Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
- FreeWatcher
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Ψάχνομαι να βρω τι παίζει από φορ αλλά είμαι εντελώς στα τυφλά. Δεν ξερω τι ψαχνουμε οπως και κανενας νομιζω. Κρασο και Λαριν που ακουστηκαν το χειμωνα πχ ειναι διαφορετικου στιλ παιχτες. Αναρωτιέμαι αν ψαχνουμε καν για γκολτζη ή αν ψαχνουμε για νεο ολιβειρα!
Στα χαφ βέβαια πιστευω οτι καταρχας ψαχνουμε ψηλο κορμι με βαση το τι εχουμε. Πιο γρήγορο φανταζομαι απο κουρτιτς, ηγετικη φυσιογνωμια στο κεντρο, να μπορει να μαρκαρει και να κανει παιχνιδι ταυτόχρονα. Ολα αυτα σε μία τιμή εως 1.5 μαξιμουμ και σε καλη ηλικια αλλα με εμπειρίες. Οπως ξαναεγραψα ο gabriel pires μου κολλάει πολύ σε χαρακτηριστικα.
Στα χαφ βέβαια πιστευω οτι καταρχας ψαχνουμε ψηλο κορμι με βαση το τι εχουμε. Πιο γρήγορο φανταζομαι απο κουρτιτς, ηγετικη φυσιογνωμια στο κεντρο, να μπορει να μαρκαρει και να κανει παιχνιδι ταυτόχρονα. Ολα αυτα σε μία τιμή εως 1.5 μαξιμουμ και σε καλη ηλικια αλλα με εμπειρίες. Οπως ξαναεγραψα ο gabriel pires μου κολλάει πολύ σε χαρακτηριστικα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Από την στιγμή που πάμε για 2 φορ, λογικά κοιτάμε και τα 2.
Η λογική λέει πως θα έρθουν 2 διαφορετικού τύπου φορ για να παίρνεις διαφορετικά στοιχεία στην θέση.
Ο Isidor που ακούστηκε τον χειμώνα, για κάποιο λόγο χάλασε η μεταγραφή του στην Λυών και παρέμεινε στην Ρωσία. Αξίζει μια κίνηση;
Η λογική λέει πως θα έρθουν 2 διαφορετικού τύπου φορ για να παίρνεις διαφορετικά στοιχεία στην θέση.
Ο Isidor που ακούστηκε τον χειμώνα, για κάποιο λόγο χάλασε η μεταγραφή του στην Λυών και παρέμεινε στην Ρωσία. Αξίζει μια κίνηση;
O κανονας ειναι αυτος. Αλλα σε καθε κανονα θα υπαρχει και μια εξαιρεση τυπου Τσουμπερ η Πινεδα πχ. Και λεω Τσουμπερ γιατι οταν ηρθε εδω ηταν ενεργο μελος της εθνικης Ελβετιας απο σουπερ διοργανωση γιουρο και ειχε προταθει και σε εμας απο οτι λεγεται.abc_o_ karpouzas έγραψε:Δεν είναι θέμα...προσδοκιες....nunies4 έγραψε:H περιπτωση boomen που ειναι απο τους ελευθερους που γραφτηκαν εδω μεσα σαν παικτες που μας ανεβαζουν επιπεδο , ειναι ενδεικτικη του τι ομαδες ανταγωνιζομαστε (στο μυαλο μας) ωστε να τους υπογραψουμε. Προφανως και προτιμαει Αγιαξ. Οπως πχ ο Λαριν προτιμησε να παλευει την κατηγορια στην Ισπανια απο τον ερθει στον ΠΑΟΚ
Για αυτο καλο ειναι να χαμηλωσουμε τις προσδοκιες.
Πιο πιθανο βλεπω αυτο που γραφτηκε χθες....4 Ναρει και βλεπουμε....(καλου επιπεδου παικτες αλλα προφανως οχι τοπ)
Αλλα θέμα...διαστρεβλωσης της πραγματικότητας.....
Όταν κατανοήσουμε ότι η ομάδα μας είναι κομμάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου ίσως γίνουμε και ποιο.....αντικειμενικοι...στην κρίση μας
Αν μπορεις να εντοπισεις και να φερεις αυτες τις "εξαιρεσεις" τοτε θα ανεβεις επιπεδο.
Να'σε καλά. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο επιεικής. Εχει πολλά red flags.aivas19 έγραψε:Ευχαριστω για την αναλυση! Τον δικασες [FACE WITH TEARS OF JOY]VfB-G4 έγραψε:Αηδιαστικά αργός, μηδέν τρεξίματα, μηδέν ταχυδήναμη, τον περνάνε σαν σταματημένο, και όταν όχι, τότε κάνει συχνά φάουλς. Οταν έχει την κατοχή της μπάλας κάνει λάθη υπο πίεση. Οταν την κουβαλάει φένεται ατσούμπαλος, κάτι σαν νάρει αλλά έχει το κοντρόλ. Σχετικά καλή αντίληψη του χώρου, έχει την κίνηση προς τα μέσα, έχει την κάθετη πάσα. Ενα τελειώμα αλά μπίσεσβαρ αλλά απο τα νούμερα του καταλαβένεις ότι δεν τα κατέχει τα τελειώματα.aivas19 έγραψε:VfB εχεις εικονα απο Μενσα;; Μετριαντζα;
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Fenerbahce - Kaiserispor 4-1 (μπήκε στην αρχή του δεύτερου ημίχρονου, φοράει το νούμερο 43)
https://www.youtube.com/watch?v=PUyaUy8 ... nnel=ASpor (απο το 49:30 και μετά)
Καρμπόν όμως.nunies4 έγραψε:Ρε εσυ μπερδευετηκες; Γνωμη για τον Σβααμπ σου ζητησε;;;![]()
![]()
Ξεκάθαρα. Πληροί της προϋποθέσεις. Εχει το κλασσικό χαρακτηριστικό του "είμαι και δεν είμαι ποδοσφαιριστής"nunies4 έγραψε:Απο την περιγραφη παντως...ξεκαθαρα παικτης ΠΑΟΚ και Ραζβαν. Θα τον παρουμε..
Αυτος ο Μενσα δνε ηταν τοτε με την Μπεσικτας? Η κανω λαθος?
Αχχχ καποτε παιρναμε απο αντιπαλους παικτες που αξιζαν και μας ειχαν κανει ζημια. Πλην του ισπανου αλλος δεν βγηκε. Τωρα κυνηγμαε παικτες που ειχαμε εμεις οταν παιζαμε με τους αλλους…..
Αχχχ καποτε παιρναμε απο αντιπαλους παικτες που αξιζαν και μας ειχαν κανει ζημια. Πλην του ισπανου αλλος δεν βγηκε. Τωρα κυνηγμαε παικτες που ειχαμε εμεις οταν παιζαμε με τους αλλους…..
Εαν αναφέρεσαι στον Μενσά διαφωνώ. Ούτε σαν μεσοεπιθετικός μας κάνει. Την σημερον ημέρα σε μια ομάδα πωταθλητισμού πρέπει μέσα στο γήπεδο να μαρκαρούν και οι 10 αδιάκοπα. Εκτός αυτού εαν αποκτηθεί ξέρεις ότι δεν θα μπορείς να τον χρησιμοποιείς με Σβαμπ και Ντάνας(εφόσον παραμείνει) γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα γελάσει και το κάθε ποικιλοχρώμο ερίφιο.Ettien26 έγραψε:Από τις 2 - εκ διαμέτρου αντίθετες - αναλύσεις για τον παίκτη κατέληξα στο συμπέρασμα ότι είναι προτιμότερος σαν μεσοεπιθετικός παρά σαν 8αρι.
Επιπλέον το πρόβλημα της ομάδας είναι στην ταχυδύναμη και στα τελειώματα. Χαρακτηριστικά που ο ίδιος αγνοεί επιδεικτικά οπότε δεν ξέρω καν γιατι ενδιαφερθήκαμε.
Κόλλισε o browser μου και έκανα παράθεση τον εαυτό μουVfB-G4 έγραψε:Καρμπόν όμως.nunies4 έγραψε:Ρε εσυ μπερδευετηκες; Γνωμη για τον Σβααμπ σου ζητησε;;;![]()
![]()
Ξεκάθαρα. Πληροί τις προϋποθέσεις. Εχει το κλασσικό χαρακτηριστικό του "είμαι και δεν είμαι ποδοσφαιριστής"nunies4 έγραψε:Απο την περιγραφη παντως...ξεκαθαρα παικτης ΠΑΟΚ και Ραζβαν. Θα τον παρουμε..

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB-G4 την Κυρ 28 Μάιος 2023, 12:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καταλαβαίνω ότι ποδοσφαιρικά τον έχεις παρακολουθήσει και έχεις ιδία άποψη. Αλλά με βάση αυτά που γράψατε είπα ότι ΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ θα ήταν χρησιμότερο να πάει στο 10 παρά στο 8 αφού δεν μαρκάρει ιδιαίτερα.
ίσως να πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει η ομάδα ποιους εκ των δανεικών θα υπολογίζει για του χρόνου στο βασικό κορμό,
και μετά να ξεκινήσουμε να μιλάμε για μεταγραφές.
Για παράδειγμα, στο τέλος της σεζόν (30 Ιουνίου για Ευρώπη), επιστρέφουν:
- Τσιγγάρας από Γαλλία
- Βρακάς από Λεβαδιακό
- Λούκας από Ουκρανία
- Τζίμας απο Πας Γιάννενα
- Κουαλιάτα από Αργεντινή (δεν θυμάμαι ακριβώς)
Ένας δεξής φουλ-μπακ (έχουμε ήδη Σάστρε & Λύρατζη), ένας κεντρικός μέσος και 3 μεσο-επιθετικοί.
Έχουμε ήδη αγοράσει από πέρσι τον Μαροκινό Κανίς από Πανσερραϊκό, αριστεροπόδαρος εξτρέμ.
Για να ξεκινήσουμε να συζητάμε μεταγραφές, θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουμε αν θα κρατήσουμε κάποιους και ποιους από τους δανεικούς που επιστρέφουν.
και μετά να ξεκινήσουμε να μιλάμε για μεταγραφές.
Για παράδειγμα, στο τέλος της σεζόν (30 Ιουνίου για Ευρώπη), επιστρέφουν:
- Τσιγγάρας από Γαλλία
- Βρακάς από Λεβαδιακό
- Λούκας από Ουκρανία
- Τζίμας απο Πας Γιάννενα
- Κουαλιάτα από Αργεντινή (δεν θυμάμαι ακριβώς)
Ένας δεξής φουλ-μπακ (έχουμε ήδη Σάστρε & Λύρατζη), ένας κεντρικός μέσος και 3 μεσο-επιθετικοί.
Έχουμε ήδη αγοράσει από πέρσι τον Μαροκινό Κανίς από Πανσερραϊκό, αριστεροπόδαρος εξτρέμ.
Για να ξεκινήσουμε να συζητάμε μεταγραφές, θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουμε αν θα κρατήσουμε κάποιους και ποιους από τους δανεικούς που επιστρέφουν.
Τώρα που ξαφνικά ψάχνουμε 2 φόρ, ξέρει κανείς πόσο πουλήσαμε τον Κούτσια;
-
- Επικοινωνία:
Ρεαλιστικοί ποιοτικοί στόχοι στα χαφ ( όπου θέλουμε 2 παίκτες σίγουρα)πιστεύω θα ήταν ο ελεύθερος Cimirot και ο Gabriel Pires της Benfica(καλές σχέσεις Boto)τον οποίο θα μπορούσαμε να τον αποκτήσουμε όπως είχαμε κάνει με Kurtic.Καλες ηλικίες και οι δύο,ποιοτικοί και με διαφορετικα χαρακτηριστικά.Ο Ολλανδός που υπέγραψε στον Ajax η ο Σλοβενία Zajc που ανέφερα πολλάκις εγώ στο φόρουμ είναι εξ αρχής πολύ ζορικες περιπτώσεις. Για τον Mensah που αναφέρεται στις τελευταίες σελίδες του φόρουμ,προσωπικά δεν έχω καλη γνώμη και ελπίζω να μην καταλήξουμε εκεί. Στα των φορ ο Πολωνός Kownacki ήταν δικός μου διακαής πόθος ( 700 χιλιάρικα μισθό στην Fortuna) ενώ μου αρέσει τρελά και ο Krasso ( 370 χιλιάρικα μισθό στην Saint Etienne ) Εύχομαι να κινηθούμε σε παρόμοιο στυλ φορ( πλέον θέλουμε δυο) και όχι τύπου Oliveira γιατί στο τέλος θα ξεχάσουμε πως παίζετε η θέση.
2,35εκMagpies4 έγραψε:Τώρα που ξαφνικά ψάχνουμε 2 φόρ, ξέρει κανείς πόσο πουλήσαμε τον Κούτσια;
Ο Πολωνός έκλεισε στην Βερντερ Βρέμης.boogeyman77 έγραψε:Ρεαλιστικοί ποιοτικοί στόχοι στα χαφ ( όπου θέλουμε 2 παίκτες σίγουρα)πιστεύω θα ήταν ο ελεύθερος Cimirot και ο Gabriel Pires της Benfica(καλές σχέσεις Boto)τον οποίο θα μπορούσαμε να τον αποκτήσουμε όπως είχαμε κάνει με Kurtic.Καλες ηλικίες και οι δύο,ποιοτικοί και με διαφορετικα χαρακτηριστικά.Ο Ολλανδός που υπέγραψε στον Ajax η ο Σλοβενία Zajc που ανέφερα πολλάκις εγώ στο φόρουμ είναι εξ αρχής πολύ ζορικες περιπτώσεις. Για τον Mensah που αναφέρεται στις τελευταίες σελίδες του φόρουμ,προσωπικά δεν έχω καλη γνώμη και ελπίζω να μην καταλήξουμε εκεί. Στα των φορ ο Πολωνός Kownacki ήταν δικός μου διακαής πόθος ( 700 χιλιάρικα μισθό στην Fortuna) ενώ μου αρέσει τρελά και ο Krasso ( 370 χιλιάρικα μισθό στην Saint Etienne ) Εύχομαι να κινηθούμε σε παρόμοιο στυλ φορ( πλέον θέλουμε δυο) και όχι τύπου Oliveira γιατί στο τέλος θα ξεχάσουμε πως παίζετε η θέση.
Ο Πιρές -όντως καλός παίκτης - έχει συμβόλαιο 1,5 μύριο στην Μπενφίκα. Μόνο με δανεισμό και με κάλυψη ενός μέρους του συμβολαίου του μπορεί κάτι να γίνει.
- FreeWatcher
1.25 έχει στη μπενφικα! Εχουμε κ ειχαμε ηδη τετοια συμβολαια στην ομαδα. Θελω να πιστευω οτι τοσα δινουμε. Απλα θα παρει το συμβολαιο του κουρτιτς.Ettien26 έγραψε:Ο Πολωνός έκλεισε στην Βερντερ Βρέμης.boogeyman77 έγραψε:Ρεαλιστικοί ποιοτικοί στόχοι στα χαφ ( όπου θέλουμε 2 παίκτες σίγουρα)πιστεύω θα ήταν ο ελεύθερος Cimirot και ο Gabriel Pires της Benfica(καλές σχέσεις Boto)τον οποίο θα μπορούσαμε να τον αποκτήσουμε όπως είχαμε κάνει με Kurtic.Καλες ηλικίες και οι δύο,ποιοτικοί και με διαφορετικα χαρακτηριστικά.Ο Ολλανδός που υπέγραψε στον Ajax η ο Σλοβενία Zajc που ανέφερα πολλάκις εγώ στο φόρουμ είναι εξ αρχής πολύ ζορικες περιπτώσεις. Για τον Mensah που αναφέρεται στις τελευταίες σελίδες του φόρουμ,προσωπικά δεν έχω καλη γνώμη και ελπίζω να μην καταλήξουμε εκεί. Στα των φορ ο Πολωνός Kownacki ήταν δικός μου διακαής πόθος ( 700 χιλιάρικα μισθό στην Fortuna) ενώ μου αρέσει τρελά και ο Krasso ( 370 χιλιάρικα μισθό στην Saint Etienne ) Εύχομαι να κινηθούμε σε παρόμοιο στυλ φορ( πλέον θέλουμε δυο) και όχι τύπου Oliveira γιατί στο τέλος θα ξεχάσουμε πως παίζετε η θέση.
Ο Πιρές -όντως καλός παίκτης - έχει συμβόλαιο 1,5 μύριο στην Μπενφίκα. Μόνο με δανεισμό και με κάλυψη ενός μέρους του συμβολαίου του μπορεί κάτι να γίνει.