Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
renegade

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από renegade »

Ντροπή σου
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Σε μενα το λες;
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Οταν κατι λεγεται δημοσια απο ανθρωπους μ διαπιστευσεις στα δημοσιογραφικα της ΠΑΕ
Οι οποιοι εχουν ενημερωση απο ανθρωπους μεσα στην ΠΑΕ κ τους οποιους δεν τους διαψευδει η ΠΑΕ ή δεν τους αφαιρει τις διαπιστευσεις

Εγω θεωρω οτι ισχυει
Μ βαση τη λογικη μου
Κ αυτα π βλεπω οτι γινονται στην ομαδα

Δεν φταιω εγω αν η ΠΑΕ ειναι επικοινωνιακα ανυπαρκτη
Ας τους διεψευδε
Ή ας τους παρει πισω τις διαπιστευσεις
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

ok, συμφωνούμε.
Αερολογιες
renegade

aivas19 έγραψε:Σε μενα το λες;
Εσύ έγραψες ότι γράφω κάτι γιατί το λέει ο Ντίσελντορφ
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ναι και;
renegade

Τίποτα ,όλα καλά και τέλεια στον πλανήτη ΠΑΟΚ και κάτι στέφανοι ,γιωργιδες και τα λοιπά αναφέρουν στον μπότο.
Αυτός που έκανε πέρσι τον τ.δ που είναι και τι κάνει μπορείς να μου πεις?
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

paok vs all έγραψε:Ωχ ωχ ωχ
Αρχίσανε τα γνωστά σε τέτοιες περιστάσεις
Για πες
Ποιος σου το είπε
Εισουνα μπροστά
Έχεις αποδείξεις
Ωχ ωχ ωχ
Μην αρχισεις τα γνωστα σ αυτες τις περιστασεις
Δεν μπορω να σου πω
Ουτε ποιος μου το ειπε
Δεν ημουν μπροστα
Ουτε εχω αποδειξεις

Αλλα εμαθα οτι ....(συμπληρωσε οτι γουσταρεις)
Άβαταρ μέλους
aivas19

Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από aivas19 »

renegade έγραψε:Τίποτα ,όλα καλά και τέλεια στον πλανήτη ΠΑΟΚ και κάτι στέφανοι ,γιωργιδες και τα λοιπά αναφέρουν στον μπότο.
Ρε φιλε τι γραφεις;! Σε ρωτησα εγω τιποτα; Απαντα στον καρπουζα αυτος σε ρωτησε σε μενα τι τα γραφεις; Ειλικρινα δεν καταλαβαινω που κολλανε αυτα με το σχολιο μου και δεν εχω ιδεα τι εννοεις. Οσο για το ντροπη σου μπορουσες πολυ απλα να ακολουθησεις την ιδια σου την συμβουλη και να αγνοησεις το σχολιο
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

renegade έγραψε:Τίποτα ,όλα καλά και τέλεια στον πλανήτη ΠΑΟΚ και κάτι στέφανοι ,γιωργιδες και τα λοιπά αναφέρουν στον μπότο.
Εσύ δεν έλεγες ας κάνει ο Γιώργης λάθη αρκεί να είναι γκαβλωμένος και να ασχολείται? Ε αυτό θα έχουμε.
Ούτε ένας δεν είπε είναι όλα καλά. Ποτέ δε θα είναι όλα καλά. Η κατάσταση είναι όπως είναι και δεν αλλάζει, τι να κάνουμε?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

aivas19 έγραψε:Ναι και;
Επειδη συνεχως γκρινιαζεις για το υφος και το περιεχομενο αυτων με τους οποιους διαφωνεις ,καποιες φορες δικαιολογημενα και το συνδιαζεις με μομφες κατα των μοντ,εχεις κανει ποτε αυτοκριτικη για το δικο σου υφος και για το κατα ποσο συμβαλεις και εσυ στη τοξικοτητα του φορουμ?
Άβαταρ μέλους
aivas19

Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από aivas19 »

Θυμηθηκες να ασχοληθεις; Πες μου τι σε πειραξε να το αλλαξω. Η μπορεις οπως προτεινες απλα να με αγνοησεις, αυτο δεν διακυρηττες χτες;

ΥΓ: κατι σχολια για ρουμανος κλοουν και γκομενες του Λουτσε και κλεφτοκοτας και Σαββιδαικος ειναι ακομα ποσταρισμενα. Γιατι αφηνεις σχολια που προσβαλλουν και ασχολεισαι με αυτους που ενοχλουν μονο εσενα προσωπικα αλλα δεν προσβαλλουν; Για λεγε

ΥΓ2 λες ανακριβειες, δεν γκρινιαζω με το «υφος αυτων που διαφωνω» οποιος θελει ας σχολιασει αυτα που λεω οπως κανω και εγω. Αυτο δεν ειναι φορουμ; Ειπα σε κανεναν να μη γραψει; Αν δεν καταλαβαινεις την διαφορα της προσβολης (παραδειγματα πανω) και της κριτικης δεν φταιω εγω. Να μου πεις ομως οτι ειναι οκ να προσβαλλω να γραφω και εγω αναλογα. Περιμενω
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αρχικά καλώς η κακώς ,υπάρχει μια διαχειριστικη ομαδα στην οποια πλεον ανηκω και εγω,οποτε οι ρολοι μας στο φορουμ ειναι διαφορετικοι.Ειναι ευθυνη της ομαδας,οχι των μελων να επεμβαινουν και οχι να αγνοουν, καθε φορα που κρινουν οτι πρεπει να επεμβουν.
Εσυ απο την αλλη εχεις παρει σχεδον απο την πρωτη σου μερα παρουσιας στο φορουμ τον ρολο του αυτοκλητου διαχειριστη και τρεχεις να επεμβεις με αυτον τον ρολο και οχι απλα με το ρολο του μελους που θα διαφωνησει και θα επιχειρηματολογησει για το περιεχομενο αυτων που διαφωνει.
Το ''το ειπε και ο Ντισελντορφ'' ειναι καποιου ειδους ανταλλαγη αποψεων η ειρωνεια?
Δεν αμφιβαλλω οτι μπορει καποια στιγμη να μας διαφυγουν και καποια ποστ που μπορει να ειναι εκτος κανονων.Τις τελευταιες μερες εχουμε σβησει καμια 50ρια ποστ και εχουμε κανει ενα σκασμο συστασεις, καθως σεβομενοι την πικρα πολλων οπαδων,ειμαστε λιγο περισσοτερο ελαστικοι.Σιγουρα θα μας εχουν ξεφυγει καποια.Εσυ ως μελος μπορεις και πρεπει καθε φορα που βλεπεις ενα τετοιο ποστ να πατησεις το κουμπακι της αναφορας και τοτε αν δεν υπαρξει αντιδραση δικαιολογημενα να παραπονεθεις.Οχι να επεμβεις με απαντηση σε αναλογο υφος γιατι τοτε γινεσαι μερος του προβληματος και οχι καποιου ειδους λυση.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από aivas19 »

Ο διαχειριστης σβηνει σχολια, ριχνει μπαν και κανει νουθεσιες ( εσυ αυτο το ξερεις καλα, παρα το οτι πριν δυο μερες μου ελεγες προσωπικα να αγνοοω τα σχολια που με ενοχλουν[FACE WITH TEARS OF JOY] μπραβο που κανεις το αντιθετο απο αυτο που προτεινες το ιδιο και ο Ρενε). Εγω λεω την γνωμη μου οπως λενε και αλλοι με τους οποιους διαφωνω. Πες μου πως «επεμβαινω» ενω γραφω την γνωμη μου; Αν δεν μπορεις να το καταλαβεις και φανταζεσαι οτι δρω σαν διαχειριστης ειναι δικο σου το θεμα, πιστευε οτι θελεις δεν με ενδιαφερει να σου αλλαξω την γνωμη. Δεν εχω πει σε κανεναν να μην γραφει,αυτο ειναι ελευθερια λογου εκτος αν διαφωνεις, πριν γινεις μοντ πρωταγωνιστουσες στην υπερασπιση της. Επισης το οτι σε πειραξε το «οτι πει ο ντισελντορφ» κι οχι η αναπαραγωγη ανυποστατων φημων (ποιος ρουφιανευει ποιον) δειχνει τις προτεραιοτητες σου. Κανενα προβλημα οπως ξαναεγραψα, απλα να μου πεις οτι αυτα επιτρεπονται (την προηγουμενη βδομαδα εγινε το ιδιο και αλλαξα το σχολιο μου παλι για σχολιο του Ρενε μετα απο δικη σου συσταση, ισχυει ή οχι;). Τα σχολια που υπαρχουν προσβολες ηταν που με πειραξαν, δεκτο το δευτερο μελος της απαντησης σου.

ΥΓ: αν παραβιασα καποιους κανονες του φορουμ μπορεις να με διαγραψεις
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μαλιστα εχω προτεραιοτητες...Αποφασιστε αν οπως λεει ο jules εχω κανει νεα φιλαρακια και εχω αλλαξει στρατοπεδο η αν οπως λες εσυ υπερασπιζομαι το ''αφηγημα'' του ρενε...Σου λεω κατι απλο και προφανως δεν θες να το καταλαβεις.
Το να κριτικαρει καποιος τη μεταγραφικη δυσλειτουργια της παε ειναι αποψη.Το να λες ''το ειπε και ο Ντισελντορφ'' δεν ειναι.
Το υγ ειναι αναξιο σχολιασμου...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”