Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από FreeWatcher »

joshua έγραψε:Αυτο το παικτες οπως ο Ναρει μονο εμενα τρομαζει? Οκ εδωσε πραγματα αλλα να θεωρειται και υποδειγμα στοχου καπου μπαστα...
Συμφωνώ!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Rexaris έγραψε:Με αβάσιμη αισιοδοξία δεν βελτιώθηκε ποτέ κανείς.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται χειροπιαστές ενέργειες και γρήγορα.
Δεν ειναι τοσο αβασιμη...Μπορει ο Ιβαν να λειπει αλλα οι γιοι του ειναι εδω και πιο ενεργοι απο ποτε.Εληξαν αρκετα μεγαλα συμβολαια με μικρη εως ανυπαρκτη προσφορα κατι που ανοιγει χωρο στο μπατζετ.Ο Μποτο παρα τις αποτυχιες ειναι ενα ονομα με βαρυ βιογραφικο,πλεον 1,5 χρονο στην ομαδα.Αν και φετος δεν τα καταφερουμε αστα να παν στο διαολο...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Σκέφτομαι να μην ξανασχοληθώ για την επόμενη 5ετία το λιγότερο με τον ΠΑΟΚ με αυτά που διαβάζω. Δικαιολογώ μέχρι ένα βαθμό κάποια από αυτά, πίκρα και ξενέρωμα και απογοήτευση και οργή και και και. Η παντελώς αυθαίρετη θεωρία συνομωσίας και τα περί "τρυπημάτων" από τον προπονητή δεν δικαιολογούνται ωστόσο οτιδήποτε τραγικό ή ακατανόητο κι αν έγινε χθες. Και χωρίς να θέλω να κάνω υπόδειξη σε κανέναν υπεύθυνο, άποψή μου, πρέπει το ταχύτερο να σβηστεί η συγκεκριμένη "άποψη". Διότι πρόκειται για πολύ κακόγουστο καφενείο.

Κατά τα λοιπά, δυστυχώς η σεζόν θα ξεκινήσει πολύ σύντομα. Από την άλλη όμως και η αντίδραση του οργανισμού, εφόσον υπάρχουν ακόμα κάποια στοιχειώδη αντανακλαστικά, δε γίνεται παρά να είναι ταχεία. Ως έχουμε, κυρίως ψυχολογικά αλλά και καθαρά αγωνιστικά, δε γίνεται να παρουσιαστούμε ούτε απέναντι σε αντίπαλο από τις νήσους Φερόε για να διεκδικήσουμε ομίλους κονφερενς. Για να δούμε τι θα δούμε.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Παιδιά δεν είναι εύκολα τα πράγματα.
Όταν πριν μερικές ημέρες λέγαμε φέρτε 3-4 παίκτες που να είναι σημεία αναφοράς για το κλικ παραπάνω και σήμερα μιλάμε για 7-8 τουλάχιστον, πες τε μου τι επιτυχία πρέπει να έχουμε στο παζάρι.
Πότε θα τους φέρεις, Πότε θα τους ετοιμάσεις.
Σε 25 ημέρες αρχίζει η προετοιμασία.
Αν δεν αποδεσμευτεις από τα τόσα βαρίδια, θα ξεκινήσεις προετοιμασία με παίκτες που δεν θα υπολογίζεις.
Και πολλοί από αυτούς θα το ξέρουν.
Είμαι πολύ σκασμενος και προβληματισμενος.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Αυτο το παικτες οπως ο Ναρει μονο εμενα τρομαζει? Οκ εδωσε πραγματα αλλα να θεωρειται και υποδειγμα στοχου καπου μπαστα...
Αν σου έδιναν όλοι οι μεσοεπιθετικοι τα αναλογικά νούμερα του ναρευ πως το βλέπεις;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023

Δημοσίευση από renegade »

gika έγραψε:
renegade έγραψε:Εγώ βλέπω ότι ο λουτσέσκου του Ιανουαρίου για παράδειγμα με το λουτσέσκου του Μαΐου είναι δύο τελείως διαφορετικοί άνθρωποι. Στις δηλώσεις του θέλεις στη γλώσσα του σώματός του θέλεις από όπου και να το δεις.
Τι έγινε?
Τι άλλαξε?
Ακόμα και ένας χαζός ξέρει ότι άμα μπει σε ένα αυτοκίνητο με έναν άπειρο οδηγό και τον λέει συνέχεια πρόσεχε είσαι άπειρος πρόσεχε από δω τι κάνεις, μην τρέχεις είσαι άπειρος, μην προσπερνάς είσαι άπειρος... Ε σίγουρα με μαθηματική ακρίβεια αυτός ο οδηγός θα τρακάρει.

Η αλήθεια είναι αυτή, ότι σήμερα ο λουτσέσκου με φταίει ακόμα και για το εκλογικό αποτέλεσμα. Και αισθάνομαι έτσι όταν νιώθω ότι με κοροϊδεύουν
Το μόνο που άλλαξε είναι ότι συνειδητοποίησε ότι με αυτό το ρόστερ δεν μπορεί να κάνει και πολλά. Χθες έβαλε τους 11 καλύτερους να ξεκινήσουν. Όταν χρειάστηκε να ρισκάρει το έκανε. Λες και είχε καλύτερους παίκτες από Μπισεσβαρ, Βιεϊρίνια και Καντουρι να βάλει και δεν τους έβαλε. Το ύφος του είναι σαν να παίζει πόκερ να έχει κάνει all in πριν σηκώσει τα χαρτιά του, κι όταν τα ανοίγει να βλέπει 5 σπαθί και 7 κούπα. Τι να σου κάνει; Είναι σίγουρος ότι αυτά τα έχει πει και στον Ιβαν ξανά και ξανά.

Μπες στη θέση του. Να φύγει φέτος να πάει που; Αλλά αν τον αφήσουν με το ίδιο ρόστερ και κάνει άλλη μια μέτρια πορεία ποιος θα τον θέλει μετά; Το μόνο κίνητρο του είναι να κάνει το μπαμ του χρόνου, αλλιώς θα βουλιάξει. Εγώ τον Ραζβαν όταν είναι στα σχοινιά τον πιστεύω.

Να του δώσουν αυτά που ζητάει να μας πάει ένα ακόμα ωραίο ταξίδι. Δεν θέλει φαγωμάρα.
Συγγνώμη αλλά ότι και να μου πει οποιοσδήποτε Δεν μπορεί να με πείσει ότι ο λουτσέσκου δεν φρέναρε ηθελημένα την ομάδα ψυχολογικά από τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι έχασε τους στόχους των δύο πρώτων θέσεων.

Μία φορά δεν τον άκουσα να λέει ότι είμαστε μία ομάδα που οι έμπειροι παίκτες είναι διάφορα και δεν προσφέρουν αυτά που έπρεπε να προσφέρουν και τα λοιπά και τα λοιπά και τα λοιπά.
Μόνο να λέει και να ξ ανά λέει για το πόσο άπειρη ομάδα είμαστε και πόσο δεν αντέχουν κάποια παιδιά στην πίεση.

Όπως κάποια παιδιά πιστεύουν ότι η χρησιμοποίηση κάποιων παικτών το καλοκαίρι έγινε όχι γιατί τους πίστευε η έβλεπε ότι ήταν καλύτεροι αλλά για να πιέσει με τον τρόπο του για μεταγραφές αναδεικνύοντας τη γύμνια της ομάδας, έτσι και εγώ πιστεύω το παραπάνω .

Βέβαια ούτε ο ίδιος ο ραζβάν δεν μπορούσε να φανταστεί την κατρακύλα στην οποία θα οδηγηθούμε...κ φυσικά δεν είχε προβλέψει ότι η τύχη θα του τα έφερνε τόσο βολικά ώστε να πάρει ένα κύπελλο από το πουθενά.
Αλλά με τόσο αντικουκου στο φαΐ Δεν γάμησε κανείς
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Απόψε άκουγα τον Μίνο στην ΕΡΑ να εξηγεί πως χάθηκε ο Φερνάντες από τον Βόλο, με τα ατελείωτα παζάρια και τις παλινωδίες του ΠΑΟΚ. Μια μεταγραφή κλεισμένη που μπορεί να έδινε άλλον αέρα στην ομάδα στον β΄γύρο και χάθηκε τζάμπα.
Αυτά που έκανε δηλαδή κάποτε ο καβουρο-τίγρης, που ξεκαβούριασε και πήρε νταμπλ. Εκεί είναι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ. Αν δεν το δει αλλιώς η διοίκηση αυτή τη μεταγραφική περίοδο, η ομάδα θα πάει δέκα χρόνια πίσω. Απλά τα πράγματα.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Τρόμος έγραψε:Ο ΟΦΗ θέλει 3 μύρια για Μανδά.
Τον Μανδα τον έπαιρνες με ψίχουλα το καλοκαίρι που ήταν ελεύθερος και θα είχαμε ένα πολύ ελπιδοφόρο δίδυμο τερματοφυλάκων αλλά ο προπονητής μας προτίμησε την παραμονή του εμψυχωτή Zivko! Τώρα το πουλάκι πέταξε
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Ο Alexis Mac Allister πάει μάλλον Λίβερπουλ,οπότε πάει ο πρώτος στόχος μας για δεκαρι παιδιά....
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Βλέπω συζητήσεις για αναπληρωματικό τερματοφύλακα και διαβάζω κάτι για 2-3Μ.

Ειλικρινής ερώτηση, έχετε χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα μερικοί;

Ρε παιδιά, ρε παιδιά.

Συγκεντρωθείτε.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Πρώτη μέρα σήμερα, γράψτε ρε παληκάρια κάνα παπά!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

sourmenetes έγραψε:
Αν σου έδιναν όλοι οι μεσοεπιθετικοι τα αναλογικά νούμερα του ναρευ πως το βλέπεις;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν είναι όλα στεγνά νούμερα στο ποδόσφαιρο όμως.
Και ο brandon μου έδωσε νούμερα... αλλά είναι παίκτης που δεν κάνει ούτε για τον Ατρόμητο.
Σίγουρα ο Γερμανός δεν είναι σε αυτή την κατηγορία αλλά δεν είναι και τυχαίο γιατί έχει βγάλει όλη την καριέρα στη β Γερμανίας.

Φυσικά βέβαια ο Βασιλόπουλος δεν έχει ιδέα ούτε για το τι γράφει ούτε από ποδόσφαιρο.
Άστον μπει κανείς όμως ότι στην κατηγορία Ναρευ είναι παίκτες όπως ο Τόμας ο Ράφα κτλ.

Υγ εγώ πάντως σε αντίθεση με τους περισσότερους δεν θα βγάλω όλο το ρόστερ σκάρτο και ούτε θα πω ότι χρειαζόμαστε καμιά δεκαριά μεταγραφές για βασικούς.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

4-5 βασικούς και 3-4 αναπληρωματικους θέλουμε.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Παίκτες που κάνουν νούμερα σε β Γερμανίας είναι πολυτέλεια για σούπερ λιγκ. Εάν έρθει ο Κράσσο πχ από β Γαλλίας θα πάμε αεροδρόμιο.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Δεν θες βασικό αριστερό μπακ; Θες
Δεν θες βασικό στόπερ; Θες
Δεν θες βασικό 6αρι; Θες
Δεν θες βασικό αριστερό εξτρέμ; Θες.
Δεν θες βασικό 10αρι; Θες
Δεν θες βασικό φορ; Θες

Για να μην μιλήσω για δύο θέσεις ακόμα που προσωπικά τις θεωρώ επίσης στο όριο αναζήτησης βασικού μιας και τις περισσότερες φορές οι παίκτες που τις καλύπτουν κινούνται σε πολύ ρηχά νερά.
Δεξί εξτρέμ και δεξί μπακ.
Ειλικρινά δεν ξέρω πως βγάζετε τις ανάγκες 3-4..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”