21. Diego Biseswar
21. Diego Biseswar
Αντίο Μπισε. Πρόσφερες παρά πολλά κι επειδή εμείς οι παοκτσιδες πάνω απ όλα είμαστε συναισθηματικός λαος, όσο και να μας τέντωσες τα νεύρα τα τελευταία χρόνια, θα μας λήψεις. Ας πουμε οτι το τελευταιο σου παιχνιδι ήταν εκεινο μεσα στο Άμστερνταμ που εδωσες οτι ειχες και δεν ειχες. Από εκεί και μετά τα διαγράφουμε όλα. Τέσσερις τίτλους έφερες στην ομαδα, το δικαιούσε.
Σ ευχαριστούμε για όλα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σ ευχαριστούμε για όλα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chrisg4 την Πέμ 01 Ιουν 2023, 14:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: 21. Diego Biseswar
Εκεινη την μερα πηγες να νικησεις ολον τον Αγιαξ μονο σου αλλα σε κερδισε ο εγκληματιας ο Ποουσον. Ευχαριστουμε για ολα παικταρα
Τρελο, εγραψα ακριβος το ιδιο πριν 20 δευτερολεπταΜπαρκαρούτσος έγραψε:[youtube]I8pWdk-2tg0[/youtube]
Ο καλύτερος αγώνας του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Μάλλον του λείπει η Ολλανδία..
Έλα καμιά Sparta Rotterdam να γνωριστούμε ρε θεούλη!
Craig Pawson, ελπίζω να μην έχει ξαναχαμογελάσει ποτέ το χειλάκι σου από εκείνη τη μέρα.
- john4serres
Εκπληκτική τριετία με γκολ που θα θυμόμαστε, καλή αλλά όχι τίποτα παραπάνω η τέταρτη του χρονια με Αμπέλ στο τιμόνι. Έπρεπε να αποχωρήσει τον Ιούλιο του 2020.
Αλλά όχι εμείς εκεί, η χημεία πάνω απ όλα. Καλό παιδί ο Ντιέγκο.
Ακολούθησαν τρια χρόνια βλέποντας μια ερασιτεχνική εικόνα του παίκτη στο γήπεδο.
Τεράστιο λάθος του τεχνικού τιμ και της διοίκησης.
Στο καλό.
Αλλά όχι εμείς εκεί, η χημεία πάνω απ όλα. Καλό παιδί ο Ντιέγκο.
Ακολούθησαν τρια χρόνια βλέποντας μια ερασιτεχνική εικόνα του παίκτη στο γήπεδο.
Τεράστιο λάθος του τεχνικού τιμ και της διοίκησης.
Στο καλό.
Εννοειται οτι κι εγω θα ηθελα να μην συνεχισει αγωνιστικα ο Μπισε στην ομαδα μας...ο κυκλος εκλεισε...και προσφερε τα μεγιστα...αλλα βλεποντας το βιντεο κατι εκανε ''κρακ' μεσα μου...αν και ολοι σχεδον ξεραμε οτι ηρθε αυτη η στιγμη...
Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΝΤΙΕΓΚΟ...Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΑΛΑΝΙ...ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ...ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ
Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΝΤΙΕΓΚΟ...Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΑΛΑΝΙ...ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ...ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ
- sourmenetes
- Moderator
Ευχαριστουμε για όλα!
Εισαι το δεκάρι παλιάς κοπής που τα πρώτα χρόνια έκρυβε την μπάλα...
Πραγματικά το ματς στον Αγιαξ μέσα ήταν όλα τα λεφτά..
Thanks artist!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εισαι το δεκάρι παλιάς κοπής που τα πρώτα χρόνια έκρυβε την μπάλα...
Πραγματικά το ματς στον Αγιαξ μέσα ήταν όλα τα λεφτά..
Thanks artist!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΦΑΝΑ!!
Πάντα ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Μακάρι κάποια στιγμή να σε δούμε στις ακαδημίες να μαθαίνεις στα τσικό μας αυτό το ιδιαίτερο σου πλασεδάκι

Πάντα ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Μακάρι κάποια στιγμή να σε δούμε στις ακαδημίες να μαθαίνεις στα τσικό μας αυτό το ιδιαίτερο σου πλασεδάκι

Αποχαιρετούμε έναν παίχτη που μας άγγιξε με το ταλέντο του κι έγραψε ιστορία στη μεγάλη μας αγάπη. Αντίο Μπίσε, όλα τα άσχημα θα τα ξεχάσω και θα σε θυμάμαι όπως ήσουν στο Άμστερνταμ.
Μια φορά ΠΑΟΚ, μια ζωή ΠΑΟΚ
Μια φορά ΠΑΟΚ, μια ζωή ΠΑΟΚ
“You Either Die A Hero, Or You Live Long Enough To See Yourself Become The Villain”
λυπαμαι που ο μπισε δεν εφυγε το 19 η εστω ενα χρονο μετα ωστε να θυμομαστε μονο τις ομορφες στιγμες...
για αυτο φταιει μονο η διοικηση και κανενας αλλος.
εγω θα τον θυμαμαι ως ενα πολυ σημαντικο μελος της καλυτερης και πιο πετυχημενης ομαδας που εζησα ποτε και αυτο μου αρκει.
αντιο τεραστιε ντιεγκο
λυπαμαι που ο μπισε δεν εφυγε το 19 η εστω ενα χρονο μετα ωστε να θυμομαστε μονο τις ομορφες στιγμες...
για αυτο φταιει μονο η διοικηση και κανενας αλλος.
εγω θα τον θυμαμαι ως ενα πολυ σημαντικο μελος της καλυτερης και πιο πετυχημενης ομαδας που εζησα ποτε και αυτο μου αρκει.
αντιο τεραστιε ντιεγκο
-
-
- Επικοινωνία:
Αντίο αρτίστα της καρδιάς μας και εύχομαι από καρδιάς στο μέλλον να ξαναγυρίσεις στην οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ. από ένα άλλο πόστο ώστε να μεταδώσεις στους νεότερους τις εμπειρίες, τις γνώσεις και το ήθος σου.Once PAOK,Always PAOK
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Πέμ 01 Ιουν 2023, 20:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- TylerDurden
Τι να πούμε για εσένα τώρα..7 χρόνια με τα πολύ πάνω και τα πολύ κάτω τους.
Θα σε θυμάμαι πάντα με χαμόγελο και αγάπη, διαγράφοντας τα τελευταία χρόνια.
Αντίο αρτίστα.
Θα σε θυμάμαι πάντα με χαμόγελο και αγάπη, διαγράφοντας τα τελευταία χρόνια.
Αντίο αρτίστα.
- Montrealiotis
21. Diego Biseswar
Άλλος ένας από τους invincibles φεύγει, άργησε λίγο είναι η αλήθεια. Έπρεπε να είχε φύγει νωρίτερα και με περισσότερες τιμές. Όσο και να εκνευριζόμουνα τα τελευταία χρόνια, δεν μπορώ να ξεχάσω τις χαρές που μας χάρισες όντας μέλος της χρυσής ομάδας του ΠΑΟΚ. Τους invincibles
- navigator11
Παρότι ουδέποτε ένιωσα κάποιο δέος για την προσφορά του παίχτη, χωρίς να αμφισβητώ ότι βοήθησε στις αγωνιστικές επιτυχίες, τον ευχαριστώ πολύ για όσα έδωσε. Το ΕΓΚΛΗΜΑ της διοίκησης να μείνει χωρίς λόγο κανένα για μια επιπλέον 3ετία σχεδόν στην ομάδα, και δεν πάει να τον ήθελε διακαώς ο Λουτσέσκου, θα μου μείνει ανεξίτηλα στη μνήμη. Ασυγχώρητο.