Και για μενα αδελφε. Θεωρω οτι ειναι το βασικο στοιχειο που καναμε οτι καναμε τα τελυταια χρονια και ζησαμε οτι καλο ζησαμε.papwolf έγραψε:Δε μπορώ να είμαι αντικειμενικός με τον αρχηγό, του έχω αδυναμία κι έχει πλήρη ασυλία από μένα. Και μέχρι τα 80 να θέλει να παίζει με μένα είναι ΟΚ.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
- Mitsospaoki4
- Moderator
-
Το γεγονός ότι θα διώξουμε τον Κάργα μετά από έναν χρόνο δεν θα περάσει απαρατήρητο. Θα θέλατε εσείς να πάτε μεταγραφή σε ομάδα που έδιωξε παίχτη επειδή έκανε ένα λάθος ; Όσο εγκληματικό και να ήταν , ο Κάργας πάλεψε αυτή τη χρονιά, ήταν καλός από τα μέσα και μετά και θα του φερθούμε σαν σκουπίδι.
Πάντως επειδή πολλά γράφτηκαν στις τελευταίες σελίδες, αν δεν έπαιζε ρόλο το μέλλον και οι ηλικίες και οι αξίες και τίποτα. Και είχατε μια χρόνια μπροστά σας. Και έπρεπε να διαλέξετε για τη θέση 10 ανάμεσα σε Πελκα και Ντελια, θα διαλέγατε Ντελια;
Εγώ Πελκα με τα 1000. Τον θεωρώ τουλάχιστον δυο επίπεδα πάνω αυτή την στιγμή κι ας είναι το ταβάνι του Ντελια 10 φορές πάνω. Θέλει παρά πολύ δουλειά για να φτάσει και να ξεπεράσει τον κάθε Πελκα. Θα ήμουν πάντως πολύ χαρούμενος να είχαμε και τους δυο στην ομάδα.
Ο Πελκας νιώθει ΠΑΟΚ και είναι ο καλύτερος να το μεταλαμπαδεύσει στους νέους. Ο Ντελιας νιώθει ΠΑΟΚ, παιδί των ακαδημιών. Θα είναι ωραίο δίδυμο να μοιραστούν τη θέση. Αλλά όταν η μπάλα θα καίει προσωπικά θα διάλεγα Πελκα.
Εγώ Πελκα με τα 1000. Τον θεωρώ τουλάχιστον δυο επίπεδα πάνω αυτή την στιγμή κι ας είναι το ταβάνι του Ντελια 10 φορές πάνω. Θέλει παρά πολύ δουλειά για να φτάσει και να ξεπεράσει τον κάθε Πελκα. Θα ήμουν πάντως πολύ χαρούμενος να είχαμε και τους δυο στην ομάδα.
Ο Πελκας νιώθει ΠΑΟΚ και είναι ο καλύτερος να το μεταλαμπαδεύσει στους νέους. Ο Ντελιας νιώθει ΠΑΟΚ, παιδί των ακαδημιών. Θα είναι ωραίο δίδυμο να μοιραστούν τη θέση. Αλλά όταν η μπάλα θα καίει προσωπικά θα διάλεγα Πελκα.
-
Επιστροφή Πέλκα προσωπικά δεν ήθελα καθόλου. Με τέτοιο γυμνό ροστερ όμως νομίζω θα ήταν χρήσιμη προσθήκη τη δεδομένη στιγμή.
Εχεις πληροφορηση του τι εγινε; Να μας πεις κι εμαςpavlaras k έγραψε:Το γεγονός ότι θα διώξουμε τον Κάργα μετά από έναν χρόνο δεν θα περάσει απαρατήρητο. Θα θέλατε εσείς να πάτε μεταγραφή σε ομάδα που έδιωξε παίχτη επειδή έκανε ένα λάθος ; Όσο εγκληματικό και να ήταν , ο Κάργας πάλεψε αυτή τη χρονιά, ήταν καλός από τα μέσα και μετά και θα του φερθούμε σαν σκουπίδι.
Σωστά υποθέτεις.Maezono Masakiyo έγραψε:VfB-G4 έγραψε:Τρομακτικό το πόσο ρεαλιστικό ακούγεται αυτό το σενάριοpapwolf έγραψε:7 μεταγραφές...?
Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
Τσιγγάρας
Τέιλορ
Βρακάς
Παναγιώτης Τζίμας
Μπαλογιάννης
Πέλκας
Κρμέντσικ
Συν ανανέωση έμπειρων παιχταράδων:
Καντουρί
Μπίσε
Ολιβέιρα
και φύγαμε για ντάμπλ και κατάκτηση Κόνφερενς.
Προφανώς αστειεύομαι, δε γίνονται τέτοια πράγματα (ελπίζω δλδ).
Yποθέτω οτι "το πόσο ρεαλιστικό ακούγεται αυτό το σενάριο" δεν αναφέρεται στο "φύγαμε για ντάμπλ και κατάκτηση Κόνφερενς"...
Θεωρώ οτι όσο παραμένει ο Λουτσέσκου στο τιμόνι, δεν πρόκειται να δούμε αριθμητικά πολλές μεταγραφές, ούτε και εύκολες αποχωρήσεις Μπίσε, Καντουρί, Αντρέ κλπ, της παλιάς φρουράς. Εδώ είμαστε και θα δούμε.
Επίσης ο Λούτσε θα συνεχίσει το γνωστό σύστημα Μαν Σίτι που επέλεξε να παίξει φέτος, με την διαφορά οτι δεν έχει ούτε ένα 6άρι και τα πλάγια μπάκ του δεν αμύνονται καθόλου (η Μαν σίτι έχει δύο γομάρια ως πλάγια μπάκ). Φυσικά λείπει και η ποιότητα στο 9 και στο 10, στα εξτρέμ επίσης. Αυτά είναι γνωστά. Το κάζο Λέφσκι ήταν απλά το καμπανάκι οτι κάτι δεν πήγαινε καλά. Τα υπόλοιπα τα είδαμε μέσα στη σαιζόν.
Πιστεύω οτι ο Ιβάν χρειάζεται να πάρει ριζικές αποφάσεις και να δεί οτι έτσι που πάει το πράγμα, κινδυνεύουμε να μείνουμε και εκτός Ευρώπης. Χρειαζόμαστε σοβαρή ενίσχυση και ρεαλιστικό αγωνιστικό πλάνο που να μπορούν να το υποστηρίξουν οι παίκτες. Στον τελικό ήθελε πρωτίστως σκοπιμότητα, μηδενικό ρίσκο ώστε να το κρατήσουμε στο 0 πίσω και να κουραστούν αυτοί. Αυτά τα κάνει ο Πέπε ο προπονητής και όχι οι παίκτες.
Σορρυ που είμαι τόσο απαισιόδοξος, αλλά με τις επιλογές του προπονητή μας και την ᾽᾽αυτάρκεια᾽᾽ της διοίκησης, η ομάδα δεν βλέπω να μπαίνει στις ράγες.
Επίσης ο Λούτσε θα συνεχίσει το γνωστό σύστημα Μαν Σίτι που επέλεξε να παίξει φέτος, με την διαφορά οτι δεν έχει ούτε ένα 6άρι και τα πλάγια μπάκ του δεν αμύνονται καθόλου (η Μαν σίτι έχει δύο γομάρια ως πλάγια μπάκ). Φυσικά λείπει και η ποιότητα στο 9 και στο 10, στα εξτρέμ επίσης. Αυτά είναι γνωστά. Το κάζο Λέφσκι ήταν απλά το καμπανάκι οτι κάτι δεν πήγαινε καλά. Τα υπόλοιπα τα είδαμε μέσα στη σαιζόν.
Πιστεύω οτι ο Ιβάν χρειάζεται να πάρει ριζικές αποφάσεις και να δεί οτι έτσι που πάει το πράγμα, κινδυνεύουμε να μείνουμε και εκτός Ευρώπης. Χρειαζόμαστε σοβαρή ενίσχυση και ρεαλιστικό αγωνιστικό πλάνο που να μπορούν να το υποστηρίξουν οι παίκτες. Στον τελικό ήθελε πρωτίστως σκοπιμότητα, μηδενικό ρίσκο ώστε να το κρατήσουμε στο 0 πίσω και να κουραστούν αυτοί. Αυτά τα κάνει ο Πέπε ο προπονητής και όχι οι παίκτες.
Σορρυ που είμαι τόσο απαισιόδοξος, αλλά με τις επιλογές του προπονητή μας και την ᾽᾽αυτάρκεια᾽᾽ της διοίκησης, η ομάδα δεν βλέπω να μπαίνει στις ράγες.
Τα πράγματα είναι απλά συμφωνώ με τον φίλο renegade εν μέρη.
Δεν θες να ξοδευτείς;
και λογικό με τις λάθος επιλογές προσπαθείς να βρεις τι φταίει.
Δεν θέλει κόπο έχεις το χρόνο να φέρεις 5-6 μπαλώματα να βγει το <τέλειο ρούχο>.
1) ήδη ο Kurtic έφυγε το ανακοίνωσε θετικό αυτό αποχωρούν σε λίγες μέρες οι Biseswar(του έγινε πρόταση να μπει στις ακαδημίες 1) El-Kaddouri 99,9% αποχωρεί για αυτό δηλώνει σε δημοσιεύσεις στους αρδ <δεν είδατε τον Παίχτη που είχατε δει στην Ιταλία> ο δε Oliveira αποχωρεί 101% και ο Brandon(80% είναι να φύγει) τον Vieirinha ήδη ακούγεται θα τον βάλουν σε πόστο στην ομάδα) άρα είμαστε comple με τα δεδομένα που δεν αλλάζουν.
*αμέσως-αμέσως παίρνεις 5-6 μεταγραφές και είσαι <1 χαρά> και ούτε να πληρώνεις ομάδες ελεύθερους.
Λοιπόν φέρνεις τον
Για 9άρι φέρνεις τον Krasso τον κλείνεις ερχόμενες μέρες
και δεν θες να τσιγκουνευτείς για 2ο; αντί Brandon
φέρε τον ελεύθερο Ognjen Ozegovic 28είναι κλασικό 9αρι λιγότερα θα τον δώσεις από ότι τον Brandon κατά εμέ.
Για αριστερό μπάκ συμφωνώ και εκεί δεν μπορείς να χώσεις μεγάλο συμβόλαιο πάρε τον Μπαλογιάννη είναι και ο Τσαούσης να μοιράζονται παιχνίδια και με τον Rafa Soares.
Πάμε παρακάτω... δεν θες να βρεις κάτι καλό φέρε τον Πέλκα από τα σπλάχνα της ομάδος +μφωνώ με τον renegade
800χιλΕ θέλει δώσε-τα τόσα έπαιρνε και ο El-Kaddouri και έπαιζε 2ματς και 22εκτός.
Θες να καλύψεις τρύπες στο κέντρο; Με τον γυρισμό και του Τσιγγάρα; που δήλωσε επιστρέφεί;
και ελευθερώνεται ο Dantas από Benfica; πάρε 1 δώστα στο 1,2 χαρτιά 8αρι
Για εμένα πάρε τον ελεύθερο Stijn Spierings γιατί ο Branco van den Boomen ακούγεται πάει στην PSV Eindhoven
Θες μα πάρεις και backup στο τέλος για τη θέση του Κάργα;
Πάρε τον ελεύθερο Alexander Djiku η τον Vitão(δανεικό)
Μετά δες για εμένα να πουλήσεις τον A.Zivkovic με το 1,2 χαρτί φέρνεις πίσω τον Λημνιό συμφωνώ και μένει και ελεύθερος ο Mousa Al-Tamari να πάρεις 2 εξτρέμ για α πολλά-ματς δύσκολο είναι και θα σου βγει bomba.
Έρχεται πρόταση να φουσκώσεις τον Κωνσταντέλια ; ή τον D.Augusto; τους αντικαθιστάς με τους
Bernard Mensah + Álvaro Aguado ελεύθερος από την Real Valladolid και έχεις και έσοδα και όλα okay.
Θες όπως γράφει συζητάνε και για να πάρουν Τερματά για αντί Z.Zivkovic η forza φέρε τον Γιαννιώτη ελεύθερο ή τον Τσιντώτα και στείλε τα σαπάκια να βρουν ομάδες Murg/Ninua και εκεί είσαι υγιής Ομαδάρα με ελεύθερους κάνεις και ομάδα + ανεβάζεις τον Brandonjic έχεις τον Π.Τζίμα+τον Βρακά.
νεανικό roster+από πάνω ράφι Παίχτες.
Δεν θες να ξοδευτείς;
και λογικό με τις λάθος επιλογές προσπαθείς να βρεις τι φταίει.
Δεν θέλει κόπο έχεις το χρόνο να φέρεις 5-6 μπαλώματα να βγει το <τέλειο ρούχο>.
1) ήδη ο Kurtic έφυγε το ανακοίνωσε θετικό αυτό αποχωρούν σε λίγες μέρες οι Biseswar(του έγινε πρόταση να μπει στις ακαδημίες 1) El-Kaddouri 99,9% αποχωρεί για αυτό δηλώνει σε δημοσιεύσεις στους αρδ <δεν είδατε τον Παίχτη που είχατε δει στην Ιταλία> ο δε Oliveira αποχωρεί 101% και ο Brandon(80% είναι να φύγει) τον Vieirinha ήδη ακούγεται θα τον βάλουν σε πόστο στην ομάδα) άρα είμαστε comple με τα δεδομένα που δεν αλλάζουν.
*αμέσως-αμέσως παίρνεις 5-6 μεταγραφές και είσαι <1 χαρά> και ούτε να πληρώνεις ομάδες ελεύθερους.
Λοιπόν φέρνεις τον
Για 9άρι φέρνεις τον Krasso τον κλείνεις ερχόμενες μέρες
και δεν θες να τσιγκουνευτείς για 2ο; αντί Brandon
φέρε τον ελεύθερο Ognjen Ozegovic 28είναι κλασικό 9αρι λιγότερα θα τον δώσεις από ότι τον Brandon κατά εμέ.
Για αριστερό μπάκ συμφωνώ και εκεί δεν μπορείς να χώσεις μεγάλο συμβόλαιο πάρε τον Μπαλογιάννη είναι και ο Τσαούσης να μοιράζονται παιχνίδια και με τον Rafa Soares.
Πάμε παρακάτω... δεν θες να βρεις κάτι καλό φέρε τον Πέλκα από τα σπλάχνα της ομάδος +μφωνώ με τον renegade
800χιλΕ θέλει δώσε-τα τόσα έπαιρνε και ο El-Kaddouri και έπαιζε 2ματς και 22εκτός.
Θες να καλύψεις τρύπες στο κέντρο; Με τον γυρισμό και του Τσιγγάρα; που δήλωσε επιστρέφεί;
και ελευθερώνεται ο Dantas από Benfica; πάρε 1 δώστα στο 1,2 χαρτιά 8αρι
Για εμένα πάρε τον ελεύθερο Stijn Spierings γιατί ο Branco van den Boomen ακούγεται πάει στην PSV Eindhoven
Θες μα πάρεις και backup στο τέλος για τη θέση του Κάργα;
Πάρε τον ελεύθερο Alexander Djiku η τον Vitão(δανεικό)
Μετά δες για εμένα να πουλήσεις τον A.Zivkovic με το 1,2 χαρτί φέρνεις πίσω τον Λημνιό συμφωνώ και μένει και ελεύθερος ο Mousa Al-Tamari να πάρεις 2 εξτρέμ για α πολλά-ματς δύσκολο είναι και θα σου βγει bomba.
Έρχεται πρόταση να φουσκώσεις τον Κωνσταντέλια ; ή τον D.Augusto; τους αντικαθιστάς με τους
Bernard Mensah + Álvaro Aguado ελεύθερος από την Real Valladolid και έχεις και έσοδα και όλα okay.
Θες όπως γράφει συζητάνε και για να πάρουν Τερματά για αντί Z.Zivkovic η forza φέρε τον Γιαννιώτη ελεύθερο ή τον Τσιντώτα και στείλε τα σαπάκια να βρουν ομάδες Murg/Ninua και εκεί είσαι υγιής Ομαδάρα με ελεύθερους κάνεις και ομάδα + ανεβάζεις τον Brandonjic έχεις τον Π.Τζίμα+τον Βρακά.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Σάβ 27 Μάιος 2023, 08:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Jules Winnfield
Πούλα Ζίβκοβιτς και φέρε Λημνιό ,λέει ο άλλος!!!
Δεν υπάρχει σωτηρία παιδια ....Υπάρχει και πιο χαμηλά από 4οι...

Jules Winnfield έγραψε:Πούλα Ζίβκοβιτς και φέρε Λημνιό ,λέει ο άλλος!!!![]()

1ον εσυ είσαι ευχαριστημένος με τον Zivkovic; Εγώ δεν είμαι πάντως με την 1η χρονιά ναι έλεγα ο παίχτης μετά για εμένα όπως και εδώ με άλλους φίλους δεν είναι happy. πχ ο renegade Ποιον θες ρε μεγάλε να σε φέρει ο Boto τον Kingsley Coman;
1 παράδειγμα είπα ας πάρουν 1 στυλ Narey απλά για τον Λημνιό ακούγονται για αυτό το έγραψα και αν είδες είπα κα για τον Mousa Al-Tamari ελεύθερος
https://www.transfermarkt.com/mousa-al- ... ler/551505
Εσύ έβγαλες και την βαθμολογία κιόλας κάτσε να δούμε τι θα έρθει αν έχεις δει λέει <Μεταγραφές Καλοκαιριού> όχι
<Βαθμολογία 2023-2024>.

Δεν είναι ότι δεν επιθυμώ, δεν θα ήθελα και 5 ή 6 ή 7 παίκτες από το πάνω ράφι.
Τόσους που ερχόμενοι να πάρουν φανέλα σπίτι και να ανεβάσουν την ομάδα και ένα και δύο επίπεδα παραπάνω.
Δεν ξέρω τι μπορούμε να επιτύχουμε μετά από τόσες απογοητευτικες χρονιές κατά τις περιόδους των μεταγραφών.
Γιαυτό στέκομαι φειδωλός και λέω.
Φέρτε ένα σέντερ φορ που θα δώσει τις λύσεις που δεν είχαμε.
Ένα χαφ που θα είναι ακόμη καλύτερος από τον Ντάγκλας.
Επίσης η επιστροφή του τσιγάρα με πραγματικό χρόνο συμμετοχής.
Έναν επιθετικό που να έχει το κάτι παραπάνω σε μέτρα, ντρίμπλα, γκολ.
Θα χρειαστεί ένας έμπειρος δεξιοποδαρος σέντερ μπακ να πλαισιώσει τους ιγκνι, κουλιε, μιχα.
Ο βρακας πρέπει να πάρει την ευκαιρία του.
Καλό θα ήταν να παραμείνουν οι δύο μας μικροί.
Θα πρέπει το ροτεησον να λειτουργεί κι όχι κατά ανάγκη όπως πέρσι.
Εγώ προσωπικά και με αυτή την αναδιάρθρωση θα ήμουν αισιόδοξος.
Αν πετύχουν σε αυτές τις θέσεις θα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις χρόνο για την αναβάθμιση στα αμυντικά σου ακραία μπακ. Είτε προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου Είτε την περίοδο του Γενάρη.
Ασφαλώς ιδανικό θα ήταν να μην υπάρχουν στο ροστερ οι
Καντουρι, μπισε, ολιβειρα, νινουα, μουργκ,κουρτιτς.
Δε νομίζω ότι αξίζει παικτικα και οικονομικά η παραμονή νταντας.
Αν θέλουν, αν καταφέρουν και καλύψουν παραπάνω θέσεις, τρύπες, κενά, κανείς δεν θα ήταν αντίθετος.
Δυστυχώς η αστοχία, αποτυχία για να έκλειναν οι τρύπες την τελευταία τριετία και η δημιουργία μιας ακόμη καλύτερης και πιο αθλητικής ομάδας έχει επιφέρει μια αλλαγή στην δική μας ψυχολογία.
Στα εύκολα, όταν είχες την ομάδα των τίτλων, την αποδυναμωσες.
Ακολούθησες μια συνεχή ανεπιτυχή διαδρομή ενίσχυσης της με αποτέλεσμα οι τρύπες και τα κενά να αυξάνουν και να μεγαλώνουν.
Οι απαιτήσεις μας εξασθενησαν. Κουραστηκαμε, φοβηθηκαμε, απογοητευτηκαμε.
Ας ξεκινήσουν ορθά με λίγα? Ας είναι.
Με περισσότερα? Ακόμη καλύτερα.
Τόσους που ερχόμενοι να πάρουν φανέλα σπίτι και να ανεβάσουν την ομάδα και ένα και δύο επίπεδα παραπάνω.
Δεν ξέρω τι μπορούμε να επιτύχουμε μετά από τόσες απογοητευτικες χρονιές κατά τις περιόδους των μεταγραφών.
Γιαυτό στέκομαι φειδωλός και λέω.
Φέρτε ένα σέντερ φορ που θα δώσει τις λύσεις που δεν είχαμε.
Ένα χαφ που θα είναι ακόμη καλύτερος από τον Ντάγκλας.
Επίσης η επιστροφή του τσιγάρα με πραγματικό χρόνο συμμετοχής.
Έναν επιθετικό που να έχει το κάτι παραπάνω σε μέτρα, ντρίμπλα, γκολ.
Θα χρειαστεί ένας έμπειρος δεξιοποδαρος σέντερ μπακ να πλαισιώσει τους ιγκνι, κουλιε, μιχα.
Ο βρακας πρέπει να πάρει την ευκαιρία του.
Καλό θα ήταν να παραμείνουν οι δύο μας μικροί.
Θα πρέπει το ροτεησον να λειτουργεί κι όχι κατά ανάγκη όπως πέρσι.
Εγώ προσωπικά και με αυτή την αναδιάρθρωση θα ήμουν αισιόδοξος.
Αν πετύχουν σε αυτές τις θέσεις θα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις χρόνο για την αναβάθμιση στα αμυντικά σου ακραία μπακ. Είτε προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου Είτε την περίοδο του Γενάρη.
Ασφαλώς ιδανικό θα ήταν να μην υπάρχουν στο ροστερ οι
Καντουρι, μπισε, ολιβειρα, νινουα, μουργκ,κουρτιτς.
Δε νομίζω ότι αξίζει παικτικα και οικονομικά η παραμονή νταντας.
Αν θέλουν, αν καταφέρουν και καλύψουν παραπάνω θέσεις, τρύπες, κενά, κανείς δεν θα ήταν αντίθετος.
Δυστυχώς η αστοχία, αποτυχία για να έκλειναν οι τρύπες την τελευταία τριετία και η δημιουργία μιας ακόμη καλύτερης και πιο αθλητικής ομάδας έχει επιφέρει μια αλλαγή στην δική μας ψυχολογία.
Στα εύκολα, όταν είχες την ομάδα των τίτλων, την αποδυναμωσες.
Ακολούθησες μια συνεχή ανεπιτυχή διαδρομή ενίσχυσης της με αποτέλεσμα οι τρύπες και τα κενά να αυξάνουν και να μεγαλώνουν.
Οι απαιτήσεις μας εξασθενησαν. Κουραστηκαμε, φοβηθηκαμε, απογοητευτηκαμε.
Ας ξεκινήσουν ορθά με λίγα? Ας είναι.
Με περισσότερα? Ακόμη καλύτερα.