Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Προφανώς και δεν έγραψα ότι έγραψα αναφερόμενος στα έσοδα/έξοδα της ομάδας.
Το πόιντ μου ήταν στο ποδόσφαιρο ( όχι μόνο στον ΠΑΟΚ δηλαδή) τέτοια πράγματα να θεωρούνται εντελώς φυσιολογικα.
Γενικά ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάποια μεγάλο αρνητικο μπαλανς ( αν έχει αρνητικο ) στο ισοζύγιο αγορές/πωλήσεις.
Σε άλλα πράγματα πάσχει η ομαδα.
Υγ ο ΠΑΟΚ για μένα απαγορεύεται να αγοράζει με την προοπτική να δίνει υπεραξία και να μεταπωλει.
Οι οποίες αγορές σκοπεύει να κάνει το κλαμπ θα πρέπει να είναι σε σειφ επιλογές ,από προηγμένα πρωταθλήματα που για τον Α η Β λόγο δεν παίζουν στις ομάδες τους.
Το πόιντ μου ήταν στο ποδόσφαιρο ( όχι μόνο στον ΠΑΟΚ δηλαδή) τέτοια πράγματα να θεωρούνται εντελώς φυσιολογικα.
Γενικά ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάποια μεγάλο αρνητικο μπαλανς ( αν έχει αρνητικο ) στο ισοζύγιο αγορές/πωλήσεις.
Σε άλλα πράγματα πάσχει η ομαδα.
Υγ ο ΠΑΟΚ για μένα απαγορεύεται να αγοράζει με την προοπτική να δίνει υπεραξία και να μεταπωλει.
Οι οποίες αγορές σκοπεύει να κάνει το κλαμπ θα πρέπει να είναι σε σειφ επιλογές ,από προηγμένα πρωταθλήματα που για τον Α η Β λόγο δεν παίζουν στις ομάδες τους.
-
elvetos giatros
Εσείς που γράφετε για ευρωπαϊκή καταξίωση
Να σας υπενθυμίσω πως αυτό απαιτεί οι φίλαθλοι και το πρωτάθλημα να ανέβουν δυο σκαλιά οικονομικά και ως prestige παραπάνω
Θέλει το χρόνο του
Αν γίνει
Την καληνύχτα μου
Να σας υπενθυμίσω πως αυτό απαιτεί οι φίλαθλοι και το πρωτάθλημα να ανέβουν δυο σκαλιά οικονομικά και ως prestige παραπάνω
Θέλει το χρόνο του
Αν γίνει
Την καληνύχτα μου
Τα +/- στατιστικά οικονομικά στοιχεία των μεταγραφών είναι διαθέσιμα στο transfermarkt και μπορεί να τα δει ο καθένας. Δεν έχει υπάρξει ούτε μια σεζόν όπου ο Σαββίδης να έχει βάλει παραπάνω χρήματα απ'όσα πήρε. Μιλάω μόνο για τις μεταγραφές (όχι επενδύσεις στο προπονητικό, εξόφληση χρεών κτλπ). Το παραμύθι δεν έχει δράκο.Blackgr4 έγραψε:Το αστείο (για την ακρίβεια λυπηρό) είναι που ορισμένοι θέτουν ερωτήματα σχετικά με τη διάθεση του Σαββίδη "να βάλει λεφτά" αντί να ασχοληθούν με το που πηγαίνουν τα λεφτά που βάζει.
Φταίει ο Σαββίδης που τη σεζόν 16/17 έδωσε 2,9 εκατομμύρια και ήρθε ο Πρίγιοβιτς ενώ τη σεζόν 21/22 έδωσε 2.5 εκατομμύρια και του έφεραν τον Φιλίπε Σοάρες;
Να σας κάνω μια πρόσθεση έτσι στα γρήγορα ορισμένων μεταγραφών των τελευταίων 6 ετών (πάντα με βάση το transfermarkt);
Ροντρίγκο Ρέι: 1,5
Τιμπό Μουλέν: 1,3
Λέο Ζαμπά: 3,5
Άντερσον Εσίτι: 3,5
Μίροσλαβ Στοχ: 1,5
Αντόνιο Τσόλακ: 3
Τόμας Μουργκ: 2
Νίκο Νινούα: 850
Αντριαν Περέιρα: 750
Φιλίπε Σοάρες: 2,5
Νικόλα Κουαλιάτα: 1,8
Η σούμα: 22.2 εκατομμύρια(!!) για τους παραπάνω. Κατά μέσο όρο αυτοί οι 11 παίκτες μας κόστισαν κάτι πάνω από 2 χαρτιά έκαστος.
Αντί να ασχοληθούμε λοιπόν (και ο ίδιος προφανώς) με το που πήγαν τα λεφτά που έδωσε, αμφισβητούμε το αν βάζει λεφτά και ζητάμε "να τα σκάσει"; Δηλαδή μέχρι τώρα δεν τα σκάει ξέρω γω;
- Montrealiotis
-
Μπαρκαρούτσος
Είπε ότι δεν περιλαμβάνει τα χρέη, τα λειτουργικά έξοδα, επένδυση στις ακαδημίες κτλ. Μιλά καθαρά για έσοδα/έξοδα για προσλήψεις παιχτών.
-
elvetos giatros
Ρε θα μας τρελάνουν εδώ μέσαMontrealiotis έγραψε:Τα 170 εκατομμύρια που πήγαν;
Το παραμύθι λέει δεν έχει δράκο…
- Montrealiotis
Οι παίκτες δεν έχουν συμβόλαια; Οι προπονητές; Οι αποζημιώσεις; Τουλάχιστον τα 100 με 120 εκατομμύρια έχουν πέσει στο αγωνιστικό κομμάτι, χωρίς να χρειάζεται να δω ούτε transfermarkt ούτε τίποτα.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Είπε ότι δεν περιλαμβάνει τα χρέη, τα λειτουργικά έξοδα, επένδυση στις ακαδημίες κτλ. Μιλά καθαρά για έσοδα/έξοδα για προσλήψεις παιχτών.
Αυτό που έγραψα είναι πολύ απλό και είναι και αντικειμενικό γεγονός.
Αν κάποιος ισχυριστεί ότι ο Σαββίδης έχει βάλει πολλά λεφτά στον ΠΑΟΚ, αυτό είναι 100% αλήθεια και δεν χωράει καμία αμφισβήτηση. Από την άλλη, αν ισχυριστεί ότι έχει βάλει λεφτά στις μεταγραφές, δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, και σας είπα και που μπορείτε να βρείτε τα σχετικά στοιχεία. Επιπλέον, από την στιγμή που ο ίδιος αποφασίζει ακόμα και για τις μεταγραφές, αυτός είναι και ο μοναδικός υπεύθυνος που τα λεφτά του (των μεταγραφών, επαναλαμβάνω) πηγαίνουν στα σκουπίδια. Όλοι εσείς με την πολυετή καραμέλα ότι "του τρώνε τα λεφτά", πιστεύετε ότι είναι χαζός;
Αν κάποιος ισχυριστεί ότι ο Σαββίδης έχει βάλει πολλά λεφτά στον ΠΑΟΚ, αυτό είναι 100% αλήθεια και δεν χωράει καμία αμφισβήτηση. Από την άλλη, αν ισχυριστεί ότι έχει βάλει λεφτά στις μεταγραφές, δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, και σας είπα και που μπορείτε να βρείτε τα σχετικά στοιχεία. Επιπλέον, από την στιγμή που ο ίδιος αποφασίζει ακόμα και για τις μεταγραφές, αυτός είναι και ο μοναδικός υπεύθυνος που τα λεφτά του (των μεταγραφών, επαναλαμβάνω) πηγαίνουν στα σκουπίδια. Όλοι εσείς με την πολυετή καραμέλα ότι "του τρώνε τα λεφτά", πιστεύετε ότι είναι χαζός;
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Ο άνθρωπος έχει δίκιο, οικονομικά νηπιαγωγείου.
Έσοδα από μεταγραφές, έξοδα για αγορά παιχτών και κλείσαμε.
Τα υπόλοιπα έσοδα έξοδα, γραμμένα στο χιόνι.
Λογιστική του χάους.
Έσοδα από μεταγραφές, έξοδα για αγορά παιχτών και κλείσαμε.
Τα υπόλοιπα έσοδα έξοδα, γραμμένα στο χιόνι.
Λογιστική του χάους.
εντωμεταξυ θα ηταν μια χαρα ενημερωτικό ποστ αν δεν εβαζε την "εξυπναδα" στο τέλος με "Το παραμύθι δεν έχει δράκο"...
Όταν οι από κάτω για να δημιουργήσουν εντυπώσεις για τις μεταγραφές τους λένε πχ 5 εκατομμύρια μεταγραφή υπολογίζοντας και τις αποδοχές που θα πάρουν, εδώ ο άλλος μας βγάζει μόνο τα ποσά αγοράς.
Με δύο ποστ όλα κι όλα.
Καλά που μας ενημέρωσες ότι δεν υπάρχει δράκος
Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με δύο ποστ όλα κι όλα.
Καλά που μας ενημέρωσες ότι δεν υπάρχει δράκος
Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- paokovios1974
Δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε ούτε για τα πιο απλά.
Εγώ ανέφερα ορισμένες μεταγραφές που βγήκαν παντελώς αποτυχημένες, μόνο για να τονίσω πως με τα ίδια λεφτά που θεωρούμε για παράδειγμα πως "τα έσκασε για Πρίγιοβιτς", μας ήρθε ο Φιλίπε Σοάρες.
Και στις δυο περιπτώσεις δόθηκε περίπου το ίδιο ποσό, ο ένας βγήκε ένα από τα καλύτερα φορ της ιστορίας μας και ο άλλος βγήκε ως τώρα ένα χαφ της σειράς.
Δεν ισχύει πως κάποτε έβαζε για μεταγραφές 30 εκατομμύρια και πλέον βάζει 5.
Πάνω κάτω όσα έβαζε παλιά, βάζει και τώρα. Αυτό θέλω μόνο να πω.
Αφήστε λοιπόν στην άκρη τη νοοτροπία "να σκάσει ο Σαββίδης φράγκα" λες και δεν βάζει πλέον.
Το ΜΌΝΟ που θα πρέπει να διαφοροποιηθεί, είναι το ποσοστό των πετυχημένων μεταγραφών.
Εγώ ανέφερα ορισμένες μεταγραφές που βγήκαν παντελώς αποτυχημένες, μόνο για να τονίσω πως με τα ίδια λεφτά που θεωρούμε για παράδειγμα πως "τα έσκασε για Πρίγιοβιτς", μας ήρθε ο Φιλίπε Σοάρες.
Και στις δυο περιπτώσεις δόθηκε περίπου το ίδιο ποσό, ο ένας βγήκε ένα από τα καλύτερα φορ της ιστορίας μας και ο άλλος βγήκε ως τώρα ένα χαφ της σειράς.
Δεν ισχύει πως κάποτε έβαζε για μεταγραφές 30 εκατομμύρια και πλέον βάζει 5.
Πάνω κάτω όσα έβαζε παλιά, βάζει και τώρα. Αυτό θέλω μόνο να πω.
Αφήστε λοιπόν στην άκρη τη νοοτροπία "να σκάσει ο Σαββίδης φράγκα" λες και δεν βάζει πλέον.
Το ΜΌΝΟ που θα πρέπει να διαφοροποιηθεί, είναι το ποσοστό των πετυχημένων μεταγραφών.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Montrealiotis έγραψε:Οι παίκτες δεν έχουν συμβόλαια; Οι προπονητές; Οι αποζημιώσεις; Τουλάχιστον τα 100 με 120 εκατομμύρια έχουν πέσει στο αγωνιστικό κομμάτι, χωρίς να χρειάζεται να δω ούτε transfermarkt ούτε τίποτα.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Είπε ότι δεν περιλαμβάνει τα χρέη, τα λειτουργικά έξοδα, επένδυση στις ακαδημίες κτλ. Μιλά καθαρά για έσοδα/έξοδα για προσλήψεις παιχτών.
Εμ πως ρε φίλε, κάτι κάνεις λάθος, αφού στο εξηγούν τόσο ΑΠΛΆ........
Τι δεν καταλαβαίνεις, ο Ιβάν δεν έχει βάλει 170 μύρια, αντιθέτως λέει ότι ΌΣΑ βγάζει, Τόσα ξοδεύει.....
Μάγκες μην ξεχνάμε πως άλλο τρία εκατομμύρια το 2017, άλλο το 2020 κ άλλα το 2023.
Μην μιξαρουμε έτσι ανάλαφρα.
Μην μιξαρουμε έτσι ανάλαφρα.