Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από Darkm4n »

joshua έγραψε:Θα το πω οσο πιο απλα μπορω...Παιδια δεν βγαινει ετσι το καλοκαιρι...Η που θα καταληξουμε να βριζομαστε μεταξυ μας, η που θα μεινουν τρεις και ο κουκος μεσα στο φορουμ...Ειναι πολυ κουραστικο αυτο που γινεται...Πραγματικα σας παρακαλω πριν γραψετε οτι θελετε να γραψετε περιοριστε τροπους εκφρασης, ΟΧΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ, που ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ ξερετε οτι θα προκαλεσουν...
:arrow: Ισχύει αυτό που λες στο 101% το θέμα είναι πως εδώ στο forum κοιτάμε τις απόψεις οι δικές μας τι ισχύει και όχι τον σεβασμό των άλλων.

Ειδικά όταν υπάρχουν οι Μεταγραφές.

Μετά χάνεται ο κόσμος λογικό από τις πίκρες απογοητεύσεις στεναχώριες της ομάδος και αυτά που γίνονται+μπαίνει 1 να τον χλευάζει με ότι γράφει επειδή δεν τον αρέσει κάτι που έγραψε ο άλλος χρήστης.

Δλδ εμένα αν με πει κάποιος πχ η κοροϊδεύει η και εσύ πριν γίνεις modarator στο λέω φιλικά εδώ εγώ τουλάχιστον δεν προκάλεσα ποτέ ανεξάρτητα τι έλεγε το κάθε nickname δεν θα σε πείραζε; Ενώ σέβεσαι και εκτιμάς τον άλλον με ότι πει;
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Jules Winnfield έγραψε:[quote

Ο άλλος απλώς ζητάει αλλαγή πολιτικής από τον Ιβάν.

Σύμφωνα με τον αμερόληπτο και άτεγκτο Joshua και τους συν αυτώ, ο προκλητικός είναι ο Γκουερινο που ζητάει το αυτονόητο και όχι ο άλλος που παρουσιάζει τον ΠΑΟΚ σαν Λεβαδειακό!!!

Η παράνοια σ'αυτο το γαλατικό χωριό έχει βαρέσει κόκκινο!!!

Καλό ΣΚ από μένα. Δεν αντέχω άλλο Σαββιδαϊκό. Μόνο ΠΑΟΚ!

Η απόλυτη διαστροφή της πραγματικότητας.
Όχι κύριε δεν ζητάει απλώς αλλαγή πολιτικής.
Μηδενίζετε την προσφορά ενός ανθρώπου που ευεργέτησε τον ΠΑΟΚ παρά τα όποια λάθη του, τα οποία βεβαίως αυτός πληρώνει.
Δεν μένετε όμως σ αυτό, προχωράτε ακόμα περισσότερο.
Χλευαζετε και λοιδωρειτε με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν οι αλλοθρησκοι και τα μέσα του φαταουλ.

Σε κάθε δε περίπτωση δεν προτείνετε κάποια σοβαρή λύση με αλλαγή ιδιοκτησίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Σάβ 27 Μάιος 2023, 09:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ASTNORD2

Δημοσίευση από ASTNORD2 »

Αν ο τύπος που αποκάλεσε τον ΠΑΟΚ, Σαββιδαικό δεν φύγει για πάντα από το forum, τότε κάτι δεν πάει καλά με το ίδιο το forum.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Εγώ βλέπω ότι η κλεψύδρα αδειάζει.
Ο κόσμος μπορεί να αντέδρασε σχετικα ήπια τα τελευταία τρία χρόνια.
Υπομονή εξαντλήθηκε με το τραγικό φετινό φινάλε.
Την επόμενη χρονιά ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΌ ΣΑΒΒΙΔΗ, οι αντιδράσεις δεν θα είναι ούτε ευχάριστες ούτε ήπιες.
Και μην αρχίσετε τα "και τι θα κάνει ο κόσμος" ή "γο'υμενο που θέλετε..
Έχει αρχίσει η αντιστροφη μέτρηση. Ή αλλάζει τακτική ο Σαββίδης ή ο κόσμος θα γυρίζει την πλάτη μαζικά.
Όποιος γυρνάει τον πλάτη στον ΠΑΟΚ δεν είναι ΠΑΟΚ οπότε στ' αρκίδια μας το τι θα κάνει.
Κοινώς, χεστήκαμε.

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Καμία ειρωνία
Θεωρειτε δηλαδή ότι επανάληψη της φετινης χρονιάς ο κόσμος θα την δεχθεί αδιαμαρτύρητα ??
Σε σταυροδρόμι είμαστε. Σε οριακή κατάσταση αν δεν το καταλάβατε.
Ελπίζουμε να επιλεγεί ο δρόμος που θα μας πάει στην κορυφή πάλι.
Μέχρι τότε, επισημαίνουμε τι θα σημαίνει μια απο τα ίδια.
Όμως, επειδή θέλουμε το καλό του ΠΑΟΚ, ελπίζουμε γιατί όταν ο ΠΑΟΚ είναι καλά είμαστε κι εμείς καλά.

Σε οριακή κατάσταση είναι η αίσθηση της λογικής σου γιατί αυτά που λες δεν βάζουν νόημα.
Ο ΠΑΟΚ μια χαρά είναι.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Jules Winnfield έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:
Δακρύσαμε αδερφέ και σόρυ για τον τόνο που χρησιμοποιώ, αλλά αυτά τα "μαζικά" μου προκαλούν αλλεργίες.
Μαζικά θα έπρεπε να έχουμε τη τρέλα να βρισκόμαστε δίπλα στην ομάδα, όσο καλή ή κακή είναι αυτή. Όχι να περιμένουμε πότε θα πάει καλά έτσι ώστε να είμαστε εκεί.
Αυτό δεν ονομάζεται οπαδός του ΠΑΟΚ. Αυτός ονομάζεται οπαδός της επιτυχίας (για να μην πω κάτι άλλο).

Είναι απολύτως θεμιτό να θες το καλύτερο για την ομάδα σου και ας πούμε λογικό να "απαιτείς" από τον μεγιστάνα ιδιοκτήτη της να στάζει χρήματα ασταμάτητα αλλά όλα έχουν και ένα όριο.
Δεν βλέπω να κάνουν ουρά οι μεγαλοεπενδυτές έξω από τα γραφεία μας για να αγοράσουν τον ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης να αρνείται.
Δεν είσαι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και τα δακρύβρεχτα πως ο ΠΑΟΚ είναι τεράστιος επειδή ο λαός του είναι τεράστιος, μόνο για καφενειακές συζητήσεις τα ακούω.
Για το ρεαλιστικό - ποδοσφαιρικό - Ευρωπαϊκό μέγεθος του ΠΑΟΚ, ο Σαββίδης είναι πολυτέλεια. Ο Σαββίδης και ο κάθε αντίστοιχος Σαββίδης.
Μόνο τυχαίο δεν είναι που σε 96-97 πλέον χρόνια ζωής, βρέθηκε μόνο ένας άνθρωπος αυτής της οικονομικής επιφάνειας να σε αγοράσει.
Προσγειωθείτε λίγο στη πραγματικότητα, εννοείται ξαναλέω θεωρώ πως έχουμε κάθε δικαίωμα να "απαιτούμε", αλλά αφήστε τις υπερβολές λίγο στην άκρη.
Ας κάναμε sold out στα διαρκείας κάθε χρόνο όπως κάναμε κάποτε, να δείχναμε δηλαδή πως η δικιά μας η καύλα δεν χάνεται ποτέ και τότε ναι, ίσως εμφανίζονταν και εναλλακτικές εκτός Σαββίδη.
Όταν σε βλέπουν να μαζεύεις λίγο κόσμο παραπάνω από το σούπερ μάρκετ της Παπαναστασίου, μη περιμένεις να σε πάρουν και πολλοί στα σοβαρά.

Άποψη μου όλα τα παραπάνω και πάλι σόρυ για τον τόνο.
Ο ένας αναλύει σε ολόκληρο σεντόνι το ποσό μικρό μέγεθος ειναι ο ΠΑΟΚ και πως ο Σαββίδης είναι πολυτέλεια για μας αλλιώς θα ήμασταν πιο μικροί κι απ'τον Ρούλη!!!

Ο άλλος απλώς ζητάει αλλαγή πολιτικής από τον Ιβάν.

Σύμφωνα με τον αμερόληπτο και άτεγκτο Joshua και τους συν αυτώ, ο προκλητικός είναι ο Γκουερινο που ζητάει το αυτονόητο και όχι ο άλλος που παρουσιάζει τον ΠΑΟΚ σαν Λεβαδειακό!!!

Η παράνοια σ'αυτο το γαλατικό χωριό έχει βαρέσει κόκκινο!!!

Καλό ΣΚ από μένα. Δεν αντέχω άλλο Σαββιδαϊκό. Μόνο ΠΑΟΚ!
Αν και υποθέτω (και ελπίζω) πως λόγω ηλικίας δεν μπορείς να αντιληφθείς ποια πράγματα ορίζουν το μέγεθος ενός συλλόγου στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα, θα σε παρακαλούσα για χάρη όλων να μη σχολιάζεις με τέτοιο τρόπο.
Την μαγκιά δεν τη δείχνουμε στα πληκτρολόγια. Στο μπλα μπλα πρώτοι, στο γήπεδο οι μέσοι όροι κόσμου (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) για γέλια. Στα διαρκείας το ίδιο και στα ντέρμπι δυο δυο στα τουρνικέ μη τυχόν και πληρώσουμε τα 10-15 ευρώ εισιτηρίου.
Ε πες εσύ πως είσαι ποδοσφαιρικό μεγαθήριο και έκανες χάρη στον δισεκατομμυριούχο που τον άφησες να σε πάρει.
Εγώ θα πω πως στη καρδιά μου ο ΠΑΟΚ είναι τιτάνας, αλλά η πραγματικότητα δεν αλλάζει.
Και δεν διαφώνησα με την αλλαγή πολιτικής για τον Ιβάν. Για τις "μαζικές αντιδράσεις" διαφώνησα και κυρίως γέλασα.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Καμια κλεψυδρα δεν αδειαζει,
Η συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου του ΠΑΟΚ εχει στοιχειωδη λογικη.
Το οφελος του ΠΑΟΚ απο τον ιβαν δεν περιοριζεται στους τιτλους, ποτέ η ομαδα μας δεν επαιρνε τιτλους με το τσουβαλι (για διαφορους λογους που δεν ειναι της παρουσης).
Ο κοσμος δεν γυρναει την πλατη, αυτο αποδεικνυεται απο το οτι οι ΠΑΟΚτσηδες δεν μειωθηκαν ολα αυτα τα χρονια, αντίθετα αυξηθηκαν, ακομα και μεσα στα πετρινα χρονια!! Συνοψιζοντας, Τα οφελη του ΠΑΟΚ απο την παρουσία του ιβαν ειναι απειρως μεγαλυτερα απο 2-3 τίτλους και κατα τη γνωμη μου συνιστανται στο οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι πλεον παοκακι, δεν ειναι πλεον ερμαιο στις ορέξεις του καθε μαρινακη η του καθε πολιτικου, τοτε που σκαγανε οι προσφυγες η μια μετα την αλλη, τοτε που σου παιρνανε οι ποκιτες ως ελευθερο οποιον παικτη σου ηθελαν, ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΛΏΣΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟΧΕΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!!
αυτη ειναι κατα τη γνωμη μου η μεγαλυτερη συμβολη του ιβαν κ τον ευχαριστω γι αυτο.
Φυσικα εκανε κ θα κάνει λαθη, αλλα ας δούμε κ τα δικα μας λαθη πιυ δεν μπορεσαμε ουτε ενα ΠΑΟΚ ΤΒ να υποστηριξουμε.
Κατά τη γνωμη μερικων, μονο οσες ομαδες παιρνουν τιτλους θα επρεπε να εχουν και τη στηριξη του κοσμου τους, θα επρεπε τοτε να μην ειχε μεινει κανενας οπαδος σε ομαδες οπως η μιλαν, η λιντς, η βαλενθια, η ναπολη, η γιουναιτεντ, η αρσεναλ, η σεντ ετιεν κλπ κλπ., ομαδες δηλ που έμειναν πολλά χρονια μακρια απο τιτλους.
Στηρίζουμε την ομαδα γιατι την αγαπαμε για αυτα που πρεσβευει κ οχι για τους τιτλους.
Ταπεινη μου γνωμη.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ελα πειτε την αληθεια δε μπαίνετε εδω για τον ΠΑΟΚ .Κατα βαθος σας αρεσουν οι μαυρες δερματινες κουκούλες ,τα μαστιγια,οι αλυσιδες κλπ.
Επειδη πλεον ειναι δυσκολο να βρεις κατι αναλογο εξω(ακριβυνε και το betadin) λες δε παω μια βολτα απ το φορουμ να παρω τη δοση μου?
Δεν εξηγειται αλλιως.
Εχασε ο ΠΑΟΚ ακομα ενα τελικό μας φταινε ολοι και ολα και ξεσπαμεσ οποιον βρουμε μπροστα μας .Φτανει βρε και λιγο αυτοσυγκρατηση.

ΥΓ Don't feed the trolls
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Jules Winnfield έγραψε:......

.....

Δεν αντέχω άλλο Σαββιδαϊκό. Μόνο ΠΑΟΚ!

Φιλε είμαι στο φόρουμ κοντά 15 χρόνια αλλά για την πάρτη σου θα ρισκάρω και μια αποβολή....

Εσύ και όλοι του είδους σου πρέπει να ανήκετε στην κατηγορία....κορυφαιος *******....

Αν είσαι ΠΑΟΚ..

Αν δεν είσαι κανε πως δεν το διάβασες

Επεξεργαστηκε
mod team
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Πάντως όσους ανθρώπους ξέρω προσωπικά που λένε δεν γουστάρω Σαββίδη κλπ , υποστηρίζουν ομάδες της χαβούζας..

Εσύ μάλλον είσαι η εξαίρεση;
Ή μήπως όχι;
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

kataramenos5 έγραψε:Ελα πειτε την αληθεια δε μπαίνετε εδω για τον ΠΑΟΚ .Κατα βαθος σας αρεσουν οι μαυρες δερματινες κουκούλες ,τα μαστιγια,οι αλυσιδες κλπ.
Επειδη πλεον ειναι δυσκολο να βρεις κατι αναλογο εξω(ακριβυνε και το betadin) λες δε παω μια βολτα απ το φορουμ να παρω τη δοση μου?
Δεν εξηγειται αλλιως.
Εχασε ο ΠΑΟΚ ακομα ενα τελικό μας φταινε ολοι και ολα και ξεσπαμεσ οποιον βρουμε μπροστα μας .Φτανει βρε και λιγο αυτοσυγκρατηση.

ΥΓ Don't feed the trolls
γενικά έχεις ένα (μπορει και 2) δίκιο.
είναι κα τα τρολλ μας χαμηλής ποιότητας, αλλά το σπαμάρισμα παραμένει.

πσ: και μιας και απο οτι βλεπω αποφασίσαμε ότι έτσι θα παει η ιστορια με τα τρολ του ιεκ τσαλτιδης: Σαββιδαικο, Μαρινακικο και Λεβαδειακό να πεις την ομαδούλα σου χλαπάτσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Σάβ 27 Μάιος 2023, 11:18, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Jules αυτες τις αθλιοτητες που γραφεις μπορω να τις δικαιολογησω μονο αν εισαι το πολυ μεχρι 24-25 χρονων...ή αν δεν εισαι ΠΑΟΚ...
Αν εισαι μεγαλυτερος εχουμε προβλημα...
Αν εισαι και ΠΑΟΚ εχουμε ακομη μεγαλυτερο προβλημα...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καταλαβαινετε φανταζομαι οτι του δινετε χαρα σχολιαζοντας το τι γραφει...Μια,δυο,τρεις να αδιαφορησετε θα ειναι αρκετες...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από aivas19 »

Τζοσουα επειδη εσυ και οι μοντς δεν φαινεται να θελετε να κανετε κατι δεν σημαινει οτι θα αγνοουμε οτι δεν μας αρεσει. Τελειωσε αυτο το μουχαμπετι. Ας λειπουν οι νουθεσιες σε αυτους που δεν προσεβαλλαν κανεναν και βλεπουν να γραφονται τα Σαββιδαικος, λες παπαριες, ακομα εδω ειναι αυτος ο κλεφτοκοτας κτλ. Εκτος αν επιτρεπεται να γραφουμε ολοι ετσι και οχι μονο οσοι εχουν ασυλια, απλα πες το μου
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Η αλήθεια είναι ότι ένα μέτρο χρειάζεται.
Ωστόσο πρέπει να σταματήσουμε να δίνουμε τροφή και συνέχεια στις προκλήσεις και στα γραφόμενα.
Γιατί έτσι σταματάνε οι όποιες ωραίες κουβέντες που γίνονται και δημιουργούμε ένα νέο στάτους, αύριο σε κάποιο άλλο ποστ πολύ πιο "κομψό " να υπάρξουν ανάλογες τοποθετήσεις.
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Δημοσίευση από ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ »

Δύσκολη εξίσωση να έχεις πρόεδρο Σαββίδη και όχι όσους τίτλους θέλεις. Εξίσου δύσκολη να λέγεσαι Π.Α.Ο.Κ. και να μην γεμίζεις ένα γήπεδο 28.000 θέσεων ακόμη και μετά από τίτλους.
Πόση μεγαλύτερη αξία θα είχε η διαμαρτυρία μας στα μάτια του μεγαλομετόχου με ένα γεμάτο γήπεδο κάθε Κυριακή;
Γιατί επιμένουμε στην θέληση μας να βγάζει πάντα άλλος τα κάστανα από την φωτιά;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”