Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από renegade »

psykoman έγραψε:Ρενε το λεω γιατι περιγραφεις μια ''λειτουργια'' που το μεγαλυτερο μερος της επρεπε να ειναι δουλεια του Τ.Δ. της καθε ομαδας...και να δινει λυσεις...οχι να ασχολειται ο προπονητης
Ναι αλλά στην τελική πάντα τα θέλω του προπονητή προσπαθούν να ικανοποιήσουν όλοι.
Τώρα αν η λίστα για τον δεύτερο επιθετικό ξεκινάει από τον Τόμας και τελειώνει στον κριμεντσικ... έχουμε τεράστιο πρόβλημα.
Όταν τον χειμώνα λέγαμε ότι την μη απόκτηση επιθετικού θα την βρούμε μπροστά μας Το καλοκαίρι... αυτό εννοούσαμε.

Υγ ας προμηθεύονται κάποιοι με ηρεμιστικά γιατί δεν βλέπω τον Μαροκινό να αποχαιρετά
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Η δικη μου αποψη περι μεταγραφων, στησιμο ομαδας,κτλ εχει μια βασικη παραμετρο.

Το να εχεις ενα βαθος παγκου τετοιας ποιοτητας που οταν δεν μπορει να παιξει ο θεωρητικα ''βασικος''(καρτες,τραυματισμοι κτλ)...αυτος που θα μπει στην θεση του να μην αλλαζει η αποδοση της ομαδος.

Στο θεμα του φορ μιας και ειναι τωρα το βασικο αντικειμενο της κουβεντας...νομιζω οτι Κριεμτσικ και Τομας δεν καλυπτουν αυτην την βασικη παραμετρο...θεωρητικα παντα γιατι δεν ξερουμε ακομη το βασικο μας φορ...γιατι αν και το βασικο ειναι τετοιου επιπεδου ναι τοτε οι παραπανω παικτες μας καλυπτουν...

οποτε το θεμα ειναι τι θελουμε να κανουμε και αναλογος να πραξουμε.
renegade

Η θέση του φορ είναι η μόνη θέση που δεν μπορείς να πεις αυτό τον πήρα για αναπληρωματικό...ακόμα και στα στόπερ σε κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις μπορείς να το κάνεις αυτό, στα φορ όχι.
Τι να το κάνω αν έπαιρνε τρία κατοστάρικα φέτος ο Τόμας...τι στιγμή που στα play-off έπαιζα χωρίς επιθετικό και έχασα όλους μου τους στόχους
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Ο Τόμας δεν ειναι φορ!
:pano:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για αυτο ακριβως ρενε καποιοι θελουμε τον Τσεχο.Γιατι υπαρχει εστω μια πιθανοτητα αν ειμαστε λιγο τυχεροι να εχεις δευτερο επιθετικο που ευκολα θα μπορουσε να ειναι πρωτος.
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

Napoli4 έγραψε:Τοσκιτης τώρα:

"Από Δευτέρα κάποιοι στόχοι της ομάδας, που έχουμε συμφωνήσει προφορικά, θα λάβουν επίσημη πρόταση."

Χαχαχαχαχχα ρε μαλακες δεν γίνεται αυτό

Και αφού θα συμφωνήσουν θα πάει η υπόθεση στο Σαββίδη για να δώσει το οκ.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

FreeWatcher έγραψε:Ο Τόμας δεν ειναι φορ!
:pano:
Ακριβώς είναι ο γόης του Μπεβερλι Χιλς
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Maezono Masakiyo έγραψε:
Napoli4 έγραψε:Τοσκιτης τώρα:

"Από Δευτέρα κάποιοι στόχοι της ομάδας, που έχουμε συμφωνήσει προφορικά, θα λάβουν επίσημη πρόταση."

Χαχαχαχαχχα ρε μαλακες δεν γίνεται αυτό

Και αφού θα συμφωνήσουν θα πάει η υπόθεση στο Σαββίδη για να δώσει το οκ.
Οπα οπα, είναι νωρίς για οκ. Πρώτα πάμε για πράσινο φως
renegade

joshua έγραψε:Για αυτο ακριβως ρενε καποιοι θελουμε τον Τσεχο.Γιατι υπαρχει εστω μια πιθανοτητα αν ειμαστε λιγο τυχεροι να εχεις δευτερο επιθετικο που ευκολα θα μπορουσε να ειναι πρωτος.
Ρε συ Και εμένα άμα μου βάλεις το πιστόλι στον κρόταφο και μου πεις διάλεξε έναν από τους δύο... Τον τσέχο θα επιλέξω. Αλλά είναι τώρα αυτό λειτουργία ομάδας που λέει ότι έχει στόχους ?
Ομάδας που λέει ότι ξέρουμε τι φταίει και θα το φτιάξουμε?
Frans van Rooij

Δημοσίευση από Frans van Rooij »

Ορισμένα πράγματα και από μένα τα οποία δεν χρηζουν αμφισβήτησης. Η ΠΑΕ ειναι χωρισμένη σε στρατόπεδα. Μπότο και Φεντσένκοφ απο τη μία πλευρά και το σκάουτινγκ απο την άλλη (με τον γνωστό φαλακρό τύπο να πρωταγωνιστεί και πάλι). Κοινό σημείο επαφής μεταξύ τους δεν υπάρχει. Και οι δυο πλευρες κανουν προτασεις στο Γιωργη ο οποιος και αποφασιζει στο τέλος σε συνεργασια με τον προπονητη και φυσικά τον Ιβάν. Μποτο και Φεντσένκοφ δηλώνουν σε ατζέντηδες ότι είναι στον αέρα και δεν ξέρουν αν θα παραμείνουν.

Η ομάδα προς στιγμήν αναζητά ΜΟΝΟ ελεύθερους ή δανεικούς. Για σέντερ φορ δίνει μέχρι και 1.2-1.3 εκατ. Ευρώ. Μπορεί να φαίνονται πολλά χρήματα, αλλά πιστέψτε με οταν μιλάμε για φορ δεν είναι. Παικταρά που παίζει στα ΤΟΠ 5 πρωταθλήματα δεν παίρνεις ΠΟΤΕ με αυτά τα χρήματα. Μπορείς όμως να πάρεις έναν αξιόλογο παίκτη στυλ Γκαμπιαντίνι για τον οποίο υπάρχει επίσημη πρόταση στα λεφτά που προείπα. Ακόμη και ο Diagne που παίζει στην Τουρκία ζητάει μίνιμουμ 2 εκατ. για να έρθει.

Τα χρήματα για τις υπόλοιπες θέσεις μειώνονται. Για το εξτρέμ/10 δεν θα δώσουν πάνω από 1 εκατ., για το 8αρι μαξιμουμ 800 χιλιάρικα, για το αριστερό μπακ ακόμη λιγότερα. Θα παρθεί σίγουρα και στόπερ αλλά όχι έμπειρος.

Αυτά προς στιγμήν. Θα ενημερώνω συχνά-πυκνά.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

εναν φορ να πίνουμε στο όνομά του..δεν είναι πια τόσο δύσκολο
κι ενα μπακ να μπορεί αποδεδειγμένα να σηκώσει την φανέλα του Μπισεσβαρ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

renegade έγραψε:
joshua έγραψε:Για αυτο ακριβως ρενε καποιοι θελουμε τον Τσεχο.Γιατι υπαρχει εστω μια πιθανοτητα αν ειμαστε λιγο τυχεροι να εχεις δευτερο επιθετικο που ευκολα θα μπορουσε να ειναι πρωτος.
Ρε συ Και εμένα άμα μου βάλεις το πιστόλι στον κρόταφο και μου πεις διάλεξε έναν από τους δύο... Τον τσέχο θα επιλέξω. Αλλά είναι τώρα αυτό λειτουργία ομάδας που λέει ότι έχει στόχους ?
Προφανως και οχι, αλλα και εμεις πρεπει να κρινουμε μεσα σε αυτο το πλαισιο και οχι σε υποθετικο.Εχουμε αποδεχθει τη δυσλειτουργια μας και ελπιζουμε απλα στο λιγοτερο χειροτερο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Patron έγραψε:Η Θεσσαλονίκη που έιναι δηλαδη; Θα πάνε στα γραφεία να στέλνουν φαξ αγίου πνεύματος;
1. Όταν ψάχνεις παίκτες επικοινωνείς με όλο τον κόσμο.
2. Και στην Ελλάδα η αργία είναι μόνο στον Δημόσιο Τομέα. Στον Ιδιωτικό είναι κατά βούλησιν του αφεντικού.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

renegade έγραψε:
Ε καλά και εσύ ρε Ρενε.

Ποιος σου εγγυάται ότι ξέρουν και θέλουν και μπορούν να το φτιάξουν.

Εγώ πιστεύω ότι ούτε καν ξέρουν. Είναι τόσοι πολλοί που εμπλέκονται σε συζητήσεις/αποφάσεις που νομοτελειακα το τι φταίει θα έχει 5 διαφορετικές αλήθειες.

Ας μην χάνουμε τον χρόνο μας. Αν ήθελαν μετά από 10 χρόνια θα τα είχανε στρώσει τα πράγματα. Προφανώς και δεν θέλουν. Καταμερισμός ευθυνών σε 10 άτομα για να μειωθεί το φταίξιμο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το ότι ο ένας από τους δύο (Krmencik ή Brandon) θα είναι το δεύτερο φορ μας είναι η άποψη των Γ. Καστάνη και Κ. Πετρωτού. Τίποτε περισσότερο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”