Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Αυτό το " βάφτισε φορ " που το έχω ξανά ακούσει με γυρνάει τα μυαλά ( δεν είναι προσωπικό νουνιεζ").
Η μεγαλύτερη μαγκιά που έκανε φέτος ο προπονητής τους ήταν που είδε ένα decent εξτρέμ και κατάλαβε πόσο μεγαλύτερη θα είναι η αναβάθμιση του παίκτη άμα τον βάλει μέσα στην περιοχή.
Η θέση ενός ποδοσφαιριστή στο αγωνιστικό χώρο δεν είναι σαν την ιθαγένεια Και εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά του παίκτη και από τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να παίξει ο προπονητής.
Υγ η Κούλα γιατί ψάχνει φορ... για αντικαταστάτη του Γκαρσία ή για Μπακ απ του?
Η μεγαλύτερη μαγκιά που έκανε φέτος ο προπονητής τους ήταν που είδε ένα decent εξτρέμ και κατάλαβε πόσο μεγαλύτερη θα είναι η αναβάθμιση του παίκτη άμα τον βάλει μέσα στην περιοχή.
Η θέση ενός ποδοσφαιριστή στο αγωνιστικό χώρο δεν είναι σαν την ιθαγένεια Και εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά του παίκτη και από τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να παίξει ο προπονητής.
Υγ η Κούλα γιατί ψάχνει φορ... για αντικαταστάτη του Γκαρσία ή για Μπακ απ του?
Μα προφανως ρε εσυ. Ολη η φιλοσοφια και ο τροπος παιχνιδιου της ομαδας ηταν τετοια για να κουμπωσει ο Γκαρσια σαν φορ.
Εχεις την εντυπωση οτι στον τροπο παιχνιδιου του φετινου ΠΑΟΚ θα απεδιδε ως φορ; Εγω πολυ αμφιβαλω.
Εχεις την εντυπωση οτι στον τροπο παιχνιδιου του φετινου ΠΑΟΚ θα απεδιδε ως φορ; Εγω πολυ αμφιβαλω.
- buffalobill4
Καταρχήν συμφωνώ με τον Ρενε όσον αφορά στον λιβαι. Φυσικά και είναι νίκη του προπονητή αυτό που έκανε.
Νουνιεζ έγραψες τρεις φορ παραπάνω ότι δεν είναι και κάτι σπουδαίο, που αν είχαμε έναν από τους 3 μπορεί κάτι να κάναμε εμεις. Ακόμα και τον Φώτη τον Ιωαννιδη. Εμείς όμως δεν ειχαμε/έχουμε καλύτερο ούτε του Φώτη. Αυτό είναι το πρόβλημα.
Η αεκ θα πάρει φορ γιατί έχει 3 διοργανώσεις, έχει τραυματία τον αραουχο και ο λιβαι μπορεί και να φύγει.
Νουνιεζ έγραψες τρεις φορ παραπάνω ότι δεν είναι και κάτι σπουδαίο, που αν είχαμε έναν από τους 3 μπορεί κάτι να κάναμε εμεις. Ακόμα και τον Φώτη τον Ιωαννιδη. Εμείς όμως δεν ειχαμε/έχουμε καλύτερο ούτε του Φώτη. Αυτό είναι το πρόβλημα.
Η αεκ θα πάρει φορ γιατί έχει 3 διοργανώσεις, έχει τραυματία τον αραουχο και ο λιβαι μπορεί και να φύγει.
Γαμιωντας.nunies4 έγραψε:Μα προφανως ρε εσυ. Ολη η φιλοσοφια και ο τροπος παιχνιδιου της ομαδας ηταν τετοια για να κουμπωσει ο Γκαρσια σαν φορ.
Έχεις δει πως παίζει με αυτή ο Γκαρσία?
Αυτη την τρελα με τον Πονσε και εγω δεν την καταλαβαινω παντως. Μετα την κουλα, εκανε 2 συμπαθητικες χρονιες στην Ρωσια. Τα 7 γκολ σε 70 ματς στην Ισπανια δεν το λες και κατι ιδιαιτερο.
- buffalobill4
Βλέπεις λοιπόν μόνος σου ότι ήρθε στην αεκ προπονητής από την άλλη άκρη του κόσμου με σύστημα 3421, το έπαιξε, έσπασε τα μούτρα του και έκανε τις αλλαγές που έπρεπε.nunies4 έγραψε:Μα προφανως ρε εσυ. Ολη η φιλοσοφια και ο τροπος παιχνιδιου της ομαδας ηταν τετοια για να κουμπωσει ο Γκαρσια σαν φορ.
Και πάλι μόνος σου λες αν είχαμε εμείς τον Λιβάι αμφιβάλλεις αν θα απέδιδε. Ακριβώς εκεί είναι το πρόβλημα. Ότι δεν έχουμε προπονητή που θα προσαρμοστεί στις ανάγκες και στους παίκτες αλλά θα προσαρμόσει (όσο αυτό γίνεται) τις ανάγκες και τους παίκτες πάνω του. Ε καταλαβαίνεις πιστεύω ότι έτσι δεν πάμε πουθενά.
Ποιο ειναι ακριβως το σταύρωμα? Εκ του αποτελεσματος και οι δυο απο τους 3 (βαζελος και κουλα) τα πηγαν πολυ καλυτερα απο μας με φορ τον ιωαννιδη και τον γκαρσια. Εκτος αν το διδυμο Ιωαννιδης Σποραρ ειναι χειροτερο του Τομας Ολιβειρα ή η 3αδα αραουχο γκαρσια βαν φερτ ειναι χειροτεροι.nunies4 έγραψε:Μιλας για το ΠΟΚ που ειχε ο ενας 2ο φορ τον Φωτη Ιωαννιδη και εκανε πρωταθλητισμο, ο αλλος τον 36 στα 37 Ελ Αραμπι που δεν ακουμπησε φετος και η πρωταθλητρια...βασικα η πρωταθλητρια δεν ειχε καν πρωτο φορ; Βαφτισε φορ τον Γκαρσια.Gospi έγραψε:Παντως δεν μπορω να αντιληφθω πως μπορει οποιοσδηποτε σοβαρος ποδοσφαιρανθρωπος (Μποτο, Λουτσεσκου κλπ) να τολμαει να ξεστομισει την λεξη πρωταθλητισμος και επιτευξη στοχων και την ιδια στιγμη να εξεταζει για την θεση του φορ τον λιγο Μπραντον και τον Κρμεντσικ με θητεια στην τζακαρτα ή που σκατα ηταν.
Ή μιλαμε για επικινδυνους μυρωδιαδες ή ο στοχος δεν ειναι ο πρωταθλητισμος και το ξερουν κι αυτοι κι ο ιδιοκτητης και απλα δεν το λενε σε μας.
Εγω παντως αν ακουγα πως οποιοσδηποτε απο το ποκ θα αντικαθιστουσε τον αναπληρωματικο του φορ με τον Μπραντον ή τον Κρμεντσικ, θα τον εβγαζα αμεσως αμεσως εκτος ανταγωνισμου στο μυαλο μου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ενταξει παιδια ειπαμε...πικραμενοι ειμαστε ολοι απο την σεζον αλλα καπου μπαστα με τον μηδενισμο και το σταυρωμα των ανθρωπων της ομαδας.
Αν εσυ νιωθεις ικανοποιημενος λοιπονμε Μπραντον ή Κρμεντσικ ως δευτερο φορ, ειναι δικαιωμα σου. Απλα σκεψου λιγο. Αν ειχε μπροστα σου 3 στοχους και ηθελες να ανταποκριθεις ανταγωνιστικα και σε υψηλο επίπεδο και στους 3 θα προκρινες 2 μηνες πριν το τελος της προηγουμενης σεζον ως διδυμο στα φορ τους Μπραντον και Ολιβειρα? Ή θα διαλεγες αντι για τον Μπραντον τον Κρμεντσικ?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε εσυ τι με ρωτας; Διαβασε 1-2 σελιδες πισω. 3 φορες εχω πει σημερα οτι τρεμω στην ιδεα να ερχεται για 1ος και η 3αδα να ειναι Τσεχος-Τομας-Τζιμας
Για 2ο ομως προφανως και τον θεωρω αναβαθμιση σε σχεση με τον Τομας αν σωματικα ειναι καλα και φυσικα με την προυποθεση οτι ο 1ος θα ειναι φορ αξιας
Για 2ο ομως προφανως και τον θεωρω αναβαθμιση σε σχεση με τον Τομας αν σωματικα ειναι καλα και φυσικα με την προυποθεση οτι ο 1ος θα ειναι φορ αξιας
-
Μιλάμε παντα για τον ίδιο γκαρσια και για τον ίδιο σποραρ και για τον ίδιο αραουχο που οι βαζελοχαρτινοι ανεβοκατεβάζουν χασογκοληδες ;γιατί κάπου χάθηκα..καλοί παίχτες ειναι(πέρα του σποραρ ) αλλά όχι και φορ κανόνια που τους κάνατε εδώ μέσα
- pirate_salonica
Το πρόσφατο ματς στην λεωφόρο το έβλεπα σε μαγαζί και στο διπλανό τραπέζι καθόταν βάζελοι... το τι καντήλι έφαγε ο Σπόραρ δεν περιγράφεται. Μην τον κάνουμε και κράμα Γκερντ Μίλερ και Μπενζεμά ρε σεις, ντάξει τώρα... 

- buffalobill4
Το ποδόσφαιρο, βέβαια, δεν είναι ατομικό σπορ αλλά ομαδικό.Dimitrisou έγραψε:Μιλάμε παντα για τον ίδιο γκαρσια και για τον ίδιο σποραρ και για τον ίδιο αραουχο που οι βαζελοχαρτινοι ανεβοκατεβάζουν χασογκοληδες ;γιατί κάπου χάθηκα..καλοί παίχτες ειναι(πέρα του σποραρ ) αλλά όχι και φορ κανόνια που τους κάνατε εδώ μέσα
Με αυτούς τους επιθετικούς λοιπόν οι μεν πήραν Νταμπλ και οι δε βγήκαν Τσάμπιονς Λιγκ.
Στην τελική ας παίρνω εγώ Νταμπλ κι ας βρίζω όλη μέρα τους επιθετικούς μου, δεν έχω κανενα θέμα.
Υ.Γ. Χαμηλα την μπαλα με τα ονόματα γιατί θα απογοητευτείτε στο τέλος. Φιλική συμβουλή!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Φθάσαμε στο τέλος της σαιζόν κι όλοι συμφωνήσαμε, ομολογησαμε ότι η ομάδα θέλει ποιοτική ενίσχυση.
Πράγματι υπήρξαν, υπάρχουν φίλοι που μιλάνε για 7-8 σημαντικές προσθήκες.
Οι περισσότεροι λέγαμε ας έρθουν 4 παιχταράδες.
Οι θέσεις είναι γνωστές.
Τώρα λέμε για μπάτζετ ισορροπημένο, δηλαδή ότι ξεσκαρταρουμε με αυτά θα πορευθούμε.
Οκ, λοιπόν.
Να, γιατί λέμε φέρτε 4 που θα μας δώσουν ώθηση, αθλητικοτητα, δύναμη, λίγο ύψος συνεπώς ποιότητα.
Να γιατί κάποιοι δεν επιθυμούμε τον κρεμντσικ, κάτι καλύτερο από πελκα, όπως και για τα ονόματα που συζητάμε σταφι, κουλουρη κλπ.
Όταν με το καλό έρθει το φορ που χρειάζεται η ομάδα, ο επιθετικός, το χαφ και ο αριστερός μπακ τότε θα μπορούσαμε να κουβεντιασουμε για παίκτες που θα ολοκληρωναν το ροστερ.
Πέρσι αυτό δεν έγινε? Ποιο? Να έρθουν πρώτα οι συμπληρωματικοι και τα νέα "στοιχηματα " και μετά οι μεταγραφές από το πάνω ράφι.
Το αποτέλεσμα γνωστό.
Θα ρωτήσει κάποιος, το πρόβλημα είναι η σειρά?
Θα απαντήσω ναι, ασφαλώς και η σειρά είναι το πρόβλημα.
Γιατί όταν φέρνεις πρώτα την δεύτερη σειρά είναι γιατί δεν έχεις κλείσει, δεν είσαι και σίγουρος για την πρώτη σου επιλογή.
Πως είναι δυνατόν να φέρνεις πρώτα τον Τσέχο ως 2ο όταν δεν γνωρίζεις ποιος θα είναι ο 1ος σου?
Εκτός αν είμαστε σίγουροι και είναι θέμα διαδικαστικό.
Πράγματι υπήρξαν, υπάρχουν φίλοι που μιλάνε για 7-8 σημαντικές προσθήκες.
Οι περισσότεροι λέγαμε ας έρθουν 4 παιχταράδες.
Οι θέσεις είναι γνωστές.
Τώρα λέμε για μπάτζετ ισορροπημένο, δηλαδή ότι ξεσκαρταρουμε με αυτά θα πορευθούμε.
Οκ, λοιπόν.
Να, γιατί λέμε φέρτε 4 που θα μας δώσουν ώθηση, αθλητικοτητα, δύναμη, λίγο ύψος συνεπώς ποιότητα.
Να γιατί κάποιοι δεν επιθυμούμε τον κρεμντσικ, κάτι καλύτερο από πελκα, όπως και για τα ονόματα που συζητάμε σταφι, κουλουρη κλπ.
Όταν με το καλό έρθει το φορ που χρειάζεται η ομάδα, ο επιθετικός, το χαφ και ο αριστερός μπακ τότε θα μπορούσαμε να κουβεντιασουμε για παίκτες που θα ολοκληρωναν το ροστερ.
Πέρσι αυτό δεν έγινε? Ποιο? Να έρθουν πρώτα οι συμπληρωματικοι και τα νέα "στοιχηματα " και μετά οι μεταγραφές από το πάνω ράφι.
Το αποτέλεσμα γνωστό.
Θα ρωτήσει κάποιος, το πρόβλημα είναι η σειρά?
Θα απαντήσω ναι, ασφαλώς και η σειρά είναι το πρόβλημα.
Γιατί όταν φέρνεις πρώτα την δεύτερη σειρά είναι γιατί δεν έχεις κλείσει, δεν είσαι και σίγουρος για την πρώτη σου επιλογή.
Πως είναι δυνατόν να φέρνεις πρώτα τον Τσέχο ως 2ο όταν δεν γνωρίζεις ποιος θα είναι ο 1ος σου?
Εκτός αν είμαστε σίγουροι και είναι θέμα διαδικαστικό.
- pirate_salonica
John για να τα λέμε και όλα, οι βάζελοι αν δεν είχαν τα πέναλτι που έπαιρνε ο Ιωαννίδης με το που τον ακουμπούσαν μέσα στην περιοχή σιγά μην βγαίναν ΤσΛ...JohnDag έγραψε:
Με αυτούς τους επιθετικούς λοιπόν οι μεν πήραν Νταμπλ και οι δε βγήκαν Τσάμπιονς Λιγκ.
Στην τελική ας παίρνω εγώ Νταμπλ κι ας βρίζω όλη μέρα τους επιθετικούς μου, δεν έχω κανενα θέμα.
Υ.Γ. Χαμηλα την μπαλα με τα ονόματα γιατί θα απογοητευτείτε στο τέλος. Φιλική συμβουλή!
Sent from my iPhone using Tapatalk
4αδα κωνσταντελιας-πελκας-ζιφκοβιτς(ναρει)-πονσε ονειρωξη (δε ξέρω κάτι να το τονισω)