Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Gospi »

Εχουμε αργα αντανακλαστικα σαν οργανισμος. Μειναμε στις σεζον που ο ανταγωνισμος δεν ηθελε και δεν μπορουσε να ενισχυθει σοβαρα. Καλως ή κακως οι εποχες αλλαξαν και ειναι δεδομενο πως οι 3 του ποκ θα ενισχυθουν εντονα. Οι δυο δε απο αυτους (κουλα βαζελος) εχουν ηδη εναν ετοιμο κορμο και απλα θα κανουν κινησεις αναβαθμισης αυτου.
Δεν πιστευω πως εμεις εχουμε διαβασει σωστα τον ανταγωνισμο και τις κινησεις του, και κινουμαστε παλι με τις ψευδαισθήσεις πως με μετριες κινησεις μπορουμε να σταθουμε με αξιοπρεπεια.
Πολυ φοβαμαι πως θα φαμε τα μουτρα μας.
Αν δεν γινουν στοχευμενες κινησεις ουσιας, και αναλωθουμε παλι σε παίχτες π καποτε παιξαν εδω, ή καποτε τους θελαμε ή καποτε καναν παπαδες, τοτε η επομενη χρονια θα ειναι χειροτερη απο την φετινη.
Ποιος Κρμεντσικ και ποιος Πουκι δλδ? Αυτον τον ΠΑΟΚ ονειρευονται για του χρονου? Με βασικο φορ τον 33χρονο Πουκι και τον Κρμεντσικ μετα απο ενα χρονο τουρισμου?
Ελπιζω οχι. Αν φερουν εναν φορ κανονι, ας φερουν και τον Πουκι για δευτερο. Ετσι αναβαθμιζεις την θεση.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Logistis έγραψε:Οι Τσακ/Τοσκ λένε ότι οι 2 φορ είναι ο ένας Λατίνος και ο άλλος Ευρωπαίος. Διαφορετικές ηλικίες αλλά πολλές παραστάσεις και οι δύο και με συμβόλαιο άνω του μυρίου.

Κάτι μου λέει ότι ο Λατίνος είναι ο Valencia
Ποντάρω στον Ευρωπαίο οτι είναι ο Λάμερς από τις Κάτω Χώρες.
Άβαταρ μέλους
VfB-G4

Δημοσίευση από VfB-G4 »

Θεέμου πούκκι θας μας φέρουνε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ελεύθερος ο Κ. Σταφυλίδης, 29,5 ετών (02.12.1993) αριστερό μπακ, παραστάσεις από μεγάλα ξένα πρωταθλήματα. Φέτος δεν είχε πολλή συμμετοχή στην Bundesliga, (1.043 λεπτά), αλλά στον ΠΑΟΚ θα πάει καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εχει αραγε ορεξη για μπαλα? Σε τι κατασταση ειναι? Ειχε μια ευπαθεια αν δεν κανω λαθος ε?

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο Σταφυλιδης θα ηταν ιδανικος αντιΣοαρες,οχι για να συνθεσει το διδυμο με Σοαρες.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από aivas19 »

Εικόνα

Plus ειναι γηγενης (αν περασουμε Ευρωπη)
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Gospi έγραψε:Εχουμε αργα αντανακλαστικα σαν οργανισμος. Μειναμε στις σεζον που ο ανταγωνισμος δεν ηθελε και δεν μπορουσε να ενισχυθει σοβαρα. Καλως ή κακως οι εποχες αλλαξαν και ειναι δεδομενο πως οι 3 του ποκ θα ενισχυθουν εντονα. Οι δυο δε απο αυτους (κουλα βαζελος) εχουν ηδη εναν ετοιμο κορμο και απλα θα κανουν κινησεις αναβαθμισης αυτου.
Δεν πιστευω πως εμεις εχουμε διαβασει σωστα τον ανταγωνισμο και τις κινησεις του, και κινουμαστε παλι με τις ψευδαισθήσεις πως με μετριες κινησεις μπορουμε να σταθουμε με αξιοπρεπεια.
Πολυ φοβαμαι πως θα φαμε τα μουτρα μας.
Αν δεν γινουν στοχευμενες κινησεις ουσιας, και αναλωθουμε παλι σε παίχτες π καποτε παιξαν εδω, ή καποτε τους θελαμε ή καποτε καναν παπαδες, τοτε η επομενη χρονια θα ειναι χειροτερη απο την φετινη.
Ποιος Κρμεντσικ και ποιος Πουκι δλδ? Αυτον τον ΠΑΟΚ ονειρευονται για του χρονου? Με βασικο φορ τον 33χρονο Πουκι και τον Κρμεντσικ μετα απο ενα χρονο τουρισμου?
Ελπιζω οχι. Αν φερουν εναν φορ κανονι, ας φερουν και τον Πουκι για δευτερο. Ετσι αναβαθμιζεις την θεση.

Όλα είναι θέμα οπτικής
Αν σου έλεγα ότι ο ΠΑΟΚ έκλεισε έναν παίκτη ο οποίος πέρσι έβαλε 11 γκολ στην Πρέμιερ λιγκ και έπαιζε βασικός θα το έβλεπα διαφορετικά
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Και παλι θα σε ρωτουσα τι ηλικια εχει. Εχουμε καει απο τους ανω των 32...
Καποτε ηρθε και ο Μπερμπατωφ και εφυγε νυχτα. Η αποψη μου ειναι πως δεν μπορει ο βασικος σου φορ να περπαταει στα 34. Ο ΠΑΟΚ θελει ταχυδυναμικο φορ, δεν ξερω κατα ποσο ο Πουκι στα 33-34 ανηκει σε αυτην την κατηγορια.

renegade

Δημοσίευση από renegade »

Οι ηλικίες είναι λίγο περίεργο πράγμα.
Ακόμα και στο ρόστερ μας να ρίξεις μία ματιά, θα διαπιστώσεις ότι ο πιο ταχυδυναμικος σου παίκτης είναι ένας 35αρης.
Το 33 χρονών από μόνο του δεν λέει τίποτα.
Με έναν τέτοιο παίκτη άλλαξε την πορεία του ο Γαύρος.
Φυσικά το παραπάνω δεν είναι αγιοποίηση του πούκι, απλά τονίζω ότι από μόνη της μία ηλικία δεν λέει τίποτα.
Πόσοι από το ρόστερ της ομάδας μας μπορούν να παίξουν 4000 λεπτά σε Πρέμιερ ή Τσάμπιονσιπ?

Και βέβαια αν επιλέξεις να κινηθεις σε έναν τέτοιο παίκτη, πρέπει ταυτόχρονα να επιλέξεις και κάποιον όποιος αν όχι από την αρχή αλλά τουλάχιστον σταδιακά θα τον προσπεράσει στην ιεραρχία .
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τους βαζεις δυσκολα...Αυτοι ειναι ικανοι να κανουν διδυμο Πουκι - Μπραντον...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Συμφωνω απολυτα σ αυτο που λες. Εγω δεν εχω εικονα του παιχτη. Το μονο που εχω, και ξερω οτι δεν ειναι υπερ μου, ειναι η ανασφαλεια που νιωθω σε σχεση με το κριτηριο αυτων που αξιολογουν τους παιχτες. Δεν εμπιστευομαι ουτε τους γυμναστες, ουτε τους γιατρους, κανεναν. Οποτε δεν νιωθω ασφαλεια πως αυτος που θα προκρινει τον καθε 33αρη Πουκι θα τον τσεκαρει και θα τον αξιολογησει σωστα.

Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Απ την αλλη Ρενε ποσες φορες ειπαμε για παικτες που ηρθαν ''Αφου επαιξε εκει εδω θα κανει περιπατο'' ή ''Τα μισα να κανει απ αυτα που ξερει στο πρωταθλημα μας θα γαμαει''.
Και παντα τρωγαμε τα μουτρα μας.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παιδιά λαχείο είναι αυτές οι περιπτωσεις(μιλάω για τους μεγάλους σε ηλικία)
Παίζει μεγάλο ρόλο η ιδιοσυγκρασια του παίκτη και η καταγωγή.

Τυχαίο δεν ειναι που οι περισσότεροι βραζιλιάνοι τρελαίνονται και τα δίνουν όλα βλ. Λινο, Ματος και τώρα ταυσον.

Θεωρώ βέβαια ότι θέμα πουκι δεν υπάρχει.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Στις μεταγραφές καλοκαιριού 2018 βλέπαμε τον 28χρόνο Πούκι σαν έναν ,ακόμα πιο άμπαλο Μπράντον Τόμας. Μετά από καμιά δεκαριά αποτυχημένες μεταγραφικές περιόδους, ο 33χρονος σήμερα Πούκι θυμίζει Χάαλαντ στο φόρουμ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”