Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Στο παρελθόν πάντως θεωρητικά είχαμε ενδιαφερθει εντονα για τον Μουνιρ που πλέον είναι ελεύθερος.
Δεν πιστεύω να είναι αυτός πάντως, η μυστικοπάθεια της ΠΑΕ αλλά μας έχει διδαξει
υπαρχει περιπτωση να ενδιαφερθούμε?ΑποστόληςΑ έγραψε:Ελεύθερος ο Κ. Σταφυλίδης, 29,5 ετών (02.12.1993) αριστερό μπακ, παραστάσεις από μεγάλα ξένα πρωταθλήματα. Φέτος δεν είχε πολλή συμμετοχή στην Bundesliga, (1.043 λεπτά), αλλά στον ΠΑΟΚ θα πάει καλύτερα.
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Boto only knows.AntreasG4 έγραψε:υπαρχει περιπτωση να ενδιαφερθούμε?ΑποστόληςΑ έγραψε:Ελεύθερος ο Κ. Σταφυλίδης, 29,5 ετών (02.12.1993) αριστερό μπακ, παραστάσεις από μεγάλα ξένα πρωταθλήματα. Φέτος δεν είχε πολλή συμμετοχή στην Bundesliga, (1.043 λεπτά), αλλά στον ΠΑΟΚ θα πάει καλύτερα.
- Caballo Viejo
Ποιος Πούκι τώρα; Θα φορτωθούμε έναν ακόμα πανάκριβο τραυματία συνταξιούχο; Έλεος πια...
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Το φιλόπτωχο ταμείο θα ειμαστε αν πάρουμε ξανα πολυ-τραυματία για παικτη.
Παντος δεν ξερω αν ειναι τραυματιας αυτη τη περιοδο. Γενικα δεν ειχε τραυματισμους νομιζω.
Ο Πουκι δεν ηταν σκορερ, για να βαλει ενα γκολ εχανε 4 στη πρεμιερσιπ οταν ηταν στη Νοριτς με Γιαννουλη. Απο τοτε καθε χρονο και χειροτερος εμφανιζεται.
Παντος δεν ξερω αν ειναι τραυματιας αυτη τη περιοδο. Γενικα δεν ειχε τραυματισμους νομιζω.
Ο Πουκι δεν ηταν σκορερ, για να βαλει ενα γκολ εχανε 4 στη πρεμιερσιπ οταν ηταν στη Νοριτς με Γιαννουλη. Απο τοτε καθε χρονο και χειροτερος εμφανιζεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τρί 30 Μάιος 2023, 22:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- WeWillRockYou
[youtube]Z-T35cIzUrY[/youtube]
Από ότι φαίνεται ο Πούκι είναι -αναμενόμενα- στην λίστα της ομάδας.
Στο βίντεο, τα γκολ του με την Νόργουιτς, στην οποία έκατσε 5 σεζόν και οι οπαδοί τον θεωρούν πλέον σημαντική προσωπικότητα στην ιστορία της ομάδας, σύμφωνα με τα σχόλια στα σόσιαλ στο βίντεο αποχαιρετισμού τους. Πολύ δύσκολη πάντως νομίζω η περίπτωση του, γιατί βρίσκει άνετα και καλύτερα λεφτά και καλύτερο πρωτάθλημα.
Από ότι φαίνεται ο Πούκι είναι -αναμενόμενα- στην λίστα της ομάδας.
Στο βίντεο, τα γκολ του με την Νόργουιτς, στην οποία έκατσε 5 σεζόν και οι οπαδοί τον θεωρούν πλέον σημαντική προσωπικότητα στην ιστορία της ομάδας, σύμφωνα με τα σχόλια στα σόσιαλ στο βίντεο αποχαιρετισμού τους. Πολύ δύσκολη πάντως νομίζω η περίπτωση του, γιατί βρίσκει άνετα και καλύτερα λεφτά και καλύτερο πρωτάθλημα.
Χωρίς να είμαι καθόλου φαν του φιλανδού...από πού προκύπτει ότι είναι τραυματίας και το ότι έχανε τέσσερα για να βάλει ένα.
Εκτός από τη φετινή χρονιά όπου είναι - 5 γκολ ( άρα όντως έχασε αρκετές ευκαιρίες)
Σε όλες τις άλλες που είναι στην Αγγλία είναι με θετικό πρόσημο
Εκτός από τη φετινή χρονιά όπου είναι - 5 γκολ ( άρα όντως έχασε αρκετές ευκαιρίες)
Σε όλες τις άλλες που είναι στην Αγγλία είναι με θετικό πρόσημο
- sourmenetes
- Moderator
Το. Σημαντικό νομίζω είναι αυτό που λέει ο renegade.
Να έρθουν. Παίκτες με κίνητρο και όχι φυτά!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να έρθουν. Παίκτες με κίνητρο και όχι φυτά!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορούν να τα κάνουν χειρότερα από την χρονιά που έφυγε. Αν καταφέρουν κάτι τέτοιο, θα μιλάμε για επιστήμονες