Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Patron

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Patron »

Νοεμβρη που στρώνουν οι ομάδες του Λουτσέσκου.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

tsario73 έγραψε:Χίλια συγνώμη ρε παιδιά, αλλά μήπως ο Κρμέντσικ αρέσει (σε μερικούς) επειδή θέλει να γυρίσει, ή επειδή είχε βάλει γκολ στον τελικό ή επειδή είμαστε απογοητευμένοι από το τελείωμα της φετινής χρονιάς?? Ήταν τόσο καλός που όταν έφυγε, στεναχωρεθήκαμε? Δηλαδή αν μάθαιναν οι φίλαθλοι των 3 ομάδων του ΠΟΚ ότι θα πάρουν αυτόν για 2ο φορ, θα ήταν χαρούμενοι και ικανοποιημένοι?? Νομζω ότι θα έπρεπε να είμαστε περισσότερο απαιτητικοί...

Π.Α.Ο.Κ. αφού! :pano:
Εγω προσωπικά ναι στενοχωρήθηκα όταν έφυγε.
Το θέμα είναι ότι μπαίνουμε στο τρυπάκι σύγκρισης Τσέχου και Ισπανού. Κατ' εμέ ο υγιής και σε καλή κατάσταση Κρέμντσικ είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από τον Τόμας. Αλλά το θέμα δεν είναι εκεί.
Και σωστά λέει ένας φίλος παραπάνω ότι πολλοί από αυτούς που προτιμούν τον Τσέχο είναι λόγω του φόβου μην τυχόν και μείνει ο Τόμας. Εάν η σύγκριση ήταν΄π.χ. Κρέμντσικ vs Diagne προφανώς θα διάβαζες άλλα και το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό.

Και τέλος είναι σημαντικό ότι μένει πάντα η τελευταία εικόνα των παιχνιδιών τους. Από την μια λοιπόν ο προπερσινός τελικός κυπέλου όπου μπήκε ο Κρέμντσικ στα τελευταία λεπτά και άλλαξε όλη την ροή του παιχνιδιού αναστατώνοντας την άμυνα του γαύρου και πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ. Και από την άλλη έχεις την εικόνα του Τόμας που σε ματς που έκρινε κύπελο ήταν ανύπαρκτος σε όλο το παιχνίδι. Αυτό ίσως είναι λίγο άδικο για τον Ισπανό αλλά είναι μια πραγματικότητα.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Τοσκιτης τώρα:

"Από Δευτέρα κάποιοι στόχοι της ομάδας, που έχουμε συμφωνήσει προφορικά, θα λάβουν επίσημη πρόταση."

Χαχαχαχαχχα ρε μαλακες δεν γίνεται αυτό
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

όταν δεν έχεις κάτι καινούργιο να πεις και πρέπει να γεμίσεις βίντεο
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αυτή τη στιγμή για ακόμα μία φορά το μεγάλο πρόβλημα είναι το θολωμένο μου μυαλό του λουτσέσκου. Ένα θολωμένο μυαλό αποκλειστικά εξαιτίας των ανασφαλειών του και της φοβίας σου.
Του λένε θες Τόμας?
Θέλω απαντάει αυτός
Σου κάνει ο κριμεντσικ?

Μου κάνει απαντάει αυτός
Και όλα αυτά εξαιτίας της φοβίας του μη μείνει χωρίς παίκτες της προετοιμασίας.
Αλήθεια κάποιος από τη διοίκηση η οικογένεια τον ρώτησε αν ο μη γένοιτο Και του χρόνου έχουμε την ίδια ατυχία με φέτος και μπούμε στα play off και δεν μπορεί να υπολογίζει τον βασικό του επιθετικό... Μπορεί να κατακτήσει τους στόχους με τον Τόμας ή με τον τσέχο?
Τον έχει δει τον τσέχο και τα χαρακτηριστικά του?
Ταιριάζουν σε αυτό που θέλει να παίξει ή απλώς φέρε παίκτες να γεμίσει το ρόστερ και δεν μας νοιάζουν τα χαρακτηριστικά τους?
Το ίδιο δεν πήγε να κάνει και με τον Φερνάντες?
Έναν παίκτη που έπεφτε ακριβώς πάνω στους άλλους δύο μεσοεπιθετικούς του.. ακόμα δεν κατάλαβε ότι οι αλχημείες δεν του βγαίνουν σε καλό?
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Γραφετε καποιοι για το εαν χρειαστεί να παιξω ματς τιτλου με τον Τσεχο. Να σας θυμησω οτι επαιξα πριν 2 χρονια και το πηρα με τον φαλακρα!
Φετος επαιξα ματς τιτλου και πλεϊ οφ με τομας. Δηλαδη ΧΩΡΙΣ ΦΟΡ! Μεγαλη ντροπη!!!

Λοιπόν ο μόνος υπεύθυνος για την κατάσταση εδώ μέσα ειναι η παε. Εάν ανακοίνωνε τελος συνεργασίας με τον τομας θα ηρεμουσαν οι πάντες.
Θα συζητουσαμε για φορ Α ή φορ Β. Οχι για χωρις φορ ή με Κρμεντσικ. Παντα σε περιπτωση που παθει κατι ο 1ος.
Εγω που ημουν παντα κατα του φαλακρα, τα ποστ μου ειναι ακομη εκει, πιανω τον εαυτό μου να αγχωνεται μη δεν κλεισει. Και το γραφω κιολας. Η φετινη καταντια να παιζουμε μια χρονιά χωρις φορ δεν εχει ξαναγινει ποτε! Ανεξαρτητου ποιοτητας. Και ειχαμε κ τον λουτσε με τα κολλήματά του με τα πιτσιρικια (Τζιμα).
Ενα τουρλουμπουκι χωρις αρχη μεση και τελος!
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Napoli4 έγραψε:Τοσκιτης τώρα:

"Από Δευτέρα κάποιοι στόχοι της ομάδας, που έχουμε συμφωνήσει προφορικά, θα λάβουν επίσημη πρόταση."

Δλδ εμείς συμφωνήσαμε με τους παίχτες η απλά ο Λουτσε με τον Μποτο και τον Γιωργη ;
Τι μαλακιες γράφουν βρε παιδιά ;
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Θέλουν να κάνουν τριήμερο οι κηφηνες?
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Επίσης:

"Βγαίνουν ονόματα που διαψεύδονται από τη μια μεριά εντός της ομάδας, αλλά δεν διαψεύδονται από την άλλη."

Πάει, θα ασχοληθώ με τις μεταγραφές των Αράβων της Νιούκαστλ. Δεν παλεύεται άλλο αυτό το πράγμα
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

renegade έγραψε:Αυτή τη στιγμή για ακόμα μία φορά το μεγάλο πρόβλημα είναι το θολωμένο μου μυαλό του λουτσέσκου. Ένα θολωμένο μυαλό αποκλειστικά εξαιτίας των ανασφαλειών του και της φοβίας σου.
Του λένε θες Τόμας?
Θέλω απαντάει αυτός
Σου κάνει ο κριμεντσικ?

Μου κάνει απαντάει αυτός
Και όλα αυτά εξαιτίας της φοβίας του μη μείνει χωρίς παίκτες της προετοιμασίας.
Αλήθεια κάποιος από τη διοίκηση η οικογένεια τον ρώτησε αν ο μη γένοιτο Και του χρόνου έχουμε την ίδια ατυχία με φέτος και μπούμε στα play off και δεν μπορεί να υπολογίζει τον βασικό του επιθετικό... Μπορεί να κατακτήσει τους στόχους με τον Τόμας ή με τον τσέχο?
Τον έχει δει τον τσέχο και τα χαρακτηριστικά του?
Ταιριάζουν σε αυτό που θέλει να παίξει ή απλώς φέρε παίκτες να γεμίσει το ρόστερ και δεν μας νοιάζουν τα χαρακτηριστικά τους?
Το ίδιο δεν πήγε να κάνει και με τον Φερνάντες?
Έναν παίκτη που έπεφτε ακριβώς πάνω στους άλλους δύο μεσοεπιθετικούς του.. ακόμα δεν κατάλαβε ότι οι αλχημείες δεν του βγαίνουν σε καλό?
Εμμεσως πλυν σαφος ''φωτογραφιζεις'' εναν ΤΔ γλαστρα
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Νάπολι δεν είναι μομφή προς εσένα, αλλά, ΠΟΙΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ ΡΕ!? Έχει μαλώσει με την αλήθεια ο τύπος. Ο Τοσκίτσης και άλλοι του είδους του είναι που μπερδεύουν τον κόσμο με τις μαλακίες τους προκειμένου να γεμίσουν μία σελίδα. Ά σιχτίρ!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Τα θέλει και σένα...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Napoli4 έγραψε:Επίσης:

"Βγαίνουν ονόματα που διαψεύδονται από τη μια μεριά εντός της ομάδας, αλλά δεν διαψεύδονται από την άλλη."

Πάει, θα ασχοληθώ με τις μεταγραφές των Αράβων της Νιούκαστλ. Δεν παλεύεται άλλο αυτό το πράγμα
:lol:
Μα γιατί δεν φτιάχνουν 2 ομάδες. Να δούμε και εμείς ποιος αξίζει δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Καλά και μομφή προς εμένα να είναι, κλάιν.
Όπως τα λέει ο σουρμε, θελέστα παθέστα.

Μαζοχιστικό να ασχολείσαι με μεταγραφές του ΠΑΟΚ. Οι αρδ της ομάδας απλά κάνουν πιο κίνκυ το φετίχ μας.
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

PAOKevolution έγραψε:Νάπολι δεν είναι μομφή προς εσένα, αλλά, ΠΟΙΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ ΡΕ!? Έχει μαλώσει με την αλήθεια ο τύπος. Ο Τοσκίτσης και άλλοι του είδους του είναι που μπερδεύουν τον κόσμο με τις μαλακίες τους προκειμένου να γεμίσουν μία σελίδα. Ά σιχτίρ!
Πριν το ματς με τον Βόλο που ήταν 4-0 στο πρώτο τέταρτο, τον άκουσα να λέει "δεν θα κερδίσει σήμερα ο ΠΑΟΚ" εντελώς ψιθυριστά. Την στιγμή που πήγαινε να μπει με τον Τσακαλεα, ακούγεται μια φωνή να λέει στον Τσακαλεα "ποιος είναι ο κύριος";
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”