Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από renegade »

:lol:
JohnDag έγραψε:
renegade έγραψε:
JohnDag έγραψε: Ρε συ Rene, μην γράφεις μόνο για να γράφεις ρε φίλε. Το θέμα δεν είναι ποιος πήρε τι, το θέμα είναι ότι το περσινό μπατζετ ήταν μικρότερο από το προπερσινο.

Ήταν αρκετό από την άλλη το περσινό μπατζετ για να δημιουργηθεί καλύτερη ομάδα από αυτή που εν τέλη δημιουργήθηκε; Προφανώς και ναι.

Επίσης, μην τρως σκαλώματα. Συμφωνούμε σε αρκετά πράγματα. Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε και σε όλα.

Έχεις κανα δυο βδομαδες όπου δεις σχόλιο μου με κυνηγάς από πίσω :)

Που να έγραφα και συχνά δηλαδή, όλο το φορουμ εμας τους 2 θα διάβαζε, χαχαχα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Όχι φίλε δεν γράφω μόνο για να γραφω...απαντάω συγκεκριμένα πάνω σε αυτά που γράφεις. Εσύ έγραψες ότιδεν δόθηκε το συμβόλαιο του Βαρέλα και ήρθε ο Νασμπεργκ.

Όπως δεν δόθηκε το συμβόλαιο του Κρεσπο και ήρθε ο Καργας.

Και πάει λέγοντας.
Και γω σου λέω ότι το συμβόλαιο του βαρελα δόθηκε στον Αουγκούστο και το συμβόλαιο του Κρέσπο στον κεντζιορα.
Σου αρέσει δεν σου αρέσει αυτό είναι ένα γεγονός.
Όπως γεγονός είναι το ότι πέρσι έδωσες το καλοκαίρι 0 ευρώ για αγορές ενώ φέτος 6 εκατομμύρια.
Ή μήπως αυτά δεν προσμετρώνται στο μπάτζετ μιας ομάδας?
Θεωρείς ως δεδομένο ότι το περσινό μπάτζετ ήταν μικρότερο από το προπερσινο ( φαντάζομαι ότι εννοείς τις σεζόν 22-23 και 21-22) αλλά ακόμα και με την χειμερινή αγορά του Φελίπε δεν προκύπτει από πουθενά κάτι τέτοιο
Έδωσες 6Μ για μεταγραφές ενώ πήρες 6Μ από πωλήσεις.

Άρα πόσα έδωσες;

Μην κανεις συλλογισμούς Κολκα ρε συ, είναι δεδομένο ότι μπορείς καλύτερα.

Πρόπερσι το μισθολογικό μπατζετ ηταν μεγαλύτερο από πέρσι. Απλά πρόπερσι πήρες 22Μ από πωλήσεις και έδωσες 300Κ.

Τι πλάκα έχεις ρε συ
Μάλλον άλλος κάνει συλλογισμούς κολκα.
Μέχρι τώρα μας μιλούσες για το μπάτζετ, μόλις ακυρώθηκαν αυτά που έλεγες έβαλες στο παιχνίδι τα έσοδα .
:lol: :lol:
Αστεία η όλη φάση μαζί σου.
Θα πεταχτεί τώρα ο αντίστοιχος Τζον του άλλου στρατοπέδου κ θα σου πει για την δύο χρόνια κλειστή Τούμπα και την χωρίς τηλεοπτικό.

Δεν ασχολούμαι άλλο...κάνε όση προπαγάνδα θες...με γεια σου με χαρά σου
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Μπαλονια μου έγιναν με Κρμεντσικ και Τομας ρε π@@στη!
Γιώργη ακούς?
Φέρε μου εναν φορ τουμπανο (να παστελωνει), κρατα Τζιμα για τριτο (αλλα με λιγο δαχτυλάκι στον λουτσε που κ που, να μην ξεχναει οτι υπαρχει), φέρε και δεύτερο για μια διετία τον Πριγιο και τέλος!
Ανοιξε τα διαρκειας...
Άβαταρ μέλους
tsario73

Δημοσίευση από tsario73 »

Χίλια συγνώμη ρε παιδιά, αλλά μήπως ο Κρμέντσικ αρέσει (σε μερικούς) επειδή θέλει να γυρίσει, ή επειδή είχε βάλει γκολ στον τελικό ή επειδή είμαστε απογοητευμένοι από το τελείωμα της φετινής χρονιάς?? Ήταν τόσο καλός που όταν έφυγε, στεναχωρεθήκαμε? Δηλαδή αν μάθαιναν οι φίλαθλοι των 3 ομάδων του ΠΟΚ ότι θα πάρουν αυτόν για 2ο φορ, θα ήταν χαρούμενοι και ικανοποιημένοι?? Νομζω ότι θα έπρεπε να είμαστε περισσότερο απαιτητικοί...

Π.Α.Ο.Κ. αφού! :pano:
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Οντως ρε παιδιά γιατί δεν φερνουμε Πρίγιο για δεύτερο, αφού όλο πρώην κοιτάζουμε;
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

renegade έγραψε::lol:
JohnDag έγραψε:
renegade έγραψε: Όχι φίλε δεν γράφω μόνο για να γραφω...απαντάω συγκεκριμένα πάνω σε αυτά που γράφεις. Εσύ έγραψες ότιδεν δόθηκε το συμβόλαιο του Βαρέλα και ήρθε ο Νασμπεργκ.

Όπως δεν δόθηκε το συμβόλαιο του Κρεσπο και ήρθε ο Καργας.

Και πάει λέγοντας.
Και γω σου λέω ότι το συμβόλαιο του βαρελα δόθηκε στον Αουγκούστο και το συμβόλαιο του Κρέσπο στον κεντζιορα.
Σου αρέσει δεν σου αρέσει αυτό είναι ένα γεγονός.
Όπως γεγονός είναι το ότι πέρσι έδωσες το καλοκαίρι 0 ευρώ για αγορές ενώ φέτος 6 εκατομμύρια.
Ή μήπως αυτά δεν προσμετρώνται στο μπάτζετ μιας ομάδας?
Θεωρείς ως δεδομένο ότι το περσινό μπάτζετ ήταν μικρότερο από το προπερσινο ( φαντάζομαι ότι εννοείς τις σεζόν 22-23 και 21-22) αλλά ακόμα και με την χειμερινή αγορά του Φελίπε δεν προκύπτει από πουθενά κάτι τέτοιο
Έδωσες 6Μ για μεταγραφές ενώ πήρες 6Μ από πωλήσεις.

Άρα πόσα έδωσες;

Μην κανεις συλλογισμούς Κολκα ρε συ, είναι δεδομένο ότι μπορείς καλύτερα.

Πρόπερσι το μισθολογικό μπατζετ ηταν μεγαλύτερο από πέρσι. Απλά πρόπερσι πήρες 22Μ από πωλήσεις και έδωσες 300Κ.

Τι πλάκα έχεις ρε συ
Μάλλον άλλος κάνει συλλογισμούς κολκα.
Μέχρι τώρα μας μιλούσες για το μπάτζετ, μόλις ακυρώθηκαν αυτά που έλεγες έβαλες στο παιχνίδι τα έσοδα .
:lol: :lol:
Αστεία η όλη φάση μαζί σου.
Θα πεταχτεί τώρα ο αντίστοιχος Τζον του άλλου στρατοπέδου κ θα σου πει για την δύο χρόνια κλειστή Τούμπα και την χωρίς τηλεοπτικό.

Δεν ασχολούμαι άλλο...κάνε όση προπαγάνδα θες...με γεια σου με χαρά σου
Καλά πήγαινε να ρίξεις λίγο νερό στα μουτρα σου να συνέλθεις γιατί από την «κάψα» σου να απαντάς στους πάντες στο φορουμ (ως ο ξερόλας και η αστυνομία αυτού, δεν τα λέω εγώ άλλοι τα λένε) δεν βλέπεις καν τι γράφει ο άλλος.

Εξαρχής μιλαω για μισθολογικό μπατζετ. Για συμβόλαια. Αυτά ήταν μειωμένα πέρσι σε σχέση με πρόπερσι. Αυτό δεν είναι προπαγάνδα, είναι πραγματικότητα.

Εσυ άρχισες να λες για ποσα που δόθηκαν για μεταγραφες και να τα μπλέκεις όλα δημιουργώντας τον κλασικό σου αχταρμά όπου λες πολλά και στην ουσία δεν λες τίποτα.

Μείνε στα καθαρά ποδοσφαιρικά που λες και κανα σωστό και άσε και τίποτα αναπάντητο γιατί σε αντίθεση με αυτά που πιστεύεις ΔΕΝ τα ξέρεις όλα.

Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

tsario73 έγραψε:Χίλια συγνώμη ρε παιδιά, αλλά μήπως ο Κρμέντσικ αρέσει (σε μερικούς) επειδή θέλει να γυρίσει, ή επειδή είχε βάλει γκολ στον τελικό ή επειδή είμαστε απογοητευμένοι από το τελείωμα της φετινής χρονιάς?? Ήταν τόσο καλός που όταν έφυγε, στεναχωρεθήκαμε? Δηλαδή αν μάθαιναν οι φίλαθλοι των 3 ομάδων του ΠΟΚ ότι θα πάρουν αυτόν για 2ο φορ, θα ήταν χαρούμενοι και ικανοποιημένοι?? Νομζω ότι θα έπρεπε να είμαστε περισσότερο απαιτητικοί...

1)Πολλοι στενοχωρεθηκαν οταν εφυγε ο φαλακρας εδω μεσα. Εγω βεβαια οχι!
2)Πολλοί τον γουστάρουν αλλα σαν 2ο οχι σαν 1ο. Πιστευω πιο πολυ απο το φοβο μη μεινουμε με Τομας. Δηλαδη χωρις φορ οπως κ φετος, αν παθει τιποτα ο 1ος. Παρα τα οσα υπερ ή κατα γραφονται σε υπερθετικό βαθμό, ο φαλακρος ειναι φορ, ο τομας οχι!
3)Παρατηρησα οτι καθε μερα συγχιζομαι και μπαινω να γραψω οταν αναφερεστε στο τρισμεγιστο ΠΟΚ. Για λεγε ρε παληκαρε, ποιους ειχαν 2ο φορ τα ποκεμον φετος? Περιμενω να ακουσω...
ΕΛΕΟΣ!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειρήνη υμην...

Ότι θα το επαιζα εγώ ειρηνοποιός...
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

3-4 παίκτες με ποιότητα που θα ανεβάσουν την ομάδα επίπεδο.

Κριεμντσικ και Τόμας δεν είναι αναβάθμιση του ροστερ ούτε δίνουν βάθος στο ροστερ.

Χίλιες φορές 4 καλοί παίκτες.
Τότε θα ξέρουμε ότι τουλάχιστον ο οργανισμός έκανε το πρώτο σωστό βήμα.
Να δουλευτεί η ομάδα με αυτά τα εργαλεία που θα έχει.
Με την επιστροφή του τσιγάρα.
Με την ευκαιρία στον βρακά.
Με καλύτερους από πέρσι ντελια και κουλιε.
Με πιο έτοιμο Ταισον.
Με περισσότερο χρόνο στον τζιμα.
Με πιο τυχερό λυρατζη.
Με χωρίς μουργκ σε αποστολή.
Με χωρίς νινουα στην Β '
Με στόχο και διεργασία 1 ή 2 χειμερινές προσθήκες.

Όλα τα παραπάνω με γνώμονα την σφιχτή οικονομική πολιτική των μεταγραφών.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Renegade και JohnDag, αν συνεχίσετε στο ίδιο ύφος, θα φύγει όλη η συζήτησή σας. Αντιπαρατεθείτε χωρίς ειρωνείες!
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

20 σελίδες για την προοπτική (??) να έρθει ο παίκτης κριέμτσικ (πως τον λένε τέλος πάντων).
Κάντε ειδικό τόπικ για πάρτη του και μην μας ζαλίζετε...

Επεξεργαστηκε
mod team
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Ο ενας μπαλονια ο αλλος μη μας τα πρηζετε. Μηπως να αλλαξετε κανα φορουμ και να μας αφησετε στην ησυχια μας να συζηταμε για μεταγραφες?
Άβαταρ μέλους
tsario73

Δημοσίευση από tsario73 »

FreeWatcher έγραψε:
tsario73 έγραψε:Χίλια συγνώμη ρε παιδιά, αλλά μήπως ο Κρμέντσικ αρέσει (σε μερικούς) επειδή θέλει να γυρίσει, ή επειδή είχε βάλει γκολ στον τελικό ή επειδή είμαστε απογοητευμένοι από το τελείωμα της φετινής χρονιάς?? Ήταν τόσο καλός που όταν έφυγε, στεναχωρεθήκαμε? Δηλαδή αν μάθαιναν οι φίλαθλοι των 3 ομάδων του ΠΟΚ ότι θα πάρουν αυτόν για 2ο φορ, θα ήταν χαρούμενοι και ικανοποιημένοι?? Νομζω ότι θα έπρεπε να είμαστε περισσότερο απαιτητικοί...

1)Πολλοι στενοχωρεθηκαν οταν εφυγε ο φαλακρας εδω μεσα. Εγω βεβαια οχι!
2)Πολλοί τον γουστάρουν αλλα σαν 2ο οχι σαν 1ο. Πιστευω πιο πολυ απο το φοβο μη μεινουμε με Τομας. Δηλαδη χωρις φορ οπως κ φετος, αν παθει τιποτα ο 1ος. Παρα τα οσα υπερ ή κατα γραφονται σε υπερθετικό βαθμό, ο φαλακρος ειναι φορ, ο τομας οχι!
3)Παρατηρησα οτι καθε μερα συγχιζομαι και μπαινω να γραψω οταν αναφερεστε στο τρισμεγιστο ΠΟΚ. Για λεγε ρε παληκαρε, ποιους ειχαν 2ο φορ τα ποκεμον φετος? Περιμενω να ακουσω...
ΕΛΕΟΣ!
Ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου, παλήκαρε. Δεκτή η άποψή σου. Ναι, οι άλλοι δεν είχαν κάτι φοβερό για 2ο φορ, πάντως εγώ θα ήθελα κάτι καλύτερο από αυτόν.
Ελπίζω για το καλύτερο...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

sourmenetes έγραψε:
Gospi έγραψε:Ποσο οξυμωρο αυτο (οχι σε σεση με σενα αλλα σε σχεση με την ΠΑΕ), να ομολογεις οτι φετος είχες θεμα στο γκολ και οι δυο επιλογες σου για του χρονου να ειναι ενας μετριος φορ π δοκιμασες φετος και δεν επεισε και ενας αποδεδειγμενα χασογκολης. Δηλαδη πως ακριβως περιμενουν βελτιωση στο γκολ με αυτες τις επιλογες? Αν ειχαμε εναν ιδιοκτητη γνωστη του ποδοσφαιρου, ολοι μεσα στην ΠΑΕ θα χαν παρει προ πολλου

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε gospi γιατί θεωρείς δεδομένο αυτό που ακούς;

Το πρωί ακούσαμε από αρδ ότι θέλουν να ανανεώσουν τον Μπισεσβαρ και βγήκεε και είπες αν το κάνουν θα είναι τραγικοί κτλ κτλ.

Λίγο κοντά στην ομάδα να είσαι ξέρεις ότι ο μπισε είναι τελειωμένος εδώ και καιρό.
Εμείς που ούτε δημοσιογράφοι είμαστε ούτε είναι δουλειά μας ξέραμε ότι ο μπισε τέλειωσε οριστικά εδώ και 2 μέρες. Ετοιμαζαν το video.

Και δεν το ξέρουν αυτοί που κάνουν, υποτίθεται, ρεπορτάζ;;

Και καθόμαστε και θεωρούμε δεδομένο το κάθε άρθρο τους;;

Τα ονόματα που πέφτουν στο τραπέζι μια χαρά παίκτες είναι.

Ακόμα και ο Τσέχος κανονικος παίκτης. Το αν θα ταιριάξει αυτός που θα έρθει είναι άλλο θέμα.

Επίσης ποιος ξέρει ακριβώς τις επιλογές;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε τωρα μην τρελαθουμε. Δεν ειναι οτι εγω πιστεύω οτι ακουγεται. Κανει μπαμ ότι ο Κρμεντσικ και ο Μπραντον παιζουν εντονα για την θεση του αναπληρωματικου. Το αν παιζουν κι αλλοι δεν το ξερω. Εμενα μ αρκει που αυτοι οι δυο αποτελουν επιλογες.
Και μην τρελαθουμε τωρα με τον κανονικο.ποδοσφαιριστη τον Κρμεντσικ. Δηλαδη εσυ θα εισαι οκ με δευτερο φορ τον Κρμεντσικ ε? Δεν σε τρομαζει η ιδεα να χρειαστει να παιξεις πχ ματς τιτλου με τον Κρμεντσικ ε?
Η ομαδα χρειαζεται φορ να κανουν γκολ τη μια απο τις δυο ευκαιριες. Οχι την μια στις 6.
Στην τελικη καλυτερα να γκρινιαζω εγω και στο τελος να ρθει διδυμο φορ π θα ενθουσιασει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εγώ για τον ΚΡΜΕΤΣΝΙΚ 2ο δεν έχω πρόβλημα. Θεωρώ ότι έχει μεγάλο κίνητρο να παίξει.

Το τι θεωρώ δε σημαίνει βέβαια ότι ειναι απαραίτητα σωστό.

Από κει και πέρα το βασικό φορ πρέπει να σκοτώνει!

Επίσης θα πρέπει και το εξτρεμ να δίνει γκολ. Όπως και το χαφ.

Χάσαμε γκολ απ όλες τις γραμμες.
Δε γίνεται να μην παιρνεις γκολ από χαφ ή από εξτρεμ.

Το βασικό βέβαια είναι το φορ. Και εκεί πρέπει να γίνει πολύ δυνατή επιλογή στο βασικό παίκτη.

Παίζει μεγάλο ρόλο στην όλη ψυχολογία της ομάδας να ξέρει ότι θα βρει το γκολ από το φορ της. Όλοι θα εινια πιο απελευθερωμενοι ψυχολογικα.

Το πιστεύω ακράδαντα αυτό αλλά θέλεις και τους παίκτες που να χουν το σκοραρισμα.

Ολοι ελπίζουμε να έρθουν δυνατοί παίκτες.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Φίλε μου γκοσπι μακάρι η ομάδα του χρόνου να μπορούσε να έχει παίκτη επιπέδου υγιή Κρμεντσικ ως 2ο επιθετικό.

Νομίζω ότι αν δεν σου κάνει ο κρμεντσικ για 2ος, καλύτερα να αποσυρθείς για φέτος το καλοκαίρι και να ξανανοίξεις φόρουμ καλό Οκτώβρη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”