Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
32 plus μας κάνουν?
π.χ. Roberto Soriano AMC , Roberto Pereyra MC, Bruno Henrique AML, Enner Valencia SC...
π.χ. Roberto Soriano AMC , Roberto Pereyra MC, Bruno Henrique AML, Enner Valencia SC...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πολλοί γράφουν για enner Valencia.
Ελεύθερος, καλή σεζόν, δυνατό βιογραφικο, νομίζω συγκεντρώνει όλο το πακέτο που παρουσιάζουν..
Ελεύθερος, καλή σεζόν, δυνατό βιογραφικο, νομίζω συγκεντρώνει όλο το πακέτο που παρουσιάζουν..
- Metagrafakias
Mitsospaoki4 έγραψε:Πολλοί γράφουν για enner Valencia.
Τρομερη χρονια στην Τουρκια αλλα του χρονου παει στα 34...ο παικτης προφανως ψαχνει ενα τελευταιο καλο συμβολαιο...ποιος μου λεει οτι δεν θα κατσει σε αυτο σε αυτη την ηλικια???ο ΠΑΟΚ ψαχνει θελει παικτες απο 25 μεχρι 30 το πολυ,αν ειναι να φερει 34χρονους τυπου Κουρτιτς μια τρυπα στο νερο θα ξανακανουμε....
- black_star_ninja
Παιζει και στο πλαι. Περσι εβγαλε ματια. Πιο παλια τα νουμερα δε δειχνουν τοσα γκολ αλλα δεν ξερω αν επαιζε φορ ή στο πλαι. Οπως και να εχει για 2 χρονια καλος μου φαινεται.
Αυτός άνετα τσιμπάει συμβολαιάρα στις Αραβίες. Δεν έρχονται τέτοιοι παίκτες ούτε στα 34 τους στην Ελλάδα.
Όπως έγραψε και ένας φίλος πιο πάνω, εσύ θες να βρεις τους νέους Κρέσπο, Πρίγιο, Μάτος, Γκάρι Ροντρίγκεζ, Λίνο κλπ κλπ κλπ.
Να κόψει το μάτι μας για ΜΊΑ Γ@ΜΗΜΈΝΗ ΦΟΡΆ και να φέρουμε παίκτες πεινασμένους για διάκριση αλλά που δεν θα κοτέψουν στη πίεση για επιτυχία.
Όπως έγραψε και ένας φίλος πιο πάνω, εσύ θες να βρεις τους νέους Κρέσπο, Πρίγιο, Μάτος, Γκάρι Ροντρίγκεζ, Λίνο κλπ κλπ κλπ.
Να κόψει το μάτι μας για ΜΊΑ Γ@ΜΗΜΈΝΗ ΦΟΡΆ και να φέρουμε παίκτες πεινασμένους για διάκριση αλλά που δεν θα κοτέψουν στη πίεση για επιτυχία.
- Kabamaru11
Κοντος ο Βαλεντσια,εβαλε πολλα γκολ μεν,αλλα η Φενερ επαιζε φετος με 2 σεντερ φορ.Εμεις παιζουμε με εναν.
Μη κοιταμε μονο το ποσα γκολ εβαλε,αλλα κ σε τι συστημα επαιζε,πως τροφοδοτουνταν κ αν ταιριαζει με την ομαδα μας.
Η ηλικια του επισης μου φαινεται μεγαλη για βασικο επιθετικο,αλλα αυτο το αποφασιζουν οι υπευθυνοι.
Μη κοιταμε μονο το ποσα γκολ εβαλε,αλλα κ σε τι συστημα επαιζε,πως τροφοδοτουνταν κ αν ταιριαζει με την ομαδα μας.
Η ηλικια του επισης μου φαινεται μεγαλη για βασικο επιθετικο,αλλα αυτο το αποφασιζουν οι υπευθυνοι.
Blackgr4 έγραψε:Αυτός άνετα τσιμπάει συμβολαιάρα στις Αραβίες. Δεν έρχονται τέτοιοι παίκτες ούτε στα 34 τους στην Ελλάδα.
Σωστός, και αναρωτιέμαι πώς ο Μίχελ ήταν ικανός να τους βρει μερικούς απ᾽ αυτούς (και τον Μάτος), ενώ σήμερα φέρνουμε Κουαλιάτες. Πιστεύω στον Μπότο, αλλά δεν ξέρω αν έχει καταλάβει το επίπεδο παικτών που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ ή έχει ψιλουποτιμήσει την λίγδα.
Ακους μεταγραφολογια και σε πιανει καταθλιψη. Αν δεν μεινει ο Μπραντον λεει με τα κεφτα που θελουμε, τοτε θα κλεισουμε τον Κρμεντσικ.
Μιλαμε για καταθλιψη.
Αν ισχυει δεν μπορω να εχω καμια περαιτερω απαιτηση. Τι σκατα να περιμενω να μ φερουν αυτοι π θεωρουν τον Μπραντον και τον Κρμεντσικ ιδανικους για δευτερους φορ στον ΠΑΟΚ. Δηλαδη να χρειαστει να παιξεις κανα μηνα ή δίμηνο του χρονου, με βασικο φορ ειτε τον Μπραντον ειτε τον Κρμεντσικ π επιστρεφει μετα απο μια χρονια τουρισμου. Να κρινεται κανας στοχος ξανα και να λεμε ποσο λακαμαδες ειμαστε π δεν πηραμε καλυτερο.
Αδιορθωτοι εως εγκληματιες.
Μακαρι να λενε παπαριες
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μιλαμε για καταθλιψη.
Αν ισχυει δεν μπορω να εχω καμια περαιτερω απαιτηση. Τι σκατα να περιμενω να μ φερουν αυτοι π θεωρουν τον Μπραντον και τον Κρμεντσικ ιδανικους για δευτερους φορ στον ΠΑΟΚ. Δηλαδη να χρειαστει να παιξεις κανα μηνα ή δίμηνο του χρονου, με βασικο φορ ειτε τον Μπραντον ειτε τον Κρμεντσικ π επιστρεφει μετα απο μια χρονια τουρισμου. Να κρινεται κανας στοχος ξανα και να λεμε ποσο λακαμαδες ειμαστε π δεν πηραμε καλυτερο.
Αδιορθωτοι εως εγκληματιες.
Μακαρι να λενε παπαριες
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Μπότο ίσως να μην έχει καταλάβει πως τα 2-3 εκατομμύρια που δίνει ο ΠΑΟΚ ΠΡΈΠΕΙ να φέρουν αποτέλεσμα, ενώ τα 2-3 εκατομμύρια για την Σαχτάρ δεν είναι κάτι τρομερό.Magpies4 έγραψε:Blackgr4 έγραψε:Αυτός άνετα τσιμπάει συμβολαιάρα στις Αραβίες. Δεν έρχονται τέτοιοι παίκτες ούτε στα 34 τους στην Ελλάδα.
Σωστός, και αναρωτιέμαι πώς ο Μίχελ ήταν ικανός να τους βρει μερικούς απ᾽ αυτούς (και τον Μάτος), ενώ σήμερα φέρνουμε Κουαλιάτες. Πιστεύω στον Μπότο, αλλά δεν ξέρω αν έχει καταλάβει το επίπεδο παικτών που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ ή έχει ψιλουποτιμήσει την λίγδα.
Δεν μπορείς να μου λες πως θα έπαιρνες τον Κουαλιάτα στη Σαχτάρ χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτό μου δείχνει πως θα έπαιρνες 4-5 Κουαλιάτα και θα ήλπιζες να σου βγει ο ένας.
Ναι στη Σαχτάρ αυτό μπορεί να συμβεί. Στον ΠΑΟΚ δεν γίνεται.
Δεν μας παίρνει εμάς να έχουμε δώσει για μεταγραφές κοντά στα 10 εκατομμύρια και να παίζει καλά μόνο ένας Κοτάρσκι και ένας Νάραϊ.
Το λάθος βέβαια αρχίζει και τελειώνει στην ιδιοκτησία.
Δεν είναι δυνατόν να μην ξέρεις τι ακαδημίες έχεις. Θες ανανέωση και πρότζεκτ; Στηρίζεις με λύσσα τις ακαδημίες σου που βγάζουν μια χαρά παίκτες και βάζεις δίπλα τους καλούς τριαντάρηδες, που δεν μασάνε και έχουν παραστάσεις.
Δεν μου φέρνεις τον Φιλίπε και τον Κουαλιάτα και τον Ντάντας κλπ κλπ.
Και από πίσω έρχονται καραβιές παικτών που αξίζουν να πάρουν την ευκαιρία τους.
- pagotatzis
Δεν καταλαβαίνω γιατί βάζεται στης αποτυχίες τον Κουρτιτς.Metagrafakias έγραψε:Mitsospaoki4 έγραψε:Πολλοί γράφουν για enner Valencia.
Τρομερη χρονια στην Τουρκια αλλα του χρονου παει στα 34...ο παικτης προφανως ψαχνει ενα τελευταιο καλο συμβολαιο...ποιος μου λεει οτι δεν θα κατσει σε αυτο σε αυτη την ηλικια???ο ΠΑΟΚ ψαχνει θελει παικτες απο 25 μεχρι 30 το πολυ,αν ειναι να φερει 34χρονους τυπου Κουρτιτς μια τρυπα στο νερο θα ξανακανουμε....
- john4serres
Ο Μιχελ έβλεπε και τον Ιβάν στη Θεσσαλονίκη, μιλούσαν.Magpies4 έγραψε:Blackgr4 έγραψε:Αυτός άνετα τσιμπάει συμβολαιάρα στις Αραβίες. Δεν έρχονται τέτοιοι παίκτες ούτε στα 34 τους στην Ελλάδα.
Λέω εγώ.
Άντε παλικαράκια μου κάντε ένα all-in και φέρτε τους 3 παρακάτω παιχταράδες και σου λέω εγώ ποιος θα έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα του χρόνου:
https://www.transfermarkt.com/alfredo-m ... ler/338962
https://www.transfermarkt.com/ryan-kent ... ler/279457
https://www.transfermarkt.com/abderraza ... ler/235052
Έπειτα βρείτε ένα καλό ποιοτικό χαφ, ένα καλύτερο αριστερό back από τον Rafa κι αφού περάσετε σε ομίλους προσθέτετε τις τελευταίες πινελιές. Άμα ρίξεις λεφτά αγοράζεις ποιότητα. Αλλιώς μένεις με το Brandon στο χέρι.
https://www.transfermarkt.com/alfredo-m ... ler/338962
https://www.transfermarkt.com/ryan-kent ... ler/279457
https://www.transfermarkt.com/abderraza ... ler/235052
Έπειτα βρείτε ένα καλό ποιοτικό χαφ, ένα καλύτερο αριστερό back από τον Rafa κι αφού περάσετε σε ομίλους προσθέτετε τις τελευταίες πινελιές. Άμα ρίξεις λεφτά αγοράζεις ποιότητα. Αλλιώς μένεις με το Brandon στο χέρι.
- WeWillRockYou
Επίσης ο Μίχελ μιλούσε ρωσικά, οπότε είχε απευθείας επικοινωνία με τον Σαββίδη.
Πάντως στο Sport24 ανέβηκε το κλασικό άρθρο για πράσινο φως από Ίβαν για τις περιπτώσεις στις οποίες έχουν καταλήξει Μπότο-Λουτσέσκου. Τουλάχιστον αν ισχύει, έχουμε πιο γρήγορα έγκριση σε σχέση με άλλες χρονιές.
Πάντως στο Sport24 ανέβηκε το κλασικό άρθρο για πράσινο φως από Ίβαν για τις περιπτώσεις στις οποίες έχουν καταλήξει Μπότο-Λουτσέσκου. Τουλάχιστον αν ισχύει, έχουμε πιο γρήγορα έγκριση σε σχέση με άλλες χρονιές.
- ΑποστόληςΑ
+1Kabamaru11 έγραψε:Κοντος ο Βαλεντσια,εβαλε πολλα γκολ μεν,αλλα η Φενερ επαιζε φετος με 2 σεντερ φορ.Εμεις παιζουμε με εναν.
Καλα το Ελενακι τι εχει παθει και ανεβαζει καθε μερα αρθρο στο sdna για την δουλεια και την προεργασια που εχει γινει και για τον σχεδιασμο που εχει προχωρησει και οτι εχουν καταληξει στα ονοματα και μενουν τελικες επαφες;
Απο το Σαββατο και μετα γραφει το ιδιο αρθρο με αλλα λογια καθε μερα
Ενταξει το εμπεδωσαμε. Ο σχεδιασμος εχει προχωρησει....
Απο το Σαββατο και μετα γραφει το ιδιο αρθρο με αλλα λογια καθε μερα
Ενταξει το εμπεδωσαμε. Ο σχεδιασμος εχει προχωρησει....