Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
psykoman

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από psykoman »

Αυτο ισχυει μαν...
Ολο βαλε βαλε βαλε...αλλα απ την πλευρα του ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ...10,000 διαρκειας και 2-2 στα τουρνικε.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

joshua έγραψε:Καταλαβαινετε φανταζομαι οτι του δινετε χαρα σχολιαζοντας το τι γραφει...Μια,δυο,τρεις να αδιαφορησετε θα ειναι αρκετες...
Καταλαβαίνω πως το λες αλλά νομίζω πως στα πάντα υπάρχει ένα όριο και ο τύπος το ξεπέρασε κατά πολύ.
Το να είσαι μικρός και ανώριμος και να θεωρείς πως ο ΠΑΟΚ είναι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν σου δίνει το δικαίωμα να τη λες σε όσους σε επαναφέρουν στη πραγματικότητα.
Και οι περισσότεροι που του απάντησαν νομίζω πως κρατήθηκαν αρκετά.
Για να μιλήσω και στη γλώσσα του, τα χιλιόμετρα που έχω γράψει εγώ για να είμαι δίπλα στον ΠΑΟΚ και τα χιλιάδες ευρώ που έχω δώσει για να στηρίξω ΚΆΘΕ προσπάθεια, αυτό το αμούστακο θέλει τρεις ζωές για να τα φτάσει.
Που θα μου πει πως υποστηρίζω τον Σαββιδαϊκό λες και απευθύνεται σε παιδί Γυμνασίου.
Αν μου δείξει τα διαρκείας του και έχει παραπάνω από μένα, δεσμεύομαι εδώ μπροστά σε όλους να του αγοράσω εγώ το επόμενο.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Black και αυτο που κανεις τωρα ομως δεν ειναι σωστο...να μετραμε διαρκειας και χιλιομετρα...
Καποιος π.χ. λογω δουλειας ...τοπου κατοικιας..οικονομικων και 1002 λογους δεν μπορει να κανει τα παραπανω...αυτο δεν τον κανει λιγοτερο ΠΑΟΚ απο σενα η εμενα...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

psykoman έγραψε:Black και αυτο που κανεις τωρα ομως δεν ειναι σωστο...να μετραμε διαρκειας και χιλιομετρα...
Καποιος π.χ. λογω δουλειας ...τοπου κατοικιας..οικονομικων και 1002 λογους δεν μπορει να κανει τα παραπανω...αυτο δεν τον κανει λιγοτερο ΠΑΟΚ απο σενα η εμενα...
Σαφέστατα. Στο δικό του μυαλό όμως έτσι είναι.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Σε κάθε περίπτωση τέτοιου είδους εμμονική, απαξιωτικη και υβριστική ρητορική και αφορισμούς κατά του Ιβαν, την έχουμε δει μόνο από συγκεκριμένα κέντρα που καμιά σχέση δεν έχουν με την ομάδα.

Χάνεται και η κανονικη κριτική έτσι, γιατι μόλις κριτικαρει καποιος στα σοβαρα, θα πεταχτεί ο κακόμοιρος χλαπάτσας να το παιξει δικαιωμένος που ειρωνεύεται και σπάει πλακα με τις αποτυχιες της ομάδας.

Μην περιμένετε να βγάλετε άκρη με τα τρολ της κακιάς ώρας. Το ίδιο τροπάριο απο το μανουαλ θα επαναλαμβάνουν. Προσωπικά δε βλέπω τη χρησιμότητα, αλλά αφου περνμάμε έτσι καλά, so be it.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Να πούμε ότι χρήματα δεν πέφτουν? Ψέμα θα είναι.

Να πούμε ότι έβαλε στοπ σε υψηλά συμβόλαια? Οκ, να συμφωνήσουμε.
Αλλά το βρίσκω αδιανόητο να μην έχουμε φέρει τρία χρόνια τώρα 2-3 ποδοσφαιριστές που να είναι σημείο αναφοράς.

Καθυστερησαμε, είναι δυσλειτουργικο το κέντρο αποφάσεων?
Οκ, να συμφωνήσουμε.
Η κύρια συμμετοχή και το βέτο του Ιβάν?
Και στα δύο να πούμε, ναι, ισχύει.
Αλλά ρε γαμωτο μου 3 χρόνια να μην περάσει το κατώφλι μας μια 3αδα παικτών που να έχουν να δώσουν?
Συγνώμη αλλά ο κουρτιτς, ο σβαμπ, ο ολιβειρα δεν ήταν τέτοιου επιπέδου που ζητούσε η ομάδα.
Τόσο αργοί σε μια ομάδα που ήθελε ταχύτητα.

Εν ολίγοις, λεφτά έπεσαν, ο Ιβάν και οι όποιες συστολες του είναι δικαιολογία.
Απλά δεν πέτυχαν άλλοι. Οι επιλογές μας δεν έπεσαν διάνα.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Εσείς πιστεύετε πως οι μοντ δεν τα βλέπουν; Ακούστε λίγο τον τζοσουα σας παρακαλώ!
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Μην τρώγεστε ρε παίδες.
Είναι η ένταση της περιόδου.
Προτείνω χαλαρή συζήτηση, χωρίς εντάσεις, αποφόρτιση που λένε και οι γνώστες.

Είμαστε όλοι παγωμένη από την εικόνα της ομάδος στο τέλος της σεζόν, και προφανώς γράφουμε χωρίς να σκεφτόμαστε καθαρά.

Ας περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η διοίκηση και το τεχνικό τιμ σε αυτή την κατάσταση, και μετά ας κρίνουμε.
Το να κρίνουμε τώρα, κατόπιν εορτής, την σεζόν που τελείωσε, είναι άσκοπο.

Ας κρίνουμε την χρονιά που έρχεται.
Και για να γίνει σωστά αυτή η κριτική, θα πρέπει πρώτα να περιμένουμε της αντίδραση της ομάδας.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Εγώ ξερω ότι όταν βάλεις χρήμα, φτιάχνεις ομάδα.
Και όταν φτιαχνεις ομάδα. εξασφαλίζεις και ευρωπαϊκή πορεία και βγάζεις χρήμα.
Συμπέρασμα για να βγάλεις χρήματα ('εσοδα) πρέπει να βάλεις και χρήμα.
Με μερεμέτια και διαπραγματεύσεις για 100.000 ευρώ διαφορά που τελικά οδηγούν σε ναυάγια, ομάδα για ευρωπαϊκή πορεία (και τίτλους) ώστε να έχεις έσοδα, δεν φτιάχνεις.
Αυτά.
Εγώ ΠΑΟΚ ήμουν και ΠΑΟΚ θα είμαι είτε με τίτλους είτε χωρίς.
4ος ήμουνα και πριν Σαββίδη.
Οταν ο Σαββίδης γαμούσε κι έδερνε, γίναμε πρώτοι παντού
Το ιδιο θέλουμε και τώρα.
Αλλά και 4οι να μείνουμε, πάλι ΠΑΟΚΑΡΑ θα είμαστε. Απλά θα χαλιόμαστε.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Maxpaok έγραψε: Εν ολίγοις, λεφτά έπεσαν, ο Ιβάν και οι όποιες συστολες του είναι δικαιολογία.
Απλά δεν πέτυχαν άλλοι. Οι επιλογές μας δεν έπεσαν διάνα.
Αυτό ακριβώς.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Jules Winnfield, συνιστούμε για άλλη μία φορά να αλλάξεις το ύφος σου εδώ μέσα. Είσαι ακραία ειρωνικός σχεδόν σε κάθε post, απέναντι στην ομάδα, αλλά κυρίως στον κόσμο.

Αν θέλεις να συνεχίσεις να συμμετέχεις στο forum, περιμένουμε αλλαγή συμπεριφοράς άμεσα.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Εγώ ξερω ότι όταν βάλεις χρήμα, φτιάχνεις ομάδα.
Με μερεμέτια και διαπραγματεύσεις για 100.000 ευρώ διαφορά που τελικά οδηγούν σε ναυάγια, ομάδα για ευρωπαϊκή πορεία (και τίτλους) ώστε να έχεις έσοδα, δεν φτιάχνεις.
Αυτά.
Φίλε σκέφτηκες να το γράψεις αυτό σε μέιλ και να το στείλεις απευθείας στον Ιβάν; Είναι πολύ πιθανό να μην το ξέρει και είναι σος!

4ος ήσουν και πριν τον Σαββίδη (λέμε τώρα γιατί εγώ θυμάμαι κάτι 9ες θέσεις προς Ζαγορ) αλλά τότε ήσουν 4ος με κάτι δεκάδες εκατομμύρια χρέη, παλευες με τις προσφυγες κάθε μέρα, τίτλο έβλεπες 1 στα δέκα χρόνια και αν και στην Ευρώπη μόνο ηρωικοί αποκλεισμοί.

Τώρα είσαι τέταρτος με κάτι νταμπλ, κάτι κύπελλα, κάτι τελικούς και κάτι πορείες στους 8. Και πεντακάθαρος από χρέη.

Οποίος λέει ότι το πριν είναι ίδιο με το τώρα είναι ή αχάριστος ή ηλίθιος ή αλλόθρησκος. Πραγματικά δεν υπάρχει άλλη πιθανοτητα.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Δύο παρατηρήσεις μόνο για χάρη της όποια κουβέντας προσπαθεί να γίνει στις τελευταίες σελίδες:
- το κοινό του ΠΑΟΚ που μπορεί να είναι κοντά στο γήπεδο της Τούμπας κάθε Κυριακή, προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη και από τους γύρω νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας. Μια ματιά να ρίξει κανείς στην αγοραστική δύναμη και στα ποσοστά ανεργίας σε αυτές τις περιοχές, καταλαβαίνει πόσο δύσκολο είναι να στηρίξει ο κάθε οπαδός και φίλαθλος οικονομικά την ομάδα σε μια σταθερή βάση. Επίσης, ζούμε σε μια πόλη στην Θεσσαλονίκη με πραγματικά άθλιες συγκοινωνίες.
- ο χ, ψ οπαδός μιας αθηναϊκής ομάδας με εισιτήριο διαρκείας, παίρνει τα ΜΜΜ με την μηνιαία κάρτα διαδρομών του και φτάνει στο γήπεδο της ομάδας του πολύ πιο εύκολα. Επίσης, έχει περισσότερες ευκαιρίες για δουλειά με καλύτερες απολαβές, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το πως μπορεί να υποστηρίξει οικονομικά την ομάδα του. Ξέρω ότι όλα αυτά μπορεί να ακούγονται ως λεπτομέρειες ή δικαιολογίες για κάποιους, αλλά είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν.
- Όταν κάποιος παλεύει κάθε μέρα για την επιβίωση του εδώ και χρόνια, σε κάποια φάση η κούραση είναι τέτοια, που περιμένει από τον αθλητισμό να είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα. Αν επικρατεί ένα κλίμα μιζέριας στο γήπεδο ή δεν πάει καλά το αγωνιστικό, μειώνονται τα κίνητρα να δει κάποιος την ομάδα από κοντά, για τον απλούστατο λόγο, ότι χαλιέται η ήδη κουρασμένη ψυχολογία του. Θεωρώ πως αυτός είναι ένας από τους λόγους που βλέπουμε περισσότερη ένταση και αγανάκτηση γενικότερα γύρω μας.

Τώρα για το κομμάτι του Σαββίδη:
- προφανώς και έχουν πέσει πάρα πολλά χρήματα και πολύς κόσμος θα πει πως δεν έχουν μεταφραστεί σε αγωνιστικές επιτυχίες. Από την άλλη, πρέπει να καταλάβουμε και από που ξεκινάει κάποιος.
- ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα εκτός Αθηνών, με λιγότερη επιρροή σε κέντρα αποφάσεων και μια ιστορία με ελάχιστους τίτλους (για διάφορους λόγους). Είναι λογικό ότι χρειάστηκαν πολύ περισσότερα χρήματα για να ανέβει στο επίπεδο που είναι σήμερα (και με τον ανάλογο πόλεμο που δέχτηκε). Θεωρεί κανένας πως αν είχε βάλει αυτά τα χρήματα το ίδιο διάστημα στον ΠΑΟ, δεν θα είχε μέχρι τώρα καινούργιο γήπεδο και τους διπλάσιους τίτλους από ότι πήρε με τον ΠΑΟΚ;

- επίσης έχει έναν ιδιοκτήτη που ήρθε στην ομάδα, χωρίς να έχει ουσιαστική ιδέα από ποδόσφαιρο (όπως ιδιοκτήτες άλλων ομάδων που μπορεί να παρακολουθούν από παιδιά). Είναι λογικό πως του πήρε χρόνια να μάθει, κάνοντας πολλά λάθη, κυρίως στρατηγικά. Δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κάποιος όμως, ότι δεν έχει προσπαθήσει πολλά διαφορετικά πλάνα από την ημέρα που ήρθε. Το πρόβλημα από ότι φαίνεται είναι κυρίως στον τρόπο διοίκησης, στην έλλειψη υπομονής και εμπιστοσύνης σε στελέχη του αγωνιστικού τμήματος.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Εγώ ξερω ότι όταν βάλεις χρήμα, φτιάχνεις ομάδα.
Αυτά.
Τι εννοείς "4ος ήμουνα και πριν Σαββίδη"; Ότι δηλαδή με τον Σαββίδη άλλαξε απλά η βαθμολογική σου θέση;
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Αρκετά το ζαλίσαμε το θέμα
Όλα συμπυκνώνονται στο εξής ερώτημα
Μπορεί ο Σαββίδης να ξαναγίνει ο μεγάλος, αποφασιστικός ηγέτης της περιόδου 2016-2019 ?
Τίποτα άλλο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”