Μα δεν διαφωνω πως ο καλος Κρμεντσικ εχει ενδιαφεροντα στοιχεια, αλλα θα πρεπει να συνδυαστουν με μεσοεπιθετικους διαφορετικων χαρακτηριστικων απο αυτους π εχουμε εμεις.sourmenetes έγραψε:Εγώ για τον ΚΡΜΕΤΣΝΙΚ 2ο δεν έχω πρόβλημα. Θεωρώ ότι έχει μεγάλο κίνητρο να παίξει.
Το τι θεωρώ δε σημαίνει βέβαια ότι ειναι απαραίτητα σωστό.
Από κει και πέρα το βασικό φορ πρέπει να σκοτώνει!
Επίσης θα πρέπει και το εξτρεμ να δίνει γκολ. Όπως και το χαφ.
Χάσαμε γκολ απ όλες τις γραμμες.
Δε γίνεται να μην παιρνεις γκολ από χαφ ή από εξτρεμ.
Το βασικό βέβαια είναι το φορ. Και εκεί πρέπει να γίνει πολύ δυνατή επιλογή στο βασικό παίκτη.
Παίζει μεγάλο ρόλο στην όλη ψυχολογία της ομάδας να ξέρει ότι θα βρει το γκολ από το φορ της. Όλοι θα εινια πιο απελευθερωμενοι ψυχολογικα.
Το πιστεύω ακράδαντα αυτό αλλά θέλεις και τους παίκτες που να χουν το σκοραρισμα.
Ολοι ελπίζουμε να έρθουν δυνατοί παίκτες.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιο απο τα εξτρεμ μας εχει το ευκολο γκολ? Ο Ζιφκο? Ο Ταισον? Ο Ντελιας? Μεχρι στιγμης μονο ο Ναρει εδειξε να εχει την καλυτερη επαφη με τα διχτυα, κι ακομη δεν ειναι ξεκαθαρο αν επανηλθε, ποτε θα επανελθει, και σε τι κατασταση θα επανελθει. Απο την στιγμη που η ομαδα δεν θα παει σε πληρη αναδόμηση της μεσοεπιθετικης της γραμμης, και απλα θα προσθεσει ενα εξτρεμ, που ακομη δεν ξερουμε τι σχεση θα χει με το γκολ, τοτε θεωρω πιο φρονιμο να αναζητούμε φορ γκολτζηδες και οχι αλλων χαρακτηριστικων πλην του ευκολου γκολ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk