Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023

Δημοσίευση από aivas19 »

NikLiverpool έγραψε:2 ελεύθεροι που έρχονται άμεσα?

Ευκολάκι. Πέλκας, Baba.

Πάντως τι ωραία, έπεσε το non paper και αμέσως όλοι έφυγαν απο την τελείως αποτυχημένη χρονιά και ασχολούνται με το όπιο του λαού.

Διάβασα τις πρώτες σελίδες, το απόλυτο deja vu.
Το μαρτυριο του Σισυφου θα τραβηξουμε το καλοκαιρι, τιποτα δεν εχει καν αρχισει, ειδικα αν δεν περασουμε στο Κονφερενς (που ειναι απλα ενα «ουφ» για να μην μπουμε παλι μεσα, οχι τιποτα το ιδιαιτερο). Παραδειγμα, ο Σποραρ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ηταν καλη μεταγραφη αλλα δεν απεδωσε, φανταζεστε να γινει αυτο σε μας για 3 παικτες; Αντιο (αλλη μια) χρονια.
Βαλαμε το κεφαλι μας στον τορβα, ελπιζω να μην ειναι μη αναστρεψιμη η κατασταση
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Dimg4a έγραψε:Πωληση εκπληξη βλεπω κανα Κοταρσκι
Αυτα δεν μαρεσουν
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

renegade έγραψε:
rainmaker έγραψε:
renegade έγραψε:Κάποτε είχα γράψει ότι ο δρόμος που διαλέξαμε να διαβούμε ( με αρκετούς νεαρούς) είναι στη σωστή βάση αλλά είναι κακοτραχαλος.
Δυστυχώς με λύπη μου βλέπω ότι το πλάνο για άλλη μια φορά γίνεται αεροπλάνο και ο λουτσέσκου είναι έτοιμος να υποδεχτεί τους 30αριδες .
Συνεχίζω να πιστεύω ότι ότι έγινε τον τελευταίο καιρό δεν ήταν τυχαίο

Δηλαδή;
Ο Λουτσέσκου αψήφισε την προοπτική μιας χ θετικής βαθμολογικής κατάταξης που θα του έκανε πιο εύκολο το καλοκαίρι,
Παραμέρισε τις δάφνες ενός πιθανού τίτλου που θα του έδινε σίγουρα και μπόνους, θα του έδινε και ευκολότερο καλοκαίρι, θα του έδινε εκ των πραγμάτων και πιο καλά λεφτά στο μπάτζετ ,
Ρίσκαρε να βλέπει τους επικριτές του να αυξάνονται

Και όλα αυτά για να στρίψει το καράβι προς πιο "σίγουρες" λύσεις που τον βολεύουν;

Ε σόρρυ αλλά ΑΝ αυτά εννοείς, είναι οριακά θεωρία συνωμοσίας

Κατα τα λοιπά βεβαίως συμφωνώ οτι ο δρόμος με τους νεαρούς είναι κακοτράχαλος, αλλά μετά τη φετινή κακή πορεία πέσατε να φάτε τους πάντες. Εκτός αν διάβαζα λάθος στα άλλα τόπικ
Οι στρατηγικές θυσίες δεν είναι κάτι άγνωστο ούτε στον αθλητισμό ούτε στις επιχειρήσεις
Αυτα ρε Ρενε τι ειναι τωρα; Σοβαρα χωρις στοιχεια πιστευεις αυτα τα πραματα; Τα σεναρια δεν σταματανε ποτε θα λεμε ολη την ωρα, χωρις στοιχεια τι νοημα εχει; Τα ιδια εγραψα και στον αλλον συνοπαδο που ελεγε οτι το στησε για να παει στον γαβρο. Ειλικρινης ερωτηση χωρις στοιχεια ποιο το νοημα;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Την άποψή μου λέω, Δεν είπα πουθενά ότι έχω κάποια πληροφόρηση.
Εγώ πιστεύω ότι μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα... και αφού βγήκαν οριστικά εκτός στόχων την έκαψε ηθελημένα την ομάδα.
Δε λέω ότι έχασε εχθές στο κύπελλο επίτηδες... αλλά το χθεσινό ήταν απορια προγενέστερων πράξεων.

Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να παραδεχθώ ότι είτε είναι ηλίθιος είτε έχει πάθει κάποιο μικρό εγκεφαλικό και δεν το ξέρουμε... γιατί αυτά που έχει κάνει τον τελευταίο μήνα ούτε ο πιο ηλίθιος άνθρωπος δεν θα τα έκανε.
Και ο λουτσέσκου πολλά μπορεί να είναι αλλά όχι ηλίθιος
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οταν εγω ομως τον ειπα μεγα ψυχολογο για τον χειρισμο καποιων παικτων μου την ειπες κουφαλιτσα... :mrgreen:
Οταν λεγαμε για τη σχεση του με τους νεους,ειχες βαλθει να μας πεισεις οτι τους προωθει κιολας...
join the club... :D
Ειναι πολυ περιεργη περσονα ο Ρουμανος...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Rene σε έχει πειράξει το χθεσινό, και λες πράγματα που δεν θα τα έλεγες αλλιώς.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εγώ βλέπω ότι ο λουτσέσκου του Ιανουαρίου για παράδειγμα με το λουτσέσκου του Μαΐου είναι δύο τελείως διαφορετικοί άνθρωποι. Στις δηλώσεις του θέλεις στη γλώσσα του σώματός του θέλεις από όπου και να το δεις.
Τι έγινε?
Τι άλλαξε?
Ακόμα και ένας χαζός ξέρει ότι άμα μπει σε ένα αυτοκίνητο με έναν άπειρο οδηγό και τον λέει συνέχεια πρόσεχε είσαι άπειρος πρόσεχε από δω τι κάνεις, μην τρέχεις είσαι άπειρος, μην προσπερνάς είσαι άπειρος... Ε σίγουρα με μαθηματική ακρίβεια αυτός ο οδηγός θα τρακάρει.

Η αλήθεια είναι αυτή, ότι σήμερα ο λουτσέσκου με φταίει ακόμα και για το εκλογικό αποτέλεσμα. Και αισθάνομαι έτσι όταν νιώθω ότι με κοροϊδεύουν
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από aivas19 »

renegade έγραψε:Την άποψή μου λέω, Δεν είπα πουθενά ότι έχω κάποια πληροφόρηση.
Εγώ πιστεύω ότι μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα... και αφού βγήκαν οριστικά εκτός στόχων την έκαψε ηθελημένα την ομάδα.
Δε λέω ότι έχασε εχθές στο κύπελλο επίτηδες... αλλά το χθεσινό ήταν απορια προγενέστερων πράξεων.

Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να παραδεχθώ ότι είτε είναι ηλίθιος είτε έχει πάθει κάποιο μικρό εγκεφαλικό και δεν το ξέρουμε... γιατί αυτά που έχει κάνει τον τελευταίο μήνα ούτε ο πιο ηλίθιος άνθρωπος δεν θα τα έκανε.
Και ο λουτσέσκου πολλά μπορεί να είναι αλλά όχι ηλίθιος
edited
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Πέμ 25 Μάιος 2023, 21:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Aρχιζοντας από το 1, θελω Μανδά.
Εξελίσσεται πλάι στον Κοταρσκι και δεν αγχωνόμαστε σε μελλοντική πρόταση για κάποιον απο αυτους μετά από 1-2 χρονια τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σταματα μωρε aivas και εσυ...Τουλαχιστον επελεξε μελη για τα οποια θα το κανεις αυτο και οκ ο ρενε παπαρας ειναι :lol: αλλα τρολ δεν ειναι,μια χαρα το κατεχει το αθλημα...Εχουμε χαζεψει απο χτες...Εγιναν πολλα και ηταν εξωφρενικα...
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Ο ΟΦΗ θέλει 3 μύρια για Μανδά.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Εγώ σε πρώτη φάση δεν θέλω καμία μεταγραφή!
Θέλω απλά μια ανακοίνωση. Τον τερματισμό συνεργασίας (ληγουν δεν ληγουν τα συμβολαια) με ολιβειρα, καντουρι, μπισε, μπραντον, φ σοαρες, ρ σοαρες, ζ ζιβκοβιτς, καργα, μουργκ και νινουα!
Θέλω να το ακούσω να ησυχασω! Δεν μπορώ αλλη μιζερια. Δεν θελω απλα αλλο να τους βλεπω στον ΠΑΟΚ. Δεν κανω ονειρα για πολλές μεταγραφες. Θελω απλα οτι ερθει να εχει ΠΟΙΟΤΗΤΑ! Οχι αλλο γεμισμα ροστερ κ πεταμενα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ για "προτζεκτ". Προτζεκτ είμαστε γεματοι.
Κ κατι τελευταιο γιατι χθες ειδα πως γραφτηκαν καποια αρνητικα κ για Τζιμα. Μολις μπηκε ο πιτσιρικας εκανε κινηση σεντερφορισια εκτος περιοχης και σουτάρα εστια. Ποσες τετοιες ειδατε ολο το χρονο απο ολιβειρα μπραντον? Και με την ομαδα να σερνεται δεν πηρε ουτε 20λεπτα! Παπαρια ομαδα στηνεις για του χρονου. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FreeWatcher την Πέμ 25 Μάιος 2023, 20:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από FreeWatcher »

mbison έγραψε:Aρχιζοντας από το 1, θελω Μανδά.
Εξελίσσεται πλάι στον Κοταρσκι και δεν αγχωνόμαστε σε μελλοντική πρόταση για κάποιον απο αυτους μετά από 1-2 χρονια τουλάχιστον.
+++
pavlaras k

Δημοσίευση από pavlaras k »

Τρόμος έγραψε:Ο ΟΦΗ θέλει 3 μύρια για Μανδά.
Ας κάτσει καλά ο ΟΦΗ, κλασσική περίοτωση όπου ανεβάζουν τη τιμή στα ύψη για να πάρουν όσα περισσότερα μπορούν.
Εντωμεταξύ γεννημένος στο Πειραιά…
pavlaras k

Δημοσίευση από pavlaras k »

FreeWatcher έγραψε:Εγώ σε πρώτη φάση δεν θέλω καμία μεταγραφή!
Θέλω απλά μια ανακοίνωση. Τον τερματισμό συνεργασίας (ληγουν δεν ληγουν τα συμβολαια) με ολιβειρα, καντουρι, μπισε, μπραντον, φ σοαρες, ρ σοαρες, ζ ζιβκοβιτς, καργα, μουργκ και νινουα!
Θέλω να το ακούσω να ησυχασω! Δεν μπορώ αλλη μιζερια. Δεν θελω απλα αλλο να τους βλεπω στον ΠΑΟΚ. Δεν κανω ονειρα για πολλές μεταγραφες. Θελω απλα οτι ερθει να εχει ΠΟΙΟΤΗΤΑ! Οχι αλλο γεμισμα ροστερ κ πεταμενα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ για "προτζεκτ". Προτζεκτ είμαστε γεματοι.
Κ κατι τελευταιο γιατι χθες ειδα πως γραφτηκαν καποια αρνητικα κ για Τζιμα. Μολις μπηκε ο πιτσιρικας εκανε κινηση σεντερφορισια εκτος περιοχης και σουτάρα εστια. Ποσες τετοιες ειδατε ολο το χρονο απο ολιβειρα μπραντον? Και με την ομαδα να σερνεται δεν πηρε ουτε 20λεπτα! Παπαρια ομαδα στηνεις για του χρονου. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
Τουλάχιστον αστείος όποιος έκανε αρνητικά σχόλια για τον Τζίμα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”