Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από navigator11 »

Η αγανάκτηση αγανάκτηση, ο θυμός θυμός, η αμφισβήτηση αμφισβήτηση, ναι, κατανοητά όλα αυτά. Αλλά και αρκετές τοξικές χοντράδες, που δε συνιστούν ούτε καν σκληρή κριτική παρά χλευασμό και ολοκληρωτική απαξίωση, συνεχίζουν να κοσμούν το φιλόξενο φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

navigator11 έγραψε:Η αγανάκτηση αγανάκτηση, ο θυμός θυμός, η αμφισβήτηση αμφισβήτηση, ναι, κατανοητά όλα αυτά. Αλλά και αρκετές τοξικές χοντράδες, που δε συνιστούν ούτε καν σκληρή κριτική παρά χλευασμό και ολοκληρωτική απαξίωση, συνεχίζουν να κοσμούν το φιλόξενο φόρουμ.
Το αυτό.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σιγουρα μπορει να μας εχουν διαφυγει καποια ποστ.Βοηθηστε και εσεις ρε παιδια.Εγραψα και πριν υπαρχει το κουμπι της αναφορας.Απο εκει και περα μερα με τη μερα περιμενουμε και εμεις να ξεθυμανει λιγο η πικρα και να αλλαξει αρκετα το υφος καποιων ποστ και ελπιζουμε να μην φροντισει η ομαδα για το αντιθετο.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Θα βοηθήσω, οκ. Κατανοώ, εννοείται, τη θέση των διαχειριστών. Δεν είναι δύσκολο να γίνει παντελώς αρένα το όλο σκηνικό.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από aivas19 »

joshua έγραψε:Μαλιστα εχω προτεραιοτητες...Αποφασιστε αν οπως λεει ο jules εχω κανει νεα φιλαρακια και εχω αλλαξει στρατοπεδο η αν οπως λες εσυ υπερασπιζομαι το ''αφηγημα'' του ρενε...Σου λεω κατι απλο και προφανως δεν θες να το καταλαβεις.
Το να κριτικαρει καποιος τη μεταγραφικη δυσλειτουργια της παε ειναι αποψη.Το να λες ''το ειπε και ο Ντισελντορφ'' δεν ειναι.
Το υγ ειναι αναξιο σχολιασμου...
Τροποποιηθηκε απο μενα* στοπ εδω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Δευ 29 Μάιος 2023, 11:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Δηλαδή το να πατήσεις το κουμπί της αναφοράς ποσο δύσκολο είναι πια; Τη βραδιά του τελικού όλοι είμασταν πικραμένοι. Άλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο. Αποφασίστηκε πως καλό είναι να κρατήσουμε μια πιο χαλαρή στάση απέναντι στα σχόλια και να μην ρίξουμε αβέρτα μπαν. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν βλέπουμε τι γράφεται από τότε μέχρι και σήμερα. Το να ζητάμε λίγη βοήθεια από σας μέσω της αναφοράς νομίζω ότι είναι αρκετό από το να ξεκινάμε μια ατέρμονη συζήτηση με σκοπό την ειρωνία και την επίθεση προς συγκεκριμένα μέλη του φορουμ.
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

navigator11 έγραψε:Η αγανάκτηση αγανάκτηση, ο θυμός θυμός, η αμφισβήτηση αμφισβήτηση, ναι, κατανοητά όλα αυτά. Αλλά και αρκετές τοξικές χοντράδες, που δε συνιστούν ούτε καν σκληρή κριτική παρά χλευασμό και ολοκληρωτική απαξίωση, συνεχίζουν να κοσμούν το φιλόξενο φόρουμ.
Συμφωνώ.
Αυτό με το σαβιδαικο στο λαιμό μου έχει καθήσει.
Επίσης δεν έχει κουμπί αναφοράς στο ταπατολκ

Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield

Δημοσίευση από Jules Winnfield »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Jules Winnfield, συνιστούμε για άλλη μία φορά να αλλάξεις το ύφος σου εδώ μέσα. Είσαι ακραία ειρωνικός σχεδόν σε κάθε post, απέναντι στην ομάδα, αλλά κυρίως στον κόσμο.

Αν θέλεις να συνεχίσεις να συμμετέχεις στο forum, περιμένουμε αλλαγή συμπεριφοράς άμεσα.

Μπορείς να μου πεις πότε ειρωνεύτηκα την ομάδα ; Πότε ειρωνεύτηκα τον κόσμο;

Φυσικά όχι γιατί δεν έγιναν ποτέ.

Τους μοναδικούς που ειρωνεύομαι είναι τους προσωπολάτρες. Το ότι πολλοί αναγνώρισαν τον εαυτό τους ως προσωπολάτρες,κακό γι'αυτούς. Δεν ασχολούμαι παρότι υπάρχουν ολόκληρες σελίδες που με βρίζουν με την ανοχή σας. Δε με χαλάει. Δεν περιμένω περισσότερα από άτομα που ζητάνε αυτόγραφα και έχουν εικονίσματα .Το ότι τυχαίνει να είναι πολλοί σ'αυτό το φόρουμ είναι πρόβλημα δικό σας. Είναι αυτοί που υποστηρίζουν "Σαββιδαϊκό" και όχι ΠΑΟΚ πλέον. Αυτούς εννοω. Δεν είναι μομφή για τον Σαββίδη ,όπως θέλησαν να το περάσουν ή αυτό κατάλαβαν, τον οποίο τιμώ ως τον καλύτερο ιδιοκτήτη που είχαμε ποτε.Τους πόνεσε αυτό γιατί ξέρουν πως ισχύει. Είναι αυτοί που λειτουργούν ως αυτόκλητοι μοντς ,όπως πολύ σωστά είπε ο joshua, και επίσης τους χάλασε. ΤΕΛΟΣ μ'αυτούς.

Από εκεί και πέρα,η θέση μου πέρυσι το καλοκαίρι,που πάλι με έβριζαν, δικαιώθηκε με παραδοχή της ίδιας της διοίκησης. Εμένα αυτό με νοιάζει. Να εκφράζουμε εδώ απόψεις που μπορεί να βοηθήσουν την ομάδα. Το να κάνουμε αγιογραφίες ,γλύψιμο και δηλώσεις ΠΑΟΚοφροσυνης είναι για άτομα μικρής ηλικίας ή αντίληψης.

Χαιρετίζω την αλλαγή φιλοσοφίας της διοίκησης και ελπίζω αυτά που μαθαίνω να γίνουν πράξη και να μη μείνουν στα λόγια. Μπορεί οι οπαδοί του περυσινού Scrooge project να χαλαστηκαν βέβαια αλλά τι να κάνουμε....Υπομονή.

ΥΓ. Joshua, βρες τον παλιό σου εαυτό. Άλλαξε το φόρουμ. ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ!!! Ήδη άρχισαν να σε πολεμούν...Μη μασάς!
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Μπαρκαρουτσε,
Διάβαζε τον παραπάνω για βελτίωση της αντίληψης σου,
γιατί η ηλικία δεν αλλάζει.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

ΙΕΚ προπαγάνδας και παραπληροφόρησης.

Κατά φαντασίαν δικαίωση,
φανταστικοί εχθροί (όσoi δεν συμφωνούν με ύπουλες και ειρωνικές επιθέσεις στην ιδιοκτησία είναι προσωπολάτρες και υποστηρίζουν Σαββιδαϊκό),
αλλα "εγώ δεν είπα έτσι, οι άλλοι κατάλαβαν λάθος" (αλλα παρόλα αυτά δικαίωση).

Χαρακτηριστική αδυναμία να εκφράσει το οποιοδήποτε επιχείρημα χωρίς προσωπικές επιθέσεις σε μέλη του forum η της διοίκησης και ασυγκράτητη χαρά για τις αποτυχίες της ομάδας.
Λες και ο εχθρός είναι η ιδιοκτησία και όσοι διαφωνούν με της αηδίες που γραφει ο φίλος.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Η αναφορά έφυγε πάντως. Αυτό που ζήτησαν οι διαχειριστές. Ούτως άσκοπες αντιπαραθέσεις ούτε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Επειδη τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη για προσωπικους λογους,δεν εχω διαθεση για υπεραναλυσεις, ας βαλουμε μια τελεια εδω, αρχης γενομενης απο εσενα Jules.
Oκ ειπες αυτα που ηθελες να πεις, με εναν τροπο που πολλες φορες ηταν προκλητικος και το ξερεις πολυ καλα ,αν και θα επρεπε να καταλαβαινεις οτι τις περισσοτερες φορες αυτοι που κατηγορεις ως προσωπολατρες δεν το κανουν γιατι ειναι πραγματικα ,αλλα γιατι εχουν ζησει αλλα προσωπα και καταστασεις που δικαιολογημενα τους φερνει σε θεση να υπερασπιζονται ακομα και καταστασεις που δεν χρηζουν αυτης.
Το κλεινουμε εδω και περιμενω οπως ζητησα και απο αλλους να αφησουμε τις εξυπναδες και τις μομφες και να μεινουμε να σχολιαζουμε την επικαιροτητα με τροπο που να μην προσβαλει ουτε τον συλλογο,αλλα και ουτε συνοπαδους μας.
Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield

Δημοσίευση από Jules Winnfield »

Joshua, αφού τα ξέρεις ,ρε φίλε. Τα έχεις τραβήξει κι εσύ. Πότε δεν προκάλεσα. Με βριζουν κανονικά και θέλετε να μην απαντάω. Και το κάνω. Τους γράφω κανονικά! Και πάλι με βρίζουν!!!

Είναι απίστευτοι τύποι, δε θέλω να τους χαρακτηρίσω πάλι, με συμπεριφορά όχλου. Το είδες κι εσύ πρόσφατα με τον aiva. Άστο....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μην μου το παίζεις και εσυ μωρέ αθώα περιστερα και θυμα. Όλοι μας ας σκεφτόμαστε λίγο παραπάνω πριν γραψουμε κάτι που ξέρουμε ότι θα θίξει κάποιον προσωπικά.Μην το συνεχίσουμε.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αφιερωμενο σ ολους τους Μοντ απο τα βαθη της καριδας μου....
https://youtu.be/2_PIanqwy4M

ΥΓ .καλοκαιρι ειναι θα περασει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”