Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Gospi »

sourmenetes έγραψε:Εγώ για τον ΚΡΜΕΤΣΝΙΚ 2ο δεν έχω πρόβλημα. Θεωρώ ότι έχει μεγάλο κίνητρο να παίξει.

Το τι θεωρώ δε σημαίνει βέβαια ότι ειναι απαραίτητα σωστό.

Από κει και πέρα το βασικό φορ πρέπει να σκοτώνει!

Επίσης θα πρέπει και το εξτρεμ να δίνει γκολ. Όπως και το χαφ.

Χάσαμε γκολ απ όλες τις γραμμες.
Δε γίνεται να μην παιρνεις γκολ από χαφ ή από εξτρεμ.

Το βασικό βέβαια είναι το φορ. Και εκεί πρέπει να γίνει πολύ δυνατή επιλογή στο βασικό παίκτη.

Παίζει μεγάλο ρόλο στην όλη ψυχολογία της ομάδας να ξέρει ότι θα βρει το γκολ από το φορ της. Όλοι θα εινια πιο απελευθερωμενοι ψυχολογικα.

Το πιστεύω ακράδαντα αυτό αλλά θέλεις και τους παίκτες που να χουν το σκοραρισμα.

Ολοι ελπίζουμε να έρθουν δυνατοί παίκτες.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μα δεν διαφωνω πως ο καλος Κρμεντσικ εχει ενδιαφεροντα στοιχεια, αλλα θα πρεπει να συνδυαστουν με μεσοεπιθετικους διαφορετικων χαρακτηριστικων απο αυτους π εχουμε εμεις.
Ποιο απο τα εξτρεμ μας εχει το ευκολο γκολ? Ο Ζιφκο? Ο Ταισον? Ο Ντελιας? Μεχρι στιγμης μονο ο Ναρει εδειξε να εχει την καλυτερη επαφη με τα διχτυα, κι ακομη δεν ειναι ξεκαθαρο αν επανηλθε, ποτε θα επανελθει, και σε τι κατασταση θα επανελθει. Απο την στιγμη που η ομαδα δεν θα παει σε πληρη αναδόμηση της μεσοεπιθετικης της γραμμης, και απλα θα προσθεσει ενα εξτρεμ, που ακομη δεν ξερουμε τι σχεση θα χει με το γκολ, τοτε θεωρω πιο φρονιμο να αναζητούμε φορ γκολτζηδες και οχι αλλων χαρακτηριστικων πλην του ευκολου γκολ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Napoli4 έγραψε:Επίσης:

"Βγαίνουν ονόματα που διαψεύδονται από τη μια μεριά εντός της ομάδας, αλλά δεν διαψεύδονται από την άλλη."

Πάει, θα ασχοληθώ με τις μεταγραφές των Αράβων της Νιούκαστλ. Δεν παλεύεται άλλο αυτό το πράγμα
Ποιες ειναι αυτες οι δυο μεριες? Θα μας πει κανεις τους?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Οπως ξερουμε, και ειδαμε φέτος, πιασαμε την4η θέση..
Ολοι πιστυεω μεσα στην ΠΑΕ γνωριζουν οτι πρεπι να ''πέσει'' χρήμα τουλάχιστον σε 2 θέσεις.
Θα φανεί, πως θέλει να κινηθεί η διοικηση,
Κρατάτε χαμηλές προσδοκείες(οπως κάνω εγώ) , για να είστε και ποιό....ήρεμοι... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Όταν γράψουν κάτι που δεν ταιριάζει στη θεωρία μας είναι ΑΡΔ. Όταν πουν κάτι που μας βολεύει γίνεται θεσφατο...

Εντωμεταξύ ενώ έχουν αποδείξει πολλάκις ότι δεν γνωρίζουν την τύφλα τους και δουλεύουν τον κόσμο κανονικά, εμείς κάνουμε ολόκληρες αναλύσεις επί αναλύσεων και διαπιστώσεις....

Τρέλα πραγματικά!
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Τρελα ειναι να εχεις τον πιο πολυδιαφημισμενο Τ.Δ. και να αναρωτιεσαι αν σου κανει ο Κριεμτσικ η ο Τομας για δευτερος...
Θλιψης.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

psykoman έγραψε:
renegade έγραψε:Αυτή τη στιγμή για ακόμα μία φορά το μεγάλο πρόβλημα είναι το θολωμένο μου μυαλό του λουτσέσκου. Ένα θολωμένο μυαλό αποκλειστικά εξαιτίας των ανασφαλειών του και της φοβίας σου.
Του λένε θες Τόμας?
Θέλω απαντάει αυτός
Σου κάνει ο κριμεντσικ?

Μου κάνει απαντάει αυτός
Και όλα αυτά εξαιτίας της φοβίας του μη μείνει χωρίς παίκτες της προετοιμασίας.
Αλήθεια κάποιος από τη διοίκηση η οικογένεια τον ρώτησε αν ο μη γένοιτο Και του χρόνου έχουμε την ίδια ατυχία με φέτος και μπούμε στα play off και δεν μπορεί να υπολογίζει τον βασικό του επιθετικό... Μπορεί να κατακτήσει τους στόχους με τον Τόμας ή με τον τσέχο?
Τον έχει δει τον τσέχο και τα χαρακτηριστικά του?
Ταιριάζουν σε αυτό που θέλει να παίξει ή απλώς φέρε παίκτες να γεμίσει το ρόστερ και δεν μας νοιάζουν τα χαρακτηριστικά τους?
Το ίδιο δεν πήγε να κάνει και με τον Φερνάντες?
Έναν παίκτη που έπεφτε ακριβώς πάνω στους άλλους δύο μεσοεπιθετικούς του.. ακόμα δεν κατάλαβε ότι οι αλχημείες δεν του βγαίνουν σε καλό?
Εμμεσως πλυν σαφος ''φωτογραφιζεις'' εναν ΤΔ γλαστρα
Δεν καταλαβαίνω γιατί το λες αυτό.
Πέρα βέβαια από το ότι είναι φως φανάρι ότι ο Πορτογάλος δεν κόβει και ράβει αυτή τη στιγμή στην ομάδα
(Φαντάζομαι δεν πιστεύει κάποιος ότι η επιλογή του κριμεντσικ είναι δική του επιλογή) δεν βλέπω γιατί τα παραπάνω πράγματα που έγραψα υποδηλώνουν έναν τεχνικό διευθυντή γλάστρα.
Ο μποτο έκανε εγκλήματα από την ημέρα που ήρθε αλλά αυτή τη στιγμή το μεγάλο πρόβλημα είναι αν ο προπονητής ξέρει τι θέλει και τι χρειάζεται για να μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει στόχους.
Και φυσικά βέβαια αυτά τα θέλω να είναι ρεαλιστικά.
Review λουτσέσκου και πει ότι εγώ με τον Μπράντον δεύτερο φορ μπορώ να διεκδικήσω τίτλους...θα κριθεί στο τέλος για αυτή του την απόφαση.
Πρέπει όμως να σταματήσει αυτό το γαϊτανάκι να λέει το καλοκαίρι μπορώ και το χειμώνα φέρτε μου παίκτη γιατί ο Χ Μπράντον δεν μου κάνει.

Υγ το πρόβλημα δεν είναι ο κριμεντσικ του 2021 πού ήρθε από ένα πρόγραμμα πολύ δυνατό με προπόνηση top ομάδας
Το πρόβλημα είναι ο κριμεντσικ του 2023 που έρχεται μετά από δύο χρόνια σεξοτουρισμου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 01 Ιουν 2023, 20:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

psykoman έγραψε:Τρελα ειναι να εχεις τον πιο πολυδιαφημισμενο Τ.Δ. και να αναρωτιεσαι αν σου κανει ο Κριεμτσικ η ο Τομας για δευτερος...
Θλιψης.
Μα τον τομας αυτός τον έφερε!
Άβαταρ μέλους
psykoman

Ρενε το λεω γιατι περιγραφεις μια ''λειτουργια'' που το μεγαλυτερο μερος της επρεπε να ειναι δουλεια του Τ.Δ. της καθε ομαδας...και να δινει λυσεις...οχι να ασχολειται ο προπονητης
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Napoli4 έγραψε:Τοσκιτης τώρα:

"Από Δευτέρα κάποιοι στόχοι της ομάδας, που έχουμε συμφωνήσει προφορικά, θα λάβουν επίσημη πρόταση."

Χαχαχαχαχχα ρε μαλακες δεν γίνεται αυτό
Μαλακίες, αργία δεν είναι τη Δευτέρα;
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

FreeWatcher έγραψε:
psykoman έγραψε:Τρελα ειναι να εχεις τον πιο πολυδιαφημισμενο Τ.Δ. και να αναρωτιεσαι αν σου κανει ο Κριεμτσικ η ο Τομας για δευτερος...
Θλιψης.
Με 1+1 και χαμηλές θεωρητικά απολαβές.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Patron έγραψε:

"Από Δευτέρα κάποιοι στόχοι της ομάδας, που έχουμε συμφωνήσει προφορικά, θα λάβουν επίσημη πρόταση."

Μόνο στην Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
psykoman

john4serres έγραψε:
FreeWatcher έγραψε:
Θλιψης.
Με 1+1 και χαμηλές θεωρητικά απολαβές.
Αυτο που γραφει το ΑΣΜ μου...τον εφερες με 1+1...
Μου κανει τον κραταω...δεν μου κανει στο καλο...
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Patron έγραψε:

Τετραήμερο θα κολλησουν οι δημόσιοι υπάλληλοι!
Χαχαχαχαχα....
Και εμεις εδώ ξεροσταλιάζουμε :x
Patron

Δημοσίευση από Patron »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Patron έγραψε:

Μόνο στην Ελλάδα.
Η Θεσσαλονίκη που έιναι δηλαδη; Θα πάνε στα γραφεία να στέλνουν φαξ αγίου πνεύματος;
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Να ρωτησω κατι που δεν καταλαβαινω,
απο που προκυπτει οτι η ομαδα επιλεγει ή επελεξε ηδη τον τσεχο;
Επειδη ακουω να λετε καποιοι πως αποκλειεται να ειναι επιλογη μποτο, ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΠΙΛΕΧΘΕΙ Ο ΤΣΕΧΟΣ;
πως το ξερουμε αυτο;
Επειδη εγραψε ο παικτης σε μια αναρτηση του πως καποιος κυκλος κλεινει κ καποιος αλλος ανοίγει; μηπως εχει βγει διαροη απο παε; πως ειμαστε τοσο σιγουροι;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”