Napoli4 έγραψε:Απλά Μπάνε, υπολόγισε πως ο Ρικάρντο θα έπαιζε βασικός στη Λειβαδιά, και ο Βράκας θα ήτανε κερκίδα φέτος.obanebane έγραψε:Δεν είπαμε να έρθει ο παίχτης και να γίνει βασικός στην ομάδα, στο σημερινό ποδόσφαιρο με τους 20 παίχτες αποστολή και τις 5 αλλαγές, μια χαρά χωράει στον ΠΑΟΚ για να δείξει τι μπορεί να κάνει ο Βρακας.
Τώρα το ποιος είναι καλύτερος θα το δείξει η ιστορία. Μακάρι και οι 2 να βγούνε παικταραδες.
Δεν γίνεται όμως να συγκρίνουμε σεζόν παίκτη στον ΠΑΟΚ και στον Λεβαδειακό. Ο τελευταίος έπεσε κατηγορία btw.
Δεν ξέρω ρε Νάπολι, έχω ξενερώσει τόσο πολύ με τους παίχτες που έχουν έρθει την εποχή Μποτο και ίσως έχει επηρεαστεί η κρίση μου.
Όχι ότι πριν παρέλασαν παιχταράδες αλλά μέχρι τώρα μόνο η επιλογή Κοταρσκι έχει βγει 100 % ,κάτι που ήταν αναμενόμενο λόγω της προϊστορίας του Μποτο στην ανακάλυψη τερματοφυλάκων.
Τι να πω ,έχω απογοητευτεί.
Μιλάμε αν τους βάλεις έναν προς έναν με τα παιδιά που έχουμε στις ακαδημίες υστερούν όλοι.
Καταλαβαίνω ότι τα διαθέσιμα χρήματα ήταν λίγα, το έχω γράψει πολλές φορές, αλλά η αστοχία του με τα μέχρι στιγμής δεδομένα είναι παροιμιώδης.
Αν ο Λουτσεσκου είναι το πρόβλημα της μη ανάδειξης τους, ας πάει στο καλό,δε νομίζω όμως ότι είναι αυτό το πρόβλημα.