Ιβάν Σαββίδης VI
- PAOK_Antarctica
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Ο καθένας όπως θέλει κρίνει.PAOK_Antarctica έγραψε:Όχι, δεν συμπυκνώνονται εκεί όλα επειδή εσύ το αποφάσισες.
Για μένα προσωπικά η ουσία βρίσκεται εκεί.
Δεν το επιβάλλω σε άλλον να σκέφτεται όπως εγώ.
Θα δούμε το ταμείο αρχές Αυγούστου 2023
Έχει απόλυτο δίκιο ο Τζος.aivas19 έγραψε:Τζοσουα επειδη εσυ και οι μοντς δεν φαινεται να θελετε να κανετε κατι δεν σημαινει οτι θα αγνοουμε οτι δεν μας αρεσει. Τελειωσε αυτο το μουχαμπετι. Ας λειπουν οι νουθεσιες σε αυτους που δεν προσεβαλλαν κανεναν και βλεπουν να γραφονται τα Σαββιδαικος, λες παπαριες, ακομα εδω ειναι αυτος ο κλεφτοκοτας κτλ. Εκτος αν επιτρεπεται να γραφουμε ολοι ετσι και οχι μονο οσοι εχουν ασυλια, απλα πες το μου
Κάποιοι γνωρίζοντας τι είμαστε μας γλεντανε κανονικά.
Δηλαδή τώρα σοβαρά... μπαίνετε στο τρυπακι κανονικού διαλόγου με τέτοια άτομα?
Μα αυτό θέλουν. Όσο περισσότερο αναφέρεστε σε αυτούς τόσο περισσότερο ακούγονται.
Ο Ιβάν με την οικονομική του δύναμη επέβαλλε την ομάδα μας ως ισότιμη απέναντι στο ΠΟΚ, μας πήγε στην κορυφή με δύο νταμπλ .Τα λαμόγια που αλωνιζουν εδώ και 100 χρόνια το ποδόσφαιρο βρήκαν τρόπους να μας ρίξουν από εκεί, πολυιδιοκτησια κτλ. Τώρα γνωρίζουν ότι έχουμε οικονομική δύναμη και μας υπολογίζουν στα σχέδια τους , οπότε η επιστροφή μας στην κορυφή θα είναι πιο δυσκολη και επίπονη. Λάθη έγιναν αμέτρητα και όλοι τα γνωρίζουμε όμως με σταθερή διοίκηση η λογική λέει ότι θα μας δοθεί ξανά η ευκαιρία να φτάσουμε στη κορυφή.
Φέτος η αποτυχία προήλθε από την αγωνιστική καθίζηση των έμπειρων ποδοσφαιριστών μας που σε στιγμές που έπρεπε να πάρουν την ομάδα στη πλάτη τους ήταν απόντες.
Νέοι παίκτες ενσωματώθηκαν ,ταλέντα που στο καλό τους φεγγάρι μας έκαναν να παραμιλαμε.
Ο ραζβαν δεν άντεξε να κρατήσει την ομάδα ψηλα και όταν έχασε εκεί που δεν ήθελε να χάσει θόλωσε και επήλθε η καθίζηση , η επιτυχία από την αποτυχία δεν έχει μεγάλη απόσταση. Σημερινό παράδειγμα η Ντόρτμουντ,φανταστείτε την ομάδα μας στη θέση της....θα έσβηνε ο ήλιος την επομενη μέρα.
Δεν είναι έτσι όμως ,πέφτεις ,σηκώνεσαι και προχωρας ,τίποτα δεν σταματα.
Στεναχωριέμαι , εξοργίζομαι , δεν κοιμαμαι, θυμώνω αλλά δεν σταματώ να αγαπώ την ομάδα μου και τους παίκτες μας . Η πίκρα μας είναι φυσιολογική ο αφορισμός όμως κάτ εμέ όχι.
Το μέλλον του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην ευρωπαϊκή καταξίωση και μόνο εκεί.
Πόσα πρωταθλήματα έχει πάρει η Σεβίλη η η Βιγιαρεάλ ; Ευρώπη όμως τα κατάφεραν , αυτό θέλω προσωπικά . Ο ΠΑΟΚ. να είναι η πρώτη ομάδα που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο.
Φέτος η αποτυχία προήλθε από την αγωνιστική καθίζηση των έμπειρων ποδοσφαιριστών μας που σε στιγμές που έπρεπε να πάρουν την ομάδα στη πλάτη τους ήταν απόντες.
Νέοι παίκτες ενσωματώθηκαν ,ταλέντα που στο καλό τους φεγγάρι μας έκαναν να παραμιλαμε.
Ο ραζβαν δεν άντεξε να κρατήσει την ομάδα ψηλα και όταν έχασε εκεί που δεν ήθελε να χάσει θόλωσε και επήλθε η καθίζηση , η επιτυχία από την αποτυχία δεν έχει μεγάλη απόσταση. Σημερινό παράδειγμα η Ντόρτμουντ,φανταστείτε την ομάδα μας στη θέση της....θα έσβηνε ο ήλιος την επομενη μέρα.
Δεν είναι έτσι όμως ,πέφτεις ,σηκώνεσαι και προχωρας ,τίποτα δεν σταματα.
Στεναχωριέμαι , εξοργίζομαι , δεν κοιμαμαι, θυμώνω αλλά δεν σταματώ να αγαπώ την ομάδα μου και τους παίκτες μας . Η πίκρα μας είναι φυσιολογική ο αφορισμός όμως κάτ εμέ όχι.
Το μέλλον του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην ευρωπαϊκή καταξίωση και μόνο εκεί.
Πόσα πρωταθλήματα έχει πάρει η Σεβίλη η η Βιγιαρεάλ ; Ευρώπη όμως τα κατάφεραν , αυτό θέλω προσωπικά . Ο ΠΑΟΚ. να είναι η πρώτη ομάδα που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο.
Το ταμείο συνήθως γίνεται στο τέλος και όχι στην αρχή.
Αν μπορεί να γίνει σουπερ-ηγέτης, καλώς. Αν δεν μπορεί, πάλι καλώς, μιας και στις κύριες υποχρεώσεις του ειναι τοσο ΟΚ, που δεν ακούγεται κιχ τοσα χρονια. Ολες οι πληρωμές σε τάξη, οι ΑΜΚ το ίδιο και το μπάτζετ απο τα υψηλότερα στην ελλάδα.
Ας αξιοποιήσουμε καλύτερα τα διαθέσιμα χρήματα αντί να ζητάμε απο τη διοίκηση να κάνει την υπέρβαση, όταν προφανώς δεν μπορεί.
Πιο δύσκολος δρόμος, αλλά εφικτός και σίγουρα δεν αποτελεί αιτία για ανάθεμα, ειρωνείες, γιουρουσια και γκρίνια.
οι υπερβάσεις είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.
Αν μπορεί να γίνει σουπερ-ηγέτης, καλώς. Αν δεν μπορεί, πάλι καλώς, μιας και στις κύριες υποχρεώσεις του ειναι τοσο ΟΚ, που δεν ακούγεται κιχ τοσα χρονια. Ολες οι πληρωμές σε τάξη, οι ΑΜΚ το ίδιο και το μπάτζετ απο τα υψηλότερα στην ελλάδα.
Ας αξιοποιήσουμε καλύτερα τα διαθέσιμα χρήματα αντί να ζητάμε απο τη διοίκηση να κάνει την υπέρβαση, όταν προφανώς δεν μπορεί.
Πιο δύσκολος δρόμος, αλλά εφικτός και σίγουρα δεν αποτελεί αιτία για ανάθεμα, ειρωνείες, γιουρουσια και γκρίνια.
οι υπερβάσεις είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.
renegade έγραψε:Έχει απόλυτο δίκιο ο Τζος.aivas19 έγραψε:Τζοσουα επειδη εσυ και οι μοντς δεν φαινεται να θελετε να κανετε κατι δεν σημαινει οτι θα αγνοουμε οτι δεν μας αρεσει. Τελειωσε αυτο το μουχαμπετι. Ας λειπουν οι νουθεσιες σε αυτους που δεν προσεβαλλαν κανεναν και βλεπουν να γραφονται τα Σαββιδαικος, λες παπαριες, ακομα εδω ειναι αυτος ο κλεφτοκοτας κτλ. Εκτος αν επιτρεπεται να γραφουμε ολοι ετσι και οχι μονο οσοι εχουν ασυλια, απλα πες το μου
Μα αυτό θέλουν. Όσο περισσότερο αναφέρεστε σε αυτούς τόσο περισσότερο ακούγονται.
Ρενε δεν παει ετσι, σχολια που ξεφεύγουν ειναι ακομα ποσταρισμενα. Δεν μιλαμε για τρολ ουτε για διαλογο μαζι τους αλλα για συνεχη ποστ με προσβολες (αλλο κριτικη αλλο ευθεια προσβολη)renegade έγραψε:Έχει απόλυτο δίκιο ο Τζος.aivas19 έγραψε:Τζοσουα επειδη εσυ και οι μοντς δεν φαινεται να θελετε να κανετε κατι δεν σημαινει οτι θα αγνοουμε οτι δεν μας αρεσει. Τελειωσε αυτο το μουχαμπετι. Ας λειπουν οι νουθεσιες σε αυτους που δεν προσεβαλλαν κανεναν και βλεπουν να γραφονται τα Σαββιδαικος, λες παπαριες, ακομα εδω ειναι αυτος ο κλεφτοκοτας κτλ. Εκτος αν επιτρεπεται να γραφουμε ολοι ετσι και οχι μονο οσοι εχουν ασυλια, απλα πες το μου
Μα με αυτόν που έχει επιχειρήματα θα κάνεις συζήτηση όσο και να διαφωνείς. Με αυτόν που έχει ατζέντα τι συζήτηση να κάνεις. Άστον να τα λέει μόνος του...τόσο αξίζει
-
elvetos giatros
ΈγραψεςWeWillRockYou έγραψε:Δύο παρατηρήσεις μόνο για χάρη της όποια κουβέντας προσπαθεί να γίνει στις τελευταίες σελίδες:
- το κοινό του ΠΑΟΚ που μπορεί να είναι κοντά στο γήπεδο της Τούμπας κάθε Κυριακή, προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη και από τους γύρω νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας. Μια ματιά να ρίξει κανείς στην αγοραστική δύναμη και στα ποσοστά ανεργίας σε αυτές τις περιοχές, καταλαβαίνει πόσο δύσκολο είναι να στηρίξει ο κάθε οπαδός και φίλαθλος οικονομικά την ομάδα σε μια σταθερή βάση. Επίσης, ζούμε σε μια πόλη στην Θεσσαλονίκη με πραγματικά άθλιες συγκοινωνίες.
- ο χ, ψ οπαδός μιας αθηναϊκής ομάδας με εισιτήριο διαρκείας, παίρνει τα ΜΜΜ με την μηνιαία κάρτα διαδρομών του και φτάνει στο γήπεδο της ομάδας του πολύ πιο εύκολα. Επίσης, έχει περισσότερες ευκαιρίες για δουλειά με καλύτερες απολαβές, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το πως μπορεί να υποστηρίξει οικονομικά την ομάδα του. Ξέρω ότι όλα αυτά μπορεί να ακούγονται ως λεπτομέρειες ή δικαιολογίες για κάποιους, αλλά είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν.
- Όταν κάποιος παλεύει κάθε μέρα για την επιβίωση του εδώ και χρόνια, σε κάποια φάση η κούραση είναι τέτοια, που περιμένει από τον αθλητισμό να είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα. Αν επικρατεί ένα κλίμα μιζέριας στο γήπεδο ή δεν πάει καλά το αγωνιστικό, μειώνονται τα κίνητρα να δει κάποιος την ομάδα από κοντά, για τον απλούστατο λόγο, ότι χαλιέται η ήδη κουρασμένη ψυχολογία του. Θεωρώ πως αυτός είναι ένας από τους λόγους που βλέπουμε περισσότερη ένταση και αγανάκτηση γενικότερα γύρω μας.
Τώρα για το κομμάτι του Σαββίδη:
- προφανώς και έχουν πέσει πάρα πολλά χρήματα και πολύς κόσμος θα πει πως δεν έχουν μεταφραστεί σε αγωνιστικές επιτυχίες. Από την άλλη, πρέπει να καταλάβουμε και από που ξεκινάει κάποιος.
- ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα εκτός Αθηνών, με λιγότερη επιρροή σε κέντρα αποφάσεων και μια ιστορία με ελάχιστους τίτλους (για διάφορους λόγους). Είναι λογικό ότι χρειάστηκαν πολύ περισσότερα χρήματα για να ανέβει στο επίπεδο που είναι σήμερα (και με τον ανάλογο πόλεμο που δέχτηκε). Θεωρεί κανένας πως αν είχε βάλει αυτά τα χρήματα το ίδιο διάστημα στον ΠΑΟ, δεν θα είχε μέχρι τώρα καινούργιο γήπεδο και τους διπλάσιους τίτλους από ότι πήρε με τον ΠΑΟΚ;
- επίσης έχει έναν ιδιοκτήτη που ήρθε στην ομάδα, χωρίς να έχει ουσιαστική ιδέα από ποδόσφαιρο (όπως ιδιοκτήτες άλλων ομάδων που μπορεί να παρακολουθούν από παιδιά). Είναι λογικό πως του πήρε χρόνια να μάθει, κάνοντας πολλά λάθη, κυρίως στρατηγικά. Δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κάποιος όμως, ότι δεν έχει προσπαθήσει πολλά διαφορετικά πλάνα από την ημέρα που ήρθε. Το πρόβλημα από ότι φαίνεται είναι κυρίως στον τρόπο διοίκησης, στην έλλειψη υπομονής και εμπιστοσύνης σε στελέχη του αγωνιστικού τμήματος.
Χωρίς να χρησιμοποιήσεις φθηνά τοπικιστικά επιχειρήματα
Να συμπληρώσω, πως οι δεκατίες μιζέριας έχουν αναπτύξει μια έντονη συνομοσιολογικη σκέψη στη Βόρεια Ελλάδα
Οι άνθρωποι είναι επιρρεπείς σε κάθε μαλακια που θα ακούσουν
Υπομονή κι επιμονή
Είμαι αισιόδοξος
Άλλωστε μας ανήκει σχεδόν εξ’ολοκληρου η νέα ποδοσφαιρική γενιά
Την καλησπέρα μου σε όλο το φόρουμ
Και στους ομοφοβικούς, που την πέσαν σήμερα στους συνανθρώπους μας στο gay parade
Από μικρό παιδί έμαθα να στηρίζω τους φίλους μου.
Από μικρό παιδί έμαθα ΠΑΟΚ στα εύκολα ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα.
Ζω στην Κύπρο, οπότε δεν έχω πάει φέτος γήπεδο. Από το ΠΑΟΚ TV έχω να προσφέρω κάτι.
Δέχομαι το ελαφρυντικό των οικονομικών δυσκολιών για την μη στήριξη του κόσμου.
Πρέπει όμως να παραδεχθείτε όσοι ,λίγοι, είστε έτοιμοι να διώξετε το Σαββίδη , ότι κι εκείνος έχει ένα φορτηγό ελαφρυντικά.
Πόλεμος Ουκρανίας, μη δυνατότητα αποστολής Ρωσικών κεφαλαίων, εχθρική κυβέρνηση κλπ.
Υ.Γ. που ήσασταν όταν η κυβέρνηση ήθελε να μας υποβιβασει για να τον διώξει;
Υ.Γ.2 τι ψηφίσατε στις πρόσφατες εκλογές ;
Υ.Γ.3 τι θα ψηφίσετε στις ερχόμενες εκλογές;
Από μικρό παιδί έμαθα ΠΑΟΚ στα εύκολα ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα.
Ζω στην Κύπρο, οπότε δεν έχω πάει φέτος γήπεδο. Από το ΠΑΟΚ TV έχω να προσφέρω κάτι.
Δέχομαι το ελαφρυντικό των οικονομικών δυσκολιών για την μη στήριξη του κόσμου.
Πρέπει όμως να παραδεχθείτε όσοι ,λίγοι, είστε έτοιμοι να διώξετε το Σαββίδη , ότι κι εκείνος έχει ένα φορτηγό ελαφρυντικά.
Πόλεμος Ουκρανίας, μη δυνατότητα αποστολής Ρωσικών κεφαλαίων, εχθρική κυβέρνηση κλπ.
Υ.Γ. που ήσασταν όταν η κυβέρνηση ήθελε να μας υποβιβασει για να τον διώξει;
Υ.Γ.2 τι ψηφίσατε στις πρόσφατες εκλογές ;
Υ.Γ.3 τι θα ψηφίσετε στις ερχόμενες εκλογές;
- ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ
Συνοπαδέ @WeWillRockYou, οι λόγοι που αναφέρεις, εκτός από το οικονομικό κομμάτι, θα έπρεπε να προτρέπουν τον κόσμο να συμμετέχει και όχι να τον απομακρύνουν. Ο κόσμος στο γήπεδο μπορεί να γίνει μοχλός πίεσης.
Το αστείο (για την ακρίβεια λυπηρό) είναι που ορισμένοι θέτουν ερωτήματα σχετικά με τη διάθεση του Σαββίδη "να βάλει λεφτά" αντί να ασχοληθούν με το που πηγαίνουν τα λεφτά που βάζει.
Φταίει ο Σαββίδης που τη σεζόν 16/17 έδωσε 2,9 εκατομμύρια και ήρθε ο Πρίγιοβιτς ενώ τη σεζόν 21/22 έδωσε 2.5 εκατομμύρια και του έφεραν τον Φιλίπε Σοάρες;
Να σας κάνω μια πρόσθεση έτσι στα γρήγορα ορισμένων μεταγραφών των τελευταίων 6 ετών (πάντα με βάση το transfermarkt);
Ροντρίγκο Ρέι: 1,5
Τιμπό Μουλέν: 1,3
Λέο Ζαμπά: 3,5
Άντερσον Εσίτι: 3,5
Μίροσλαβ Στοχ: 1,5
Αντόνιο Τσόλακ: 3
Τόμας Μουργκ: 2
Νίκο Νινούα: 850
Αντριαν Περέιρα: 750
Φιλίπε Σοάρες: 2,5
Νικόλα Κουαλιάτα: 1,8
Η σούμα: 22.2 εκατομμύρια(!!) για τους παραπάνω. Κατά μέσο όρο αυτοί οι 11 παίκτες μας κόστισαν κάτι πάνω από 2 χαρτιά έκαστος.
Αντί να ασχοληθούμε λοιπόν (και ο ίδιος προφανώς) με το που πήγαν τα λεφτά που έδωσε, αμφισβητούμε το αν βάζει λεφτά και ζητάμε "να τα σκάσει"; Δηλαδή μέχρι τώρα δεν τα σκάει ξέρω γω;
Φταίει ο Σαββίδης που τη σεζόν 16/17 έδωσε 2,9 εκατομμύρια και ήρθε ο Πρίγιοβιτς ενώ τη σεζόν 21/22 έδωσε 2.5 εκατομμύρια και του έφεραν τον Φιλίπε Σοάρες;
Να σας κάνω μια πρόσθεση έτσι στα γρήγορα ορισμένων μεταγραφών των τελευταίων 6 ετών (πάντα με βάση το transfermarkt);
Ροντρίγκο Ρέι: 1,5
Τιμπό Μουλέν: 1,3
Λέο Ζαμπά: 3,5
Άντερσον Εσίτι: 3,5
Μίροσλαβ Στοχ: 1,5
Αντόνιο Τσόλακ: 3
Τόμας Μουργκ: 2
Νίκο Νινούα: 850
Αντριαν Περέιρα: 750
Φιλίπε Σοάρες: 2,5
Νικόλα Κουαλιάτα: 1,8
Η σούμα: 22.2 εκατομμύρια(!!) για τους παραπάνω. Κατά μέσο όρο αυτοί οι 11 παίκτες μας κόστισαν κάτι πάνω από 2 χαρτιά έκαστος.
Αντί να ασχοληθούμε λοιπόν (και ο ίδιος προφανώς) με το που πήγαν τα λεφτά που έδωσε, αμφισβητούμε το αν βάζει λεφτά και ζητάμε "να τα σκάσει"; Δηλαδή μέχρι τώρα δεν τα σκάει ξέρω γω;
Δέν θέλω να ξαναδιαβάσω σχόλιο του γνωστού κιτρινόμαυρου βρυκόλακα εδώ στο νήμα του Ιβάν Σαββίδη.
Δηλαδή ρε μοντς, τι περιμένετε να γίνει, να σταματήσω και εγώ τις επισκέψεις μου στο σάιτ;
Γιατί μου σβήνετε ποστ χωρίς αιτιολογία η προειδοποίηση; Για καλό;Για την επιχειρηματολογία του;
Το άτομο έκανε εγγραφή εδώ με κιτρινόμαυρο πιστολέρο για αβατάρ και πρώτο του σχόλιο ήταν στο νήμα του Ιβάν.Δέν είναι μόνο οι απόψεις του.
Τί πρέπει να καταλάβετε για να τον στείλετε; Να σας βοηθήσω...
Δηλαδή ρε μοντς, τι περιμένετε να γίνει, να σταματήσω και εγώ τις επισκέψεις μου στο σάιτ;
Γιατί μου σβήνετε ποστ χωρίς αιτιολογία η προειδοποίηση; Για καλό;Για την επιχειρηματολογία του;
Το άτομο έκανε εγγραφή εδώ με κιτρινόμαυρο πιστολέρο για αβατάρ και πρώτο του σχόλιο ήταν στο νήμα του Ιβάν.Δέν είναι μόνο οι απόψεις του.
Τί πρέπει να καταλάβετε για να τον στείλετε; Να σας βοηθήσω...
Όσα βγαλαμε δηλαδή από Τζολη Γιαννούλη που δεν ξοδέψαμε τίποτα για να τους πάρουμε
Ολα αυτά τα χρόνια χρήματα δίνονται αλλά δεν πιάνουν τόπο. Αυτό είναι μη αμφισβητήσιμο γεγονός.
Ομάδα χωρίς σταθερή ποδοσφαιρική φιλοσοφία που σχεδόν κάθε χρόνο πειραματίζεται με ένα διαφορετικό μοντέλο δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετάξει κεφάλαια στον κουβά.
Δεν υπάρχει συγκεκριμένη και σχεδιασμένη μακροπρόθεσμη στόχευση.
Τόσα ποδοσφαιρικα μοντέλα δεν έχουμε δει σε καμία άλλη ομάδα, ποιος ευθύνεται για αυτό;
Ο Ιβάν είναι καθαρόαιμος ΠΑΟΚΤΣΗΣ σαν όλους εμάς, εννοώ ότι δεν έχει υπομονή όπως δεν έχουμε εμείς οι οπαδοί . Θέλει πρωτάθλημα εδώ και τώρα οπότε όποιος του παρουσιάζει ένα project που του υπόσχεται τίτλους το αγοράζει .
Αποτέλεσμα, σχεδόν καθε χρόνο νέος τεχνικός Δντης με ένα νέο μοντέλο λειτουργίας , μόλις αποτυχει απολύεται.
Περιμένω να δω αν θα αλλάξουμε και φέτος τεχνικό δντη, προπονητή ...η θα έχει την υπομονή να περιμένει να δει μακροπρόθεσμα αν η επιλογή του συγκεκριμένου ποδοσφαιρικού μοντέλου είναι αποτελεσματικο... Τίτλοι,οικονομική αυτάρκεια, φυτώρια ,μεταγραφές κτλ.
Υγ.3ετες πρόγραμμα αν θυμάμαι καλά μας είχαν πει...θα ήθελα να δω το ίδιο δίδυμο να ολοκληρώνει το project του και τότε να κριθεί.
Ομάδα χωρίς σταθερή ποδοσφαιρική φιλοσοφία που σχεδόν κάθε χρόνο πειραματίζεται με ένα διαφορετικό μοντέλο δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετάξει κεφάλαια στον κουβά.
Δεν υπάρχει συγκεκριμένη και σχεδιασμένη μακροπρόθεσμη στόχευση.
Τόσα ποδοσφαιρικα μοντέλα δεν έχουμε δει σε καμία άλλη ομάδα, ποιος ευθύνεται για αυτό;
Ο Ιβάν είναι καθαρόαιμος ΠΑΟΚΤΣΗΣ σαν όλους εμάς, εννοώ ότι δεν έχει υπομονή όπως δεν έχουμε εμείς οι οπαδοί . Θέλει πρωτάθλημα εδώ και τώρα οπότε όποιος του παρουσιάζει ένα project που του υπόσχεται τίτλους το αγοράζει .
Αποτέλεσμα, σχεδόν καθε χρόνο νέος τεχνικός Δντης με ένα νέο μοντέλο λειτουργίας , μόλις αποτυχει απολύεται.
Περιμένω να δω αν θα αλλάξουμε και φέτος τεχνικό δντη, προπονητή ...η θα έχει την υπομονή να περιμένει να δει μακροπρόθεσμα αν η επιλογή του συγκεκριμένου ποδοσφαιρικού μοντέλου είναι αποτελεσματικο... Τίτλοι,οικονομική αυτάρκεια, φυτώρια ,μεταγραφές κτλ.
Υγ.3ετες πρόγραμμα αν θυμάμαι καλά μας είχαν πει...θα ήθελα να δω το ίδιο δίδυμο να ολοκληρώνει το project του και τότε να κριθεί.
Αδερφέ η συζήτηση περί εσόδων/εξόδων είναι τεράστια. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Επίτηδες δεν αναφέρομαι στα έσοδα και επιλέγω να αναφερθώ αποκλειστικά στα έξοδα και αυτό το κάνω μόνο για να τονίσω πως αυτά που περιμένουμε να βάλει, συνεχίζει να τα βάζει, απλά πηγαίνουν σε εντελώς λάθος επιλογές.renegade έγραψε:Όσα βγαλαμε δηλαδή από Τζολη Γιαννούλη που δεν ξοδέψαμε τίποτα για να τους πάρουμε
Αν θες τώρα να δούμε έσοδα/έξοδα, μόνο το γεγονός πως κάθε χρόνο χρειάζεσαι νέες ΑΜΚ δείχνει το πόσο μέσα μπαίνει.
Και για κάθε Τζόλη που βγάζεις, ξοδεύεις 2 χαρτιά το χρόνο για τις ακαδημίες σου για πάρα πάρα πολλά χρόνια μέχρι να βγει.
Ας το αφήσουμε λοιπόν αυτό στην άκρη και ας δούμε λίγο την αλήθεια κατάματα. Λεφτά συνεχίζουν να μπαίνουν. Το που πάνε είναι αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα.
Μπορεί και φέτος να ξοδέψει 6 εκατομμύρια για τρεις μεταγραφές των 2 εκατομμυρίων η κάθε μια, αν όμως αυτά πάνε για τρεις Μουργκ, του χρόνου θα είσαι χειρότερα από φέτος..
Αν πάνε σε τρεις του επιπέδου του Νάραϊ, θα είσαι καλύτερα. Όλα είναι σχετικά λοιπόν.