).
- sourmenetes
- Moderator
Ποιοι είναι οι απαραδεκτοι;adman έγραψε:Πάντως αν ισχύουν αυτά που γράφονται εδώ μέσα, πάμε για επιστροφή σε εποχές κουμάλο, λίαμ λόρενς, ρομπερ κλπ. Μιλάμε για τέτοιου επιπέδου μεταγραφές. Δηλαδή δεν γίνεται να έχουν ακουστεί εδώ μέσα τόσα ονόματα και να είναι όλοι απαράδεκτοι (εκτός του Πόνσε).
- sourmenetes
- Moderator
Βασικά παρουσιάζονται ως δεδομένα είναι; και από που βγαίνουν αυτά;papwolf έγραψε:Αν ισχύουν φίλε αυτά που γράφεις ζήτω που καήκαμε. Άλλη μια χαμένη χρονιά.Frans van Rooij έγραψε:Ορισμένα πράγματα και από μένα τα οποία δεν χρηζουν αμφισβήτησης. Η ΠΑΕ ειναι χωρισμένη σε στρατόπεδα. Μπότο και Φεντσένκοφ απο τη μία πλευρά και το σκάουτινγκ απο την άλλη (με τον γνωστό φαλακρό τύπο να πρωταγωνιστεί και πάλι). Κοινό σημείο επαφής μεταξύ τους δεν υπάρχει. Και οι δυο πλευρες κανουν προτασεις στο Γιωργη ο οποιος και αποφασιζει στο τέλος σε συνεργασια με τον προπονητη και φυσικά τον Ιβάν. Μποτο και Φεντσένκοφ δηλώνουν σε ατζέντηδες ότι είναι στον αέρα και δεν ξέρουν αν θα παραμείνουν.
Η ομάδα προς στιγμήν αναζητά ΜΟΝΟ ελεύθερους ή δανεικούς. Για σέντερ φορ δίνει μέχρι και 1.2-1.3 εκατ. Ευρώ. Μπορεί να φαίνονται πολλά χρήματα, αλλά πιστέψτε με οταν μιλάμε για φορ δεν είναι. Παικταρά που παίζει στα ΤΟΠ 5 πρωταθλήματα δεν παίρνεις ΠΟΤΕ με αυτά τα χρήματα. Μπορείς όμως να πάρεις έναν αξιόλογο παίκτη στυλ Γκαμπιαντίνι για τον οποίο υπάρχει επίσημη πρόταση στα λεφτά που προείπα. Ακόμη και ο Diagne που παίζει στην Τουρκία ζητάει μίνιμουμ 2 εκατ. για να έρθει.
Τα χρήματα για τις υπόλοιπες θέσεις μειώνονται. Για το εξτρέμ/10 δεν θα δώσουν πάνω από 1 εκατ., για το 8αρι μαξιμουμ 800 χιλιάρικα, για το αριστερό μπακ ακόμη λιγότερα. Θα παρθεί σίγουρα και στόπερ αλλά όχι έμπειρος.
Και μια ερώτηση :Τον πονσε ποιος τον πρότεινε;
Ρίχνεις χαμηλά τον πήχηShivaspace έγραψε:εναν φορ να πίνουμε στο όνομά του..δεν είναι πια τόσο δύσκολο
κι ενα μπακ να μπορεί αποδεδειγμένα να σηκώσει την φανέλα του Μπισεσβαρ
Με έπεισες, πρωί πρωί της Δευτέρας θα στέλνουν προτάσεις στους στόχους.ΑποστόληςΑ έγραψε:1. Όταν ψάχνεις παίκτες επικοινωνείς με όλο τον κόσμο.Patron έγραψε:Η Θεσσαλονίκη που έιναι δηλαδη; Θα πάνε στα γραφεία να στέλνουν φαξ αγίου πνεύματος;
2. Και στην Ελλάδα η αργία είναι μόνο στον Δημόσιο Τομέα. Στον Ιδιωτικό είναι κατά βούλησιν του αφεντικού.
Αποφεύγω να μπω σε κουβέντες ποιος θα έκανε για δεύτερος ή ποιον προτιμώ από τους δύο για τους οποίους έχετε ανοίξει έναν ατελείωτο χορό.
Η ομάδα χρειάζεται σημαντική ενίσχυση, με παίκτες που θα έρθουν και θα την βοηθήσουν πραγματικά.
Όσοι έρθουν να είναι τέτοιοι.
Ένας? Δύο?
Όχι όμως βαρίδια και ημίμετρα.
Χίλιες φορές με μικρούς και πλάνο που θα τους δίνει χρόνο.
Ναι, δεν είναι αυτό το όραμα μου, ούτε η επιθυμία μου.
Όπως δεν είναι τέτοια με τον Τσέχο, τον Ισπανό, με μουργκ και νινουα.
Η ομάδα χρειάζεται σημαντική ενίσχυση, με παίκτες που θα έρθουν και θα την βοηθήσουν πραγματικά.
Όσοι έρθουν να είναι τέτοιοι.
Ένας? Δύο?
Όχι όμως βαρίδια και ημίμετρα.
Χίλιες φορές με μικρούς και πλάνο που θα τους δίνει χρόνο.
Ναι, δεν είναι αυτό το όραμα μου, ούτε η επιθυμία μου.
Όπως δεν είναι τέτοια με τον Τσέχο, τον Ισπανό, με μουργκ και νινουα.
Τώρα ειλικρινά με ρωτάς για το επίπεδο μου κρίνοντας από ένα σχόλιο και περιμένεις αυτό να μην προκαλέσει κάποια αντίδραση που δεν είναι δεκτή εντός forum;Μπαρκαρούτσος έγραψε:Σοβαροί άνθρωποι.Blackgr4 έγραψε:Μόλις το είπαν και στο 24. Οπότε λογικά για να έχουν όλοι τους την ίδια ενημέρωση, μάλλον θα ισχύει.
Σου δίνω λίγο χρόνο να ξαναδιαβάσεις αυτό που έγραψες, αυτά που υπονόησες, το πως με χαρακτηρίζεις και ίσως να απολογηθείς.
Διαφορετικά καλές οι προτροπές για καλή συμπεριφορά, προσοχή στις εκφράσεις κλπ, αλλά θεωρώ μέγιστο λάθος να μην ακολουθείτε τους ίδιους τους κανόνες που θέλετε να ακολουθούν οι άλλοι.
Sourme άγνωστο αν ισχύουν όλα τα παραπάνω που γράφει ο φίλος και σε τι βαθμό.sourmenetes έγραψε:Βασικά παρουσιάζονται ως δεδομένα είναι; και από που βγαίνουν αυτά;papwolf έγραψε:Αν ισχύουν φίλε αυτά που γράφεις ζήτω που καήκαμε. Άλλη μια χαμένη χρονιά.Frans van Rooij έγραψε:Ορισμένα πράγματα και από μένα τα οποία δεν χρηζουν αμφισβήτησης. Η ΠΑΕ ειναι χωρισμένη σε στρατόπεδα. Μπότο και Φεντσένκοφ απο τη μία πλευρά και το σκάουτινγκ απο την άλλη (με τον γνωστό φαλακρό τύπο να πρωταγωνιστεί και πάλι). Κοινό σημείο επαφής μεταξύ τους δεν υπάρχει. Και οι δυο πλευρες κανουν προτασεις στο Γιωργη ο οποιος και αποφασιζει στο τέλος σε συνεργασια με τον προπονητη και φυσικά τον Ιβάν. Μποτο και Φεντσένκοφ δηλώνουν σε ατζέντηδες ότι είναι στον αέρα και δεν ξέρουν αν θα παραμείνουν.
Και μια ερώτηση :Τον πονσε ποιος τον πρότεινε;
Όμως, ο "γνωστός φαλακρός τύπος" ποιος είναι...???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος papwolf την Πέμ 01 Ιουν 2023, 21:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.