5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: Pablo Garcia
Yπαρχει θεμα με Γκαρσια....το επικαλεστηκε δε μπηκε τυχαια......Τι θα γινει ομως δε ξερω...........
Χτύπησε πολύ το "επικαλέστηκε"!!!Αν όντως συμβαίνει το μπούλο.Κανείς δεν είναι πάνω απ'τον ΠΑΟΚ!!

Αυτοί τώρα ή δεν ήθελαν πολύ να στριμωχτούν μέσα στη χρονιά με πολλές διοργανώσεις (uefa, πρωτάθλημα, κύπελλο) επειδή είναι και μεγάλοι και χέστηκαν ή ξενέρωσαν που αποκλειστήκαμε και δε θέλουν να παίξουν.....
Και ρωτώ...αν ισχύει κάτι από τα παραπάνω...είναι αυτή συμπεριφορά επαγγελματία και ειδικά δύο μέρες πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος????
Μας κρέμασαν στην κυριολεξία....Μακάρι να κερδίζουμε αύριο...ο Θεός να βάλει το χέρι του...
Ο ΠΑΟΚ μάλλον βρίσκεται στο στόχαστρο άτυχων και άσχημων συγκυριών....
Είδα σήμερα Άρη και Ηρακλή να παλεύουν και να παίζουν με ψυχή σε έναν πολύ όμορφο αγώνα....οι συμπολίτες μας ξύπνησαν και θα μας πιάσουν σε βαθύ ύπνο μου φαίνεται.....
Και ρωτώ...αν ισχύει κάτι από τα παραπάνω...είναι αυτή συμπεριφορά επαγγελματία και ειδικά δύο μέρες πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος????
Μας κρέμασαν στην κυριολεξία....Μακάρι να κερδίζουμε αύριο...ο Θεός να βάλει το χέρι του...
Ο ΠΑΟΚ μάλλον βρίσκεται στο στόχαστρο άτυχων και άσχημων συγκυριών....
Είδα σήμερα Άρη και Ηρακλή να παλεύουν και να παίζουν με ψυχή σε έναν πολύ όμορφο αγώνα....οι συμπολίτες μας ξύπνησαν και θα μας πιάσουν σε βαθύ ύπνο μου φαίνεται.....
Στα χαρτιά θα κριθεί Στήβ και λογικά 0-3 στα χαρτιά υπέρ ερπετού με την μέθοδο Κόκαλη.
Εννοείς λόγω επεισοδίων gash??
Όπως και να έχει το παιχνίδι που έγινε με ενδιαφέρει και όχι το ποιος πήρε τους 3 βαθμούς...μακάρι να παίζαμε κι εμείς με τέτοιο πάθος κι ας μην κερδίζαμε....
Όπως και να έχει το παιχνίδι που έγινε με ενδιαφέρει και όχι το ποιος πήρε τους 3 βαθμούς...μακάρι να παίζαμε κι εμείς με τέτοιο πάθος κι ας μην κερδίζαμε....
Α ρε πάλι στα ίδια χάλια γαμω την τρέλα μου γαμώ..τα έχω πάρει άσχημα πραγματικά....ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ!!!!
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟ.....ΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΠΙΑ ΡΕ ΓΜΤ......ΜΙΑ ΥΓΙΗ ΟΜΑΔΑ.....ΑΙΣΧΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΝΕ ΠΑΛΙ....
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟ.....ΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΠΙΑ ΡΕ ΓΜΤ......ΜΙΑ ΥΓΙΗ ΟΜΑΔΑ.....ΑΙΣΧΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΝΕ ΠΑΛΙ....
Δεν πιστευω να τσατιστηκε και αυτος που τον εκανε αλλαγη προχτες ο Σαντος στο 60' και να μαλωσανε μετα τον αγωνα?
Γι'αυτο δεν πρεπει να μυθοποιουμε τους παικτες απ΄το εξωτερικο.
Ενας Ελληνας ποτε δεν θα εκανε τα ιδια που κανει ο γκαρσια και ο κονσε.
Εμεις (εσεις) φταιτε που τον στηριξατε,οταν πριν λιγο καιρο (η διοικηση ηθελε να τον <στειλει> για αλλες χωρες)!
Να τον λουστουμε τωρα!!!!!
Μας αξιζει!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΕΑ!
Ενας Ελληνας ποτε δεν θα εκανε τα ιδια που κανει ο γκαρσια και ο κονσε.
Εμεις (εσεις) φταιτε που τον στηριξατε,οταν πριν λιγο καιρο (η διοικηση ηθελε να τον <στειλει> για αλλες χωρες)!
Να τον λουστουμε τωρα!!!!!
Μας αξιζει!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΕΑ!