Νέο Γήπεδο
- Shivaspace
-
Re: Νέο Γήπεδο
Γελάει όποιος παντελώς αγνοεί την λειτουργία του ελληνικού κράτους
ή όποιος στερείται στοιχειώδους σοβαρότητας.
Οι εξυπνάδες είναι αυτές που σε χαρακτηρίζουν.
ή όποιος στερείται στοιχειώδους σοβαρότητας.
Οι εξυπνάδες είναι αυτές που σε χαρακτηρίζουν.
- Mutasevic
Γήπεδο με νδ το 2226... τα άτομα είναι απίστευτα απατεώνες, τα φάγαμε στη μάπα στις εκλογές η περιφέρεια εξαφανισε ψηφοδέλτια πλεύσης και νίκης, διοικητής οαεδ έκανε προεκλογική εκστρατεία με τα λεφτά που ηταν για να πληρωθούν τα voucher κτλ.η μόνη περίπτωση να γίνει Γήπεδο είναι να αποφασίσουν οτι δεν είμαστε απειλή πλέον για την πρώτη 2αδα αγωνιστικά
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καμια επισημη πηγη δεν μπορεσε ν παραθεσει κανενας προς τ παρον
Καμια επισημη ενημερωση
Δικαιολογιες του στυλ πηγαινετε στη Γενικη Συνελευση των Μετοχων δεν ευσταθουν καθως κανενας π ειναι σ αλλο μερος εκτος Θεσσαλονικης δεν μπορει ν παραβρεθει κ οι ρεπορτερ π παραβρεθηκαν ουδεποτε μετεφεραν οτιδηποτε σχετικο
Καινουριο παντως αυτο π γραφτηκε
Για ν εχεις επισημη ενημερωση για το τι γινεται για το θεμα του νεου γηπεδο ν πας στη Γενικη Συνελευση των μετοχων
Αμα εισαι πχ Αμερικη Αγγλια ν μη ρωτας αφου δεν μπορεις ν πας στη γενικη συνελευση
Ετσι το εξελαβα εγω αυτο που γραφτηκε παραπανω απο καποιον Κωστα
σαν εμμεση προτροπη ν μην ρωταμε
Οποτε μενω προς το παρον σ αυτο π γραφτηκε απο τον joshua κ π κι εγω την ιδια εντυπωση εχω οτι τα παντα εχουν παγωσει απο την πλευρα του ΠΑΟΚ κ του Ιβαν Σαββιδη χωρις κανενα προφανη σοβαρο λογο ή χωρις τουλαχιστον να μπορει καποιος ν ενημερωσει επισημα το οτιδηποτε για ποιο λογο εχουν παγωσει τα παντα
Καμια επισημη ενημερωση
Δικαιολογιες του στυλ πηγαινετε στη Γενικη Συνελευση των Μετοχων δεν ευσταθουν καθως κανενας π ειναι σ αλλο μερος εκτος Θεσσαλονικης δεν μπορει ν παραβρεθει κ οι ρεπορτερ π παραβρεθηκαν ουδεποτε μετεφεραν οτιδηποτε σχετικο
Καινουριο παντως αυτο π γραφτηκε
Για ν εχεις επισημη ενημερωση για το τι γινεται για το θεμα του νεου γηπεδο ν πας στη Γενικη Συνελευση των μετοχων
Αμα εισαι πχ Αμερικη Αγγλια ν μη ρωτας αφου δεν μπορεις ν πας στη γενικη συνελευση
Ετσι το εξελαβα εγω αυτο που γραφτηκε παραπανω απο καποιον Κωστα
σαν εμμεση προτροπη ν μην ρωταμε
Οποτε μενω προς το παρον σ αυτο π γραφτηκε απο τον joshua κ π κι εγω την ιδια εντυπωση εχω οτι τα παντα εχουν παγωσει απο την πλευρα του ΠΑΟΚ κ του Ιβαν Σαββιδη χωρις κανενα προφανη σοβαρο λογο ή χωρις τουλαχιστον να μπορει καποιος ν ενημερωσει επισημα το οτιδηποτε για ποιο λογο εχουν παγωσει τα παντα
- Mitsospaoki4
- Moderator
«Είναι 2 άξονες, ένα τι κάνει η ΠΑΕ τι πρέπει να γίνει κυβερνητικό. Το μόνο που δεν έγινε ακόμη από την ΠΑΕ είναι η παρουσίαση των σχεδίων γιατί θέλουν και αλλαγές αλλά και γιατί πριν πάρουμε τα εχέγγυα δεν θα έπρεπε να δώσουμε τη δυνατότητα σε κάποιον να πανηγυρίσει πριν ο ΠΑΟΚ πάρει τα εχέγγυα που πρέπει. Το ότι τραβήξαμε πίσω την επικοινωνία με το γήπεδο είναι στρατηγική. Ο φάκελος μας είναι έτοιμος με πολύ ώριμη μελέτη, χρειαζόμαστε εχέγγυα από την άλλη πλευρά και όχι λόγια. Δεν ήταν μόνο το προεδρικό διάταγμα, που όντως βγήκε τελικά. Από την πλευρά της ΠΑΕ υπάρχει ένα όριο ειδικά τη συγκεκριμένη περίοδο. Η δικής μας πλευρά έχει προχωρήσει και σε κοστοβόρα πράγματα, οι μελέτες κόστισαν 2-3 εκατομμύρια. Δεν τα προχωρά κάποιος αν δεν έχει διάθεση να το κάνει. Ο Σαββίδης έχει διάθεση να το κάνει και το έχει τρέξει περισσότερο από ότι ο καθένας θα περίμενε. Χρειάζονται πρακτικά βήματα από την κεντρική πολιτική σκηνή».
Τάδε εφη Κυρ Κυρ, 2 βδομάδες πριν.
Σε κάλυψα;
Τάδε εφη Κυρ Κυρ, 2 βδομάδες πριν.
Σε κάλυψα;
Οχι
Δεν μ καλυψαν οι αοριστες γενικολογιες του κυρ κυρ
Καθολου
Ουτε καν
Εσενα σ καλυψαν αυτα π λεει ο κυρ κυρ?
Ο κυρ κυρ κ σ αυτο τ θεμα ακολουθωντας πιστα το ΙΕΚ πολιτικαντικου λογου
ειπε πολλα χωρις ν πει απολυτως τιποτα συγκεκριμενο
- Ποια πρακτικα βηματα χρειαζονται απο την κεντρικη πολιτικη σκηνη?
- Ποια ειναι τα εχεγγυα π πρεπει ν δωσει η αλλη πλευρα?
- Δεν κατανοω αυτο π λεει οτι υπαρχει στρατηγικη ν τραβηχτει πισω η επικοινωνια για το γηπεδο
Πριν απο 10 μηνες ελεγαν οτι θ εβγαιναν τρια σχεδια για δημοσια διαβουλευση τον περασμενο Σεπτεμβριο
Π ειναι? Δεν τα ειδαμε ποτε
Τι αλλαξε?
- Λεει οτι απο την πλευρα της ΠΑΕ υπαρχει ενα οριο τη συγκεκριμενη περιοδο?
Τι εννοεί? Ποιο οριο? Για ποιο λογο?
Οποτε οχι δεν μ καλυψε καθολου ο κυρ κυρ π βγαινει δυο φορες το χρονο για να λεει μ απειρες περικοκλαδες το απολυτο τιποτα
Καθολου
Ουτε καν
- Δεν κατανοω αυτο π λεει οτι υπαρχει στρατηγικη ν τραβηχτει πισω η επικοινωνια για το γηπεδο
Πριν απο 10 μηνες ελεγαν οτι θ εβγαιναν τρια σχεδια για δημοσια διαβουλευση τον περασμενο Σεπτεμβριο
Τι αλλαξε?
Οποτε οχι δεν μ καλυψε καθολου ο κυρ κυρ π βγαινει δυο φορες το χρονο για να λεει μ απειρες περικοκλαδες το απολυτο τιποτα
-
https://www.novasports.gr/sport/podosfa ... -aygenaki/
"Η συζήτηση πήγε στη συνέχεια στα σχέδια για τη Νέα Τούμπα και το σημείο στο οποίο αυτά βρίσκονται, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αναφέρει: «Αν ήθελε η Κυβέρνηση να λυθεί το θέμα του Καυτανζογλείου, θα είχε λυθεί. Επειδή ρωτάτε συνέχεια για το γήπεδο, όταν υπάρχει κάτι θα το ανακοινώσουμε. Υπάρχουν κι άλλα θέματα. Και με τον Δήμο και με την Κυβέρνηση και με την Περιφέρεια υπάρχουν πολλά που πρέπει να συζητηθούν. Δεν είναι μόνο το Καυτανζόγλειο. Είναι πολλά τα θέματα. Ένα Προεδρικό Διάταγμα είναι μόνο ένα βήμα. Για το τι θα γίνει μετά τις εκλογές με το πλάνο του γηπέδου, αφήστε να δούμε…».
Κλείνοντας, ο Μάκης Γκαγκάτσης μίλησε "
Λένε αυτά που μπορούν να πουν και όχι αυτά που εσύ θέλεις.
Αυτό θεωρούν σωστό κι αυτό κάνουν.
Θα κριθούν από το τελικό αποτέλεσμα κι όχι αν εσύ θα είσαι ευχαριστημένος από την ενημέρωση.
"Η συζήτηση πήγε στη συνέχεια στα σχέδια για τη Νέα Τούμπα και το σημείο στο οποίο αυτά βρίσκονται, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αναφέρει: «Αν ήθελε η Κυβέρνηση να λυθεί το θέμα του Καυτανζογλείου, θα είχε λυθεί. Επειδή ρωτάτε συνέχεια για το γήπεδο, όταν υπάρχει κάτι θα το ανακοινώσουμε. Υπάρχουν κι άλλα θέματα. Και με τον Δήμο και με την Κυβέρνηση και με την Περιφέρεια υπάρχουν πολλά που πρέπει να συζητηθούν. Δεν είναι μόνο το Καυτανζόγλειο. Είναι πολλά τα θέματα. Ένα Προεδρικό Διάταγμα είναι μόνο ένα βήμα. Για το τι θα γίνει μετά τις εκλογές με το πλάνο του γηπέδου, αφήστε να δούμε…».
Θα κριθούν από το τελικό αποτέλεσμα κι όχι αν εσύ θα είσαι ευχαριστημένος από την ενημέρωση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Σάβ 27 Μάιος 2023, 18:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ρώτησες κάτι και σε απάντησα.Special 4 έγραψε:Οχι
Καθολου
Ουτε καν
Τι αλλαξε?
Μάτια έχουμε και βλέπουμε πως φέρεται η κυβέρνηση στον ΠΑΟΚ.
Εκτός και αν πιστεύεις ότι μας τα έδωσε ο Κούλης όλα στο πιάτο και εμείς κάναμε πίσω.
Θα φανεί τι γίνεται με το γήπεδο, εγώ δεν πιστεύω ότι μας κοροϊδεύει η ΠΑΕ ή ο Ιβάν
Για τ προβλημα π υπηρξε μ το Καυτατζογλειο ειναι κατι π το δεχομαι αλλα εδω κ μισο χρονο αυτο ξεκαθαρισεΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:https://www.novasports.gr/sport/podosfairo/event/super-league-1/article/12888124/paok-gkagkatsis-kata-aygenaki/
Αυτο π διαβαζω ειναι οτι εγινε αποδεκτη η προταση του ΠΑΟΚ κ τ απαραιτητα εργα π η ιδια η ΠΑΕ υπολογιζε σ 1,5 εως 1,7 εκατομμυρια θ συμψηφιστουν μ τα μισθωματα ετσι ωστε ο ΠΑΟΚ ν μπορει ν παιζει στο Καυτατζογλειο χωρις ν πληρωνει καθολου ενοικιο
Επισης διαβάζω οτι επειδη θ παιζει ο ΠΑΟΚ εκει το Καυτατζογλειο θ εχει αυξημενο προϋπολογισμο κατα 200-300 χιλιαρικα για τη λειτουργια του
Οποτε ποιο ακριβως προβλημα υπαρχει πλεον μ το Καυτατζογλειο τωρα?
-Εμεις σ ολα τα υπολοιπα π ειναι της αρμοδιοτητας μας ειμαστε ετοιμοι? Μ τα σχεδια και τα λοιπα?
- Ειμαστε εμεις ετοιμοι για ν παμε στο Καυτατζογλειο?
Ας μας ενημερωσουν
Να μας πουν για ποιον λογο ειναι ολα παγωμενα αυτη τη στιγμη για το θεμα νεο γηπεδο
-
Άνθρωπε μου σου λέει τα προβλήματα ο αντιπρόεδρος της ομάδας σου και συ αντιπαραθετεις τους ισχυρισμούς του Καλαφάτη και της διορισμένος διοίκησης.
ok, έχεις διαλέξει πλευρά.
ok, έχεις διαλέξει πλευρά.
Υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι μια κυβέρνηση που αποφάσισε να σε υποβιβάσει ενώ ήσουν πρώτος, δε θα σου βάλει τρικλοποδιές για το γήπεδο;
Υπευθυνος τυπου της νδ;;;Special 4 έγραψε:Για τ προβλημα π υπηρξε μ το Καυτατζογλειο ειναι κατι π το δεχομαι αλλα εδω κ μισο χρονο αυτο ξεκαθαρισεΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:https://www.novasports.gr/sport/podosfairo/event/super-league-1/article/12888124/paok-gkagkatsis-kata-aygenaki/
Αυτο π διαβαζω ειναι οτι εγινε αποδεκτη η προταση του ΠΑΟΚ κ τ απαραιτητα εργα π η ιδια η ΠΑΕ υπολογιζε σ 1,5 εως 1,7 εκατομμυρια θ συμψηφιστουν μ τα μισθωματα ετσι ωστε ο ΠΑΟΚ ν μπορει ν παιζει στο Καυτατζογλειο χωρις ν πληρωνει καθολου ενοικιο
Επισης διαβάζω οτι επειδη θ παιζει ο ΠΑΟΚ εκει το Καυτατζογλειο θ εχει αυξημενο προϋπολογισμο κατα 200-300 χιλιαρικα για τη λειτουργια του
Οποτε ποιο ακριβως προβλημα υπαρχει πλεον μ το Καυτατζογλειο τωρα?
-Εμεις σ ολα τα υπολοιπα π ειναι της αρμοδιοτητας μας ειμαστε ετοιμοι? Μ τα σχεδια και τα λοιπα?
- Ειμαστε εμεις ετοιμοι για ν παμε στο Καυτατζογλειο?
Ας μας ενημερωσουν
Να μας πουν για ποιον λογο ειναι ολα παγωμενα αυτη τη στιγμη για το θεμα νεο γηπεδο
Οπως ζητας λινκ και πηγες ετσι θα ζητησω κι εγω...
Και θα ηθελα να μου δειξεις που γραφει οτι το θεμα με το καυτατζογριο λυθηκε και εχουμε ερθει σε συμφωνια...
Προσεξε ομως...μην μου βαλεις τις δηλωσεις καλαφατη...και τι ειπε προεκλογικα
Καμια σχεση
Ειναι ο λογος του ενος απεναντι στο λογο του αλλου
Ας εβγαινε ο Γκαγκατσης ν πει οτι ο ταδε λεει αισχρα ψευδη κ μακακιες κ δεν εχει λυθει τ θέμα μ το Καυτατζογλειο
Θα το δεχομουν κ θ του ελεγα μπραβο
Αυτο το σοφτ π ειπε ειναι αλλα λογια ν αγαπιομαστε του στυλ σ κανω μουτρακια γιατι δεν μ εκανες απο την αρχη αυτο π σου ζητουσα
Το θεμα μ το Καυτατζογλειο ηταν θεμα ηθικης ταξης κ ο Ιβαν Σαββιδης ειχε απολυτο δικιο
Εδω σ λεει στους αλλους χαριζετε γηπεδα κ εμενα θα μ βαλετε να πληρωνω κ ενοικιο? Κ εχει δικιο
Προσωπικα αν ηθελα ν αγορασω Λαμποργκινι κ ειχα τ λεφτα δεν θ καθομουν ν μαλωνω μ τον υπαλληλο γιατι δεν μ εκανε δωρο τα πατακια του αυτοκινητου
Γιατι τα 1,5 - 1,7 εκατομμυρια του ενοικιου του Καυτατζογλειου ουτε το συμβολαιο ενος χρονου του Λουτσεσκου δεν ειναι
Θελω εγω ν φτιαξω γηπεδο μ 150 εκατομμυρια κ θα κολλησω στο 1,5 του Καυτατζογλειου?
Θ τους ελεγα ειστε μακακες κ σας γραφω στα φρυδια μου
Και θ τους πληρωνα το 1,5 μυριο κ ν πανε ν κουρευονται
Αλλα αυτο ισως ν εκανα εγω
Ο Ιβαν το εβλεπε αλλιως κ ειχε δικιο
Το θεμα ξερεις ποιο ειναι?
Οταν εγω ισως εβλεπα οτι στους αλλους χαριζουν γηπεδα
μηπως εμπαινα κ εγω σ δευτερες σκεψεις?
Μηπως ελεγα ισως?
Τι ειμαι εγω το κοροιδο ν πληρωνω για γηπεδο κ τους αλλους ν το χαριζουν ?
Μηπως λεω μηπως ψαχνει κι ο Ιβαν καποιο τροπο ν χρηματοδοτηθει καπως το γηπεδο απο καπου αλλου κατα ενα μερος κ για αυτο εχουν παγωσει τ παντα κ υπαρχουν καθυστερησεις?
Αν ειναι αυτος ο λογος
καλα κανει κ το καθυστερει
Το θεμα ειναι αν δεν πανε ολα πριμα κ δεν μπει καποια επιπροσθετη χρηματοδότηση για το γηπεδο απο οπου θα μπορουσε ν βρεθει οπως απο τη διοργανωση του Μουντιαλ του 2030
τι θα γινει?
Θ προχωρησει το γηπεδο μ 100% προσωπικα κεφαλαια ή θ μιλαμε προσχηματικα για υπογειοποιησεις π δηθεν μπορουν ν ακυρωσουν την κατασκευη ολοκληρου γηπεδου?
Ειναι ο λογος του ενος απεναντι στο λογο του αλλου
Ας εβγαινε ο Γκαγκατσης ν πει οτι ο ταδε λεει αισχρα ψευδη κ μακακιες κ δεν εχει λυθει τ θέμα μ το Καυτατζογλειο
Θα το δεχομουν κ θ του ελεγα μπραβο
Αυτο το σοφτ π ειπε ειναι αλλα λογια ν αγαπιομαστε του στυλ σ κανω μουτρακια γιατι δεν μ εκανες απο την αρχη αυτο π σου ζητουσα
Το θεμα μ το Καυτατζογλειο ηταν θεμα ηθικης ταξης κ ο Ιβαν Σαββιδης ειχε απολυτο δικιο
Εδω σ λεει στους αλλους χαριζετε γηπεδα κ εμενα θα μ βαλετε να πληρωνω κ ενοικιο? Κ εχει δικιο
Προσωπικα αν ηθελα ν αγορασω Λαμποργκινι κ ειχα τ λεφτα δεν θ καθομουν ν μαλωνω μ τον υπαλληλο γιατι δεν μ εκανε δωρο τα πατακια του αυτοκινητου
Γιατι τα 1,5 - 1,7 εκατομμυρια του ενοικιου του Καυτατζογλειου ουτε το συμβολαιο ενος χρονου του Λουτσεσκου δεν ειναι
Θελω εγω ν φτιαξω γηπεδο μ 150 εκατομμυρια κ θα κολλησω στο 1,5 του Καυτατζογλειου?
Θ τους ελεγα ειστε μακακες κ σας γραφω στα φρυδια μου
Και θ τους πληρωνα το 1,5 μυριο κ ν πανε ν κουρευονται
Αλλα αυτο ισως ν εκανα εγω
Ο Ιβαν το εβλεπε αλλιως κ ειχε δικιο
Το θεμα ξερεις ποιο ειναι?
Οταν εγω ισως εβλεπα οτι στους αλλους χαριζουν γηπεδα
μηπως εμπαινα κ εγω σ δευτερες σκεψεις?
Μηπως ελεγα ισως?
Τι ειμαι εγω το κοροιδο ν πληρωνω για γηπεδο κ τους αλλους ν το χαριζουν ?
Μηπως λεω μηπως ψαχνει κι ο Ιβαν καποιο τροπο ν χρηματοδοτηθει καπως το γηπεδο απο καπου αλλου κατα ενα μερος κ για αυτο εχουν παγωσει τ παντα κ υπαρχουν καθυστερησεις?
Αν ειναι αυτος ο λογος
καλα κανει κ το καθυστερει
Το θεμα ειναι αν δεν πανε ολα πριμα κ δεν μπει καποια επιπροσθετη χρηματοδότηση για το γηπεδο απο οπου θα μπορουσε ν βρεθει οπως απο τη διοργανωση του Μουντιαλ του 2030
τι θα γινει?
Θ προχωρησει το γηπεδο μ 100% προσωπικα κεφαλαια ή θ μιλαμε προσχηματικα για υπογειοποιησεις π δηθεν μπορουν ν ακυρωσουν την κατασκευη ολοκληρου γηπεδου?
Το Καυτατζογλειο δεν έχει μόνο ενοίκιο...έχει και νταβατζηλικι στις διαφημιστικες πινακίδες, τα εισιτήρια των αγώνων και τα διάρκειας. Όταν το χανουμι σε ολόκληρο ΟΑΚΑ πλήρωνε κάπου 250,000 Ευρω( με επιφύλαξη, δεν εχω πρόχειρο το ακριβες αντίτιμο) εμείς να την πούμε στο Ιβάν που δεν αφήνει 3-4 εκ παρακαταθήκη στην γριά...γιατί εκτός από την γριά άλλη διοργάνωση στην φτωχομανα δεν θα έρθει..με τον Αυγενακη υπουργό.
Αυτο ηταν εξαρχης π ζητουσε ο ΠΑΟΚ
Να μην πληρωσει πανω απο 3 εκατομμυρια στο Καυτατζογλειο συνολικα ειτε τ ονομασεις ενοικιο ειτε εργα ειτε οτιδηποτε
Συμφωνω οτι στους αλλους χαρισανε ολοκληρα γηπεδα
Σ εμας δεν θ χαρισουνε
Οποτε αν δεν βρεθει εξτρα χρηματοδότηση οπως απο το Μουντιαλ του 2030 τι θα γινει?
Θα μιλαμε για τις υπογειοποιησεις της Κλεανθους π ειναι ικανες ν ακυρωσουν ολοκληρο γηπεδο?
Και μια τελευταια ερωτηση
Στο Καυτατζογλειο θα παμε για 3 ή για 5 χρονια?
Θα πληρωσουμε 3 εκατομμυρια για 5 χρονια
δηλαδη 600 χιλιαρικα το χρονο
Σιγα τ αυγα
Αλλα ξερεις κατι?
Ο κοσμος νομιζει οτι το γηπεδο θ γινει σ ενα δυο χρονια
Δεν τον εχει πει κανενας οτι μπορει να φτασει κ την πενταετια
Να μην πληρωσει πανω απο 3 εκατομμυρια στο Καυτατζογλειο συνολικα ειτε τ ονομασεις ενοικιο ειτε εργα ειτε οτιδηποτε
Συμφωνω οτι στους αλλους χαρισανε ολοκληρα γηπεδα
Σ εμας δεν θ χαρισουνε
Οποτε αν δεν βρεθει εξτρα χρηματοδότηση οπως απο το Μουντιαλ του 2030 τι θα γινει?
Θα μιλαμε για τις υπογειοποιησεις της Κλεανθους π ειναι ικανες ν ακυρωσουν ολοκληρο γηπεδο?
Και μια τελευταια ερωτηση
Στο Καυτατζογλειο θα παμε για 3 ή για 5 χρονια?
Θα πληρωσουμε 3 εκατομμυρια για 5 χρονια
δηλαδη 600 χιλιαρικα το χρονο
Σιγα τ αυγα
Αλλα ξερεις κατι?
Ο κοσμος νομιζει οτι το γηπεδο θ γινει σ ενα δυο χρονια
Δεν τον εχει πει κανενας οτι μπορει να φτασει κ την πενταετια