Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
- navigator11
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Προσωπικά δε χαλιέμαι. Καλύτερο μπορεί να μην έχουμε σήμερα, δεκτό, αλλά δεν είδα ποτέ ως ευκαιρία πραγματικής ανασύνταξης ενδεχόμενη επιστροφή του.
Ρίξε και μια ματιά σ' αυτούς που είναι εντός των οικονομικών μας προδιαγραφών.boogeyman77 έγραψε:Πιο λογικό το βλέπω να κυνηγήσουμε κάποιους που έμεινε ψιλοστασιμη η καριέρα τους ( η δεν πήγε όπως το περίμεναν) η μπαίνουν στο κλαμπ των βετεράνων.Ενα ταίριασμα πχ ( ενδεικτικές οι προτάσεις) https://www.transfermarkt.com/jhonder-c ... ler/271256 και https://www.transfermarkt.com/bas-dost/ ... eler/56331 με τρίτο τον Τζίμα θα μου άρεσε πάρα πολύ.( φυσικά υπάρχουν πολλοί καλύτεροι αλλά με απλησιαστα κασέ η φιλοδοξίες)
https://www.transfermarkt.com/ayoub-el- ... ler/521127
https://www.transfermarkt.com/mbaye-dia ... ler/271966
Γενικά παίκτες υπάρχουν αλλά ως συνήθως στα μεταγραφικά κινούμαστε με ρυθμό χελώνας και αυτό είναι που με ανησυχεί περισσότερο.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μακάρι γιατί το 1μυριο που ακουγόταν, μόνο εκεί θα το έβρισκεBlackgr4 έγραψε:Πελκίνιο στη Τραμπζονσπόρ σύμφωνα με το 24..
Το θέμα δεν είναι αν θα έβρισκε το 1εκ
Το θέμα είναι αν θα βρούμε εμείς καλύτερο του Πέλκα.
Ο Πελκας πωλήθηκε 1.8εκ κοψοχρονια. Θα πληρώσεις εσύ 1.8 για αγορά παίκτη, κι αν ναι, θα είναι κοψοχρονια για να πεις είναι πάνω-κατω στο ίδιο επίπεδο;
Ο Πελκας κοστολογεί τον εαυτό του 1εκ.
Εμείς πόσο καλύτερο του Πέλκα περιμένουμε να φέρουμε με αυτά τα λεφτά;
Γενικά πιστεύω πως συνολικά έχουμε μια λάθος αντίληψη και για την ποιότητα κάποιων παικτών, αλλά και για τα λεφτά που κοστολογούνται.
Ο ΠΑΟΚ φέτος θα αναγκαστεί να πληρώσει υπεραξίες. Πάντα θα πληρώνει για να φέρει το κάτι παραπάνω (όπως όλες οι ελληνικές), αλλά φέτος λίγο παραπάνω, λόγω της 4ης θέσης.
Αναφέρθηκε το όνομα του Μαουρίσιο σε κάποια φάση.
Μακάρι να έρθει ένας τέτοιος παίκτης, να ανεβάσει όλη την ομάδα.
Αλλά κάποιοι σίγουρα θα κολλήσουν στο 1.2 που πιθανώς να παίρνει, ειδικά αν δεν είναι χαφ των 15 γκολ και 10 ασσίστ.
Υγ. Οταν ο Κουρμπελης ακούγεται πως θα τσεπωσει λίγο κάτω από τον Πέλκα στους Τούρκους, καταλαβαίνεις πόσο ανταγωνιστικό είναι το μεταγραφικό παζάρι.
Αν παίκτες αυτής της ποιότητας παίρνουν 900 και εκατομμύριο, φαντάσου πόσα θα θέλουν οι "πανωραφατοι" που θέλουμε.
Επίσης καταλαβαίνεις γιατί ο Ιβάν έχει επιλέξει το πιο ορθολογικό, δηλαδή να παίρνει παίκτες του 500αρικου και αν αξίζουν να δίνει 7ψηφια στις ανανεώσεις (Ζιφκο, Ντουγκλας).
Ειλικρινά δεν ξέρω τι περιμένουμε.
Λογικά να έρθει ο Κάντε με 500Κ ή ο Χααλαντ με δανεισμό και λογική οψιόν.
Το θέμα είναι αν θα βρούμε εμείς καλύτερο του Πέλκα.
Ο Πελκας πωλήθηκε 1.8εκ κοψοχρονια. Θα πληρώσεις εσύ 1.8 για αγορά παίκτη, κι αν ναι, θα είναι κοψοχρονια για να πεις είναι πάνω-κατω στο ίδιο επίπεδο;
Ο Πελκας κοστολογεί τον εαυτό του 1εκ.
Εμείς πόσο καλύτερο του Πέλκα περιμένουμε να φέρουμε με αυτά τα λεφτά;
Γενικά πιστεύω πως συνολικά έχουμε μια λάθος αντίληψη και για την ποιότητα κάποιων παικτών, αλλά και για τα λεφτά που κοστολογούνται.
Ο ΠΑΟΚ φέτος θα αναγκαστεί να πληρώσει υπεραξίες. Πάντα θα πληρώνει για να φέρει το κάτι παραπάνω (όπως όλες οι ελληνικές), αλλά φέτος λίγο παραπάνω, λόγω της 4ης θέσης.
Αναφέρθηκε το όνομα του Μαουρίσιο σε κάποια φάση.
Μακάρι να έρθει ένας τέτοιος παίκτης, να ανεβάσει όλη την ομάδα.
Αλλά κάποιοι σίγουρα θα κολλήσουν στο 1.2 που πιθανώς να παίρνει, ειδικά αν δεν είναι χαφ των 15 γκολ και 10 ασσίστ.
Υγ. Οταν ο Κουρμπελης ακούγεται πως θα τσεπωσει λίγο κάτω από τον Πέλκα στους Τούρκους, καταλαβαίνεις πόσο ανταγωνιστικό είναι το μεταγραφικό παζάρι.
Αν παίκτες αυτής της ποιότητας παίρνουν 900 και εκατομμύριο, φαντάσου πόσα θα θέλουν οι "πανωραφατοι" που θέλουμε.
Επίσης καταλαβαίνεις γιατί ο Ιβάν έχει επιλέξει το πιο ορθολογικό, δηλαδή να παίρνει παίκτες του 500αρικου και αν αξίζουν να δίνει 7ψηφια στις ανανεώσεις (Ζιφκο, Ντουγκλας).
Ειλικρινά δεν ξέρω τι περιμένουμε.
Λογικά να έρθει ο Κάντε με 500Κ ή ο Χααλαντ με δανεισμό και λογική οψιόν.
Εμάς μας λένε ΠΑΟΚ και ακούμε: η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, στον επαγγελματία λες ΠΑΟΚ και ακούει σούπερλιγκ και 2ος προκριματικός κόνφερανς....
Για αυτό από το πρωί λέω.... ας κρατήσουμε χαμηλά τις προσδοκίες...
Όπως γράφτηκε χθες 4 επιπέδου Νάρεϊ (ίσως και από τέτοιου επιπέδου πρωτάθλημα) για αρχή και βλέπουμε
Πιο ρεαλιστικό μοιάζει
Όπως γράφτηκε χθες 4 επιπέδου Νάρεϊ (ίσως και από τέτοιου επιπέδου πρωτάθλημα) για αρχή και βλέπουμε
Πιο ρεαλιστικό μοιάζει
Nα παει, αφού προτεραιότητα του είναι το υψηλό συμβόλαιοBlackgr4 έγραψε:Πελκίνιο στη Τραμπζονσπόρ σύμφωνα με το 24..
Το θέμα είναι τι συμβόλαια δινει ο ΠΑΟΚ; δίνει ενος εκ. ή θέλει να δώσει 3 και 4 κατοστάρικα και περιμένει να βρει 6 παίκτες 11αδας έτσι;
Δεν ξέρω ρωτάω.
Και για να προλάβω,ναι προφανως η ίδια η διοίκηση ξερει ποιος παίρνει τις αποφάσεις και ποιος έχει τις ευθύνε και ποσα λεφτα θελει να δωσει.Εγώ συζητάω και ρωτάω καφενείακα,ένα φόρουμ είμαστε,αν έχει κανείς ιδέα.
Δεν ξέρω ρωτάω.
Και για να προλάβω,ναι προφανως η ίδια η διοίκηση ξερει ποιος παίρνει τις αποφάσεις και ποιος έχει τις ευθύνε και ποσα λεφτα θελει να δωσει.Εγώ συζητάω και ρωτάω καφενείακα,ένα φόρουμ είμαστε,αν έχει κανείς ιδέα.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Διάθεση για να δοθούν τουλάχιστον τα συμβόλαια που φεύγουν υπάρχει. Το θέμα είναι να γίνουν και οι σωστές επιλογές και να μην καταλήξουν να είναι παρκαρισμένα στην εξέδρα.
-
- Επικοινωνία:
Τον Μαροκινο τον γλυκοκοιταζα τον Γενάρη που έμενε ελευθερος από την διαλυμένη από τον σεισμό ομαδα τουEttien26 έγραψε:Ρίξε και μια ματιά σ' αυτούς που είναι εντός των οικονομικών μας προδιαγραφών.boogeyman77 έγραψε:Πιο λογικό το βλέπω να κυνηγήσουμε κάποιους που έμεινε ψιλοστασιμη η καριέρα τους ( η δεν πήγε όπως το περίμεναν) η μπαίνουν στο κλαμπ των βετεράνων.Ενα ταίριασμα πχ ( ενδεικτικές οι προτάσεις) https://www.transfermarkt.com/jhonder-c ... ler/271256 και https://www.transfermarkt.com/bas-dost/ ... eler/56331 με τρίτο τον Τζίμα θα μου άρεσε πάρα πολύ.( φυσικά υπάρχουν πολλοί καλύτεροι αλλά με απλησιαστα κασέ η φιλοδοξίες)
https://www.transfermarkt.com/ayoub-el- ... ler/521127
https://www.transfermarkt.com/mbaye-dia ... ler/271966
Γενικά παίκτες υπάρχουν αλλά ως συνήθως στα μεταγραφικά κινούμαστε με ρυθμό χελώνας και αυτό είναι που με ανησυχεί περισσότερο.
Το κτήνος από την Ακτή Ελεφαντοστού με τέτοια χρονιά άνετα βρίσκει συμβόλαιο σε μια από τις μεγάλες και οικονομικά πιο ευρωστες από.εμας ομάδες της Τουρκίας. Ο Μαροκινος ίσως απασχολησει. Όπως κάτι μου λέει και οι Cadiz της Famalicao & Νjie της Boavista λόγω Boto.
Είμαστε βεβαιοι; γιατί είχα μείνει στο ο ιβαν αποφασίζει;Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Διάθεση για να δοθούν τουλάχιστον τα συμβόλαια που φεύγουν υπάρχει. Το θέμα είναι να γίνουν και οι σωστές επιλογές και να μην καταλήξουν να είναι παρκαρισμένα στην εξέδρα.
Βγήκε η πληροφόρηση ότι αποφάσισε;
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Το οκ του Ιβάν δεν αφορά το αν θα γίνουν αυτές οι κινήσεις αλλά το πότε θα τρέξουν οι εξελίξεις. Τουλάχιστον σύμφωνα με αυτά που γνωρίζω εγώ.
Επίσης την διάθεση για ποιοτική ενίσχυση την έχει ήδη επικοινωνήσει ο γιος του μεγαλομετόχου.
Επίσης την διάθεση για ποιοτική ενίσχυση την έχει ήδη επικοινωνήσει ο γιος του μεγαλομετόχου.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δηλαδή για να καταλάβω, οι κινήσεις είναι σίγουρο ότι θα γίνουν αλλά δεν είναι σίγουρο το timing;
Με ποια λογική;
Με ποια λογική;
Έχει πάει τόσο καλά το δεκαετές πλάνο αποφάσεων 48 λεπτά πριν λήξει κάθε μεταγραφική περίοδος ώστε δε θέλουν να το αλλάξουν φέτος.
Εγώ πάντως είχα μείνει στο οι ποιοτικές κινήσεις έχουν αποφασιστεί από το οποίον υπεύθυνο. Ραζβαν μποτο, κάποιον άλλον ,τεσσάρων,οποιον κάνει επιλογές παικτών και είναι παίκτες με συμβόλαια μυριου αλλά πάει στο αποφασίζει ο Ίβαν. Από τότε πουθενά δεν είδα να βγαίνει είδηση ότι η οικογενεια είπε προχωρήστε σε τέτοιες συμφωνίες. Ίσως βέβαια το έχασα.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Το οκ του Ιβάν δεν αφορά το αν θα γίνουν αυτές οι κινήσεις αλλά το πότε θα τρέξουν οι εξελίξεις. Τουλάχιστον σύμφωνα με αυτά που γνωρίζω εγώ.