Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Jos κρύβε λόγια γιατί θα ανακοινωθεί Κρμεντσικ και καπάκια ανανέωση Μπράντον και θα πάθεις πολλαπλά εγκεφαλικά. Δεν έχει πρώτος και δεύτερος. Οποιος και να έρθει πρέπει να είναι επιπέδου Πριγιοβιτς οταν εφυγε απο εμάς. «Δεύτερο» έχουμε και τον Τζημα. Δυο πρώτους θελουμε.
- kataramenos5
Ινδονησια βρε Τζος.Αν δε τον ηξερες το Μιχαλακη δε θ αναρωτιοσουν αν σου φερναν παικτη απο κει η απ την αραπια?Κατι δειχνει αυτο.
Να αρχισουμε να ψαχνουμε και Κινα?Μπορει να χει κι εκει κρυμμενους θυσαυρους.
Να αρχισουμε να ψαχνουμε και Κινα?Μπορει να χει κι εκει κρυμμενους θυσαυρους.
Ίδιο μπάτζετ δηλαδή του χρόνου...
Απλά παρακαλάμε να είναι λίγο πιο αποδοτικό.
Και τα πράσινα φώτα δηλαδή, είναι περισσότερο για να δώσει το ΟΚ ο Ιβάν να γίνουν οι κινήσεις νωρίς.
Σόρρυ μάγκες, αλλά αν αυτά είναι τα πιο αισιόδοξα που διαρρέουν (που πάντα αυτή την εποχή είμαστε στο peak της αισιοδοξίας), εγώ δεν βλέπω η επόμενη σεζόν να πηγαίνει καλύτερα από την φετινή.
Εκτός αν περιμένουν να μπούμε Ευρώπη για να φέρουν κι άλλη ποιότητα.
Και τα πράσινα φώτα δηλαδή, είναι περισσότερο για να δώσει το ΟΚ ο Ιβάν να γίνουν οι κινήσεις νωρίς.
Σόρρυ μάγκες, αλλά αν αυτά είναι τα πιο αισιόδοξα που διαρρέουν (που πάντα αυτή την εποχή είμαστε στο peak της αισιοδοξίας), εγώ δεν βλέπω η επόμενη σεζόν να πηγαίνει καλύτερα από την φετινή.
- pagotatzis
Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα
1000000000000 παίχτες στον κόσμο εμείς όλο επιστροφές η παίχτες από πρώην αντιπάλους !
Αν είναι δεν χρειαζόμαστε τ.Δ κτλ
1000000000000 παίχτες στον κόσμο εμείς όλο επιστροφές η παίχτες από πρώην αντιπάλους !
Αν είναι δεν χρειαζόμαστε τ.Δ κτλ
Ρε συ Τζος δεν βλέπεις ότι βυπαρχει μια ανάλογη πορεία για όλους αυτούς τους ποδοσφαιριστές που τους πήρε η κάτω βόλτα?joshua έγραψε:Αυτό το δεν βρέθηκε καμία ομάδα να τον κλείσει ισχύει μόνο για τον Τσεχο; Σε αυτή τη λογική για όλους τους παίκτες που θα έρθουν στην ομαδα το ίδιο θα λεμε; Γιατί δεν βρήκε ομάδα ο Ιταλός,γιατί δεν βρήκε ομάδα ο Κολομβιανός,γιατί,γιατί,γιατί...
90% δεν επιστρέφουν ποτέ σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο.
Είτε λέγεσαι Καγκάβα είτε Μάιερ είτε κρμεντσικ άπαξ και αρχίσει ο κατήφορος δεν έχει σταματημό.
Είμαστε για τέτοια ρίσκα στο σημείο που βρισκόμαστε?
- black_star_ninja
Νομίζω οτι αυτο που μας χαλάει σχετικά με την ινδονησια ειναι οτι το έχουμε πολυ χαμηλά το πρωτάθλημα στο μυαλό μας. Στις αραβικές χώρες οπως κ mls χαμηλά ειναι αλλα ξερουμε οτι εκει πηγαίνουν καλοί παίκτες για να πάρουν χρήμα.
Με 20 μυρια μπάτζετ δε μπορεις να κάνεις πρωταθλητισμό δηλαδή?Napoli4 έγραψε:Ίδιο μπάτζετ δηλαδή του χρόνου...
Ας ηρεμήσουμε λίγο.
Μόνο τα μπάτζετ δεν παίζουν μπάλα.
Π.χ. θα πας να δώσεις 1,2 στον Κράσσο. Τί σημαίνει αυτό? Οτι κλείδωσες 30 γκολ?
Ο Κράσσο παίρνει 400Κ στη Σεντ Εττιέν. Υποτίθεται οτι έφερες ΤΔ να σου φέρει τον Κράσσο όταν κάνει 400Κ, όχι οταν κάνει 1Μ+.
Πιο πολύ θα έπρεπε να μας απασχολεί οτι παρατάμε το πρότζεκτ μετά από ένα χρόνο, επειδή δε συμπεθεριάζουν προπονητης και ΤΔ, παρά το μπάτζετ.
Να παρακαλάς να έχουμε το ίδιο μπάτζετ, φτάνει και περισσεύει.
ΥΓ: Όσο για την Ευρώπη, δεν είναι λογικό όταν δεν έχεις τα 10-12μύρια να αφήσεις και 2 προαιρετικές προσθήκες για μετά? Ας κερδίζαμε 1 απο τα 2 ματς που θα μας έβαζαν ΗΔΗ ΟΜΙΛΟΥΣ, και προετοιμασία 15 μέρες μετά, και αγωνιστικές υποχρεώσεις 1 μήνα μετά να είμαστε άνετοι. Δεν έχουμε καταλάβει ακόμη πόσο καταστροφικά αποτελέσματα ήταν οι 2 τελευταίοι αγώνες. Ευρώπη δε μπαίνεις με 3 προκριματικά ξεχάστε το.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Τετ 31 Μάιος 2023, 16:37, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- pagotatzis
Αν το διαβάσουμε και αυτό με την Ευρώπη ξανά ,θα τα παρατήσω τα μεταγράφηκα !Napoli4 έγραψε:Ίδιο μπάτζετ δηλαδή του χρόνου...
Κατ αρχάς να ξεκαθαρίσουμε οτι σε κάποιους από εμάς φαίνεται καλή επιλογή ο υγιής Κρμέντσικ θεωρώντας ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι δε μπορεί να δώσει πολλά λεφτά η ομάδα ΚΑΙ μιλάμε για ΓΡΗΓΟΡΗ εναλλακτική λύση.
Προφανέστατα άμα είναι να κρίνουμε γενικώς ποιότητα, πορεία, προοπτική κλπ ε ναι κι εγώ καλύτερο θέλω. Ασυζητητί.
Προφανέστατα άμα είναι να κρίνουμε γενικώς ποιότητα, πορεία, προοπτική κλπ ε ναι κι εγώ καλύτερο θέλω. Ασυζητητί.
-
Αργεντινος ΑΡΔ τουιταρισε οτι ειμαστε κοντα!Special 4 έγραψε:Πονσε θελετε για πρωτο φορ?
Ψαχτειτε
Ezequiel Ponce, delantero del Elche, cerca de irse al Paok de Salónica.Special 4 έγραψε:Πονσε θελετε για πρωτο φορ?
Ψαχτειτε
Varios equipos preguntaron por él pero los griegos se adelantaron. Lucescu es el entrenador del equipo que terminó cuarto en su liga.
Μεταφράστηκε από τη γλώσσα: Ισπανικά από Εζεκιέλ Πόνσε, επιθετικός της Έλτσε, κοντά στο Πάοκ στη Θεσσαλονίκη.
Αρκετές ομάδες τον ζήτησαν αλλά οι Έλληνες προχώρησαν. Ο Λουτσέσκου είναι ο προπονητής της ομάδας που τερμάτισε τέταρτη στο πρωτάθλημά της.
- kataramenos5
- NikLiverpool
Patricio_4 έγραψε:Μέχρι τώρα αυτά που έχουν ακουστεί για τον παίχτη είναι ότι:
-Έχει ύψος 1.80κάτι (ούτε πολύ ψηλός ούτε κοντός)
-Είναι ώριμος αλλά όχι βετεράνος (επομένως 28+ χρονών με συμμετοχές)
-Έχει περάσει από καλό αλλά όχι τοπ πρωτάθλημα (Αρα μάλλον αποκλείονται Ισπανία, Αγγλία, Ιταλία)
-Μένει ή είναι ελεύθερος
-Θα αμείβεται με 1εκ+ €
Ο μόνος που καλύπτει όλα αυτά τα στοιχεία είναι ο Boli ΑΝ θεωρήσουμε ότι το βελγικό πρωτάθλημα είναι καλό αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι θέλουμε να υπογράψουμε αυτή τη φάτσα. Επομένως μάλλον κάποιος δημοσιογράφος λέει μπαρούφες.
Αν δεν ισχύει κάποιο από τα παραπάνω θα έλεγα ότι έχει περάσει από τοπ πρωτάθλημα και διαπραγματευομαστε με Βαλένσια, αν και τα τελευταία χρόνια δεν θυμάμαι μη κοινοτικό φορ στον ΠΑΟΚ.
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οκ off topic αλλα τι θεική φωτο είναι αυτη. Κάπως έτσι με κοιτάει ο γιος μου άμα τρώω κανα γλυκό και δε του δίνω

- PAOKevolution
Από τη στιγμή που κάνουμε χαβα να ρωτήσω κάτι άλλο;
Έστω ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να ανανεώσει Τόμας και αυτός ζητάει τον ουρανό. Η εναλλακτική του ΠΑΟΚ (για δεύτερο φορ μιλάμε πάντα), είναι ο Τσέχος. Ποια κοινά στοιχεία έχουν αυτοί οι δύο που ο ένας είναι εναλλακτική του άλλου;
Εμένα μου βγάζει πιο πολύ, έλα ρε αδερφέ ότι από τα δύο κάτσει. Πρόσωπα να γεμίζουμε.
Υ.Γ. ΦΕΡΤΕ ΠΟΝΣΕ ΡΕ!
Έστω ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να ανανεώσει Τόμας και αυτός ζητάει τον ουρανό. Η εναλλακτική του ΠΑΟΚ (για δεύτερο φορ μιλάμε πάντα), είναι ο Τσέχος. Ποια κοινά στοιχεία έχουν αυτοί οι δύο που ο ένας είναι εναλλακτική του άλλου;
Εμένα μου βγάζει πιο πολύ, έλα ρε αδερφέ ότι από τα δύο κάτσει. Πρόσωπα να γεμίζουμε.
Υ.Γ. ΦΕΡΤΕ ΠΟΝΣΕ ΡΕ!