Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Σύμφωνα πάντα με τον Πετρωτό ο ΠΑΟΚ δεν ενδιαφέρεται για τον Πούκι. Για τον φορ που έγραψα παραπάνω λέει πως:
Πρόκειται για ώριμο, αλλά όχι βετεράνο, φορ, με σημαντική καριέρα, για τον οποίο υπάρχουν οι προϋποθέσεις να αποκτηθεί από την ομάδα που έπαιξε πέρυσι, αν ο ίδιος συμφωνήσει με την πρόταση του ΠΑΟΚ.
Πρόκειται για ώριμο, αλλά όχι βετεράνο, φορ, με σημαντική καριέρα, για τον οποίο υπάρχουν οι προϋποθέσεις να αποκτηθεί από την ομάδα που έπαιξε πέρυσι, αν ο ίδιος συμφωνήσει με την πρόταση του ΠΑΟΚ.
Μεταξύ Γκαμπιαντίνι και Πούκι, χίλιες φορές ο Φινλανδός. Πάντως μου αρέσει που μερικοί επιμένουν με επιχειρήματα του στυλ "παίζει στο τάδε πρωτάθλημα και δεν μας κάνει για τον ΠΑΟΚ;". Ή "Πλάκα θα κάνει αυτός ο παίκτης στην Ελλάδα". Έχει αποδειχτεί ότι τα βιογραφικά δεν παίζουν μπάλα, αλλά εκεί, ξανά και ξανά το ίδιο επιχείρημα... Λες και τα παλτά που έχουμε φορτωθεί κατά καιρούς ήταν από το πρωτάθλημα Ζιμπάμπουε.
H ωριμοτητα ειναι κατι σχετικο..Αλλοι ωριμαζουν στα 35 αλλοι στα 20..
Αντε να δουμε τι αλλο θα πουν για να μην φανερωσουν την αγνοια τους..
Οσο για τον Πουκι δεν εξεφρασα γνωμη χθες γιατι δεν ειμαι αντικειμενικος. Υπηρξε μεγαλη καψουρα και θεωρω οτι αν ειχε γινει η κινηση τοτε, ο ΠΑΟΚ θα ειχε φορ των 20+ γκολ ετησιως ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
Αντε να δουμε τι αλλο θα πουν για να μην φανερωσουν την αγνοια τους..
Οσο για τον Πουκι δεν εξεφρασα γνωμη χθες γιατι δεν ειμαι αντικειμενικος. Υπηρξε μεγαλη καψουρα και θεωρω οτι αν ειχε γινει η κινηση τοτε, ο ΠΑΟΚ θα ειχε φορ των 20+ γκολ ετησιως ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
Μπορούμε να έχουμε σήμερα άλλες 2-3 ανακοινώσεις λύσης συνεργασίας με μπισε μουργκ κάργα?
Να φύγουν μία όλα τα βαρίδια να γίνουν μετά οι προσθήκες
Να φύγουν μία όλα τα βαρίδια να γίνουν μετά οι προσθήκες
- ΑποστόληςΑ
Ναι ....αρχισε το προμοταρισμα ο Μπουζας για τον Μητσο. Μετα την περυσινη επιτυχια Καργα ειπε να ξαναδοκιμασει
-
Τον πουκι τον εχετε παρακολουθησει σε ροη αγωνα?
Θεωρω οτι το ιδανικο θα ηταν ενας περιοχατος φορ τυπου πριγιο και ενας με αλλα χαρακτηριστικα οπως ακπομ.
Θεωρω οτι το ιδανικο θα ηταν ενας περιοχατος φορ τυπου πριγιο και ενας με αλλα χαρακτηριστικα οπως ακπομ.
- navigator11
Για Πέλκα, παρότι δε μου γεμίζει το μάτι, ειδικά για απολαβές πάνω από ή στο εκατομμύριο, ίσως να μπορούσε κάπως να βοηθήσει, αν ερχόταν. Για σταφυλίδη φτάνει άλλο, ρε παιδιά.ΑποστόληςΑ έγραψε:Με τους Έλληνες Πέλκα και Σταφυλίδη έχουμε κάτι νεώτερο;
Για φορ θέλεις ένα γομάρι με καλό κεφάλι και ιδανικά πολλή κίνηση. Ταχυδυναμικο που θα τραβάει 2< παίκτες πάνω του και θα ανοίγει χώρους.
Ο 2ος πιο κοντός, αθλητικος και γρήγορος με έφεση στο γκολ.
Ακπομ-τζολης
Βέβαια εμείς δεν παίζουμε ποτέ με 2 μπροστά οπότε το 10αρι σου πρέπει να έχει στοιχεία 2ου επιθετικού. Shadow striker στο φμ.
Ο 2ος πιο κοντός, αθλητικος και γρήγορος με έφεση στο γκολ.
Ακπομ-τζολης
Βέβαια εμείς δεν παίζουμε ποτέ με 2 μπροστά οπότε το 10αρι σου πρέπει να έχει στοιχεία 2ου επιθετικού. Shadow striker στο φμ.
Καλημέρα.
Ε για να βγάζουν τα θκα μας sites για Γκαμπιαντίνι και Πούκι, πάει κάηκαν.
Πάμε παρακάτω.
Αντε ρίξτε άλλες ιδέες.
Ε για να βγάζουν τα θκα μας sites για Γκαμπιαντίνι και Πούκι, πάει κάηκαν.
Πάμε παρακάτω.
Αντε ρίξτε άλλες ιδέες.
NikLiverpool έγραψε:O Πούκι αυτή τη στιγμή έχει ετήσιο μισθό 1.3 εκατομύρια λίρες. Πιστεύεις ότι δεν μπορεί να τον βρει Αγγλία ή Γερμανία όπου έχει ξαναπαίξει?
Πόση υπεραξία θα πρέπει να πληρώσεις για να έρθει να παίζει με τον Λεβαδειακό και τα Γιάννενα?
Στους αφορισμούς καλοί είμαστε. Επιχειρήματα?
Άνθρωπε μου είναι κλεισμένα 33 και με δεύτερο ρόλο σε ομάδα τσαμπιονσιπ,σε πια premier να παίξει;
Στην Αραβία μπορεί να βρεθεί ομάδα να του δώσει 2 μύρια που γράφεις.
Εκεί όμως σπάνια πάνε Σκανδιναβοι ποδοσφαιριστές.
-
Έχω τεράστιο σεβασμό για όσους ασχολείστε ακόμα με την ονοματολογία... Κάποτε η μεταγραφολογία ήταν από τα αγαπημένα μου χόμπι του καλοκαιριού, πλέον έχω κουραστεί. Όταν έχουμε κάτι χειροπιαστό (πάντα με διαρροή της ΠΑΕ και όχι από Τοσκίτσιδες και Πετρωτούς), ίσως αξίζει να ασχοληθούμε. Μέχρι τότε, πιο πολύ νόημα έχει το νήμα με τους παίκτες που θα θέλαμε να δούμε στην ΠΑΟΚαρα 

- Mitsospaoki4
- Moderator
Δεν με χαλάει κανένας από τους 2.
Ο Ιταλός είναι πιο δημιουργικός παίχτης (έχει παίξει και εξτρέμ), δεν είναι ο killer που είναι ο Πουκι αλλά είναι αυτό που λέμε, μόνιμος πονοκέφαλος των αντιπάλων στόπερ.
Ο Φιλανδός από την άλλη είναι μηχανή των γκολ. Το ζητούμενο στην περίπτωση του , είναι να τον τροφοδοτείς σωστά και ακόμα και στα 33, μπορεί άνετα να βγει πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.
Η χθεσινή διαρροή πάντως για πουκι σε όλα τα σάιτ, μαρτυρά μάλλον ότι κάηκε σαν όνομα για αυτό και το έβγαλε η ΠΑΕ..
Ο Ιταλός είναι πιο δημιουργικός παίχτης (έχει παίξει και εξτρέμ), δεν είναι ο killer που είναι ο Πουκι αλλά είναι αυτό που λέμε, μόνιμος πονοκέφαλος των αντιπάλων στόπερ.
Ο Φιλανδός από την άλλη είναι μηχανή των γκολ. Το ζητούμενο στην περίπτωση του , είναι να τον τροφοδοτείς σωστά και ακόμα και στα 33, μπορεί άνετα να βγει πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.
Η χθεσινή διαρροή πάντως για πουκι σε όλα τα σάιτ, μαρτυρά μάλλον ότι κάηκε σαν όνομα για αυτό και το έβγαλε η ΠΑΕ..
Δόξα τον Θεό.NikLiverpool έγραψε:Θα τρελλαθώ πάντως με αυτά που διαβάζω.
Λίγος λέει και σιγά τον παίκτη ο Πούκι για τον ΠΑΟΚ.
Βάζει λέει ένα στα τέσσερα...στην Β Αγγλίας όπου υπάρχουν τουλάχιστον 6 ομάδες με budget μεγαλύτερο απο τον ΠΑΟΚ...
Σε ένα πρωτάθλημα που ο περσινός ΠΑΟΚ αν ήταν 10αδα θα ήταν τυχερός.
Όσο λίγος ήταν και ο Τσούμπα.
Ο Πούκι για να έρθει στον ΠΑΟΚ πρέπει να του δώσεις τουλάχιστον 2 μισθό. Άνετα παίζει και premier league.
Παρακαλώ καταλάβετε που είναι το ελληνικό πρωτάθλημα και ο ΠΑΟΚ στον Ευρωπαικό χάρτη. Θα γλιτώσετε πολλές απογοητεύσεις.
Όαση είσαι αδερφέ.
- TylerDurden
5ος σε χρόνο συμμετοχής, 2ος σε εμφανίσεις και 2ος σκόρερ ήταν φέτος στην ομάδα του. Δεύτερο ρόλο με την καμία δεν τον λες.obanebane έγραψε:Άνθρωπε μου είναι κλεισμένα 33 και με δεύτερο ρόλο σε ομάδα τσαμπιονσιπ,σε πια premier να παίξει;