Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
VfB-G4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από VfB-G4 »

Ettien26 έγραψε:Καταλαβαίνω ότι ποδοσφαιρικά τον έχεις παρακολουθήσει και έχεις ιδία άποψη. Αλλά με βάση αυτά που γράψατε είπα ότι ΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ θα ήταν χρησιμότερο να πάει στο 10 παρά στο 8 αφού δεν μαρκάρει ιδιαίτερα.
Φίλε Ettien, προς θεού. Καταλαβένω τι λες. Ειναι καθαρά παίχτης playmaker και οργανωτής. Δεν διαφωνώ μαζί σου. Διαφωνώ μόνο με την ιδέα να έρθει. Με συγχωρείς για τον έντονο τόνο μου. Δεν είναι και ότι ποιο αισιόδοξο να βλέπεις να συζητάνε η να ενδιαφέρονται για παίχτη με τόσες ελλείψεις.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω όσα έχεις γράψει αλλά για να ξέρω πως να τα αξιολογήσω, από που προκύπτει η τόσο αρνητική εικόνα για τον Μενσά?

Έχεις πρόσβαση σε κάποια πλατφόρμα sports analytics και τον έχεις μελετήσει? Παρακολουθείς σε σταθερή βάση την Kayserispor? Ή απλά έχει τύχει να τον δεις σε 1-2 ματς και δεν σου γέμισε το μάτι?
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

FreeWatcher έγραψε:
Ettien26 έγραψε:
boogeyman77 έγραψε:Ρεαλιστικοί ποιοτικοί στόχοι στα χαφ ( όπου θέλουμε 2 παίκτες σίγουρα)πιστεύω θα ήταν ο ελεύθερος Cimirot και ο Gabriel Pires της Benfica(καλές σχέσεις Boto)τον οποίο θα μπορούσαμε να τον αποκτήσουμε όπως είχαμε κάνει με Kurtic.Καλες ηλικίες και οι δύο,ποιοτικοί και με διαφορετικα χαρακτηριστικά.Ο Ολλανδός που υπέγραψε στον Ajax η ο Σλοβενία Zajc που ανέφερα πολλάκις εγώ στο φόρουμ είναι εξ αρχής πολύ ζορικες περιπτώσεις. Για τον Mensah που αναφέρεται στις τελευταίες σελίδες του φόρουμ,προσωπικά δεν έχω καλη γνώμη και ελπίζω να μην καταλήξουμε εκεί. Στα των φορ ο Πολωνός Kownacki ήταν δικός μου διακαής πόθος ( 700 χιλιάρικα μισθό στην Fortuna) ενώ μου αρέσει τρελά και ο Krasso ( 370 χιλιάρικα μισθό στην Saint Etienne ) Εύχομαι να κινηθούμε σε παρόμοιο στυλ φορ( πλέον θέλουμε δυο) και όχι τύπου Oliveira γιατί στο τέλος θα ξεχάσουμε πως παίζετε η θέση.
Ο Πολωνός έκλεισε στην Βερντερ Βρέμης.

Ο Πιρές -όντως καλός παίκτης - έχει συμβόλαιο 1,5 μύριο στην Μπενφίκα. Μόνο με δανεισμό και με κάλυψη ενός μέρους του συμβολαίου του μπορεί κάτι να γίνει.
1.25 έχει στη μπενφικα! Εχουμε κ ειχαμε ηδη τετοια συμβολαια στην ομαδα. Θελω να πιστευω οτι τοσα δινουμε. Απλα θα παρει το συμβολαιο του κουρτιτς.
Τι να σου πω, μακάρι να έχεις δίκιο.

Εγω πιστεύω ότι 1 μύριο συμβόλαιο θα δούμε μόνο για την θέση του επιθετικού.

Στις υπόλοιπες θέσεις μέχρι 700-800 χιλ. για βασικούς και κανά 400αρι άντε 500αρι για αναπληρωματικούς.

Προσωπικές εκτιμήσεις είναι όλες αυτές και τίποτε παραπάνω με βάση τα συνολικά συμβόλαια που λήγουν και τις ανάγκες της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

https://www.transfermarkt.com/jean-phil ... ler/358515
https://www.transfermarkt.com/bernard-m ... ler/324321
https://www.transfermarkt.com/jesus-gal ... ler/344854
https://www.transfermarkt.com/luciano-v ... ler/214316
https://www.transfermarkt.com/saman-gho ... ler/204294

θελεις να περασεις απο τα λογια στην πραξη???
5 παικτες με συμβολαιο απο 800χιλ με χρι 1,2εκ ελευθεροι το καλοκαιρι...
Εχεις κανει ηδη συζητησεις μαζι τους και τους ανακοινωνεις την αλλη βδομαδα....
Στον κοσμο του ΠΑΟΚ ομως θα περιμενουμε κανα μηνα να παρουσιασουν πλανο οι υπεθυνοι κι αλλο ενα μηνα να το εγκρινει ο Ιβαν και τον τελευταιο μηνα θα λεμε δεν θα φερουμε παικτες απλα για να φερουμε.....
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Ettien26 έγραψε:
boogeyman77 έγραψε:Ρεαλιστικοί ποιοτικοί στόχοι στα χαφ ( όπου θέλουμε 2 παίκτες σίγουρα)πιστεύω θα ήταν ο ελεύθερος Cimirot και ο Gabriel Pires της Benfica(καλές σχέσεις Boto)τον οποίο θα μπορούσαμε να τον αποκτήσουμε όπως είχαμε κάνει με Kurtic.Καλες ηλικίες και οι δύο,ποιοτικοί και με διαφορετικα χαρακτηριστικά.Ο Ολλανδός που υπέγραψε στον Ajax η ο Σλοβενία Zajc που ανέφερα πολλάκις εγώ στο φόρουμ είναι εξ αρχής πολύ ζορικες περιπτώσεις. Για τον Mensah που αναφέρεται στις τελευταίες σελίδες του φόρουμ,προσωπικά δεν έχω καλη γνώμη και ελπίζω να μην καταλήξουμε εκεί. Στα των φορ ο Πολωνός Kownacki ήταν δικός μου διακαής πόθος ( 700 χιλιάρικα μισθό στην Fortuna) ενώ μου αρέσει τρελά και ο Krasso ( 370 χιλιάρικα μισθό στην Saint Etienne ) Εύχομαι να κινηθούμε σε παρόμοιο στυλ φορ( πλέον θέλουμε δυο) και όχι τύπου Oliveira γιατί στο τέλος θα ξεχάσουμε πως παίζετε η θέση.
Ο Πολωνός έκλεισε στην Βερντερ Βρέμης.

Ο Πιρές -όντως καλός παίκτης - έχει συμβόλαιο 1,5 μύριο στην Μπενφίκα. Μόνο με δανεισμό και με κάλυψη ενός μέρους του συμβολαίου του μπορεί κάτι να γίνει.
Το ξέρω για τον Πολωνό γι'αυτό έγραψα " ήταν ".Τον θεώρησα εξαιρετική ευκαιρία κυρίως τον Γενάρη ( από τότε ήταν δεδομένο πως φεύγει) Τον Pires τον αναφέρω ακριβώς γι'αυτούς τους λόγους.Δανεισμο στυλ Kurtic,αριστες σχέσεις Boto-Benfica καθώς και ευκαιρία για τον ίδιο να ξανανεβάσει την καριέρα του σε μια ομάδα που αποδεδειγμένα ταιριάζει σε Πορτογαλόφωνους παίκτες.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αν θέλουν να έχουν βάσιμες ελπίδες για κάτι καλύτερο στη νέα σεζόν θα πρέπει στην θέση του επιθετικού να έρθουν δύο παικταραδες (με τον έναν να μπορεί να παίξει και πιο πίσω ώστε να μπορούν να συνυπάρξουν).

Βέβαια δεν περιμένω πολλά από αυτούς που μέχρι πριν ένα μήνα ήθελαν να κρατήσουν και τους δύο στην επίθεση. Άλλος ένας χρόνος είναι θα περάσει
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

renegade έγραψε:Αν θέλουν να έχουν βάσιμες ελπίδες για κάτι καλύτερο στη νέα σεζόν θα πρέπει στην θέση του επιθετικού να έρθουν δύο παικταραδες (με τον έναν να μπορεί να παίξει και πιο πίσω ώστε να μπορούν να συνυπάρξουν).

Βέβαια δεν περιμένω πολλά από αυτούς που μέχρι πριν ένα μήνα ήθελαν να κρατήσουν και τους δύο στην επίθεση. Άλλος ένας χρόνος είναι θα περάσει
Και πολύ καλά κάνεις, καλά είναι αυτά τα σχόλια που κ που για να μας προσγειώνουν στην πραγματικότητα...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Κουβέντα να γίνεται (το λέω προκαταβολικά)

Χτες στην εκπομπή του συμφορουμιτη και του Τσακαλεα, έκαναν λόγο για 3 κινήσεις που θα κάνουν την διαφορά , στις θέσεις του φορ , του αριστερού εξτρέμ και του χαφ.

Αριστερό εξτρέμ ειπώθηκε από 2-3 στα σχόλια ότι είναι ο Σολτεδο, ο οποίος τελειώνει ο δανεισμός του από την Σάντος και επιστρέφει στην Τίγκρες που δεν τον ήθελε ιδιαίτερα.

Για μένα είναι μια κίνηση που αξίζει και πιστεύω θα κάνει την διαφορά, ειδικά σε παιχνίδια με κλειστές άμυνες και λεωφορεία.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Ο Νικόλας είναι συμφορουμιτης; Γεια σου Νικόλα μου λεβεντιά !
Μακάρι να έρθει ο Σοτελδο , κοντός ,μπουκας , γρήγορος .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

omerta76 έγραψε:
nunies4 έγραψε:Ασφαλιστικές δικλείδες από τον Ιβάν ως τι; Ως ειδικός του ποδοσφαίρου; Ως κάποιος που κόβει το μάτι του; Κανονικά ο Ιβάν δίνει το μπάτζετ που μπορεί να κινηθεί ο ΤΔ και ο προπονητής, και αυτοί κινούνται ανάλογα.
Θα κρίνει και θα εγκρινει ο Ιβάν δηλαδή τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του παίκτη που έχει επιλεγεί;
Ε αυτό εννοώ δεν μαθαίνουμε με τίποτα

Εσύ αν ήσουν ο Ιβάν που παρόλα τα εμπόδια τα τελευταία χρόνια, είχες δώσει τα τελευταία 2χρονια σε έναν τεχνικό διευθυντή 5,5 εκ ευρώ για να σου φέρει Κουαλιατα και Σοάρες, θα έδινες ελαφρά την καρδία αλλά λεφτά σε αυτόν να τα διαχειριστεί;;
Όπως σε κάθε δουλειά, ο κάθε Ιβάν φέρνει σε κάθε θέση κάποιον που είναι ειδικός και τον εμπιστεύεται. Φέρνει ένα τεχνικό διευθυντή που ξέρει καλύτερα από τον Ιβάν. Η νοοτροπία πως το αφεντικό πληρώνει και πρέπει να έχει τον τελευταίο λόγο στα πάντα είναι παρωχημένη. Το αφεντικό επιλέγει τα κατάλληλα άτομα και τα αφήνει να κάνουν τη δουλειά τους. Αν αποτύχουν, τα διώχνει και φέρνει καινούριους.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Υπάρχουν τρεις περιπτώσεις Σούρμε από ότι γνωρίζω που είναι σε καλό στάδιο. Ουσιαστικά εγκρίσεις περιμένουν για να περάσουν στο παρασύνθημα.

Τις μεταγραφες ποια scouting team τις δουλευει?

Αυτη του Μποτο ή η αλλη π δεν μιλαει καθολου μ τον Μποτο κ την ομαδα του κ π μας εφερε τελευταια τον Κεντζιορα απο την ομαδα τ μπαμπα Λουτσεσκου?

Τις τελικες εγκρισεις για τις μεταγραφες ποιος τις δινει?
Ο Ιβαν Σαββιδης ή πλεον ο Γιωργος Σαββιδης?

Αν ξερεις κ θες να τ μοιραστεις μπορεις ν απαντησεις
Το ιδιο κ οποιοσδηποτε π ξερει κατι παραπανω γι αυτο
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Αγγίζεις ευαίσθητες χορδές, και την καρδιά του προβλήματος στον ΠΑΟΚ.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Special 4 έγραψε:
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Υπάρχουν τρεις περιπτώσεις Σούρμε από ότι γνωρίζω που είναι σε καλό στάδιο. Ουσιαστικά εγκρίσεις περιμένουν για να περάσουν στο παρασύνθημα.

Τις μεταγραφες ποια scouting team τις δουλευει?

Αυτη του Μποτο ή η αλλη π δεν μιλαει καθολου μ τον Μποτο κ την ομαδα του κ π μας εφερε τελευταια τον Κεντζιορα απο την ομαδα τ μπαμπα Λουτσεσκου?

Τις τελικες εγκρισεις για τις μεταγραφες ποιος τις δινει?
Ο Ιβαν Σαββιδης ή πλεον ο Γιωργος Σαββιδης?

Αν ξερεις κ θες να τ μοιραστεις μπορεις ν απαντησεις
Το ιδιο κ οποιοσδηποτε π ξερει κατι παραπανω γι αυτο
Όταν απαντηθούν τα παραπάνω ερωτήματα θα είναι και πιο εύκολο να δούμε ποιος είναι υπεύθυνος ώστε να αποθεωθει όταν πρέπει και να αναλάβει τις ευθύνες αν κάτι στραβώσει.

Ας μας εξηγήσει κάποιος από την παε ποιος είναι υπεύθυνος φέτος και αν υπάρχει διάθεση να δώσουν τα ποσά που χρειάζονται για τις 6 7 προσθήκες που όλοι συζητανε
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Ο Soteldo να πω την αλήθεια δεν με ψήνει ιδιαίτερα ( ούτε όταν πρωτακούστηκε) Για αριστερό εξτρέμ ( ο οποίος μπορεί να παίξει και ως δεύτερο φορ) https://www.transfermarkt.com/munir-el- ... ler/223725 αλλά δύσκολη περίπτωση αν και τελειώνει το συμβόλαιο του. Στα φορ ο Krasso θα ήταν ιδανική περίπτωση αλλά μετά απο τέτοια χρονια δύσκολο να μην καταλήξει στην χειρότερη σε έναν μεγάλο του Γαλλικού πρωταθλήματος. Πιο λογικό το βλέπω να κυνηγήσουμε κάποιους που έμεινε ψιλοστασιμη η καριέρα τους ( η δεν πήγε όπως το περίμεναν) η μπαίνουν στο κλαμπ των βετεράνων.Ενα ταίριασμα πχ ( ενδεικτικές οι προτάσεις) https://www.transfermarkt.com/jhonder-c ... ler/271256 και https://www.transfermarkt.com/bas-dost/ ... eler/56331 με τρίτο τον Τζίμα θα μου άρεσε πάρα πολύ.( φυσικά υπάρχουν πολλοί καλύτεροι αλλά με απλησιαστα κασέ η φιλοδοξίες)
kaput00

Δημοσίευση από kaput00 »

Από αυτά που έχω διαβάσει και από αυτά που έχουμε δει στο παρελθόν με Λουτσέσκου, είναι σχεδόν σίγουρο πως ο/οι εξτρέμ που θα έρθουν θα παίζουν σε τουλάχιστον 2 θέσεις του άξονα. Εξτρέμ/10 δηλαδή, όχι εξτρέμ αποκλειστικά γραμμής.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”