Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από tzo_1926 »

nunies4 έγραψε:To μονο που θα κοιταζω στους παικτες που θα παιρνουμε ειναι αν εχουν ως χαρακτηριστικο τους την ταχυδυναμη.
Τιποτα αλλο δεν με νοιαζει. Δεν θα αντεξω αλλο αργο, σετ, μη-αμεσο ποδοσφαιρο.
Στα πλαισια του παραπανω να πω οτι ειμαι καθετα αντιθετος σε ενδεχομενη αποκτηση του Μπαμπα. Εναν καλυτερο (εως εστω αρκετα καλυτερο) τεχνικα Ραφα αλλα το ιδιο ελαχιστα ταχυδυναμικο δεν τον θελω!!
Δεν αντεχω αλλο πως το λενε!!!! :D
Αυτα...το εβγαλα απο μεσα μου.

Λογικό. Σε καταλαβαίνω. Όμως γενικά ο Ραζβαν δε παίζει γρήγορα. Παίζει σίγουρα., ίσως να παίξει με πολύ γρήγορες αλλαγές μπάλας αλλά όχι με παίκτες που κουβαλάνε γρήγορα τη μπάλα..

Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται γενναία αναβάθμιση.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

renegade έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
PAOKevolution έγραψε:Ρε συ Σούρμε διαβάζεις αυτά που γράφω; Ουτοπικό είναι να φέρεις ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ του επιπέδου του Ίνγκασον. Θεωρώ πως είναι αδύνατον να υποστηρίξει ελληνική ομάδα συμβόλαιο εκατομμυρίου που θα κάθεται πάγκο. Ακόμα κι αν πάρει 20+ ματς. Και ξαναγράφω. Κι εγώ θέλω ΚΑΛΟΥΣ αναπληρωματικούς! ΑΛΛΑ! Δε θεωρώ εφικτό να έρθει αναπληρωματικός στο επίπεδο και τα λεφτά του Ισλανδού. Αν δεν στηριχτεί ως βασικός ο Κουλιε, τότε ναι!
Δεν είπα για παίκτη εκατομμυρίου!

Μίλησα για έναν παίκτη των 500-600 χιλιάδων.

Ειπα να φερεις τον αντίστοιχο κρεσπο.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πόσο διαφορετικος θα είναι αυτός ο παίκτης από τον κεντζιορα δηλαδή?

Υγ ο Μπαλογιάννης ούτε τον βλέπει τον Ράφα.
Αλλά που να μπούμε στην διαδικασία για δύο αριστερά Μπακ... πρέπει να πείσουμε ότι έχουμε κορμό
Τι σου άρεσε από τον κεντζιορα;

Επίσης ο κεντζιορα για να παρθεί θα μας κοστίσει 1,5 - 2 μυρια αγορά και συμβολαιι

makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Λοιπόν από δημοσιογραφική πηγή έμαθα τα εξής.. Τα μεταφέρω γιατί αυτό θεωρώ ότι πρέπει να κάνουμε όλοι εδώ μέσα..
1. Ο Πέλκας είναι προς το να κλείσει.
2. Η απόφαση να μην ανανεωθεί ο Μπράντον σημαίνει ότι στρεφόμαστε προς τον Κρμέντσικ.
3. Ο πιο πιθανός να πωληθεί γιατί έχει προτάσεις με καλά λεφτά είναι ο Ντέλιας.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Είναι aggressive παίκτης,με καλή ταχύτητα για στόπερ και το κυριότερο βγάζει πολύ καλά την μπάλα από την άμυνα.
Η κακή του αμυντικη συμπεριφορά και διορθώνεται αλλά και δεν είναι αυτό που είδαμε στο ελάχιστο που έπαιξε.

Υγ αν είμαστε η μόνη ομάδα στον κόσμο που θα πληρώσουμε ( ειδικά ένα τέτοιο ποσό) για παίκτη από Ουκρανία...τι να πω
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Nikos 74 έγραψε:Ο Μίνος στο ματς του ΠΑΟΚ β είπε ότι ο Νινούα κοστίζει 540 χιλιάδες ευρώ.

Έχει καταντήσει αηδία να αναφέρουμε συνέχεια αυτόν τον κλόουν.
Παρακαλώ όχι άλλο.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Καλά εννοείται μετά τη φετινή πλήρη αποτυχία και τις μικρές πιθανότητες για αλλαγή σκηνικού του χρόνου, αν ήμουν Ντελιας θα έφευγα με χίλια. Να κάτσει να κάνει τι ;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

makispaspartou έγραψε:Λοιπόν από δημοσιογραφική πηγή έμαθα τα εξής.. Τα μεταφέρω γιατί αυτό θεωρώ ότι πρέπει να κάνουμε όλοι εδώ μέσα..
1. Ο Πέλκας είναι προς το να κλείσει.
2. Η απόφαση να μην ανανεωθεί ο Μπράντον σημαίνει ότι στρεφόμαστε προς τον Κρμέντσικ.
3. Ο πιο πιθανός να πωληθεί γιατί έχει προτάσεις με καλά λεφτά είναι ο Ντέλιας.
Αρα

1)πελκας δεν έρχεται

2) ο μπραντον ανανεωνει

3)ο ντελιας θα μείνει στην ομάδα!

Κλείσαμε!!

Χάχαχαχα

Προφανώς και κάνω χιούμορ..
Θα φανούν όλα σιγά σιγά...

Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Πάντως σενάριο φορακλα- Κρμεντσικ - Τζίμας είναι σίγουρα αναβάθμιση.

Για Πέλκα έχω πει πολλές φορές ότι δεν ψήνομαι..
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

renegade έγραψε:Είναι aggressive παίκτης,με καλή ταχύτητα για στόπερ και το κυριότερο βγάζει πολύ καλά την μπάλα από την άμυνα.
Η κακή του αμυντικη συμπεριφορά και διορθώνεται αλλά και δεν είναι αυτό που είδαμε στο ελάχιστο που έπαιξε.

Υγ αν είμαστε η μόνη ομάδα στον κόσμο που θα πληρώσουμε ( ειδικά ένα τέτοιο ποσό) για παίκτη από Ουκρανία...τι να πω
Συν το οτι έχει καλές προωθήσεις στην αντιπαλη περιοχή
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

giapas έγραψε:Καλά εννοείται μετά τη φετινή πλήρη αποτυχία και τις μικρές πιθανότητες για αλλαγή σκηνικού του χρόνου, αν ήμουν Ντελιας θα έφευγα με χίλια. Να κάτσει να κάνει τι ;
Κάτσε ρε Γιάννη!

Γιατί το κάνουμε λες και ο ΠΑΟΚ είναι του πέταμα του!

Τι έχει αλλάξει σε όλη τη νοοτροπία μας και τα παιδιά που μεγαλώνουν στον ΠΑΟΚ, αμέσως τι να κάτσουν να κάνουν εδώ;;

Γιατί ρε παιδιά;;

Δηλαδη τι παραπάνω θα έκανε ο ντελιας και ο κάθε ντελιας σε μια άλλη ομάδα;;

Τι έκανε στην εουπεν και αμέσως παλι να θέλει να φύγει;;

Ειλικρινά με ξεπερνάει αυτή η απάθεια μας που λέμε "σιγά τι να κάτσει να κάνει?"

Αυτά τα παιδιά μεγαλώνουν κάθε μέρα στον ΠΑΟΚ και δεν έχουν ένα όνειρο με τον ΠΑΟΚ;;

Και να σου πω και τον αντίλογο;;

Τι κάναμε όσοι βιάστηκαν να φύγουν από τον ΠΑΟΚ;;

Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield

Δημοσίευση από Jules Winnfield »

giapas έγραψε:Καλά εννοείται μετά τη φετινή πλήρη αποτυχία και τις μικρές πιθανότητες για αλλαγή σκηνικού του χρόνου, αν ήμουν Ντελιας θα έφευγα με χίλια. Να κάτσει να κάνει τι ;

Κοίτα, με τις εμφανίσεις του το τελευταίο δίμηνο,πιο πιθανό είναι να πάει στον ΠΑΟΚ Β παρά να πάρει μεταγραφή. ... Καθ' υπερβολήν το λέω.

Αν ήσουν Ντέλιας εσύ, θα είχες συμβόλαιο και θα έκανες ο,τι θέλει ο ΠΑΟΚ.

Έχω δει απαισιόδοξους αλλά να λέει κάποιος από τον Μάιο πως του χρόνου θα έχουμε μια από τα ίδια, δεν το έχω ξαναδεί...
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

sourmenetes έγραψε:
Κάτσε ρε Γιάννη!

Γιατί το κάνουμε λες και ο ΠΑΟΚ είναι του πέταμα του!

Τι έχει αλλάξει σε όλη τη νοοτροπία μας και τα παιδιά που μεγαλώνουν στον ΠΑΟΚ, αμέσως τι να κάτσουν να κάνουν εδώ;;

Γιατί ρε παιδιά;;

Δηλαδη τι παραπάνω θα έκανε ο ντελιας και ο κάθε ντελιας σε μια άλλη ομάδα;;

Τι έκανε στην εουπεν και αμέσως παλι να θέλει να φύγει;;

Ειλικρινά με ξεπερνάει αυτή η απάθεια μας που λέμε "σιγά τι να κάτσει να κάνει?"

Αυτά τα παιδιά μεγαλώνουν κάθε μέρα στον ΠΑΟΚ και δεν έχουν ένα όνειρο με τον ΠΑΟΚ;;

Και να σου πω και τον αντίλογο;;

Τι κάναμε όσοι βιάστηκαν να φύγουν από τον ΠΑΟΚ;;

Έτσι ακριβώς.....Δε ξέρω αν έχουν όνειρο με τον ΠΑΟΚ, αλλά εφόσον είναι επαγγελματίες και εφόσον δεν έχουμε το ffp όπως επί Τζολη κλπ και αφού φεύγουν ήδη αρκετά βαριά συμβόλαια, ο ντελιας, πρέπει να είναι εδώ και να εξελιχθεί μέσα από τον ΠΑΟΚ. Αν δε θέλει με τίποτα, μπορεί να πάει ένα χρόνο στον ΠΑΟΚ β..

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzo_1926 την Παρ 26 Μάιος 2023, 19:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Мир έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Για πρώτος δεν είναι στον ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι εγώ. Αλλά στον ΠΑΟΚ αυτόν, έφεραν για πρώτο τον Rafa.
Ο Μπαλογιάννης έπαιζε κεντρικός χαφ (8ρι) πριν γυρίσει σε αριστερό μπακ, οπότε μπορεί να βοηθήσει πολλαπλώς.
Εμένα μόνο σαν σούτινγκ γκαρντ μου άρεσε ο Μπαλογιάννης.
Αμα έχει εξελίξει το shoot του γιατί όχι;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Γιώργο το παλικάρι κοστολογειται 15 με 20 χαρτιά. Θα τον πάρει μια μεγάλη ομάδα να δουλέψει με καλούς προπονητές και να συναγωνιστεί παιχταράδες. Θα παίζει Ευρώπη, ομίλους, σε προηγμένο πρωτάθλημα χωρίς καραπαπαδες και κάφρους που βρίζουν και φτύνουν και μαχαιρωνουν. Σε καινούρια και σύγχρονα γήπεδα.

Στην ομάδα όσο και να μας τσούζει υπάρχει ελάχιστη προοπτική. Για να μπεις σε ομίλους κονφερενς θα φτύσεις αίμα. Εγώ δε θέλω να μειώσω την ομάδα αλλά να είμαι ρεαλιστής.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Επίσης όλοι αυτοί οι καλοθελητές που γράφουν συνέχεια για το κορόιδο-αμπαλο Ιβάν, που πετάει τα λεφτά του σε βαρέλι δίχως πάτο,καλό είναι να το κόψουν.
Ο ΠΑΟΚ τα 12 χρόνια παρουσίας του Ιβάν στην ομάδα,με εξαίρεση το κλεμμένο της χάρτινης, πήρε ότι του άξιζε, βάσει του μπάτζετ του,ουσιαστικά όσες φορές είχε μεγαλύτερο μπατζετ ή έστω στα ίδια επίπεδα με τον εκάστοτε μεγαλύτερο ανταγωνιστή , πήρε δύο νταμπλ.
Στα ευρωπαϊκά ήταν που εν τέλει πήραμε λιγότερα από όσα αξίζαμε σε αρκετές περιπτώσεις και αυτό ήταν που δεν μας επέτρεψε να πάρουμε ένα σεβαστό προβάδισμα από τον ανταγωνισμό με αποτέλεσμα, όπως γράφω από πέρσι με τη μετακόμιση των Αθηναίων στον ΟΤΕ και την κατασκευή του γηπέδου της αεχ και προσεχώς του παο,τα πάγια έσοδα τους να είναι αρκετά υψηλότερα και να μας προσπεράσουν όλοι τους με χαρακτηριστική ευκολία
Αυτό πιθανόν να το δούμε σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό στο άμεσο μέλλον,αν δεν αλλάξει κάτι εντυπωσιακά από την πλευρά μας.
Αυτή είναι η μεγάλη εικόνα κατά τη γνώμη μου.
Τώρα οι λεπτομέρειες ,έφερα εκείνον, δεν έφερα τον άλλο, έδωσα τον παραλλο,ισχύουν για όλους, όχι μόνο για εμάς.
Αν οφ τοπικ ,που πιθανόν να είμαι μεταφέρετε το.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”