Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Αν μοιραστούν τα συμβόλαια των παιχτών που φεύγουν σε 3 παίχτες ποιοτητας(φορ ,χαφ αριστερο εξτρεμ), εγώ θα είμαι ευχαριστημένος.
- Μπαρκαρούτσος
abc_o_ karpouzas έγραψε:10εκ οι μεταγραφές και 14 ο ευρωπαϊκός αποκλεισμος
Σύνολο 24 απλά πράγματα.![]()
![]()
Μιλάμε για τον Κόλκα...που για να κάνει αυτήν την πράξη μάλλον χρησιμοποίησε κομπιουτεράκι...
- Μπαρκαρούτσος
Δηλαδή πέρσι μόνο έδωσες λεφτά για μεταγραφές; Δεν πήρες; Αυτά που πήρες μπήκαν σε διαφορετικό ταμείο; Ο Κολκας έτσι κάνει υπολογισμούς στις επιχειρήσεις του;abc_o_ karpouzas έγραψε:Ναι ρε φίλε θα χαζεψουμε εντελωςJohnDag έγραψε:Μόλις διάβασα το άρθρο του Κολκα στο οποίο λέει για ζημιά 24Μ ευρώ από την περσινή χρόνια
Το κορυφαίο βέβαια είναι στο πως έφτασε σε αυτό τον αριθμό, χαχαχα.
Εντάξει, έχω διαβάσει πολλές μαλακιες στην ζωή μου (και από τον συγκεκριμένο) αλλά αυτή είναι από τις κορυφαίες.
Σε καλό να μας βγει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
10εκ οι μεταγραφές και 14 ο ευρωπαϊκός αποκλεισμος
Σύνολο 24 απλά πράγματα.![]()
![]()
Έσοδα η ομάδα δεν είχε....ξεραιλα σκετη
Και γιατί να μην μετρήσουμε και πρόπερσι πχ που πήρες 22Μ από μεταγραφές και έδωσες 300Κ. Συν τα 14Μ από την Ευρώπη;
Απλά ερωτήματα και αυτονόητα αρκεί να μην είσαι…Κολκας.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Νομίζω ότι εν τέλει η απάντηση στο τι μπήκε, βγήκε, περισσεύει ή λείπει από τα ταμεία της ομάδας, δίνεται από τους ισολογισμούς της εταιρείας.
Ιδιαίτερα δε αν το εξετάσουμε μεσο-μακροπροθεσμα. Δηλαδή πέντε χρόνια ή ακόμα και δεκαετια, ώστε να μην υπάρχουν αμφιβολίες για μεταχρονολογημενες πληρωμές κλπ
Ακόμα όμως και σε βάθος πιο λίγων ετών, πχ 2-3, το συμπέρασμα παραμένει ίδιο. Ότι ο ΠΑΟΚ μπήκε αρκετά μέσα και σε ένα βαθμό ρεφαρε με κάποιες πωλήσεις και κάποια ευρωπαϊκά μπόνους κλπ.
Το θέμα δεν είναι εκεί. Είναι το αν σχεδιάζεται να κλείσει βίαια το Χ άνοιγμα (κακήν κακώς πωλήσεις και μικρά συμβόλαια σε νέους παίκτες) ή να γίνει σωστή επένδυση με στόχο τόσο την υπεραξία όσο και τις αγωνιστικές επιτυχίες.
2020-21 είδαμε μάλλον λίγο το πρώτο, έκτοτε μιλάμε για το δεύτερο αλλά εφαρμόστηκε στραβά πέρυσι.
Καιρός να το διορθωσουν
Υγ. Εκτός αν λέμε ότι κρύβουν στοιχεία κερδών από τους ισολογισμούς, κάτι που παραπέμπει σε εντελώς άλλες καταστάσεις (και θα είχε αναδειχθεί από τους 20 ελέγχους που πέρασε η ΠΑΕ από το 2019 κι έπειτα...)
Ιδιαίτερα δε αν το εξετάσουμε μεσο-μακροπροθεσμα. Δηλαδή πέντε χρόνια ή ακόμα και δεκαετια, ώστε να μην υπάρχουν αμφιβολίες για μεταχρονολογημενες πληρωμές κλπ
Ακόμα όμως και σε βάθος πιο λίγων ετών, πχ 2-3, το συμπέρασμα παραμένει ίδιο. Ότι ο ΠΑΟΚ μπήκε αρκετά μέσα και σε ένα βαθμό ρεφαρε με κάποιες πωλήσεις και κάποια ευρωπαϊκά μπόνους κλπ.
Το θέμα δεν είναι εκεί. Είναι το αν σχεδιάζεται να κλείσει βίαια το Χ άνοιγμα (κακήν κακώς πωλήσεις και μικρά συμβόλαια σε νέους παίκτες) ή να γίνει σωστή επένδυση με στόχο τόσο την υπεραξία όσο και τις αγωνιστικές επιτυχίες.
2020-21 είδαμε μάλλον λίγο το πρώτο, έκτοτε μιλάμε για το δεύτερο αλλά εφαρμόστηκε στραβά πέρυσι.
Καιρός να το διορθωσουν
Υγ. Εκτός αν λέμε ότι κρύβουν στοιχεία κερδών από τους ισολογισμούς, κάτι που παραπέμπει σε εντελώς άλλες καταστάσεις (και θα είχε αναδειχθεί από τους 20 ελέγχους που πέρασε η ΠΑΕ από το 2019 κι έπειτα...)
Καθόμαστε και στενοχωριόμαστε όλοι εδώ μέσα. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε ότι διάθεση για all-in για Πρωτάθλημα δεν υπάρχει τόσο καλύτερα θα το χωνέψουμε. Για διάφορους λόγους βέβαια. Οταν ξαναδούμε μπαμ και μπουμ θα το καταλάβουμε.
Αυτάρκεια και όπου μας βγάλει, για την ώρα όχι σε καλά αποτελέσματα....
Αυτάρκεια και όπου μας βγάλει, για την ώρα όχι σε καλά αποτελέσματα....
- Μπαρκαρούτσος
Αυτό το ποστ θα είχε μεγάλο νόημα 31/08/2022 ή έστω 31/08/2023, αν πάει έτσι το καλοκαίρι. Τώρα που ξεκινά η μεταγραφική περίοδος και έχουμε δει ΜΟΝΟ ξεσκαρτάρισμα, είναι άκυρο το ποστ.
- Μπαρκαρούτσος
Μετά και το υπέροχο άρθρο που διαβάσαμε με τα 24 μυρια νομίζω ότι καταλάβαμε τι παίζει. Ωραία επιχειρηματικοτητα. Ενώ η αλήθεια είναι ότι εάν έδινες 1-1,5 μυριο για ένα φορ τον χειμώνα θα ειχες τσεπώσει τώρα τα 14. Βάλε και κάνα 5αρι χιλιάδες διαρκείας παραπάνω αλλά 2.500.000 βάλε και το τηλεοπτικό κάνα 4αρι παραπάνω να τα 24 μυρια.
Βλακείες διαβάζω στα σαΐτς βλακείες γράφω.
Εκτός κιαν αυτά έχουν αλήθεια τα νούμερα που ακούω όποτε κάτι γίνεται πολύ χοντρό μέσα στην ομάδα.
Βλακείες διαβάζω στα σαΐτς βλακείες γράφω.
Εκτός κιαν αυτά έχουν αλήθεια τα νούμερα που ακούω όποτε κάτι γίνεται πολύ χοντρό μέσα στην ομάδα.
- black_star_ninja
Παντως η ΠΑΕ ανακοινωσε λυση συνεργασιας με Μπισε. Το αναφερω εδω γιατι μιλαμε για αποδεσμευσεις..
Οπότε κρατάω εγώ το δικό σου post και εσύ το δικό μου και τα ξαναλέμε στις 01/09/23!Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αυτό το ποστ θα είχε μεγάλο νόημα 31/08/2022 ή έστω 31/08/2023, αν πάει έτσι το καλοκαίρι. Τώρα που ξεκινά η μεταγραφική περίοδος και έχουμε δει ΜΟΝΟ ξεσκαρτάρισμα, είναι άκυρο το ποστ.
- Μπαρκαρούτσος